NAM ABLAMIZA HOŞGELDİN DİYORUM..:teytey:
İYİKİ GELDİN DİYORUMMMsositososito
TABİİ DAHA NET E GİREMEDİ AMA...
ŞİKAYETİM VAR,BU KIZLAR VARYA BU KIZLAR KİLO ALDILAR...akannehir
YAAAAAA...SEN ONLARA CEZALARINI VERİRSİN ARTIKIMMMMkaydirigubbakcemile5
GÖZDEEEE MORAL BOZMAK YOK :mymeka:ya yeter artık yaaa yemek yemekten vazgecemeiyorum napcam bilmiyorum ya cok moralim bozuldu kıslar ya anlatamam siz evlisiniz hadi coluk cocuk filan var ben daha bu halimle sişkolukla ugrasıyorum inanın cok gucume gidiyo artık ya..yapcak azim desen artık o da yok kalmadı...keşke bi arkadasım fln olsaydı yanımda diyet arkadasım belki ole daha mı iyi olurdu oof ya(( cok kotuyum ben bugunlerde kıslar ya bana bi akıl verin nolur...aksam yuruyuslerine başlıyım diyorum iyi olur dimi?
TEBRİKLER SILACIĞIM kaydirigubbakcemile5selam arkadaşlar
hepinize iyi hafta sonları diliyorum
iyi dilekleriniz için teşekkürler
size haberim var sınav olayı bitmiştir kazandım bekle beni istanbul sokaklarıgamyoncuiremsu:sm_cool::teytey:
ALLAHIM kazasız belasız kullanmayı nasip etsin cümlesinede banada:Saruboceq:
10 günde dosya kursa gelecekmiş sonra iş emniyette bakalım ne zamana gün verecekler
1-2 ay erteliyorlarmışakannehirbakalım kalktı o diyorlar ama bunda sorun yaşamasam barİ
hepinizi öpüyorum
BERNUŞCUĞUM BENDE BOLLAŞAN PANTULLARIMI DARALTTIM kaydirigubbakcemile5 İNAN 5'ER CM DARALTIM KIS kaydirigubbakcemile5sositosositosositosositoMERHABALAR KIZLAR...NERELERDESİNİZ...TABİİ HAFTA SONU YA KAÇAKSINIZ DİMİ...BENDE BUGÜN STRES ATTIM YANİ TEMİZLİK YAPTIM..CAMLAR KAPILA,DİP KÖŞE İŞTE...HARARET BASMIŞTI Bİ ARA AMA ŞİMDİ İYİYİM ŞÜKÜR...EEEE SİZLER NELER YAPTINIZ...sositososito
ONU BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM :sm_confused: KULLANAN VARSA BİZİDE BİLGİLGİLENDİRSE NE GÜZEL OLURDU :sm_confused::uhm:selaam millet napiyonuss oyy sılagul ya cok sevindim valla canım hayyırrlı ugurlu olsun bitanenücüm kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah inşallah canım dikkatli li kullan emii:)hadi bakalım kolay gelsin...
kıslar su elma krom hapları varya onları deneyeniniz varmı hiç??iştah kesmeye yarauyomuş aktarcıylan konustumda bırakınca geri kilo alınırmı diye sordum vucudun tam olarak dengesini bulabilmesi için ve de işte geri almamk için verilen kiloları 3 ay enaz kullanmak lasımmış..kullanan varmı içimzde? bernuşcm ya arkadaştan kastım sizler tabiki varsınız da yanımda olsaydı anlamında demek istedim ben..
18.30gibi yuruyuse cıkcam kıslar dunde yurudum 1 saat kadar.. herkese iyi akşamlar:teytey:
NAM ABLAMIZA HOŞGELDİN DİYORUM..:teytey:
İYİKİ GELDİN DİYORUMMMsositososito
TABİİ DAHA NET E GİREMEDİ AMA...
ŞİKAYETİM VAR,BU KIZLAR VARYA BU KIZLAR KİLO ALDILAR...akannehir
YAAAAAA...SEN ONLARA CEZALARINI VERİRSİN ARTIKIMMMMkaydirigubbakcemile5
AYYY CANIIIIIM SENMİ GELDİİİİN( ÇOK LAZIMDIN SANKİİİ) :1hug:MERHABA KIZLAR SONUNDA EVİME DÖNDÜM:kedi:
BİRAZ SİZLERİ İHMAL ETTİM GALİBA SANIRSAM
HAH İŞETEEEE 3 CU TAKIMIN EN OBURUDA GELDİİİİİ :mymeka: KADRO TASTAMAM OLDU ZANNUMCA :1hug:a.s.:enbuyukkk:selam baculaaaaar ablam ankara da bende anca kendime geliyorum.:sinifsinif: İnşallah bundan sonra sizleri sinir etmeye devam edeceğimmmmm.zemuszemus:lepi:
GÜnaydın arkadaŞlar ayy sanbah bİr zor kalktım bİr zor temİzlİk yapmam lazım ama canım hİÇ İstemİyorrrrrruyuŞykluk var ÜstÜmde bİrde evler Çok soĞuk donuyommmmmm sabah kalktım Şekersİz bİr bardak Çay İkİ İnce dİlİmden tost baklava bana baktı ben ona amaaaaaa yemİycem bİttİİİİİİİ yasak yÜrÜyÜŞ yapıcaktım bugÜn ama nerde sabah zor kalktım neyse yÜrÜyÜŞlerde baŞlamam lazım İnŞallah hepİnİze İyİ haftalarrrr
a.s.cumartesi klasik sabah kahvaltısı öğlen::lepi: makarna köfte közlenmiş paltıcan salatası domatesli biber kızartması ve domatesli acı biber turşusu (ablamda yedi) naniknanik akşam:ekmekarası balık ve ayran sositososito pazar gününü anlatmayım beni döversiniz. çoooook mutlu olmanız dileğiyleopuyorumnanaktan:kedi:
SILAGÜL tebrikler
ben 2004 de bi günde almıştım :))
ama istanbuldan değil tabii
inşallah çabuk verirler
CANIM CANIM TEBRİKLER....a.s.
