Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

:kedi:ama ben ben bian ole demek gelmişti içimden ya ondan pardon canım ozman bidaha demiyoroma.s.
ee kıslar başka başka neler yaptınıs bakalım??ben belki yarın giremem buarada kilom 65değişme yok veriyorum ama aldıklarımı verdim ya yuruyus sayesinde o da akşamları yurumeye devam edicem bakalım edebildigim kadar iyi gidiyo boyle......kahvaltıda serbestim ogle ve akşam da dikkat etiyorum oyle ayarladım kendimi....hade bakem ben kacar kıb kıb kıb kıbbbbbbb:teytey:

ay gzdcim möhüm deell canm amma sen bana kısaca cabik de emi ?? :))

benide yarın aynı yazın kızlar.sabah bildiririm demiştim ama zaten verdiğimi sanmıyorum.sabah erkenden dişçiye gidicm.dolgum düştüde..niye mi??
akşam akşam biraz bişiiler tırtıkladım Allahın sopası işte..iyi oldu bana..

kızlar a hakketten benm hiç motivasyonum falan kalmadı gene yaa...sanki hiç zayıflamak gibi bi derdim yokmuş gibi davranıyorum bazen..artık bi yarış yapalım aramızda bişeeler yapalım.haydi..benlen yarışsın biri haftaya..aldıklarmı bari verim ya..off dişim çok kötü kızlar ben kaçtım..görüşürüz..

3.TAKIM **124. ETAP **

sılagul ( 60.0/60.0/0.0/0.00% )
cabik ( 75.6/75.6/0.0/0.00% )
ademel ( 75.6/75.6/0.0/0.00% )
rainbow87 (108.0/108.0/0.0/0.00% )
gülbeyza ( 81.5/81.5/0.0/0.00%)
figenk24 (56.7/57.0/-0.3/-0.53% )
gzdegzde ( 65.0/65.0/0.0/0.00% )
kalimera (85.0/83.5/1.5/1.76%)
Harikaaa ( 65.1/63.9/1.2/1.84%)
semo (64.8/64.8/0.0/0.00%
)

3.TAKIM TOPLAM KıLO (737.3/734.9/2.4/0.33%)

Son düzenleme:

SELAM ŞEKERLERRopuyorumnanaktan

HAYIRLI CUMALAR OLSUN CÜMLETEN:Saruboceq:

BERNUŞUM KİLOM 83.50kaydirigubbakcemile5 KUSURA BAKMA 83 OLAMAMIŞIM:lepi: HAFTAYA ARTIKIN İNŞALLAH :Saruboceq:

GÜNÜN RAPORU; AKŞAM 17:30-19:00 1.30 SAAT SPOR

AKŞAM YEMEĞİ
3 KEPCE BOL ACILI VE LİMONLU ŞEHRİYE ÇORBASIcokacimcoook

SABAH; 45 DAKİKA YÜRÜYÜŞ

KAHVALTI; ŞİMDİ YAPIYORUM KISLAR HADİ GELİN BERABER YAPALIMkaydirigubbakcemile5cokacimcoook
6-7 ZEYTÜÜN
1 DOMATES
VEEE TULUM PEYNİRİ
2 DİLİM EKMEK

ÖĞLEN VE AKŞAM HENÜZ BELLİ DEİL BAKCES ARTIKIN :sm_confused::uhm:

ÖPÜLDÜNÜZ CANLARIM:1hug:a.s.

GÜNAYDINN 3.TAKIMIN GÜZELLERİ..opuyorumnanaktan

KALİMERA ABLACIM TEBRİK EDERİM SÜPERSİN..AZMİN SONU İŞTE...

HARİKAAA CIĞIM SANA BRAVOOO,SÜPPERSİNİZ YAWWWW...

