Nutellayı aldım karsı komsuya verdim
Dedim abla içinden eşim btk almış walla bn dıyetteyım ver sen cocuklara aldı kezban ablacım saolsun
İradene hayran haldım mervişş :) ben olsaydım kimse o nutellayı elimden alamazdı
bide benim bu haftakien büyük problemim su içememek.cidden kendimi oruc gibi hissediyorum.
Rica ederim kaptancım acil çıkmak zorunda kaldım 2. takımın onayını bekleyemedim 1 saat sonra paylaştım bir sorun çıkmamıştır inşBen ciktim kizlar..Banucugum ellerine saglik,listeyi paylasmissin..Kardes takim listesini getirise kontrol edelim lütfen,beklemesinler..
Herkese mutlu haftasonlari
Bende sizleyim sanirim artik ismimin karsisinda 3. Takima gecmek istior yazioo
173 mesajj teeeeek teeeek saydım
Kızlar yha bi insanın sevmesi sewilmesi ne kadar güzel bişey
Birseyi sevebilmesi ne kadar büyük bir lütuf
Bazen görüyorum hani içi katran kötülükle dolmus sewgısen sefkatten merhametten yoksun diyorum ki nasıl yasıyor bu ınsan
Ben mesela sewgı dolu ınsanlara gıpta edıyorum
Herseye herkese ragmen gulenılen ınsanlara
Genellikle ailem arkadaslarım öewrem bana derler cok sewgı dolusun rabbım yuzundeki gulumsemeyı eksık etmesın diye
Ama bn benden daha iyilerı oldugunu görünce Allahım azaltma arttır dıyorum
Duygusallaştım
Şimdi kızım uyudu basını oksuyorum ne kadar gusel bişi aglıyorummm((
:)))
Bakmayın bana ben boleyımm hem aglarım hem gulerimm
Allahım hepınızın yüZündeki en önemlisi GÖNLÜNÜZDEKİ gülümsemeyi azaltmasın arttırsın ins
Nutellayı aldım karsı komsuya verdim
Dedim abla içinden eşim btk almış walla bn dıyetteyım ver sen cocuklara aldı kezban ablacım saolsun
Evetttt su ana kadar suyum 1.5 lt oldu
iyi akşamlar kardeş takımcımpaylaştım kaptancım
iyi akşamlar kardeş takımcım
listenizi kontrol edemedik çok özür diliyorum.ben takım kaptanı olarak bir kaç gün evim dışındaydım cepten girmeye çalışsamda hep sorun çıktı.kendi listemizi bile diğer arkadaşlardan rica ettim hazırlamalarını.yardımcımda izinli,ben geldiğimde ve gördüğümde çok geçti ve siz çoktan paylaşmıştınız listenizi.
elimde olmayan sebeplerden dolayı,üzgün olduğumu belirtmek istedim canlarım
ya ben bu takımdamıyım simdi kuralları paylascaktı kaptan
sorma merve ya sen kac oldun aynıydık biz hedefimiz aynıydı aradaki fark nasıl acıldı baksanaCabm kurallar aynı hemen hemn
Kalori hesabı yok burda
İlla 6 öğün yemek zorunda degılsın galiba bi alıntı yapıp paylasırlar
Nasılsın caglacım 69 olmussun cagla yapma gözünü seweyım bacımm
ya ben bu takımdamıyım simdi kuralları paylascaktı kaptan
Bugunku menum sabah ac karnina 1 tatli kasigi corek otu 1 kupa besi bi yerde cayi 4 gunkurusu ha bi de yogurt kuru
KAhvalti 1 haslanmis yumurta sekersizcay 2 ince dilim cavdar ekmegi domates salatalik ceyrek orgu peyniri 4 zeytin
Ara 1 besi biyerde cayi
OGLen 2 ceviz . 10. Tuzsuz antep fistigi
İkindi 1 limonlu zencefil cay 1 tarcinli yesil cay 1 form cay
Aksam yemekten yarim. Saat once. Yogut kuru
Esim kizartilmis karnibahar istemisti.onunkini kizarttim ben ise hasladim uzerine sarimsakli yogurt doktum bi tabak yedim 1 kase corba seyyyyyyy. Accik da esime kizarttigim patatesten tirtikladim
2.5 lt su. Bi sabah 30 dk actim karadeniz horon muziklerini terleyene kadar oynadim
Anammm hatunlara bak nerdenn nereye hayyy yarebbim görüyomusun bunlarım kide can degil mi arkadaslar eminim burdakı kadınlar daha cok zorlanmıslar ama basarmıslar yani
Şokşokşok
Kız bende bi before after yapabilsemKendimi nöbetçi gibi hissettim şekerler nerdesiniz
Hoşgeldinnn bacımmmmm
Kız bende bi before after yapabilsem
Bu arada canm ben bugun 61.2 cıktım bacım
Ama bnm motivasyon tam artık normal sanki hep spor yapıyormusum gibi saglıklı ve düzenli beslenıyomusu gibi geliyo artık dıkkat etme faslını bıraktım şükür aynı tüzük dewam
Canm aburcubur istemiyor
Ne bilim su içmkte bi ara yine zorlandım ama sukur aştım o konuyuda
Ne bilim sporu artık kendim ewde yapıyorym
Kızlar zumba dansı ile zayıflama acayip güzel yha cocuklu olanlar için daha gızel
Leslie jıllıanda fazla müzik yok oyusden sıkılabılıyo bnm ki ama bında cok gusel kendıde oynarkwn bna dolanmıyo)))
Bugun zumba yaptım
Bel im acıyo ama süperdi doğrusu
Yedigim btk nutellanın cezasınıda vermiş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?