ALLAH KAZASIZ BELASIZ ARABA KULLANMAK NASİP ETSİN CANIM...:Saruboceq:
ALIRSIN GÜZELİM MERAK ETME..GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN DİMİ AMA...
BAYAĞI KOLAYLADIN OLUMSUZ İŞLERİNİ BAKKKK,AFFERİN SANA VALLA...
AZMİN SONU İŞTE..:lepi:
selaam millet napiyonuss oyy sılagul ya cok sevindim valla canım hayyırrlı ugurlu olsun bitanenücüm kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah inşallah canım dikkatli li kullan emii:)hadi bakalım kolay gelsin...
kıslar su elma krom hapları varya onları deneyeniniz varmı hiç??iştah kesmeye yarauyomuş aktarcıylan konustumda bırakınca geri kilo alınırmı diye sordum vucudun tam olarak dengesini bulabilmesi için ve de işte geri almamk için verilen kiloları 3 ay enaz kullanmak lasımmış..kullanan varmı içimzde? bernuşcm ya arkadaştan kastım sizler tabiki varsınız da yanımda olsaydı anlamında demek istedim ben..
18.30gibi yuruyuse cıkcam kıslar dunde yurudum 1 saat kadar.. herkese iyi akşamlar:teytey:
KİM 3. TAKIMIN KIZLARIMI:uhm: AY İNANMIYORUM:sm_confused: BEN ŞİMDİ NE YAPAYIM KIZLAR SİZEklava:
AMA DURUN ÖNCE BİR GÜZELsenağlamasenağlamasenağlama TAKIMIMIN HALİNE
KIZLAR BEN HALA ÇITIR VE SEKSİ BİR MORUK OLARAK SİZLERİ KINIYORUM:umursamaz: ÇABUK ALDIĞINIZ KİLOLARI VERİN YOKSA YOKSA ÇİRKİN KIZLAR MI OLMAK İSTİYORSUNUZ:sm_confused: İNANMIYORUM ŞİMDİakannehir KÜT DİYE BAYILACAĞIM
SENDE HOŞGELDÜN BACUMŞeniz YAZARSIN ARTIKUM NİSPET YAPAR GİBİN YEDİKLERİNİmafoldumbenselam baculaaaaar ablam ankara da bende anca kendime geliyorum.:sinifsinif: İnşallah bundan sonra sizleri sinir etmeye devam edeceğimmmmm.zemuszemus:lepi:
TEBRİKLER SILACIĞIM kaydirigubbakcemile5
BENDE 2006 DA ALDIM AMA HALA DİREKSİYON BAŞINA OTURMADIM :sm_confused:
KOCAM VERMİYOR BANA DİREKSİYONU NEDENSE :uhm:Çok üzgünüm çoook
AMA KARARLIYIM OTOMATIK BİR ARABA ALACAIM ŞEKER, SEN SAKIN ARA VERME, EHLİYETİNİ ALINCA UFAK UFAK KULLAN ARABAYI,
YOKSA UNUTUYOR İNSAN :1no2: TEKRAR TEBRİKLER CANIM :1hug:
ALLAH KAZASIZ BELASIZ KULLANMAK NASİP ETSİN :1hug:a.s.
a.s.:enbuyukkk:
GÜnaydın arkadaŞlar ayy sanbah bİr zor kalktım bİr zor temİzlİk yapmam lazım ama canım hİÇ İstemİyorrrrrruyuŞykluk var ÜstÜmde bİrde evler Çok soĞuk donuyommmmmm sabah kalktım Şekersİz bİr bardak Çay İkİ İnce dİlİmden tost baklava bana baktı ben ona amaaaaaa yemİycem bİttİİİİİİİ yasak yÜrÜyÜŞ yapıcaktım bugÜn ama nerde sabah zor kalktım neyse yÜrÜyÜŞlerde baŞlamam lazım İnŞallah hepİnİze İyİ haftalarrrr
SAĞOLASIN ABLAM AMİN CÜMLEMİZE YOK İNŞALLAH ARA VERMİCEM EHLİYET Bİ GEÇSİN ELİME ALIP ALIP KAÇACAM ARABAYI.
TEBRİKLER SANADAa.s.PANTULLAR KÜÇÜLMÜŞ MAŞALLAHDARISI BAŞIMIZA KİM TUTAR SENİ ŞenizŞenizSENİN YAZILARINI OKURKEN YÜZÜMDE HEP TEBESSÜM OLUYOR ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜN EMİ SEN ÇOK YAŞAŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?