Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

GÜNAYDIIIIN ŞEKERLER opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUN BAKEM:1hug:a.s.

GÜNÜN RAPORU; AKŞAM 1.5 SAAT SPOR, SABAH 45 DAKİKA YÜRÜYÜŞ

AKŞAM YEMEİM,

1 TABAK YEŞİL SALATA VE
2 YEMEK KAŞIĞI MAKARNA
1 DİLİM KAVUN

SABAH;
MİNİCİK EKMEK ARASI MAYDONOZ

ÖĞLEN,

SALATA GETÜRDÜM ONU YİYCEM cokacimcoook kaydirigubbakcemile5

BERNUŞUM AŞKIM KİLOM 85

AMA SANA SÖZ VERİYORUM HAFTAYA NAİDE ABLAN 83 KİLO OLARAK GELECEK DATLUM GIYMATLUM
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
GÜNAYDIN BERNUŞĞUM opuyorumnanaktan

HAYIRDIR NE OLDU NERENİ BEĞENMİYORSUN ŞEKERCİM:sm_confused:
AMAN DİKKAT ET BEL ÇOK ÖNEMLİ CANIMCIM:1no2:

ABİM ÇOK İYİ ŞÜKÜR, SAFRAKESESİNİ ALDILAR, ALINMASAYMIŞ BAYA TEHLİKELİ OLCAKMIŞ,
ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ İYİ, SANADA GEÇMİŞ OLSUN DATLUM , KENDİNE DİKKAT ET, SEN BİZE LAZIMSIN :asigim::1hug:a.s.

AYOL AÇ TABİKİDE AÇ kaydirigubbakcemile5 TÜKAN SENİN ŞEKERİMkaydirigubbakcemile3 BİZ ANAHTARİ KEYFİMİZDENMİ PASPASIN ALTINA KOYUYOS,
EŞ DOST AÇIP GİRSİN DİYE DEMİ AMAA kaydirigubbakcemile5
BENDE SİZLERİ ÇOK ÖSLEDİM GÖZDECİĞİM, ÖPTÜM SENİ EN KOCAMANINDAN :1hug:a.s.

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,NASILSINIZ...zemuszemus

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN,İNŞALLAH DUALARIMIZDA KABUL OLUR..:Saruboceq:

EWWET...BUGÜN BİLDİRİM VAR KIZLAR...ÖĞLEN 2 YE KADAR FALAN BURALARDAYIM ..LÜTFEN GEÇ KALMADAN YAZALIM KİLOLARI..

ÖPÜLDÜNÜZ...opuyorumnanaktan.

3.TAKIM **123. ETAP **

sılagul ( 60.0/60.0/0.0/0.00% )
cabik ( 75.6/75.6/0.0/0.00% )
ademel ( 75.6/75.6/0.0/0.00% )
rainbow87 (108.0/108.0/0.0/0.00% )
gülbeyza ( 81.5/81.5/0.0/0.00%)
figenk24 (56.7/56.7/0.0/0.00% )
gzdegzde ( 65.0/65.0/0.0/0.00% )
kalimera (85.0/85.0/0.0/0.00%)
Harikaaa ( 65.1/65.1/0.0/0.00%)
semo (64.8/64.8/0.0/0.00%)

3.TAKIM TOPLAM KıLO (737.3/737.3/0.0/0%)

Son düzenleme:

sağol canımcım hadi hayırlısı bakalım önce incel sonra evlenŞenizŞeniz

canım ödem sökücü benim kiraz sapı tarifim var onu yapıyorum ödem için.sende dene istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/sifa-receteleri/232510-kiraz-sapi-odeme-toksine-son-ver.html

selam canlarım
hayırlı cumalar,yüce mevlam evlerinizden sağlık,mutluluk ,huzur ve başarı ,bereketi eksik etmesin dualarınız kabul olsun. ancak girebildim bende tükana
ooookimler gelmiş hoşgelmişŞeniz:teytey:kalimera ablam özledik valla abinde iyiymiş şükrolsun :Saruboceq:
bide nam ablam gelsemafoldumbenmafoldumbenonuda çok özledim

