selam baculaaaaar ablam ankara da bende anca kendime geliyorum.:sinifsinif: İnşallah bundan sonra sizleri sinir etmeye devam edeceğimmmmm.zemuszemus:lepi:
kaydirigubbakcemile5
BENDE 2006 DA ALDIM AMA HALA DİREKSİYON BAŞINA OTURMADIM :sm_confused:
KOCAM VERMİYOR BANA DİREKSİYONU NEDENSE :uhm:Çok üzgünüm çoook
AMA KARARLIYIM OTOMATIK BİR ARABA ALACAIM ŞEKER, SEN SAKIN ARA VERME, EHLİYETİNİ ALINCA UFAK UFAK KULLAN ARABAYI,
YOKSA UNUTUYOR İNSAN :1no2: TEKRAR TEBRİKLER CANIM :1hug:
ALLAH KAZASIZ BELASIZ KULLANMAK NASİP ETSİN :1hug:a.s.
ONU BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM :sm_confused: KULLANAN VARSA BİZİDE BİLGİLGİLENDİRSE NE GÜZEL OLURDU :sm_confused::uhm:
HIIIH:dilcikar: CAMIIIŞŞŞ ÇOK LAZIMDI SANKİİİ:dilcikar:
AYYY CANIIIIIM SENMİ GELDİİİİN( ÇOK LAZIMDIN SANKİİİ) :1hug:
HOŞGELDİN SEFALAR GETİRDİİİN:1hug: AMAN NE İYİ ETTİNDE GELDİİİN KIS,
GÖZLERİMİZDE YOLLARDA KALDIYDII YANEEE :1closedeyes:
SAHTE MIKTAR DEMEK EHLİYETİN VAR,
BEN GÜLMEYİMDE KİMLER GÜLSÜN BİLEMİYORUM:roflol: KIZ DİREKSİYONA DEĞİL KOLTUĞA OTURACAKSIN, BENCE SEN O YÜZDEN KULLANAMAMIŞSINDIR:roflol:
SANKİ SAHTE MIKTARIN SESİNİ DUYAR GİBİ OLDUM
BEN BİLİRİM TOKMAĞIM BENİ ÇOK AMA ÇOK ÖZLEMİŞTİR KESİN:1hug:
SAHTE MIKTAR
GÜYA KıLO VERMıŞDE PANTOLONLARI DÖTÜNDEN DÜŞÜYORMUŞ:roflol::roflol: BENDE ıNANDIMnaniknanik, 5 KıLO DAHA VERSEN BELKı DÜŞME ıHTıMALı VAR:jeyyar:
klava:
kaydirigubbakcemile5
BENDE 2006 DA ALDIM AMA HALA DıREKSıYON BAŞINA OTURMADIM :sm_confused:
KOCAM VERMıYOR BANA DıREKSıYONU NEDENSE :uhm:Çok üzgünüm çoook
AMA KARARLIYIM OTOMATIK BıR ARABA ALACAIM ŞEKER, SEN SAKIN ARA VERME, EHLıYETıNı ALINCA UFAK UFAK KULLAN ARABAYI,
YOKSA UNUTUYOR ıNSAN :1no2: TEKRAR TEBRıKLER CANIM :1hug:
ALLAH KAZASIZ BELASIZ KULLANMAK NASıP ETSıN :1hug:a.s.
ONU BENDE ÇOK MERAK EDıYORUM :sm_confused: KULLANAN VARSA BıZıDE BıLGıLGıLENDıRSE NE GÜZEL OLURDU :sm_confused::uhm:
HIIIH:dilcikar: CAMIIIŞŞŞ ÇOK LAZIMDI SANKııı:dilcikar:
AYYY CANIIIIIM SENMı GELDııııN( ÇOK LAZIMDIN SANKııı) :1hug:
HOŞGELDıN SEFALAR GETıRDıııN:1hug: AMAN NE ıYı ETTıNDE GELDıııN KIS,
GÖZLERıMıZDE YOLLARDA KALDIYDII YANEEE :1closedeyes:
SAHTE MIKTAR DEMEK EHLıYETıN VAR,
BEN GÜLMEYıMDE KıMLER GÜLSÜN BıLEMıYORUM:roflol: KIZ DıREKSıYONA DEĞıL KOLTUĞA OTURACAKSIN, BENCE SEN O YÜZDEN KULLANAMAMIŞSINDIR:roflol:
SANKı SAHTE MIKTARIN SESıNı DUYAR GıBı OLDUM
BEN BıLıRıM TOKMAĞIM BENı ÇOK AMA ÇOK ÖZLEMıŞTıR KESıN:1hug:
HOŞBULDUK TATLIMa.s.Merhaba kızlarrr.Hafta sonu misafirlerimiz vardı o yzüden ugarayamadım k.bakmayın :) 2 gün girmedim neler olmuş.Nam ablamızz canımız gelmiş hoşgelmiş.Ehliyetler alınmış Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inş. :) Diyet cok güzel gidiyor kac gündür maşallahhh bozmadım hiç her gün 1 saat yürüyorum.Okul koşturmacası falanda epey spor oluyo bnm için ayrietten.Cok öpüyorum kızlar hoşçakalın.Gözde bu arada sen ne sınavına giricekdin cnm :)
slm herkeze :enbuyukkk:
Bilgisayarim geldi bugun, semo is back lady's opuyorumnanaktan
CANIM ARAMIZA HOŞ GELDİN, BEN KAYIP OLAN MORUK AMA HER DAİM SEKSİ TAKIMIN HEMDE EN SEKSİSİyerimsenibenRamazanlik ta bitti, bu arada herkezin gecmis bayramini kutluyorum kaydirigubbakcemile2
Buyuklerimin ellerinden, kucuklerimin gozlerinden öperimmmmmmmmmmm :asigim:
OLUR KIZLAR ARADA BİR ÇÜNKÜ RAMAZAN VARDI.merhabalar kıslar nasılsınız bakiyimmm...
