Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

BANA HOŞGELDİN DİYEN DEMEYEN HERKESE BENDEN SELAM OLSUNzemuszemus

BU ARADA ZORBEY
BEN TURŞU KESİNLİKLE YEMEDİM ÇÜNKÜ BENİ ÇOK AMA ÇOK RAHATSIZ EDİYOR
SEN ABLALARI KARIŞTIRDIN DİĞER ABLAN YEDİcokacimcoook HERHALDE GALİBA SANIRSAMa.s

SAHTE MIKTAR
GÜYA KİLO VERMİŞDE PANTOLONLARI DÖTÜNDEN DÜŞÜYORMUŞ:roflol::roflol: BENDE İNANDIMnaniknanik, 5 KİLO DAHA VERSEN BELKİ DÜŞME İHTİMALİ VAR:jeyyar:

selam baculaaaaar ablam ankara da bende anca kendime geliyorum.:sinifsinif: İnşallah bundan sonra sizleri sinir etmeye devam edeceğimmmmm.zemuszemus:lepi:
klava:

merhaba kzlar..köydeydik hafta sonu..dünde internetimiz yoktu yaa.burda havalar çok kötü aşırı yağmur var iki gündür..acnlarım acelem vaar şimdik kaçıyorum gelecem akşama..
namm ablacımmmıızz gelmiiiş yuuppiii

vayy anam kac sayfa ilerlemişiz ole 1 gunde yauu en son ne yazdıgmı zor buldum iyi mi=) nam ablo da gelmiş hoşgelmişşşş forum renklenmiş vallahi birden haha:))
bernuş oraları okudum tatlım evet elma kromla ilgili yorumlar yazılmış bilmiyorumki kararsız kaldım bakalım ya bikaç gune karar vericem...ben simdilik yuruyuslere basladım akşam ustleri yuruyuse cıkıyorum aslında oyle anormal bi kilom da yok ama ben takıntı haline getirdim 60 olcam neyapıp edip kararlıyım...bu pazar sınava giriyorum bide kıslar bana sans dileyin nolur...herkesi optum kocaman kıbba.s.

SAHTE MIKTAR
GÜYA KıLO VERMıŞDE PANTOLONLARI DÖTÜNDEN DÜŞÜYORMUŞ:roflol::roflol: BENDE ıNANDIMnaniknanik, 5 KıLO DAHA VERSEN BELKı DÜŞME ıHTıMALı VAR:jeyyar:

TABıKıDE VERDıııM :dilcikar: SEN ıSTER ıNAN ıSTER ıNANMA SANA YEMıN BORCUMMU VAR:dilcikar::mymeka:

TOBEEE TOBEEEEklava:klava:
DELÜÜÜ DıREKSıYONUN ÜSTÜNE OTURMAYIMI KASTETTıM BEN:mymeka: ALLAHIN MAYTABIII:roflol::roflol:
ULEN GELıR GELMEZ BENıM NEŞEMı YERıNE GETÜRDÜNYA DAHA NE DıYEM BEN SANA :roflol:
GEL GEL ALLASEN Bı SARILAM SANA :1hug::1hug:
ŞAKA MAKA DEıL HARBıDEN ÇOK ÖZLEMıŞıM BEEEE :1hug:

BAK 10 EKıMDE ANKARA BULUŞMASI VAR SENı YAZDIM HABERıN OLSUN,
GELDEkaydirigubbakcemile BıRAZ HASRET GıDERELıM OLURMU DATLUMŞenizGIYMATLIM

Son düzenleme:
Merhaba kızlarrr.Hafta sonu misafirlerimiz vardı o yzüden ugarayamadım k.bakmayın :) 2 gün girmedim neler olmuş.Nam ablamızz canımız gelmiş hoşgelmiş.Ehliyetler alınmış Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inş. :) Diyet cok güzel gidiyor kac gündür maşallahhh bozmadım hiç her gün 1 saat yürüyorum.Okul koşturmacası falanda epey spor oluyo bnm için ayrietten.Cok öpüyorum kızlar hoşçakalın.Gözde bu arada sen ne sınavına giricekdin cnm :)

slm herkeze :enbuyukkk:

Bilgisayarim geldi bugun, semo is back lady's opuyorumnanaktan

Ramazanlik ta bitti, bu arada herkezin gecmis bayramini kutluyorum kaydirigubbakcemile2

Buyuklerimin ellerinden, kucuklerimin gozlerinden öperimmmmmmmmmmm :asigim:

kizlarimm, bu puan lara ne oldu yaaah :umursamaz:

ben yokken hepsi, ucmu$

merhabalar kıslar nasılsınız bakiyimmm...
oh oh keyifler iyi maaaşalaah

sılagülcüm ehliyetin hayırlı uğurlu olsun..güle güle kullan :))

nam ablacım evet kilo aldık sen yokken.. sensizlik yaradı mı ne? kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana ne söylesen hakkındır..ama şimdi herkes daha bi dikkat ediyor sanırsam...

kızlar biara bi dersaneye başvurmuştum da olmamıştı..ben vazgeçmiştim daha doğrusu..geçen gün aradılar..düşünürmüsünüz tekrar diye..sanırım öğretmene ihtiyaçları var..yoksa aramazlardı ööle..bende yok dedim kpss çalışmam lazım bir sene daha...ama şimdi düşündümde yani bir sene daha çalışıpta atanamamak var yine..boşuna geçireceğime para kazanayım diyorum gireyim dersaneye..ama girersemde ders çalışamıcamı biliyorum..ne yapsam arada kaldım yaa..uuffffffffffffff fisfisfis :bbo:

şimdilik gidiyorum ama gelicem yine tamam mı..öpüyorum sizleriiiiiiiiiii opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
GÜÜÜÜNAAAAYDIIIIIIIINNNopuyorumnanaktan

GÜNÜNÜZ ŞEN OLSUN CANLARIIIMMMMMŞeniz:1hug:a.s.

GÜNÜN RAPORUUUUU; DÜN AŞAM SPORUMU YAPAMADIM AMA 45+45 1.5 SAAT YÜRÜYÜŞ YAPTIM ŞEKERLERkaydirigubbakcemile5

AKŞAM YEMEĞİM;

2 YEMEK KAŞIĞI ERİŞTE
2 YEMEK KAŞIĞI TÜRLÜ

SABAH 45 DAİKA YÜRÜYÜŞ GENEEE;

ŞİNCİK ZEYTİN,
PEYNİR
VEDEEE DOMATESTEN OLUŞAN KAHVALTIMI YAPIYORUMcokacimcoook
HAYDİN GELİN BERABER YİYELİMMİİ??cokacimcoook

ÖĞLEN,

TAVUK YİYCEM İNŞALLAH cokacimcoook

AKŞAM,

EVDE YEMEK YOK BELKİ KAHVALTI YAPARIZ,

KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜZ ŞEKERLERopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gunaydın canlarımmmmmmmm guzel takımım benim yaa cok seviyorum sizleri bennnnndelikafadulden
süprizzzzz
semoş hosgeldin yaw kayıptın sen de uzun zamandır:)seni tekrar aramızda gormek mutluk verici:))cavidancm bence tatlım yani ben senin yerinde olsam mutlaka başlardım hatta suan bile benim dersane ogretmenliği yapma gibi bi dusuncem var...canım ya zaten senin birikimin var sınav konularını biliyosundur sadec sınavdan 2- 3 ay once sıkı bi tempoyla tekrar yaparsın bol soru cozersin asıl onemlisi bence sınavdan onceki son aylardır herzaman için..cok daha iyi bi sonuç alırsın bence butun 1yılını o sınava vermektense 1 işe girmek daha akıllıca geliyo bana bilmiyorum ama sen ne dusunuyosun.....opuldunusssss

günaydınlar arkadaşlar başladım gene geç vakitlere kadar uyumaya off offf bugünde çıkamadım yürüyüşe akşam 45 dk yürüdük ama bugünde yürürüz ama ben sabahları yürümek istiyorum sabah bir patates haşladım peynir domates bir pişmiş yumurta şekersiz çay şimdide bıcı bıcı yapıcam görüşürüzzzzzz

KIZLAR MERHABA NASILSINIZ BAKALIM:sm_confused:

BEN SABAH ERKEN SAATLERDE BANA FAZLA GELEN KANIMDAN VERMEYE GİTTİM HANİ TAHLİL İŞLERİ ANLARSINIZ.

