sevgili takım arkadaşımm..
bugün bayramımız bitti..umarım hepimiz güzel bayram geçirmişizdir..
yanlız ben şu an sizlere kötü bir haber vereceğim canım çok sıkkın..
eşim bugün işyerimize gitti..malum insanın kendi işi olunca ..herzaman işe gidiliyor işte..
eve geldi ..bizim evdeki bilgisayarımızı bir süreliğine işyerine götürüceğini söledi..
tabi ben kızım itiraz ettik ama nafile..ancak 1ay sonra geri getitim yada size yeni alırım diyor..
ve eşim okullarda açılıyor ..kız uzaklaşsın diyor bilgisayardan..gerçi fazlada girdiği yok ama.işte emir demiri kesiyor canlarımmm...
tam güzel ramazandan çıktık çok sıkı bir şekilde grubumla kilo vercem diye düşünürken bu durum çıktı canım çok sıkıldı...
sizleri çok özleyeceğim ..
gzdecim sende dikkat et bitanem..tansiyon çok önemli..
bernuşum canım benimmm..
artık beni izinlimi yazarsınn..yada takımdanmı çıkarırsın..veya geri dönmek için ayrıldımı dersinn
orasını sana bırakıyormm..
çünkü eşime çok güvenemiyom 1ay der belki 2 ay olur veyehutta 2hafta sonra bilgisyar gelir
durumu sana bırakıyorum canımmm..
hepiniz kendinize iyi bakınnn:Saruboceq:
sizi çok seviyorummmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sevgili takım arkadaşımm..
eşim bugün işyerimize gitti..malum insanın kendi işi olunca ..herzaman işe gidiliyor işte..
eve geldi ..bizim evdeki bilgisayarımızı bir süreliğine işyerine götürüceğini söledi..
tabi ben kızım itiraz ettik ama nafile..ancak 1ay sonra geri getitim yada size yeni alırım diyor..
ve eşim okullarda açılıyor ..kız uzaklaşsın diyor bilgisayardan..gerçi fazlada girdiği yok ama.işte emir demiri kesiyor canlarımmm...
tam güzel ramazandan çıktık çok sıkı bir şekilde grubumla kilo vercem diye düşünürken bu durum çıktı canım çok sıkıldı...
bernuşum canım benimmm..
artık beni izinlimi yazarsınn..yada takımdanmı çıkarırsın..veya geri dönmek için ayrıldımı dersinn
çünkü eşime çok güvenemiyom 1ay der belki 2 ay olur veyehutta 2hafta sonra bilgisyar gelir
BEYZACIĞIM EVDE İÇ İŞLERİ BAKANI SEN DEĞİLMİSİN BACIM :sm_confused:sevgili takım arkadaşımm..
bernuşum canım benimmm..
CABİKİM CİVANIM ŞİNCİK SANA BURDAN AÇIKLAYAMAYACAĞIM ŞEKERCİM:roflol::roflol:merhabalar kızlar nasılsınz bakiyim :))
ooo kalimera ablamız gelmiş..özledik vallahi özlemezmiyiz hiç..tükanın açılış kapanış saatleri düzensizleşti sen yokkene vala kaydirigubbakcemile3 haa bide kalimera aplaaa beyza nasıl ikna etcek kocasını ben anlamadım..neye bakmicaz biraz daa açıklayıcı olursan seviniriz kaydirigubbakcemile3 naniknanik
gzdcm evet yaza daha çok vaaa..ama verilecekte çok kilo vaaaa...ama olucak inş. bu kez..olmak zorunda yani artık...hep birlikte bu sene hadi kurtulalım artık yaa şu fazalalıklardan..neki yanii...
harikaaa sende hoşgeldin canım...
ben şimdilik kaçtımmm haydee :teytey:
ŞEKERCİM BİZİM PUANLARI ŞEYTAN PARDON KAZEN ALMIŞ GÖTÜRMÜŞ ZANNUMCA a.sayy çok oluyorum amma bişey sorcam bizim puanlara ne olmuş fisfisfis yaww anlamadi ben
Selam kızlar :) Hoşgeldin kalimera abla sen geldin grup şenlendi walla kaydirigubbakcemile2 Bende şaşırdım kilo almısımdır bayramda diyordum ama almamışım aynı tas aynı hamam.Bugn bende basladım diyete.Okulumun ilk günüydü gittim geldim sabah 6da kalkıp kahvaltımı ettim.Uyku yok artık bana belki kilo wermemde etkili olur :lepi:Hoşçakalınn
Kahvaltı:1tost,1bardak süt
12:00 1bardak meyve suyu 1 dilim kek
15:00 1 elma opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?