bernuşcum belinde fıtık çıkmadığına sevindim canım dikkat et kendine.ŞenizŞeniz
ben bugün biraz daha iyiyim.oğlanı götür getir yoruluyorum pazartesi servise başlıcak inşallah

yarın 11.30 da direksiyon sınavım var dua edin ne olur

selamlar herkese nasılsınız bakalım? bernuşcum canım gecmiş olsun belin de bişey olmamısna cok sevndm fıtık cunku allah korusun cok zor hastalık..sılagulcum senin içinde geçmişler ola canım ayrıca tariifin içinde cok cok teşk ederim en yakın zamanda denicem... direksiyon sınavında da allah kolaylık versin canımcm ya dikkatli ol hadi bakalım yaparsın sen motoru gectiysen sorun yok demektirkaydirigubbakcemile3
haydin kalın sağlıcakla opuldunus

sılagül kolay gelsin canım inşallah alacaksın bugün ehliyeti:hooray:

merhaba herkese:1hug:
ben koşuşturuyorum bugün
cuma günü yazdığım mesaj yayınlanmamış anlamadım gerçi siteyi çok zor açmıştımm
gerçi kilo aldığım için iyi ki de yazmamış laelaelaelaelae

GÜNAYDIN KIZLAR..NASILSINIZ...BEN İYİYİM ŞÜKÜR..BELİM DAHA İYİ...DÜN AKŞAM VE BUGÜN SABAH 60 DK+60 DK YÜRÜYÜŞ YAPTIM...VE İYİ GELDİ VALLA..AÇILDIM BAYAĞI...BU ARADA KIZLAR İLGİNÇTİR AMA %0 LA 1.LİĞİ PAYLAŞTIK...NE GÜSEL DİMİ..sositososito

NAM ABLAMDA İNŞALLAH YARIN FALAN BURALARDA OLUR HERALDE...HAFTA SONU GELİCEKTİ...GÖZÜMÜZ AYDINNNNNN:lepi:

ŞİMDİLİK BU KADAR KIZLAR...KENDİNİZE İYİ DAVRANIN...HAYIRLIMI HAYIRLLI HAFTA SONLARI DİLİYORUM..:Saruboceq:

arkadaşlar merhabaar bayram bitti herkez evine yerleşti kilo bildiririmi yapamadım çünkü internete giremedim şehir dışındaydım ankarada bugün döndüm KıLOLARI ACAıP ALDIK OFF OFFF pazartesi günden itibaren tekrar yürüyüşlere başlıycam tatlı yemek yok hamur işi aslaaaaaaaa diyete devammmmmmmmmm

ya yeter artık yaaa yemek yemekten vazgecemeiyorum napcam bilmiyorum ya cok moralim bozuldu kıslar ya anlatamam siz evlisiniz hadi coluk cocuk filan var ben daha bu halimle sişkolukla ugrasıyorum inanın cok gucume gidiyo artık ya..yapcak azim desen artık o da yok kalmadı...keşke bi arkadasım fln olsaydı yanımda diyet arkadasım belki ole daha mı iyi olurdu oof ya(( cok kotuyum ben bugunlerde kıslar ya bana bi akıl verin nolur...aksam yuruyuslerine başlıyım diyorum iyi olur dimi?

selam arkadaşlar
hepinize iyi hafta sonları diliyorum
iyi dilekleriniz için teşekkürler
size haberim var sınav olayı bitmiştir kazandım bekle beni istanbul sokaklarıgamyoncuiremsu:sm_cool::teytey:
ALLAHIM kazasız belasız kullanmayı nasip etsin cümlesinede banada:Saruboceq:
10 günde dosya kursa gelecekmiş sonra iş emniyette bakalım ne zamana gün verecekler
1-2 ay erteliyorlarmışakannehirbakalım kalktı o diyorlar ama bunda sorun yaşamasam bari:bbo:
hepinizi öpüyorumŞenizŞenizŞenizŞeniz

SILAGÜL tebrikler

ben 2004 de bi günde almıştım :))
ama istanbuldan değil tabii
inşallah çabuk verirler

