Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sağol canım yaaa.. sanada geçmiş olsun kis olmadığı için sevindim senin adına.... zemuszemus zemuszemus
ben bir araştırayım canım ya eğer bulamazssam sana yazarım artık bana yardım edersin artık....:kedi:

merhabalar kızlar.nasılsınz..bi bakayım dedim..şimdik diyet listelerine bakayım..yarından sonra başlıyorum çünki..artık daha vakit kaybedemem...en uygnunu seçeyim sizinlede paylaşırım.isteyen benmle başlar.hiç bozmadan devam ederz inşallahh...
şimidilik hoşçakalın...

selamlar herkese...nasılsınız bakalım? cabik vallahi canım bende başlıcam isveç diyetinde karar kıldım ben canım sen hangisini yapıcan? cok katı bi diyet gibi ama denemek istiyorum yorumları okudum biraz da merak ettim 13 gun yapmaya calışıyım dur bakalım nolcak

merhabalar kızlar nasılsınız..pek kimse uğramamış...
canım bende baya bi baktım..elma diyeti çok ilgimi çekti fakat birazda emin olamadım sağlıklımıdır diye..ben onu biraz kendimce değiştiricem..yani elma değil ben hangi meyve yersem yiyeyim sadece o meyveyi yiyerek hiç yemek yemeden zaten zayıflarım..ama sonra??
bende düşündüm sabah azcık klasik kahvaltı ama kuş kadar yiycemm..az yiyince illaki acıkcam hemen..ozaman işet elma yada ne meya varsa onadn yicem..oladı bir kase yoğurt..
öğlende ne yemek varsa bir küçük kase o yemekten yanında yoğurtla yicem..
akşam yemek yok...sadece meyve....bide bolll su içicem...haa buarada ekmek kesinlikle yok..arasırada detoks çorbası gibi iki günük diyetlerden uygulamayı düşünüyorum..

işte benm listem budurr..tek dileğim uygulayabilmekkk... :Saruboceq: :Saruboceq:

canım ekmeği tamamen kesmen senin zararına olur lmaz: ben her öğün 2 dilim ekmek yiyordum makarna veya pilav yediysem 1 dilim sadece ekmeği kaldırman sonra kiloları alman ve sağlıksız kilo vermen demek....
ben son zamanlarda sabahları krallar gibi kahvaltı yapıyordum öğlen daha az akşam çok daha az yiyordum çünkü kahvaltı önemli bir öğün sakın atlamayın arkadaşlar mutlaka yapın ve ekmeği kesmeyin önemli olan akşam az yemek ve mutlaka yediğinin kalorisini yakmak yani spor hareket etmelisiniz ben bulaşığı yıkarken müzik açıyordum hem bulaşık yıkıyor hemde müziğe azda olsa ayak uydurarak oynuyordum zemuszemus yemeklerden sonra inanın oynamak çok fazla enerji harcatıyor çok fazla kalori yakarken yağ yakımıda hızlanıyor...
ammada konuştun selin diyorsunuz tamam kaçtım ..öpüldünüz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merhaba arkadaslar.ben sizden perşembeye kadar izin istiyorum.yarın köye gidicez bayram için ve perşembe günü dönücez.Perşembeye kadar katılamıycam.Hepinizi cok seviyorum.Sevdiklerinizle hayırlı sağlıklı bayramlar diliyorum.Perşembe görüşmek üzere kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

tamamdır canımcım..hayırlı yolculuklar...iyi bayramlar dilerim.umarım güzel geçer...opuyorumnanaktan

tünaydın güzel takımımın güzel insanlarıı..

ramazan çıkıyor ..hepimiz sıkı diyetler peşindeyiz sanırım..

çünkü ramazanda kilo veremedim..ama artık kilo verme zamanı dimi..

sağ selametle bayramıda atlattıkmı..tamam..

kızlar banada elma diyeti cazip geldi fakat bende onu değiştirip yapmayı düşünüyorumm..

çünkü tek besin pek sağlıklı gelmedi bana..

orda yapılan gibi yaparsak muhakkak çok güzel kilolar verili,r ama nekadar sağlıklı olduğu bilinmez..şüpheli yanii..

hadi bakalım artık zayıflama zamanı..

öpüyorum hepinizi..kızlar bende bayram 3gün giremeyebilirimm nete habrinizi olsun..

çünkü çok gelenimiz ve çok gitçeğimiz yerler var..

hepinizi şimdidien bayramınızı kutluyorumm..

nice nice bayramlara hep birlikte...

HAYIRLI BAYRAMLAR ARKADAŞLAR...:teytey:a.s.

BAYRAMDA GİREMİYCEĞİNİZİ TAHMİN EDEBİLİYORUM..

HEPİMİZE KOLAY GELSİN DİYORUM..

