vayy anam kac sayfa ilerlemişiz ole 1 gunde yauu en son ne yazdıgmı zor buldum iyi mi=) nam ablo da gelmiş hoşgelmişşşş forum renklenmiş vallahi birden haha:))
bernuş oraları okudum tatlım evet elma kromla ilgili yorumlar yazılmış bilmiyorumki kararsız kaldım bakalım ya bikaç gune karar vericem...ben simdilik yuruyuslere basladım akşam ustleri yuruyuse cıkıyorum aslında oyle anormal bi kilom da yok ama ben takıntı haline getirdim 60 olcam neyapıp edip kararlıyım...bu pazar sınava giriyorum bide kıslar bana sans dileyin nolur...herkesi optum kocaman kıbba.s.
sağol canım yüce mevlam herkesi korusun kazalardan belalardan.ŞenizŞenizMerhaba kızlarrr.Hafta sonu misafirlerimiz vardı o yzüden ugarayamadım k.bakmayın :) 2 gün girmedim neler olmuş.Nam ablamızz canımız gelmiş hoşgelmiş.Ehliyetler alınmış Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inş. :) Diyet cok güzel gidiyor kac gündür maşallahhh bozmadım hiç her gün 1 saat yürüyorum.Okul koşturmacası falanda epey spor oluyo bnm için ayrietten.Cok öpüyorum kızlar hoşçakalın.Gözde bu arada sen ne sınavına giricekdin cnm :)
selam canlarım
nasılsınız bugün?
nam ablacım vermişsin yine kanları inşallah hepici iyii çıkar ,
semocum sende hoşgeldin canım.
sabah 7 de kalkıyorum oğlanı bırak eve gel tekrar git al tekrar gel epey yürüyüş oluyor.1 gün servisle gittik pek içime sinmedi hostesi bide çok dolanıyor saatlerce.şimdilik böyle idare edicem bakalım.
sabah kahvemi içtim
saat 10 sütlü nesfit biraz evi toparlayıp yine çıkıcam
belim çok kötü bu aralar..müsadenizle nam ablam ve bernuşcum biraz izinli olmak istiyorum.pek iyi hissetmiyorum kendimi....
hepicinizi öpüyorumŞenizŞenizŞeniz
GÖZDECİİM SENDE OLMSAN BURALARDA BİR BAŞIMA KALACAM CANIM YAA:sm_confused:selam canlarımmm ben de geldim
ben de burdayım nahide ablacım yanlıs değilsin size bakmaya geldimkaydirigubbakcemile2 ee bakalım naptınız?nası gidiyo?dun yuruyusumu yaptım dediğim gibi kıslar akşam cıkıyorum bizimkiler hafiften kızıyolar ama ben aksamları s eviyorum ya yurumeyi..soyle hızlı hızlı tempolu bi şekilde koşar adım yuruyorum cok iyi geliyo havalar iyice soguyuncaya kkadar yapayım bakalım...sabah kahvaltımı yaptım yedim bissuru sey gunduz pek kısmıyorum kendimi aksam yemegi ama yemiyorum cok az yani boyle denecem bakalım...
gorusuruz tekrar kendinize iyi bakın ben derse doniyim:gitme:
ALLAH YARDIMCIN OLSUN SILACIĞIM,sabah 7 de kalkıyorum oğlanı bırak eve gel tekrar git al tekrar gel epey yürüyüş oluyor.1 gün servisle gittik pek içime sinmedi hostesi bide çok dolanıyor saatlerce.şimdilik böyle idare edicem bakalım.
sabah kahvemi içtim
saat 10 sütlü nesfit biraz evi toparlayıp yine çıkıcam
belim çok kötü bu aralar..müsadenizle nam ablam ve bernuşcum biraz izinli olmak istiyorum.pek iyi hissetmiyorum kendimi....
hepicinizi öpüyorumŞenizŞenizŞeniz
CABİKİM SENİ ANLIYORUM CANIM,merhabalar hatunlar nasılız bakalım..
ben aynen devam boş boş :)) dersaneye falan girmiyom yaa kafam bozuldu..bıraktım artık daha uğraşmıyorum..bune yaaa.eğitimci değil resmen süründürmek için eleman arıyorlar...haa bide karşılıgınıda vermiyolar..vazcaydım bende..bu senede oturup ders çalışayım bari.iyi bi iş bulursam bakarız yine artık...
ben bayadır ne yedim içtim yazmayı unutuyorum değil mi?
sabah:
bir fincan şekersz çay
salatalık domates
beya peynir
bir dlm ekmek
öğle:
dışardaydım baya bi işlerimi hallettim.
öğle yemeği olarak bir simit yedim(sucuklu)
bide annecim bana ekler almış..ııımmhh çok severimm.vala 10 tane almış 3 tenecik yidim..daha yimedim :)) daha ne yeseydim dimi..
akşam yemicektim ama ekmeksiz bir tabak türlü yedim...
bugün fazla kaçtı ama düzene sokamadım daha hiç kendimi..benm yine motivasyonum kayboldu buara..bulan olursa haber etsin...
nam ablacım inş. tahliller temizdir...sonuçlardan haberdar et bizleride..
kalimera ablacım sen sabahları açmazsan bu tükan dönmez hee batarız valla :))
gzdcm ismimi niye deşifre ediyon kızz senle banka soymaya falan gidilmez haa kaydirigubbakcemile3
neyseme şimdilik gidiyom ben...kendinize iyi bakın emi?
opuyorumnanaktan
GÜNAYDIIIN SEMOŞUM:1hug:Slm kizlarrrr a.s.
Bün 40 dakika spor yaptim spor salonunda kaydirigubbakcemile2
1saat yüzdum
Herkeze hayirli geceler :icecream:
OOOOO KİMLERİ GÖRÜYORUUUMMopuyorumnanaktan, GÜNAYDIN CANIMCIM GÜNAYDIIIN :1hug:GÜNAYDIN KIZLARa.s.
NASILSINIZ BUGÜN İNŞALLAH:sm_confused:
SABAH
06:50 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:00 2 GÜN KURUSU
07:30 1 KASE MÜSLİ
1 BARDAK SU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?