merhabalar hatunlar nasılız bakalım..
ben aynen devam boş boş :)) dersaneye falan girmiyom yaa kafam bozuldu..bıraktım artık daha uğraşmıyorum..bune yaaa.eğitimci değil resmen süründürmek için eleman arıyorlar...haa bide karşılıgınıda vermiyolar..vazcaydım bende..bu senede oturup ders çalışayım bari.iyi bi iş bulursam bakarız yine artık...
ben bayadır ne yedim içtim yazmayı unutuyorum değil mi?
sabah:
bir fincan şekersz çay
salatalık domates
beya peynir
bir dlm ekmek
öğle:
dışardaydım baya bi işlerimi hallettim.
öğle yemeği olarak bir simit yedim(sucuklu)
bide annecim bana ekler almış..ııımmhh çok severimm.vala 10 tane almış 3 tenecik yidim..daha yimedim :)) daha ne yeseydim dimi..
akşam yemicektim ama ekmeksiz bir tabak türlü yedim...
bugün fazla kaçtı ama düzene sokamadım daha hiç kendimi..benm yine motivasyonum kayboldu buara..bulan olursa haber etsin...
nam ablacım inş. tahliller temizdir...sonuçlardan haberdar et bizleride..
kalimera ablacım sen sabahları açmazsan bu tükan dönmez hee batarız valla :))
gzdcm ismimi niye deşifre ediyon kızz senle banka soymaya falan gidilmez haa kaydirigubbakcemile3
neyseme şimdilik gidiyom ben...kendinize iyi bakın emi?
çook öpüyorum sizlerii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ay gzdcim möhüm deell canm amma sen bana kısaca cabik de emi ?? :))
benide yarın aynı yazın kızlar.sabah bildiririm demiştim ama zaten verdiğimi sanmıyorum.sabah erkenden dişçiye gidicm.dolgum düştüde..niye mi??
akşam akşam biraz bişiiler tırtıkladım Allahın sopası işte..iyi oldu bana..
kızlar a hakketten benm hiç motivasyonum falan kalmadı gene yaa...sanki hiç zayıflamak gibi bi derdim yokmuş gibi davranıyorum bazen..artık bi yarış yapalım aramızda bişeeler yapalım.haydi..benlen yarışsın biri haftaya..aldıklarmı bari verim ya..off dişim çok kötü kızlar ben kaçtım..görüşürüz..
kız gözdee kıtıv kıtıv yiyim seni heeee..gerçi kıtıv kıtıv yemeyede diş lazıımmm kaydirigubbakcemile3vallahi bilemiicem artık bana kalmış o ahahaahhakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae:jeyyar:
gzdecim sınavın kpds miydi yada üds mi? neyse vallahi zor.ama çalışmadan olmuyor biliyosun dimi? çalışacaz..her adımda önümüze bi engel olarak sınav dayayanlar utansın ne yapalım?geçicez bu sınavları...kaydirigubbakcemile2 selam kıslar ya napiyosunuz bende calış çalış beynim sulandı artık ya üff ne benim gunahım bilmiyorum
umutum da yok cuvallıcam bu sınavda
hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın
sağlınıza dikkat edin gercekten herseyden onemlisi saglık bunu 2 gun once cok guzel bi şekilde tekrar ogrendim biliyoruz ama bazen yine hatırlamak gerekiyomuş hadi neyse ben kacar babaysüprizzzzz
kaydirigubbakcemile2 selam kıslar ya napiyosunuz bende calış çalış beynim sulandı artık ya üff ne benim gunahım bilmiyorum
umutum da yok cuvallıcam bu sınavda
hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın
sağlınıza dikkat edin gercekten herseyden onemlisi saglık bunu 2 gun once cok guzel bi şekilde tekrar ogrendim biliyoruz ama bazen yine hatırlamak gerekiyomuş hadi neyse ben kacar babaysüprizzzzz
merhabalar kızlar..nasılsınız...ben iyiyim şüükür Allah'a..
dişçiye gittim bugün..off yaa dolgum düştü diye gittim şimdide kanal dolgusu yapcaz dedi doktor.kanaldanda çok korkuyorum akannehir hepte kanal yapıyolar bana yaaa mafoldumben yani ben dişçi yolunu biraz aşındırıcam buaralar..çünkü daha bikaç dişim daha var yapılacak..
kız gözdee kıtıv kıtıv yiyim seni heeee..gerçi kıtıv kıtıv yemeyede diş lazıımmm kaydirigubbakcemile3
kızlar yaa ben düşündüm hiç diyetimi tutamıyorum.hep kaçıyorççartık son çare yemin etcem bozmıcam diye..ancak ööle yapabiliyorum ben...yani bu hafta için öyle yapıcam artık..ders çalışmayada başlayacam..silkelenmek vakti geldi deee geçiyorrr...compass_rosecimle bi diyet yapıyoduk ozaman çok rahat vermiştim o diyetle onu yapim ben iyisimi yine..
çok uzattiiimm yine..hadi ben kaçtuuumm iyi geceleeeeerrr Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
ooooooooo kismecikler uğramamışş.haftasonu tebi ondandır..bende kendi kendime konuşurum
aman kendimlede ne konuşcam sıkıcı şeyin biriyim :) haydii herkese iyi pazarlarrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?