GÜNAYDIN BERNUŞĞUM opuyorumnanaktan3.TAKIM **123. ETAP **
MERHABALAR ARKADAŞLAR...BUGÜN DR LA FALAN UĞRAŞTIM..MALESEF SNİR STRESİM BELİME VURMUŞ..AMA ŞÜKÜR FITIK GİBİ GÖRÜNMÜYOR...İNŞALLAH DAHA İYİ OLUCAM...
BU ARADA HERKESLER GELMİŞ,HOŞGELMİŞLER,SEFALAR VERMİŞLER...NASILSINIZ BAKALIM...KALİM HOŞCELDÜNNNN..ABİN NASIL OLDU ABLACIM..TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN...ÜZGÜNÜM ŞİMDİLİK TÜKANI BEN KAPATIYORUM...İNŞALLAH YARIN ÖĞLENE KADAR KİLO BİLDİRİMLERİNİZ DE TAMAMLANMIŞ OLUR...SİZİ SEFİYOM BACÜLAR....İYİ GECELER DİLİYORUM....:teytey:a.s.
AYOL AÇ TABİKİDE AÇ kaydirigubbakcemile5 TÜKAN SENİN ŞEKERİMkaydirigubbakcemile3 BİZ ANAHTARİ KEYFİMİZDENMİ PASPASIN ALTINA KOYUYOS,herkese merhaba...nasılsınız bakalım? yaaa dükkan kapandı mı yani şimdiakannehir bananne banane paspasın altından aldım valla ben anahtarı anlamam kapalı mapalı yazacam işte naniknanikkalimera ablacıııım hoşgeldin yaa ozlemez olurmuyuz hiç ozledik tabüküde=) iyiki geldiniz harika sende hosgeldin canm tatilleri yapıp yapıp geldiniz dimi ohhh....
kislar kılom 65 olarak devam etsin şimdilik aslında tam değil ama en yakın zamanda halledicem ben siz merak etmyin opuldunus
merhabalar herkese..bayram bitti herkesin iyi geçmiştir inş.
bernuşcum belin nasıl oldu
gülbeyza gidiyon mu yaa :gitme: sen gidersen bizi kim güzel resimlerle karşılayacak hergün senağlama çok özletme kendini emi?seni seviyoruz..
gzdecim canm valla verecez bi şekilde bu kiloları.ben kararlıyım bu yaza istediğim kiloda olcam..çünki belkim yaza evlenebilirim a.s
sılagülcüm sanada geçmiş olsun..kısa zamanda iyileşirsin umarım...
şimdik gideyim..tekrar görüşürüz..hoşçakalın..
canım ödem sökücü benim kiraz sapı tarifim var onu yapıyorum ödem için.sende dene istersentüh yaa üzüldüm gülbeyzoşum ya aama olsun sen sıkma canını hiç belki yenisi geliryerimseniben çok ozletme kendini sakın seni seviyoruz....
herkesin keyfi yerindemi arkadaşlar nasılsınız?sılagul canım bende aynı oyleyim acayip şiş vucudum o kadar dikkat ettim yinede şişim..ne onerrisin canım odem sokucu olarak ne ler içiyosun??
..
arkadaşlar merhabaar bayram bitti herkez evine yerleşti kilo bildiririmi yapamadım çünkü internete giremedim şehir dışındaydım ankarada bugün döndüm KİLOLARI ACAİP ALDIK OFF OFFF pazartesi günden itibaren tekrar yürüyüşlere başlıycam tatlı yemek yok hamur işi aslaaaaaaaa diyete devammmmmmmmmm
ya yeter artık yaaa yemek yemekten vazgecemeiyorum napcam bilmiyorum ya cok moralim bozuldu kıslar ya anlatamam siz evlisiniz hadi coluk cocuk filan var ben daha bu halimle sişkolukla ugrasıyorum inanın cok gucume gidiyo artık ya..yapcak azim desen artık o da yok kalmadı...keşke bi arkadasım fln olsaydı yanımda diyet arkadasım belki ole daha mı iyi olurdu oof ya(( cok kotuyum ben bugunlerde kıslar ya bana bi akıl verin nolur...aksam yuruyuslerine başlıyım diyorum iyi olur dimi?
selam arkadaşlar
hepinize iyi hafta sonları diliyorum
iyi dilekleriniz için teşekkürler
size haberim var sınav olayı bitmiştir kazandım bekle beni istanbul sokaklarıgamyoncuiremsu:sm_cool::teytey:
ALLAHIM kazasız belasız kullanmayı nasip etsin cümlesinede banada:Saruboceq:
10 günde dosya kursa gelecekmiş sonra iş emniyette bakalım ne zamana gün verecekler
1-2 ay erteliyorlarmışakannehirbakalım kalktı o diyorlar ama bunda sorun yaşamasam bari:bbo:
hepinizi öpüyorumŞenizŞenizŞenizŞeniz
SILAGÜL tebrikler
ben 2004 de bi günde almıştım :))
ama istanbuldan değil tabii
inşallah çabuk verirler
selaam millet napiyonuss oyy sılagul ya cok sevindim valla canım hayyırrlı ugurlu olsun bitanenücüm kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah inşallah canım dikkatli li kullan emii:)hadi bakalım kolay gelsin...
kıslar su elma krom hapları varya onları deneyeniniz varmı hiç??iştah kesmeye yarauyomuş aktarcıylan konustumda bırakınca geri kilo alınırmı diye sordum vucudun tam olarak dengesini bulabilmesi için ve de işte geri almamk için verilen kiloları 3 ay enaz kullanmak lasımmış..kullanan varmı içimzde? bernuşcm ya arkadaştan kastım sizler tabiki varsınız da yanımda olsaydı anlamında demek istedim ben..
18.30gibi yuruyuse cıkcam kıslar dunde yurudum 1 saat kadar.. herkese iyi akşamlar:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?