oh oh keyifler iyi maaaşalaah
sılagülcüm ehliyetin hayırlı uğurlu olsun..güle güle kullan :))
nam ablacım evet kilo aldık sen yokken.. sensizlik yaradı mı ne? kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana ne söylesen hakkındır..ama şimdi herkes daha bi dikkat ediyor sanırsam...
kızlar biara bi dersaneye başvurmuştum da olmamıştı..ben vazgeçmiştim daha doğrusu..geçen gün aradılar..düşünürmüsünüz tekrar diye..sanırım öğretmene ihtiyaçları var..yoksa aramazlardı ööle..bende yok dedim kpss çalışmam lazım bir sene daha...ama şimdi düşündümde yani bir sene daha çalışıpta atanamamak var yine..boşuna geçireceğime para kazanayım diyorum gireyim dersaneye..ama girersemde ders çalışamıcamı biliyorum..ne yapsam arada kaldım yaa..uuffffffffffffff fisfisfis :bbo:
şimdilik gidiyorum ama gelicem yine tamam mı..öpüyorum sizleriiiiiiiiiii opuyorumnanaktan
BAK ŞİMDİ OLMADI :1no2:günaydınlar arkadaşlar başladım gene geç vakitlere kadar uyumayaoff offf bugünde çıkamadım yürüyüşe akşam 45 dk yürüdük ama bugünde yürürüz ama ben sabahları yürümek istiyorum sabah bir patates haşladım peynir domates bir pişmiş yumurta şekersiz çay şimdide bıcı bıcı yapıcam görüşürüzzzzzz
gunaydın canlarımmmmmmmm guzel takımım benim yaa cok seviyorum sizleri bennnnndelikafadulden
süprizzzzz
semoş hosgeldin yaw kayıptın sen de uzun zamandır:)seni tekrar aramızda gormek mutluk verici:))cavidancm bence tatlım yani ben senin yerinde olsam mutlaka başlardım hatta suan bile benim dersane ogretmenliği yapma gibi bi dusuncem var...canım ya zaten senin birikimin var sınav konularını biliyosundur sadec sınavdan 2- 3 ay once sıkı bi tempoyla tekrar yaparsın bol soru cozersin asıl onemlisi bence sınavdan onceki son aylardır herzaman için..cok daha iyi bi sonuç alırsın bence butun 1yılını o sınava vermektense 1 işe girmek daha akıllıca geliyo bana bilmiyorum ama sen ne dusunuyosun.....opuldunusssss
gunaydın canlarımmmmmmmm guzel takımım benim yaa cok seviyorum sizleri bennnnndelikafadulden
süprizzzzz
semoş hosgeldin yaw kayıptın sen de uzun zamandır:)seni tekrar aramızda gormek mutluk verici:))cavidancm bence tatlım yani ben senin yerinde olsam mutlaka başlardım hatta suan bile benim dersane ogretmenliği yapma gibi bi dusuncem var...canım ya zaten senin birikimin var sınav konularını biliyosundur sadec sınavdan 2- 3 ay once sıkı bi tempoyla tekrar yaparsın bol soru cozersin asıl onemlisi bence sınavdan onceki son aylardır herzaman için..cok daha iyi bi sonuç alırsın bence butun 1yılını o sınava vermektense 1 işe girmek daha akıllıca geliyo bana bilmiyorum ama sen ne dusunuyosun.....opuldunusssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?