HADİ BAKALIM HERKESTEN DEVAMINI BEKLİYORUZ..LÜTFEN KIZLAR MOTİVASYONUMUZU BOZMAYALIM...TAZ GAZ İLERİİİİİİİ...FRENE BASMAYIN,TABİİİİİ DİKKKAT EDİN YİNEDE ÖNÜNÜZE YABANCI CİSİM ÇIKMASIN..şutarafagitti

SABAH 1 SAAT YÜRÜYÜŞÜMÜ YAPTIM GELDİM..ŞİMDİ DUŞ ALİMM...
GÖRÜŞMEK ÜZERE....:lepi:

HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR...

ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL EDER İNŞALLAH..:Saruboceq:

HERŞEY GÖNLÜMÜZCE OLSUN UMARIM..a.s.

vallahi bilemiicem artık bana kalmış o ahahaahhakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae:jeyyar:

kaydirigubbakcemile2 selam kıslar ya napiyosunuz bende calış çalış beynim sulandı artık ya üff ne benim gunahım bilmiyorum
umutum da yok cuvallıcam bu sınavda
hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın
sağlınıza dikkat edin gercekten herseyden onemlisi saglık bunu 2 gun once cok guzel bi şekilde tekrar ogrendim biliyoruz ama bazen yine hatırlamak gerekiyomuş hadi neyse ben kacar babaysüprizzzzz

merhabalar kızlar..nasılsınız...ben iyiyim şüükür Allah'a..
dişçiye gittim bugün..off yaa dolgum düştü diye gittim şimdide kanal dolgusu yapcaz dedi doktor.kanaldanda çok korkuyorum akannehir hepte kanal yapıyolar bana yaaa mafoldumben yani ben dişçi yolunu biraz aşındırıcam buaralar..çünkü daha bikaç dişim daha var yapılacak..
vallahi bilemiicem artık bana kalmış o ahahaahhakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae:jeyyar:
kız gözdee kıtıv kıtıv yiyim seni heeee..gerçi kıtıv kıtıv yemeyede diş lazıımmm kaydirigubbakcemile3

kızlar yaa ben düşündüm hiç diyetimi tutamıyorum.hep kaçıyorççartık son çare yemin etcem bozmıcam diye..ancak ööle yapabiliyorum ben...yani bu hafta için öyle yapıcam artık..ders çalışmayada başlayacam..silkelenmek vakti geldi deee geçiyorrr...compass_rosecimle bi diyet yapıyoduk ozaman çok rahat vermiştim o diyetle onu yapim ben iyisimi yine..
çok uzattiiimm yine..hadi ben kaçtuuumm iyi geceleeeeerrr Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

gzdecim sınavın kpds miydi yada üds mi? neyse vallahi zor.ama çalışmadan olmuyor biliyosun dimi? çalışacaz..her adımda önümüze bi engel olarak sınav dayayanlar utansın ne yapalım?geçicez bu sınavları...
canm sağlığınıda dikkat et tabi..ne oldu iki gün önce daha iyi anladım demişsin..kötü bişey yoktur umarım..iyi geceler canım... Şeniz

ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM,HAKLISIN VALLA..HAYATIMIZ HEP SINAV...mafoldumben
HAYIRDIR GÜLÜM CANINI SIKAN NEDİR..BİZİMLE HERZAMAN PAYLAŞABİLİRSİN..BİZ BİR AİLEYİZ BURDA UNUTMA...HER ZAMAN SENİNLEYİZ...KENDİNE DİKKAT ET..opuyorumnanaktan

GEÇMİŞ OLSUN CANIM...İNŞALLAH TEZ ZAMANDA RAHATLARSIN...opuyorumnanaktan
DİYET KONUSUNA GELİNCE KENDİNİ BİLİRSİN SEN..ONA GÖRESEÇİMİNİ YAP VE HAREKETE GEÇ BALIM..İNŞALLAH AZMİN ZAFERİNİ SENDE GÖRECEKSİN...opuyorumnanaktan

