ay bugün girinnce kilo bildirim yapmayı özlediğimi fark ettim ya(( neyse ben yinede yazayım kilom aynı malesef:)))
silagül canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin..
cabik işler bitince bayramdan önce banada uğra biraz:))
kıslar tahlil sonuçlarına göre çok küçük minicik dedi dr miyon çıktı offf yaaaa sıkıntı yaptım kendime bu sefer tiroitler kötüledi nam ablam burda olsa kesin kızardı bana........
neysem ben kaçıyom gidip yatayım malum ben bu sene oruç tutmadım çünkü dr yasak dedi kışın biraz iyi olursam öderim inş. mevlam nasip eder...
kendinize iyi bakın öpüldünüz kocaman kocaman........
bernuşum canıım ben bırak kilo vermeyi ..500 grm bile almışım çook üzügünüm canımm..kilom 81.5
canımsın ya...çok geçmiş olsun..zaten tiroidler sorunluydu birde miyom çıktı başına...tabiii sıkıntı streste ekledin üstüne muhakkaki,işte sonuç...nolur canım dikkat et kendine..üzme bizleride..ufaklıkları düşün ve rahat olmaya çalış...dertler biz taktıkça bitmiyor malesef..benimde var sıkıntılarım ama relax olmaya çalışıyorum...tabii diyceksinki demesi kolay..haklısın valla demesi kolay..kendi adımada öyle çünki..zor ama önce sağlık...kendine dikkat et...kafanada toka tak sadece...opuyorumnanaktan:lepi:
BAYRAMDAN SONRA HİÇ ŞANSINIZ YOK VALLA..İSTERSENİZ VERMEYİN..:jeyyar:
CANIM BENİM..ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..TAM DÖNEMİ MALESEF..KIŞ GELİYOYA HASTALANMAZLARSA OLMAZ..NEYSE DEDİĞİN GİBİ ALLAH DERMANSIZ DERT VERMESİN..ALLAH ŞİFA VERSİN...:Saruboceq:a.s.
merhabalar kızlar nasılsınız..ben çok yorgunum..bayram temizliği malumunuz..bugün dedemin evini bitirdik sayılır.yarında kendimizinkini temizlicez annemle..çok yoruldum yaw..ama değdi.her yer bal dökk yala :))
sılagülcüm çok geçmişler olsun canım..
gülbeyza inş. bu güzel dua kabul olur..
bernuşcum evet ya bayramdan bayrama haşat ediyoruz kendimizi ama tertemiz olunca insan rahatlıyo dimi:)
neyse kıslar ben gideyim artık.ben ne yedim içtim yazmıyorum ramazan dolayısıyla :))
ama bayramdan sonra kendime acımicam hiç..lokmalarımı sayacam..tek tek yazıcam buraya...
çenem açıldı yine yaa.yorulmamışım dimekki kaydirigubbakcemile3
hadi hoşçakalın opuyorumnanaktan
ay bugün girinnce kilo bildirim yapmayı özlediğimi fark ettim ya(( neyse ben yinede yazayım kilom aynı malesef:)))
silagül canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin..
cabik işler bitince bayramdan önce banada uğra biraz:))
kıslar tahlil sonuçlarına göre çok küçük minicik dedi dr miyon çıktı offf yaaaa sıkıntı yaptım kendime bu sefer tiroitler kötüledi nam ablam burda olsa kesin kızardı bana........
neysem ben kaçıyom gidip yatayım malum ben bu sene oruç tutmadım çünkü dr yasak dedi kışın biraz iyi olursam öderim inş. mevlam nasip eder...
kendinize iyi bakın öpüldünüz kocaman kocaman........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?