BU YÜZDEN KAHVALTIM GEÇ OLDU

SABAH
1 LİTERE SU
09:50 1 SİMİT
YARIM LİTRE SU

ÖĞLEN
12:00 2 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY
1 DİLİM EKMEK
2 ZEYTİN
2 DİLİM PEYNİR
1 ÇAY KAŞIĞI KIZILCIK MARMELATI

SABAH SABAH REGL OLMUŞUMsositososito

BU HAFTADAN SONRA SPORMUMA TEKRAR BAŞLAYACAĞIM.
DR. İŞLERİMİ VE EVDEKİ İŞLERİ AYARLAYAYIM SONRA DOĞRUUUUUUUkaydirigubbakcemile2SPOR:dance:

HOŞBULDUK TATLIMa.s.
slm herkeze :enbuyukkk:

Bilgisayarim geldi bugun, semo is back lady's opuyorumnanaktan

Ramazanlik ta bitti, bu arada herkezin gecmis bayramini kutluyorum kaydirigubbakcemile2

Buyuklerimin ellerinden, kucuklerimin gozlerinden öperimmmmmmmmmmm :asigim:
CANIM ARAMIZA HOŞ GELDİN, BEN KAYIP OLAN MORUK AMA HER DAİM SEKSİ TAKIMIN HEMDE EN SEKSİSİyerimseniben
OLUR KIZLAR ARADA BİR ÇÜNKÜ RAMAZAN VARDI.
AMA BUNDAN SONRA KİLOLARI KAYBETMEK İÇİN KOLLARI SIVAMININ ZAMANI GELMİŞTİRkaydirigubbakcemile5

BAK ŞİMDİ OLMADI :1no2:
LÜTFEN ERKEN KALMAYA ÇALIŞ YOKSA METABOLİZMAN YAVAŞLAR TATLIM

OOOOOOOO CANIMCIM SİZİ ÇOK ENERJİK VE MOTİVE EDİCİ BULDUM.
BU YOLDA DEVAM (AMA KİLOLARDAN VAZ GEÇELİM ARTIKyerimseniben)

Ho$bulduk tatlim, bende tekrar araniza dönmekten cok mutluyum opuyorumnanaktan

napiyosunuz hanımlar 7 gibi yurumeye cıkıcam bende..harika canım uds ye gircem pazar gunu yazmayı unutmuşum..
bayyysss

GÜNAYDIIIIN MİLLLEEETTTopuyorumnanaktan BEN GELDİİİM:lepi:

AY HER SABAH BU TÜKANDA KENDİ KENDİME KONUŞMAKTAN SIKILDIM YANEEE:kedi:
Bİ GÖREN NEYİM OLSA BENİ DELÜ SANACAK akannehir

GELELİM GÜNÜN RAPORUNA;

AKŞAM SPORUM GENE KALDI

AKŞAM YEMEĞİ;

1 DOMATES
1 HAŞLANMIŞ YIMIRTA
5-6 ZEYTÜÜN
PEYNİR
VEE 2 DİLİM EKMEK
ASLINDA AKŞAMLARI EKMEK YEMİYORUM EMMEEE KAHVALTI OLUNCA MECBUREN KIZLAR cokacimcoook

SABAH; 45 DAİKA YÜRÜYÜŞ

EKMEK ARASI MAYDONOZ DERE OTO

ÖĞLEN TONBALIKLI SALATA YİYCEM

AKŞAM HENÜZ BELLİ DEİL CANLARIM KOCAMAN KOCAMAN PÜLDÜNÜZ ŞEKERLER opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…