sağolasın canım.sanada geçmiş olsun.bende gittim doktora sağ tarafımda sancı vardı kistten felan şüfhelendim şükür bişey çıkmadı.
inşallah sende tez zamanda iyileşirsin canım.soğan kürü miyonları eritiyormuş galiba ibrahim adnan saraçoğlu öyle demişti bi araştır istersen canım.Şeniz
bulamazsan bana haber ver vben yazayım troidi olanlar yapabilirmi bilemiyorum.:sm_confused:
canım bende baya bi baktım..elma diyeti çok ilgimi çekti fakat birazda emin olamadım sağlıklımıdır diye..ben onu biraz kendimce değiştiricem..yani elma değil ben hangi meyve yersem yiyeyim sadece o meyveyi yiyerek hiç yemek yemeden zaten zayıflarım..ama sonra??selamlar herkese...nasılsınız bakalım? cabik vallahi canım bende başlıcam isveç diyetinde karar kıldım ben canım sen hangisini yapıcan? cok katı bi diyet gibi ama denemek istiyorum yorumları okudum biraz da merak ettim 13 gun yapmaya calışıyım dur bakalım nolcak
merhabalar kızlar nasılsınız..pek kimse uğramamış...
canım bende baya bi baktım..elma diyeti çok ilgimi çekti fakat birazda emin olamadım sağlıklımıdır diye..ben onu biraz kendimce değiştiricem..yani elma değil ben hangi meyve yersem yiyeyim sadece o meyveyi yiyerek hiç yemek yemeden zaten zayıflarım..ama sonra??
bende düşündüm sabah azcık klasik kahvaltı ama kuş kadar yiycemm..az yiyince illaki acıkcam hemen..ozaman işet elma yada ne meya varsa onadn yicem..oladı bir kase yoğurt..
öğlende ne yemek varsa bir küçük kase o yemekten yanında yoğurtla yicem..
akşam yemek yok...sadece meyve....bide bolll su içicem...haa buarada ekmek kesinlikle yok..arasırada detoks çorbası gibi iki günük diyetlerden uygulamayı düşünüyorum..
işte benm listem budurr..tek dileğim uygulayabilmekkk... :Saruboceq: :Saruboceq:
merhaba arkadaslar.ben sizden perşembeye kadar izin istiyorum.yarın köye gidicez bayram için ve perşembe günü dönücez.Perşembeye kadar katılamıycam.Hepinizi cok seviyorum.Sevdiklerinizle hayırlı sağlıklı bayramlar diliyorum.Perşembe görüşmek üzere kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan
sağol canım yaaa.. sanada geçmiş olsun kis olmadığı için sevindim senin adına.... zemuszemus zemuszemus
ben bir araştırayım canım ya eğer bulamazssam sana yazarım artık bana yardım edersin artık....:kedi:
HAYIRLI BAYRAMLAR ARKADAŞLAR...:teytey:a.s.
BAYRAMDA GİREMİYCEĞİNİZİ TAHMİN EDEBİLİYORUM..
HEPİMİZE KOLAY GELSİN DİYORUM..
BENDE BAYRAM ÜSTÜ BELİMİ TUTTURDUM YA..:gitme:
TAM MAKİNE İLE HALILAR KOLTUKLARE DERKEN BEL TUTULDU..FECİİİ..YAKI VURDUM,KAS GEVŞETİCİ ALDIM AMA ŞİMDİLİK BANAMISIN DEMİYOR...BAKALIM İNŞALLAH DÜZELİR..BAYRAMDA YATARIM BOL BOL ARTIKIM NAPİM...
GÖRÜŞMEK ÜZERE KIZLAR...FAZLA TATLI,ÇKOLATA,ŞEKER YEMEYİN OLURMUUUUUUUyasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?