EVET CANIM BAYRAM BİTTİİİİ..VE BU DEMEK OLUYORKİ DİYET ZAMANI,KİLO VERME ZAMANI GELDİİİ..HADİ BAKALIM BAŞLIYORUZ...BİR İKİ BİR İKİİİİkaydirigubbakcemile
ARKADAŞMI ARIYORSUN TATLIM SEN..ÇOK AYIPP..BAKSANA BURADA BİR SÜRÜ ARKADAŞ VAR VE HEP KİLO ALDILAR..BUNLAR NASAIL VERİCEK KİLOLARI..TABİKİ DİYETLE...HADİ BAKALIM BENCE ŞUNUNLA BAŞLAYIN..BİR DİYET SEÇİN KENDİNİZE VE ONU DEVAM ETTİRİP ARAMIZDA YARIŞALIM....KİM DAHA ÇOK VERİYORMUŞ GÖRELİM...BENCE....NASIL AMA...FİKİR YANİİ..SİZDE KOYUN ORTAYA FİKİR TARTIŞŞALIM...sositososito
CANIM CANIM TEBRİKLER....a.s.
ALLAH KAZASIZ BELASIZ ARABA KULLANMAK NASİP ETSİN CANIM...:Saruboceq:
ALIRSIN GÜZELİM MERAK ETME..GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN DİMİ AMA...
BAYAĞI KOLAYLADIN OLUMSUZ İŞLERİNİ BAKKKK,AFFERİN SANA VALLA...
AZMİN SONU İŞTE..:lepi:

CANIMCIM SEN NASILSIN BAKALIM..NE VAR NE YOK..BEBİŞ NASIL..KOCAMAN OLDU VALLA...DOĞAN BÜYÜYO...ÖPERİM SİZİİİopuyorumnanaktan
SILAGÜL tebrikler

ben 2004 de bi günde almıştım :))
ama istanbuldan değil tabii
inşallah çabuk verirler

GÜNAYDINNNN 3. TAKIMIN ŞEKERMİ ŞEKER,ÇITIRMI ÇITIR,FISTIK TADINDA GÜZELLERİ...:teytey:NASILSINIZ...
HAYIRLI PAZARLAR DİLİYORUM HEPİMİZE..opuyorumnanaktan​

MERHABALAR KIZLAR...NERELERDESİNİZ...TABİİ HAFTA SONU YA KAÇAKSINIZ DİMİ...BENDE BUGÜN STRES ATTIM YANİ TEMİZLİK YAPTIM..CAMLAR KAPILA,DİP KÖŞE İŞTE...HARARET BASMIŞTI Bİ ARA AMA ŞİMDİ İYİYİM ŞÜKÜR...EEEE SİZLER NELER YAPTINIZ...sositososito

selaam millet napiyonuss oyy sılagul ya cok sevindim valla canım hayyırrlı ugurlu olsun bitanenücüm kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah inşallah canım dikkatli li kullan emii:)hadi bakalım kolay gelsin...
kıslar su elma krom hapları varya onları deneyeniniz varmı hiç??iştah kesmeye yarauyomuş aktarcıylan konustumda bırakınca geri kilo alınırmı diye sordum vucudun tam olarak dengesini bulabilmesi için ve de işte geri almamk için verilen kiloları 3 ay enaz kullanmak lasımmış..kullanan varmı içimzde? bernuşcm ya arkadaştan kastım sizler tabiki varsınız da yanımda olsaydı anlamında demek istedim ben..
18.30gibi yuruyuse cıkcam kıslar dunde yurudum 1 saat kadar.. herkese iyi akşamlar:teytey:

canım bu linki tıkla..belkim yardımcı olur sana..

http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...-apple-chromium-elma-krom-deneyimlerimiz.html

NAM ABLAMIZA HOŞGELDİN DİYORUM..:teytey:
İYİKİ GELDİN DİYORUMMMsositososito
TABİİ DAHA NET E GİREMEDİ AMA...
ŞİKAYETİM VAR,BU KIZLAR VARYA BU KIZLAR KİLO ALDILAR...akannehir
YAAAAAA...SEN ONLARA CEZALARINI VERİRSİN ARTIKIMMMMkaydirigubbakcemile5​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…