selam kıslar nabersiniz?iyiyim iyiyim çok sağolun suan bişeyim kalmadı şükür allahıma:))))))))))
cabik canummm gecmiş olsun ya en pis agrıda diş agrısı ya fena bişey bilirim ben o agrıyı..benimde arada 20liklerim agrıyop bernuşcum sağol bitanem iyileştim ben...
bende ust komsumuzun kızının dogum gununden geliyom ayy cok seker cocuklar ya bu zmanda cocuk olunca en guzeli.............
sizlerde iyimisiniz arkadaşlar buaralar havalar cok ters dikkatli olalım aman..
hadi kıb gorusuruuuzz

merhabalar kızlar nasılsınız...
ben iyi diyeyim iyi olayım..bugün köydeydim..misafirlerimiz vardı..mangal yaptık söylemesi ayıp..mis gibi havada çok sıcaktı..iyi geldi açık havada piknik..amma az yemem gerektiğini unutmadım tebi..

sabah30 gibi kaktım(ama gece 3ü geçiyordu yattım)
sonra evi toparladım..misafirlerimizi aldım köye bizimkilerin yanına gittik..işte piknik miknik..

saat 15 gibi eve geldim..regl :1shok: tabi karnım çok ağrıdı..ağrı kesici aldım yattım..

17 gibi kalktım..birazcık taze fasulye kayganası yedim iki küçük dlm çavdar ekmeği...
okaaaa işte daha iley yemem...
şimdilk bu kadar..öpüyorum...hoşçakalın...

ooooooooo kismecikler uğramamışş.haftasonu tebi ondandır..bende kendi kendime konuşurum
aman kendimlede ne konuşcam sıkıcı şeyin biriyim :) haydii herkese iyi pazarlarrr....

GÜNAYDIN KIZLAR,a.s.
HEPİNİZE İYİ PAZARLAR DİLİYORUMzemuszemus

2 GÜNDÜR NETE GİREMİYORUM KIZLAR PCME KORSAN BÖCÜKLER GELMİŞ:1ninca: ONLARI HALLETTİ X PATRONUM yerimseniben

VE DÜN KOMPLE SOKAK KIZI İRMA OLDUM, YANİ JİNEKOLOĞUMA ORADAN MEMOGRAFİ ÇEKTİRMEYE (MEMELRİ TOST YAPTIRDIM:roflol:) TEKRAR JİNEKOLOĞUMA E BİRAZDA O KONTROL ETTİ BENİsositososito VE BANA DEDİKİ " 25,5 YAŞINDAKİ HANIMLARIN HORMONLARINA SAHİPSİN, SAKIN BIRAKMA DEVAM ET SPORUNA ÇÜNKÜ,HEMEN HEMEN HERŞEYİ SPOR VE MORALİN YÜKSEK OLMASINA BAĞLI, HAA BU ARADA NEDEN 25,5 DEDİM BİLİYORMUSUN NAZAR DEĞMESİN DİYE" DEDİ

BENDE " 25,5 DEDİĞİN ZAMAN SEVGİLİ DR.CUĞUM "SENDE ÇİNGENELİK VAR DEMEKTİR, NAZAR HİKAYESİ BÖYLE SÖYLENMEZ " BİZ BÖYLE BİLİYORUZ AMA SEN ÖYLE DİYORSAN ÖYLE OLSUNkaydirigubbakcemile3" DEDİM

DR. BANA :1shok: BÖYLE BAKTI VE SONRA BAŞLADI GÜLMEYE:roflol: " SENDEN ALLAH RAZI OLSUN BUGÜN ÇOK SİNİR VE STRESLİYDİM İNAN BÜTÜN SİNİRLERİMİ ALDIN BİR ANDAkaydirigubbakcemile5"

DR." İNAN YALNIZ BAŞINA TATİL YAPMAN SANA ÇOK YARAMIŞ, BİZ İHTİYARLIYORUZ SEN GENÇLEŞMEYE BAŞLADIN"

BENDE DR.MA" İNAN HİÇ NEZAMAN ÖLÜRÜM DİYE DÜŞÜNMÜYORUM DA, SADECE DR.LARIMA ALLAH İŞİ OLURSA(YANİ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞUNCA) BANA HANGİ DR. BAKAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM" DEDİM

