Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sevgili takım arkadaşımm..

bugün bayramımız bitti..umarım hepimiz güzel bayram geçirmişizdir..

yanlız ben şu an sizlere kötü bir haber vereceğim canım çok sıkkın..

eşim bugün işyerimize gitti..malum insanın kendi işi olunca ..herzaman işe gidiliyor işte..

eve geldi ..bizim evdeki bilgisayarımızı bir süreliğine işyerine götürüceğini söledi..

tabi ben kızım itiraz ettik ama nafile..ancak 1ay sonra geri getitim yada size yeni alırım diyor..

ve eşim okullarda açılıyor ..kız uzaklaşsın diyor bilgisayardan..gerçi fazlada girdiği yok ama.işte emir demiri kesiyor canlarımmm...

tam güzel ramazandan çıktık çok sıkı bir şekilde grubumla kilo vercem diye düşünürken bu durum çıktı canım çok sıkıldı...

sizleri çok özleyeceğim ..

gzdecim sende dikkat et bitanem..tansiyon çok önemli..

bernuşum canım benimmm..

artık beni izinlimi yazarsınn..yada takımdanmı çıkarırsın..veya geri dönmek için ayrıldımı dersinn

orasını sana bırakıyormm..

çünkü eşime çok güvenemiyom 1ay der belki 2 ay olur veyehutta 2hafta sonra bilgisyar gelir

durumu sana bırakıyorum canımmm..

hepiniz kendinize iyi bakınnn:Saruboceq:

sizi çok seviyorummmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

CANIM BENİM..ÜZÜLDÜM VALLA..SANA ÇOK ALIŞTIK BE GÜLÜM..YOKLUĞUN ÇOK AMA ÇOK FARKEDİLCEK..AMA YİNEDE İŞ DİYORUZ İŞTE..NEYSE YENİSİ GELİR UMARIM TEZ ZAMANDA YERİNE..AYRICA SEN YİNEDE DİYETE DEVAM CANIM..KİLO VERMİŞ OLARAK GEL BACÜM YANIMIZA..BEN ŞİMDİLİK SENİ İZİNLİ GÖSTERİCEM..NAM ABLAM GELSİN Bİ GÖRÜŞÜRÜZ,SENİNLEDE..ONA GÖRE AYAR YAPARIZ CANIM..SENİ ÇOK ÖPÜYORUM,KENDİNE DİKKAT ET..FIRSAT BULDUĞUNDA GİİR NET E...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım üzüldüm buraya giremeyeceğine dilerim tez zamanda bilgisayına kavuşursun. en kısa zamanda aramızda olursun.seni öslicez:gitme:bende seni seviyoooomopuyorumnanaktanŞenizŞenizŞeniz

selam arkadaşlar
bayramdan hasta ve şişko olarak çıktım.anlayamadığım bir kilo artışı varki sormayın.sanırım ödem yaptım yine ödem sökücü bişeyler yapayım.
sizler nasılsınız?
bu sabah 1 kase sütlü nesfit
ve şimdide kahve midem bulanıyor burnum akıyor gözümü açacak halim yok ama cezalıyım yürüyecem bantta o kadar kilo neklava:klava:bunu hak ettim
hepinizi öpüyorumŞenizŞeniz

merhabalar herkese..bayram bitti herkesin iyi geçmiştir inş.

bernuşcum belin nasıl oldu

gülbeyza gidiyon mu yaa :gitme: sen gidersen bizi kim güzel resimlerle karşılayacak hergün senağlama çok özletme kendini emi?seni seviyoruz..

gzdecim canm valla verecez bi şekilde bu kiloları.ben kararlıyım bu yaza istediğim kiloda olcam..çünki belkim yaza evlenebilirim a.s

sılagülcüm sanada geçmiş olsun..kısa zamanda iyileşirsin umarım...