BENDE BAYRAM ÜSTÜ BELİMİ TUTTURDUM YA..:gitme:
TAM MAKİNE İLE HALILAR KOLTUKLARE DERKEN BEL TUTULDU..FECİİİ..YAKI VURDUM,KAS GEVŞETİCİ ALDIM AMA ŞİMDİLİK BANAMISIN DEMİYOR...BAKALIM İNŞALLAH DÜZELİR..BAYRAMDA YATARIM BOL BOL ARTIKIM NAPİM...

GÖRÜŞMEK ÜZERE KIZLAR...FAZLA TATLI,ÇKOLATA,ŞEKER YEMEYİN OLURMUUUUUUUyasakkelime​

merhabalar kızlar..bende herkese hayırlı bayramlar diliyorummmm...inşallah bütün sevdiklerinizle geçirin bu güzel bayramınızı....hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum...

selin34 canım tavsiyeni dinlicem..ayrıca çok konuşmadın canm hatta sen hiç susma tecrübelerin ve desteğin bize lazım(hedefine ulaşmış hatta geçmiş biri olarak)

neyse şekerler bayramda çok şeker yemeyin :))) ben yarın başlıyorum az yimeye

HAYIRLI BAYRAMLARRRR

tamam canım ne demek ben bi ara okurum kitabı var bende troide zararı varmı diye.inşallah şifa bulursun sende

geçmiş olsun canım:teselli:kötü olmuş bayram üzeri valla.benim belimde sorunlu sana özelden yazarım doktor bi ilaç verdi onla ayakta duruyorum bazen .akannehir

selam canlarım
hepinizin bayramını kutlarım.
bize bayram gelmiyoki hiç.kapıya şeker isteyen çocuk bile gelmiyor.sitedeki çocuklar gelmiyor dışardakileride güvenlik sokmuyor özlüyorum şeker isteyen çocukları.
burada kimsemizde yok:1no2: sadece 2 tane teyze kızı var onlara uğrıcaz o kadarsenağlama
kızlar bende elma diyetini düşünüyorum bakalım nasıl olacak.
hepinizi öpüyorum .ŞenizŞenizŞeniz
sevdiklerinizle nice bayramlar diliyorum

merhabalar herkese...yaa cok canım sıkıldı bi bakıyım nete dedim aman bizede ne gelen var ne giden yarın hepsi birarada gelir kesin hep ole oluyo cunku..ben ne cok kilo almışım ya onu farkettim ama kıslar ben uzun sure aclıklara dayanamıyorum hiç ya elim ayagım titriyo başım fln donuyo hemen tansiyon duşuyo cok tehlikeli 3-5 gunluk olanlardan değilde soyle 1 aylık fln devamlı olmalı bide kalıcı tabe:)) aslında hani dusuncem ilk başta biraz cokca veriyim sonra dengelerim bi şekilde diyodum ama yok yok olmas olee.....5 verrisem 10 alırım neye yarar sonra?
kıslar kapı caldı ben kacar opuldunuss:))))

ben geldim yine canlarr
bugun seker çikoltat yedim baya oglen cok guselmiş diye diye kaydirigubbakcemile3fazla kaçmış olabilir napıyım tadını alayamıyorum ama bikaç tanedenP bu aksam cezalıyım kıslar oyuzden su içiçem artık bişey yemicem 4 - 5gibi yemiştik cunku..meyve yerim bugunu kapatırım artık..bayramdan sonra sıkı calışcaz diye söz verdik ama dimi birbirimise hadi bakalımkaydirigubbakcemile5
çok sıkmadan kendimizi sadece bilinçli yemek yiyerek vede bence en onemlisi gece gec saatet yemeyerek bence ustesinden gelicez bu kiloların kıslar ben inanıyorum...

gunaydınlaaarr yine ben geldim zemuszemus
anacım kimse gelmiyo ben kapatacam bundan sonra bayramları dukkanı nereye koyduydunuz anahtarı bakıyım paspasın altınamıydıkaydirigubbakcemile3
sabahın köründe uyandım yaa ne derdim varsa...dun aksam dediklerimi uyguladım aynen buarada kıslar..sizden ne haber yahu az girin de yazın ayol opuldunussssa.s.

GÜNAYDINN KIZLARR,

UMARIM BAYRAMINIZ GÜZEL GEÇİYORDUR..

AMMANNN TATLI VE ÇİKOLATADAN UZAKKKKKKKK,CISSSSlmaz:

ÖPÜYORUM KOCAMAN SİZLERİ..:1hug:a.s.

selam selam ben geldim
naptınız bakalım? nası gidiyo bayramınız?ben aksam yemegimi yedim az once meyve yerim sonrada optum hoscakalınnnn:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…