http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w2CBto1/weight.pngSlm Kızlar bıcık yaptım geldim
evet tatlım bizim takımdasın
Ilk sayfadaki kurallar gecersiz cnm..
yeni kurallarimiz bunlar...
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra takimdan cikarilacaktir..
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.
5.Saglikli beslenmeye gayret gösterilecek ve ögün atlamamaya calisilacaktir...
6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w2CBto1/weight.png
OKUDUM KABUL EDİYORUMM
Kızlar kızımla yap boz oynadık bügun
Ve kızımın bu işten anladıgını farkettim
Şimdi diceksiniz 15 aylık bebek daha yapboZdan ne anlıcak
Wallahi anlıyo
Ben yapıyom o bozuyo
Anlamıyomu yani şimdi
Hoşgeldin o zaman aramıza tatlım hep birlikte iyi ve kötü günlerimizi paylaşarak fakat takım disiplini içinde kilolarımıza vede edeceğiz inş
inşallaaaaah:))) benim yılbasına kadar amacım 65
Canlarım cigerlerim müsadenizi istiyorum
Herkese iyi ve hayırlı geceler yarın görüşürüz inşallah
Zekalılar orası olede bnmki bnm yaptıgm yapbozu bozuyo biraz muzurluktan anası gib meraklı illa ellicek onuYeni bebişler anne karnında programlanmış doğuyor bacım maşallah hepsi çok zekiler inanırım
İnşallah canm sen iradeli bi kızsın yaparsıninşallaaaaah:))) benim yılbasına kadar amacım 65
Selamlarrrrrrrr
ben geldim,sonuc listelerini hazirlayip geliyorum..Kacmayin sakin
Listeyide hazirladim ve geldim,,ee ne kaynatiyorsunuz
Tesekkür ederim cnm..hallettim geldim bileHoşgeldin kaptancım ben nöbetçiyim zaten
Kolay gelsin sana
Tesekkürler cnm..Hos buldumm..hoşgeldin canımcım kendi kendime takımı bekliyorum valla kimsecikler yok ellerine sağlık kaptancım nota almadık değilmi
Tesekkürler cnm..Hos buldumm..
Normalde aliriz diye tahmin ediyorum
püsküütten cevap gelsin belli olur
Evet cnm hayirlisi artik..Haftaya brinci olcaz ama yoksa küserim,o zamanda tüm takima baklava ismarlarimİnş almayızzz hakkımızda hayırlısı
Iyi geceler cnm benim...İyi geceler kaptancım allah rahatlık versin hepimize güzel bir haftasonu dilerim uyku geldi bedene
Evet cnm hayirlisi artik..Haftaya brinci olcaz ama yoksa küserim,o zamanda tüm takima baklava ismarlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?