Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydıın sekerler nasılsınız benım morelım cok bozuk 1,8 fazla cıktım adet oldum tuvalet problemım vardı suyu cok ıcemedım .ama bu cuma bomba gıbı donucem :) hadı hayırlısı gecmıse baktım dokturmussunuz yıne super oldu bu topık ya canlandı valla ee hadı nerdesınız geldım artıkın ben:)

Günaydın canımcımm hoşgeldin bu hafta reglden dolayı hepimiz döküldük toparlıcaz inşallah önümüzdeki hafta :)

Canm genelde ole oldu takımda haftaya cuma daha güzel sonuc alacagımıza eminim
Bnmde adet donemim haftaya denk geliyo bakalım
Günaydın kızlarrr

Günaydın canm nasılsın
Nasıl gıdıyo ))

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın canımcımm hoşgeldin bu hafta reglden dolayı hepimiz döküldük toparlıcaz inşallah önümüzdeki hafta :)

evet tatlım keısnlıkle toparlanmamız gerekıyor bewnımkı gecıktı bu ay bıde onun sınırı off neyse onumuze bakalım:)

selam kızlaar dunku menum
sabah
*yagsız tek yumurtayla omlet
*2 dılım ekmek
*25 gr peynır
*sekersız cay
ara
*sekersız kahve
oğle
*1 porsıyon mercimek corba
*rendelenmiş havuc
ara
*1 elma
aksam
*2 dılım cavdar ekmegı
*1 porsıyon bamya
*1 bardak ayran

spor yok(

Menün güzel çaglacım
Su ne kadar içtin
hızlısın mervee:)) afiyet olmus olsunn

Valla ole cagla bnm kız saat 7 de kalkıyo sanki işe gitcek
Eee bnm adama kahvaltı için kalkıyom zaten onun sayesıne kahvaltıyı erknyapıyorum
Birtek pazar günleri gec kalkıyorum oda 9 gibi falan kızıma babası bakıyo bnde kestırıyom ))))(

Kızlar 1.5 lt suyum bitti
Şimdi tarçınlı bi yeşilçay içerim
Hadi çagla sende yap beraber içelimm

Günaydınnnn ruhu güzelll kalbi güzelll çıtır arkadaşlarım nasılsınız bakalım işler bitti kahvemi kaptım geldim

birazdan ünv arkadaşımla lise arkadaşıma gezemey gideceğiz kahve içerken bakayım didim

Nota almışız sevgili kaptancım sağlık olsun haftaya sildiririz inşallah biz birinci olalım bi öpücük yeter sevgili kaptanım hedefe kadar tatlışlar yasakk

Allahım bizede haftada 3 küsür kilolar vermeyi nasip etsin ufff 1 ayda biterdi diyet işi ne güzell

Aminnnnn sahgülümmmm ne güzel olurdu bu hafta çook sıkı çalışacağım 3 kilo veremem belki ama ona yakın veririm inş kasım bitmek üzere ve yılbaşına kadar 75 olacaktım sıkı çalışmam lazım

baklava istemem ben serbetli tatlı sewmiorumm 2 kilo verirsem yarım kazandibi yiimmi:))

hedefe kadar yeme bitanem belki bi kaşık olabilir

Günaydınnnnn nAsılsınız hatunlar
Bn kahvaltımı yaptum
İşimi bitirdim
Yarım saat sonra bi keyif kahvesi içicemm ;€)))
Günaydınnnn Mervişim iyiyiz şükür

Günaydın şekercimmm iyiyiz tatlım şükür .Dün dünde kaldı canımcım olmuşla ölmüşe çare yok önümüze bakacağız artık regl hepimizi yaktı bu hafta sağlık olsun haftaya ilk sıradayız

Günaydın kızlarrr

Günaydınnnnnn cimcimemmmmm

Slm canım menün çok güzel içtiğin su miktarını da paylaşırsan eminim 2en az 2 lt içiyorsundur

tatlım ne olur az da olsa spora başla olurmu çok az kalmış hedefine

Günaydinlarrr

banucugum ben yine kendimi yanlis ifade etmisim,

Birinci olamazsak baklava ismarlaraim demek isterken laf nereye gelmis,yani ceza olarak baklava vercektim..
Caglacigim seninde hevesini kirdim ama kusura bakma

Evet gecen hafta notamizi sildirmistik,bu hafta nur topu gibi 1 notamiz oldu yine kizlar...Hayirli olsun

Haftaya ilk 3 te olmayi ümid ediyorum...Ki lo alan arkadaslara ceza vermek istiyorum,herkes aldigi kilo kadara kalori cezasi var..

Örnek ben 500 gr almistim,500 kalori cezam var..Normal sporumuza ek olarak yapilacak...cumaya kadar cezasini cekmeyen kalmasin lütfen...

Sekercigim senin cok oldugu icin 1000 kalorilik ceza yapman yeterli,bunu hafta icine böylebilirsin..Yaani her gün 200 yapsan tamamdir

Son düzenleme:
Günaydin cnm..Moral bozmak yok,hepimiz burdayiz ve birbirimize destek olamk icin burdayiz..bende aldim ama ne yapalim,birseyleri yanlis yapmisiz demekki ve düzeltmek icin önümüzde koca 1 hafta var

Cnm buralardan ayri kalmak sana yaramiyor bak ben diyim,ne kadar cok gelirsen o kadar cok veriyorsun
Günaydın kızlarrr
Günaydim gamzecigimm
Afiyet olsun cnm aksam 1 dl ekmek yeterliydi..Öglen az yemissin corbanin yanina izgara türü veya haslama tavuk yiyebilirdin...
Suyunu icmissindir umarim
Kızlar 1.5 lt suyum bitti
Şimdi tarçınlı bi yeşilçay içerim
Hadi çagla sende yap beraber içelimm
masallah cnm,ben daha 500 ml icmedim
Allahım bizede haftada 3 küsür kilolar vermeyi nasip etsin ufff 1 ayda biterdi diyet işi ne güzell
Amin cnm ama bu hafta cok kararliyim,insallah en az 2 kilo vermis olmak istiyorum
baklava istemem ben serbetli tatlı sewmiorumm 2 kilo verirsem yarım kazandibi yiimmi:))
Ay cnm ya,ben bazen kendimi yanlis ifade edebiliyorum..Yani kelimeleri yanlis yerde kullanabiliyorumm..Demek istedigim ceza olarak baklava ismarlayip sisiririm siziydi ama sen yanlis anlamissin..tatli yok cnm.65 ol sonra ben sana kazandibini kendi ellerimle yapicam
Cnm benimde yilbasina kadar hedefim 65 ve kilolarimiz yakin..Istersen yarisalim senle:94::94:
Günaydınnnnn nAsılsınız hatunlar
Bn kahvaltımı yaptum
İşimi bitirdim
Yarım saat sonra bi keyif kahvesi içicemm ;€)))
Günaydin cnm,iyi diyelim iyi olsun tatlim..Sen nasilsin bakim

Ben geldigimde kimse olmuyor,ben cikayim hemencik gelirsiniz

Hadi kizlar bende ciktim..Öpüyorum hepinizi,aksama gemeye calisirim

yarısalım hadii :)) adet olucam ben 1 haftaya kadar canım acayıp tatlı istiodu tuhh yemedim diyeti bozdugumda bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…