- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
günaydıın sekerler nasılsınız benım morelım cok bozuk 1,8 fazla cıktım adet oldum tuvalet problemım vardı suyu cok ıcemedım .ama bu cuma bomba gıbı donucem :) hadı hayırlısı gecmıse baktım dokturmussunuz yıne super oldu bu topık ya canlandı valla ee hadı nerdesınız geldım artıkın ben:)
Canm genelde ole oldu takımda haftaya cuma daha güzel sonuc alacagımıza eminimgünaydıın sekerler nasılsınız benım morelım cok bozuk 1,8 fazla cıktım adet oldum tuvalet problemım vardı suyu cok ıcemedım .ama bu cuma bomba gıbı donucem :) hadı hayırlısı gecmıse baktım dokturmussunuz yıne super oldu bu topık ya canlandı valla ee hadı nerdesınız geldım artıkın ben:)
Günaydın kızlarrr
Günaydın canımcımm hoşgeldinbu hafta reglden dolayı hepimiz döküldük toparlıcaz inşallah önümüzdeki hafta :)
Canm genelde ole oldu takımda haftaya cuma daha güzel sonuc alacagımıza eminim
Bnmde adet donemim haftaya denk geliyo bakalım
Günaydın canm nasılsın
Nasıl gıdıyo))
Günaydınnnnn nAsılsınız hatunlar
Bn kahvaltımı yaptum
İşimi bitirdim
Yarım saat sonra bi keyif kahvesi içicemm ;)))
Menün güzel çaglacımselam kızlaar dunku menum
sabah
*yagsız tek yumurtayla omlet
*2 dılım ekmek
*25 gr peynır
*sekersız cay
ara
*sekersız kahve
oğle
*1 porsıyon mercimek corba
*rendelenmiş havuc
ara
*1 elma
aksam
*2 dılım cavdar ekmegı
*1 porsıyon bamya
*1 bardak ayran
spor yok(
hızlısın mervee:)) afiyet olmus olsunn
Allahım bizede haftada 3 küsür kilolar vermeyi nasip etsin ufff 1 ayda biterdi diyet işi ne güzell
baklava istemem benserbetli tatlı sewmiorumm 2 kilo verirsem yarım kazandibi yiimmi:))
Günaydınnnn Mervişim iyiyiz şükürGünaydınnnnn nAsılsınız hatunlar
Bn kahvaltımı yaptum
İşimi bitirdim
günaydıın sekerler nasılsınız benım morelım cok bozuk 1,8 fazla cıktım adet oldum tuvalet problemım vardı suyu cok ıcemedım .ama bu cuma bomba gıbı donucem :) hadı hayırlısı gecmıse baktım dokturmussunuz yıne super oldu bu topık ya canlandı valla ee hadı nerdesınız geldım artıkın ben:)
Günaydın kızlarrr
selam kızlaar dunku menum
sabah
*2 dılım ekmek
*25 gr peynır
*sekersız cay
ara
*sekersız kahve
oğle
*rendelenmiş havuc
ara
*1 elma
aksam
*2 dılım cavdar ekmegı
*1 porsıyon bamya
*1 bardak ayran
spor yok(
Kızlar 1.5 lt suyum bitti
Şimdi tarçınlı bi yeşilçay içerim
Hadi çagla sende yap beraber içelimm
Canm genelde ole oldu takımda haftaya cuma daha güzel sonuc alacagımıza eminim
Bnmde adet donemim haftaya denk geliyo bakalım
Günaydın canm nasılsın
Nasıl gıdıyo))
Kızlar 1.5 lt suyum bitti
Günaydin cnm..Moral bozmak yok,hepimiz burdayiz ve birbirimize destek olamk icin burdayiz..bende aldim ama ne yapalim,birseyleri yanlis yapmisiz demekki ve düzeltmek icin önümüzde koca 1 hafta vargünaydıın sekerler nasılsınız benım morelım cok bozuk 1,8 fazla cıktım adet oldum tuvalet problemım vardı suyu cok ıcemedım .ama bu cuma bomba gıbı donucem :) hadı hayırlısı gecmıse baktım dokturmussunuz yıne super oldu bu topık ya canlandı valla ee hadı nerdesınız geldım artıkın ben:)
Günaydim gamzecigimmGünaydın kızlarrr
Afiyet olsun cnm aksam 1 dl ekmek yeterliydi..Öglen az yemissin corbanin yanina izgara türü veya haslama tavuk yiyebilirdin...selam kızlaar dunku menum
sabah
*2 dılım ekmek
*25 gr peynır
*sekersız cay
ara
*sekersız kahve
oğle
*rendelenmiş havuc
ara
*1 elma
aksam
*2 dılım cavdar ekmegı
*1 porsıyon bamya
*1 bardak ayran
spor yok(
masallah cnm,ben daha 500 ml icmedimKızlar 1.5 lt suyum bitti
Amin cnm ama bu hafta cok kararliyim,insallah en az 2 kilo vermis olmak istiyorumAllahım bizede haftada 3 küsür kilolar vermeyi nasip etsin ufff 1 ayda biterdi diyet işi ne güzell
Ay cnm ya,ben bazen kendimi yanlis ifade edebiliyorum..Yani kelimeleri yanlis yerde kullanabiliyorumm..Demek istedigim ceza olarak baklava ismarlayip sisiririm siziydi ama sen yanlis anlamissin..tatli yok cnm.65 ol sonra ben sana kazandibini kendi ellerimle yapicambaklava istemem benserbetli tatlı sewmiorumm 2 kilo verirsem yarım kazandibi yiimmi:))
Günaydin cnm,iyi diyelim iyi olsun tatlim..Sen nasilsin bakimGünaydınnnnn nAsılsınız hatunlar
Bn kahvaltımı yaptum
İşimi bitirdim
Güle güle git,güle güle gel cnm..Bol eglenmelerBen çıktım şekerler cici bakın kendinize
Günaydin cnm..Moral bozmak yok,hepimiz burdayiz ve birbirimize destek olamk icin burdayiz..bende aldim ama ne yapalim,birseyleri yanlis yapmisiz demekki ve düzeltmek icin önümüzde koca 1 hafta var
Cnm buralardan ayri kalmak sana yaramiyor bak ben diyim,ne kadar cok gelirsen o kadar cok veriyorsun
Günaydim gamzecigimm
Afiyet olsun cnm aksam 1 dl ekmek yeterliydi..Öglen az yemissin corbanin yanina izgara türü veya haslama tavuk yiyebilirdin...
Suyunu icmissindir umarim
masallah cnm,ben daha 500 ml icmedim
Amin cnm ama bu hafta cok kararliyim,insallah en az 2 kilo vermis olmak istiyorum
Ay cnm ya,ben bazen kendimi yanlis ifade edebiliyorum..Yani kelimeleri yanlis yerde kullanabiliyorumm..Demek istedigim ceza olarak baklava ismarlayip sisiririm siziydi ama sen yanlis anlamissin..tatli yok cnm.65 ol sonra ben sana kazandibini kendi ellerimle yapicam
Cnm benimde yilbasina kadar hedefim 65 ve kilolarimiz yakin..Istersen yarisalim senle:94::94:
Günaydin cnm,iyi diyelim iyi olsun tatlim..Sen nasilsin bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?