DR.YIKILDI GÜLMEKDEN:roflol::roflol:"İYİKİ BENİM HASTAMSIN MEHTAP SENİ TAM 18 YILDIR TANIYORUM HİÇ KARAMSAR VE YÜZÜNÜ ASIK GÖRMEDİM İNŞALLAH HEP BÖYLE DEVAM EDERSİN"

SONRA DEVAM ETTİ "GELELİM MEMOGRAFİ SONUÇLARINAAAAA, SONUÇLAR PEK İÇ AÇICI DEĞİL AMA BENDE SENDE TRİOİT SORUNUNDAN DOLAYI BUNLARI BEKLİYORDUK" DEDİ

VE BEN " O SİZLERİN SORUNU SİZ HALLET ÇEKSİNİZ NE YANİ ŞİMDİ BENİM OTURUP AĞLAMAMIMI BEKLİYORSUNUZ:sm_confused: PIŞIIIKKKK MEME BENİMSE BAKIMI VE KONTROLLERİ SİZE AİT HERŞEYİ BEN DÜŞÜNEMEM YA:umursamaz:"

DR." İŞTE BENDE SENDEN BÖYLE BİR CEVAP BEKLİYORDUM, İNAN BAŞKA BİR CEVAP VERSEYDİN BİZİM KIZIN KAFASINA BİRŞEYLER DÜŞMÜŞ DERDİM.
BU BİZ DR. SORUNU SENDE HER ZAMANKİ GİBİ BİZE YARDIMCI OLARAK BU İŞİNDE İÇİNDEN ÇIKARIZ MEHTAPCIM"vereliniortak

CUMA GÜNÜNDEN BAŞLAYAYIM TÜKETTİKLERİME KIZLAR

CUMA
SABAH
07:00 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:30 2 GÜN KURUSU
08:00 2 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY
1 DİLİM TUZSUZ B.PEYNİR
2 SİYAH ZEYTİN
2 DİLİM EKMEK

10:30 1 YEŞİL ELMA

12:30 1 YEŞİL ELMA

ÖĞLEN
14:00 2 KASE YAYLA ÇORBASI
BOL SALATA

AKŞAM
21:00 1 KASE MÜSLİ
VE YATANA KADAR 3,5 LİTRE SU

CUMARTESİ
SABAH
06:50 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:30 3 GÜN KURUSU
09:00 2 DİLİM B.PEYNİR
2 ZEYTİN
1 SAHANDA YUMURTA
1 DİLİM EKMEK
1 FİNCAN ŞEKERSİZ ÇAY

ÖĞLEN
14:30 1 SİMİT

18:30 1 KUPA ŞEKERSİZ KAHVE
AKŞAM
19:30 1 KASE TUZSUZ KABAK ÇEKİRDEĞİ

GÜN BOYU 3 LİTRE SU:içelim:

PAZAR
07:30 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
08:30 1 RAFADAN YUMURTA
1 DİLİM EKMEK
1 ZEYTİN
1 B.PYENİR

3 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY

ooooooooo kismecikler uğramamışş.haftasonu tebi ondandır..bende kendi kendime konuşurum
aman kendimlede ne konuşcam sıkıcı şeyin biriyim :) haydii herkese iyi pazarlarrr....

HAYDİ GEL BERABER DİYET YAPALIM SENİNLE NE DERSİNyerimseniben
KIZLAR HAREKETE GEÇMEMİZ LAZIM LÜTFEN METEBOLİZMANIZI YAVAŞLATACAK ŞEYLER YAPMAYIN
BİLİYORSUNUZ KİLO BAZEN YERİNDE SAYAR VEREMEZSİNİZ DURMAK YOK
KİM TUTAR BİZİ KIZLAR HAYDİ HEP BERABER YÜRÜYELİMturkbayragi ARKADAŞLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…