Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İradene hayran haldım mervişş :) ben olsaydım kimse o nutellayı elimden alamazdı

Walla bende komsuya vermeseydim kötü şeler olacaktı verırkwn içim sızlmamdı desem yalan olur ama bı baslarsam bitiremem

İyi akşamlar canlar kusurabakmayın hemen çıkmak zorunda kaldım

bide benim bu haftakien büyük problemim su içememek.cidden kendimi oruc gibi hissediyorum.

tatlım 2 litrelik şişelere limon sık 1 tarçın kabuğu at ve işyerinde bitirmeye çalış akşamda eve gidince içebildiğin kadar iç
her saat başı içmeyş adet edin mesela oyle oyle insan alışıyor

Ben ciktim kizlar..Banucugum ellerine saglik,listeyi paylasmissin..Kardes takim listesini getirise kontrol edelim lütfen,beklemesinler..

Herkese mutlu haftasonlari
Rica ederim kaptancım acil çıkmak zorunda kaldım 2. takımın onayını bekleyemedim 1 saat sonra paylaştım bir sorun çıkmamıştır inş
listelerde sana kolay gelsin kaptancım
Bende sizleyim sanirim artik ismimin karsisinda 3. Takima gecmek istior yazioo

Hoşgeldin tatlım kilo verme mücadelemize beraber devam edeceğiz ne güzel

173 mesajj teeeeek teeeek saydım

Maşallah Mervişimmm

Amin tatlım
allah sevdiklerinle birlikte nice sevgi dolu nice güzel yıllar nasip etsin inş cnm

Nutellayı aldım karsı komsuya verdim
Dedim abla içinden eşim btk almış walla bn dıyetteyım ver sen cocuklara aldı kezban ablacım saolsun

Harikasın hepimize örnek davranış çocuklar sevinmiştir gerçi bir yandan şeker çikolatayla çocuklara kötülük ediyoruz ama neyse artık
Şiirinde çok güzel tatlım Allah kimseyi annesiz bırakmasın bende senin gibi anneme çok düşkünüm

Evetttt su ana kadar suyum 1.5 lt oldu

tebrikler 2 bitti benimde

menümü yazayım sonra bıcık yapacağım

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
lorlu biberli omlet
6 zeytin
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye
1 domates
3 kuru kayısı

ÖĞLE :
1 kase keten tohumlu yoğurt

AKŞAM:
Sebze çorbası 1 kase
kıymalı kapuska
salata

SPOR:
45 dk lık karışık hızda yürüyüş

SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan yeşilçay
1 fincan beyaz çay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
takviye olarak omega 3

paylaştım kaptancım
iyi akşamlar kardeş takımcım
listenizi kontrol edemedik çok özür diliyorum.ben takım kaptanı olarak bir kaç gün evim dışındaydım cepten girmeye çalışsamda hep sorun çıktı.kendi listemizi bile diğer arkadaşlardan rica ettim hazırlamalarını.yardımcımda izinli,ben geldiğimde ve gördüğümde çok geçti ve siz çoktan paylaşmıştınız listenizi.
elimde olmayan sebeplerden dolayı,üzgün olduğumu belirtmek istedim canlarım

İyi akşamlar Monicim özürdilemene gerek yok bitanem tahmin ettim bir aksilik olduğunu acil çıkmam gerektiği için 1 saat bekledikten sonra paylaştım yoksa seve seve beklerdim

ya ben bu takımdamıyım simdi kuralları paylascaktı kaptan

Cabm kurallar aynı hemen hemn
Kalori hesabı yok burda
İlla 6 öğün yemek zorunda degılsın galiba bi alıntı yapıp paylasırlar
Nasılsın caglacım 69 olmussun cagla yapma gözünü seweyım bacımm

sorma merve ya sen kac oldun aynıydık biz hedefimiz aynıydı aradaki fark nasıl acıldı baksana

Bugunku menum sabah ac karnina 1 tatli kasigi corek otu 1 kupa besi bi yerde cayi 4 gunkurusu ha bi de yogurt kuru
KAhvalti 1 haslanmis yumurta sekersizcay 2 ince dilim cavdar ekmegi domates salatalik ceyrek orgu peyniri 4 zeytin
Ara 1 besi biyerde cayi

OGLen 2 ceviz . 10. Tuzsuz antep fistigi
İkindi 1 limonlu zencefil cay 1 tarcinli yesil cay 1 form cay

Aksam yemekten yarim. Saat once. Yogut kuru
Esim kizartilmis karnibahar istemisti.onunkini kizarttim ben ise hasladim uzerine sarimsakli yogurt doktum bi tabak yedim 1 kase corba seyyyyyyy. Accik da esime kizarttigim patatesten tirtikladim

2.5 lt su. Bi sabah 30 dk actim karadeniz horon muziklerini terleyene kadar oynadim

Slm Kızlar bıcık yaptım geldim

evet tatlım bizim takımdasın

Ilk sayfadaki kurallar gecersiz cnm..
yeni kurallarimiz bunlar...
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra takimdan cikarilacaktir..

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.

5.Saglikli beslenmeye gayret gösterilecek ve ögün atlamamaya calisilacaktir...

6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)

Yoğurt kürünü ne güzel devam ettirebiliyorsun sevilaycım tırtıkladınnnnn demekkkkk hemen kaptana ispiyonlayayım seni de gör

Anammm hatunlara bak nerdenn nereye hayyy yarebbim görüyomusun bunlarım kide can degil mi arkadaslar eminim burdakı kadınlar daha cok zorlanmıslar ama basarmıslar yani
Şokşokşok

Kendimi nöbetçi gibi hissettim şekerler nerdesiniz
Kız bende bi before after yapabilsem

Bu arada canm ben bugun 61.2 cıktım bacım
Ama bnm motivasyon tam artık normal sanki hep spor yapıyormusum gibi saglıklı ve düzenli beslenıyomusu gibi geliyo artık dıkkat etme faslını bıraktım şükür aynı tüzük dewam
Canm aburcubur istemiyor
Ne bilim su içmkte bi ara yine zorlandım ama sukur aştım o konuyuda
Ne bilim sporu artık kendim ewde yapıyorym

Kızlar zumba dansı ile zayıflama acayip güzel yha cocuklu olanlar için daha gızel
Leslie jıllıanda fazla müzik yok oyusden sıkılabılıyo bnm ki ama bında cok gusel kendıde oynarkwn bna dolanmıyo )))
Bugun zumba yaptım
Bel im acıyo ama süperdi doğrusu
Yedigim btk nutellanın cezasınıda vermiş oldum

Kızlar kızımla yap boz oynadık bügun
Ve kızımın bu işten anladıgını farkettim
Şimdi diceksiniz 15 aylık bebek daha yapboZdan ne anlıcak
Wallahi anlıyo
Ben yapıyom o bozuyo
Anlamıyomu yani şimdi

Harikasın mervişim benim motivasyonum da tam ama bu hafta regl olmam beni alt üst etti zaten düzensiz kafasıan göre geliyor

ben evde koşu bandında yürüyorum canım biraz vereyim jilian a başlayacağım hemen kas yapmak istemiyorum

pilateste sadece inceltiiyor en son hedefime ulaşınca onu yapmaya karar verdim

yürüyüşten sonra bu hafta cardiyo çalışayım diyorum yağ yakmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…