şimdik gideyim..tekrar görüşürüz..hoşçakalın..

tüh yaa üzüldüm gülbeyzoşum ya aama olsun sen sıkma canını hiç belki yenisi geliryerimseniben çok ozletme kendini sakın seni seviyoruz....
herkesin keyfi yerindemi arkadaşlar nasılsınız?sılagul canım bende aynı oyleyim acayip şiş vucudum o kadar dikkat ettim yinede şişim..ne onerrisin canım odem sokucu olarak ne ler içiyosun??

merhabalar herkese..bayram bitti herkesin iyi geçmiştir inş.

bernuşcum belin nasıl oldu

gülbeyza gidiyon mu yaa sen gidersen bizi kim güzel resimlerle karşılayacak hergün çok özletme kendini emi?seni seviyoruz..

gzdecim canm valla verecez bi şekilde bu kiloları.ben kararlıyım bu yaza istediğim kiloda olcam..çünki belkim yaza evlenebilirim

sılagülcüm sanada geçmiş olsun..kısa zamanda iyileşirsin umarım...

şimdik gideyim..tekrar görüşürüz..hoşçakalın..
canım ya o zman yaza kadar cok uzun zamanın var cok gusel kilo veririsin bence....birlikte başarıcaz ben inanıyorum
kıslar cok optum sizi
doncem tekrar size ama simdi cıkmam lasım..

Merhaba arkadaslar.Az önce döndük hepinizin bayramı iyi gecmiştir umarım.paylasdıklarınızı okumadan önce yazayım dedim.Bayramda o kadar dikkat ettim cok fazla yemiyeyim diye ama illa orda 1 tane burda 1 tane derken kacırdım ipin ucunu
çok üzgünüm ama telafi etcem artık evdeyim sıkı bir diyet baslıcak yarından intibaren sevgili grubummm :) Hoşçakalaınn öpüyorum.

tekrar dondum size kıslar evet nerde kalmıştım...yarın sabah tan başlıyım artık diyorum dogruduzgun yemeye ya off..kahvaltımı yapıcam 1 yumurta 2 dilim kepek ekmek domates fln ve 5 zeytin bide peynir azcık sonra 12 gibi fln 1 elma kabuklu yicem sonra da dersim var malesef okula gidicem....boyle işte kıslar herşey programlı artık bole planlı disiplinli hareket etmem lasım oldugunu dusunuyorum...siz neler dusunuyosunuz? hadi bakalım basladık sozumu tutucaz dimi durmak yok hiç yola devam

GÜNAYDIIIIINNNN TAKIMCIIIIMM opuyorumnanaktan

ıŞTE DÖNDÜM ARANIZA ŞEKERLER kaydirigubbakcemile5 NASIIL ÖZLEDıNıZMı BENıı:asigim:?

BEN SıZLERı ÇOOOOOK ÖZLEDıM ŞenizŞenizŞeniz GEÇMıŞ BYRAMINIZ MUBAREK OLSUN KISLAR,

ASLINDA DÜN BAŞLADIM ıŞE AMA KK YA GıREMEDıM BıR TÜRLÜ:sm_confused:
HEP HATA VERDı DURDU, NEYSEKı BU GÜN ARANIZDAYIM CANLARIM kaydirigubbakcemile5

GELELıM GÜNÜN RAPORUNA; HAA BU ARADA BEN TATıLDE KıLO ALMADIM KISLAR
HALA 85 KıLOYUM YANEE hihoyyyt

DÜN SABAH KAHVALTIM,

1 SıMıT

ÖĞLEN,

2 ADET TAVUK IZGARA
2 KÖZLENMıŞ DOMATES
2 KÖZLENMıŞ BıBER ÇOK AZ EKMEK

AKŞAM,

2 KEPCE MISIR ÇORBASI
2 KAŞIK TAZE FASÜLYE

SAAT 10 GıBı 1 DıLıM KAVUN

BU SABAH; 45 DAKıKA YRÜYÜŞ, EVDEN ıŞE, AKŞAM SPORUMA BU GÜN BAŞLIYORUM ARTIK KIZLAR a.s

KÜÇÜCÜK BıR EKMEK ARASINA BOL MAYDONOZ,

ÖĞLEN FASÜLYE GETıRDıM ONU YıYCEM

AKŞAM ALLAH KERıM BELLı DEĞıL HENÜZ :sm_confused:

KOÇCAMAN KOÇCAMAAANN ÖÜLDÜNÜZ CANLARIIIM opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
BEYZACIĞIM EVDE İÇ İŞLERİ BAKANI SEN DEĞİLMİSİN BACIM :sm_confused:
BASKI KUR KOCANIN ÜSTÜNDE KIS :roflol:
AMA EŞİN HAKLI BENCE BAK BİZİM EVDEDE İNTERNET VAR AMA BİLGİSAYAR ÇÖKTÜ PROĞRAM ATIRMAM LAZIM ATTIRMIYORUM,
ÇÜNKÜ BENİM ZİLLİ BAŞINA ÇÖREKLENİP KALIYOR, DERSLERİ ZATEN ZAYIF HEPTEN BOŞ VERİYOR,
NE SIKINTILAR ÇEKTİĞİMİ ANLATAMAM, ŞİMDİ EŞİM NETİ İPTAL ETTİRECEK,
ŞU TÜRKSELİN VINI VARYA ONDAN ALALIM DİYOR, EN AZINDA SABAH GİDERKEN YANIMIZA ALIR GİDERİZ, BİZ YOKKEN NETE GİREMEZ DİYE DÜŞÜNÜYOR,
NETTE EVDE GERÇEKTEN LAZIM OLUYOR, ÇOCUKLARIN DERSİ AÇISINDAN HEMDE EŞİME LAZIM OLUYOR İŞİ GEREĞİ,

BENCDE SEN EŞİNİ İKNA EDERSİİİNNN HADİİ İKNA ÇALIŞMALARINA BAŞLA KIS kaydirigubbakcemile5 BİZ BAKMICAS VALLA :kedi::roflol::roflol:

merhabalar kızlar nasılsınz bakiyim :))

ooo kalimera ablamız gelmiş..özledik vallahi özlemezmiyiz hiç..tükanın açılış kapanış saatleri düzensizleşti sen yokkene vala kaydirigubbakcemile3 haa bide kalimera aplaaa beyza nasıl ikna etcek kocasını ben anlamadım..neye bakmicaz biraz daa açıklayıcı olursan seviniriz kaydirigubbakcemile3 naniknanik

gzdcm evet yaza daha çok vaaa..ama verilecekte çok kilo vaaaa...ama olucak inş. bu kez..olmak zorunda yani artık...hep birlikte bu sene hadi kurtulalım artık yaa şu fazalalıklardan..neki yanii...

harikaaa sende hoşgeldin canım...

ben şimdilik kaçtımmm haydee :teytey:

aa bu arada kilom aynı ne olur ne olmaz bildireyim dedim yerimseniben

ayy çok oluyorum amma bişey sorcam bizim puanlara ne olmuş fisfisfis yaww anlamadi ben

CABİKİM CİVANIM ŞİNCİK SANA BURDAN AÇIKLAYAMAYACAĞIM ŞEKERCİM:roflol::roflol:
ONA UYGUN SMİLEYDE KOYMAMIŞLAR :roflol: BİLMEMKİ NASIL ANLATSAM ACEP :uhm: VALLAHA UY GUN CÜMLE BULAMADIM :roflol:
GERÇEK ANLAMIYLADA ANLATMAYA KALKARSAM BENİ BURDAN ŞUTLARLAR ŞEKER :asigim:

AMAAANNN CANIM ÖÖÖFFFF, İŞTE EKİZ YATAK OLAYLARI CANIIIIMM :lepi::CüvCüv::lepi:

KIZ BENİ BURDAN ŞUTLARLARSA TÜKANI KİM AÇACAK DEMİİİ kaydirigubbakcemile5
YAV BEN TÜKANI AÇIYORUM AÇMASINADA AMMMAAA VELAKİN TÜKANA GELEN GİDEN YOK :sm_confused:

ayy çok oluyorum amma bişey sorcam bizim puanlara ne olmuş fisfisfis yaww anlamadi ben
ŞEKERCİM BİZİM PUANLARI ŞEYTAN PARDON KAZEN ALMIŞ GÖTÜRMÜŞ ZANNUMCA a.s

İŞİN YOKSA GENE PUAN BİRİKTİR DUR, SANKİ SONUNDA BİZE ÖDÜL VERECEKLER :roflol::sm_cool::teytey::dance:

Selam kızlar :) Hoşgeldin kalimera abla sen geldin grup şenlendi walla kaydirigubbakcemile2 Bende şaşırdım kilo almısımdır bayramda diyordum ama almamışım aynı tas aynı hamam.Bugn bende basladım diyete.Okulumun ilk günüydü gittim geldim sabah 6da kalkıp kahvaltımı ettim.Uyku yok artık bana belki kilo wermemde etkili olur :lepi:Hoşçakalınn
Kahvaltı:1tost,1bardak süt
12:00 1bardak meyve suyu 1 dilim kek
15:00 1 elma opuyorumnanaktan

SELAM HARİKACIĞIM SEN GELDİN BEN GİDİYORUM ŞEKER,
HARÇ BİTTİ YAPI PAYDOS, TÜKANI SEN KAPAT OLARMI, ANAHTARI PASPASIN
ALTINA KOYUVER BİZAHMET, SABAKLEYİN BEN GELİR AÇARIM GARİİ

KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜLDÜN ŞEKERCİM opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

3.TAKIM **123. ETAP **

sılagul ( 60.0///% )
cabik ( 75.6///% )
ademel ( 75.6///% )
rainbow87 (108.0/108.0/0.0/0.00% )
gülbeyza ( 81.5/81.5/0.0/0.00%)
figenk24 (56.7///% )
gzdegzde ( 65.0///% )
kalimera (85.0///%)
Harikaaa ( 65.1/65.1/0.0/0.00%)
semo (64.8///%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (737.3///%)

MERHABALAR ARKADAŞLAR...BUGÜN DR LA FALAN UĞRAŞTIM..MALESEF SNİR STRESİM BELİME VURMUŞ..AMA ŞÜKÜR FITIK GİBİ GÖRÜNMÜYOR...İNŞALLAH DAHA İYİ OLUCAM...

BU ARADA HERKESLER GELMİŞ,HOŞGELMİŞLER,SEFALAR VERMİŞLER...NASILSINIZ BAKALIM...KALİM HOŞCELDÜNNNN..ABİN NASIL OLDU ABLACIM..TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN...ÜZGÜNÜM ŞİMDİLİK TÜKANI BEN KAPATIYORUM...İNŞALLAH YARIN ÖĞLENE KADAR KİLO BİLDİRİMLERİNİZ DE TAMAMLANMIŞ OLUR...SİZİ SEFİYOM BACÜLAR....İYİ GECELER DİLİYORUM....:teytey:a.s.

herkese merhaba...nasılsınız bakalım? yaaa dükkan kapandı mı yani şimdiakannehir bananne banane paspasın altından aldım valla ben anahtarı anlamam kapalı mapalı yazacam işte naniknanikkalimera ablacıııım hoşgeldin yaa ozlemez olurmuyuz hiç ozledik tabüküde=) iyiki geldiniz harika sende hosgeldin canm tatilleri yapıp yapıp geldiniz dimi ohhh....
kislar kılom 65 olarak devam etsin şimdilik aslında tam değil ama en yakın zamanda halledicem ben siz merak etmyin opuldunus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…