Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Diyete başladığımda bende bu anlattığını yaşadım. Hatta daha kötüsü. Hani patlama hissi var ya. O benim doygunluk hisssim olmuştu. Tok olduğum şişkinliğin olmadığı vakit aç gibi atıştırmalık yiyordum. Yemek yerken doyma hissini öyle görmezden gelmişim ki o hissin varlığını unutmuştum.

Bazen eskisi gibi canım sıkıldıkça uğraşım olmadıkça bir şey yemek isteği geliyor ama açlıktan değil. Diğer enteresan olay bazen açlık hissi gelmiyor.Karnım guruldamadıkça kazınmadıkça aç olduğumu anlamıyorum yani yemek yemem lazım demiyorum. Ama o his geldikten sonrada yemeğin dozunu tutturamıyorum.

Bir de kötü bir huyum oldu. Hızlı yemek yiyorum. Sabah geç kalacağım diye hızlı. Öğlen dışarı çıkıp yürüyeyim diye hızlı. Akşam normal yiyorum.

bilmiyorum edacım ama herkes buaralar sorun yasıomus ya kimle konussam yok mali sorun yok ailevi hep mutsuzlar.. acılmadı randewu sitesi alamadım psikologa ama iş arıyordum bi arkadasım onların oraya lazımmıs ayarlamaya calısıcam dedi birazda olsa keyfim yerine geldi..

Benim diyetisyenim bazen haftanın her günü veriyor(1 kibrit kutusu light beyaz peynir ile). Bazen 2 günde bir bir veriyor. Bazen peyniri 2 kibrit kutusu veriyor yumurta vermiyor yada 3 günde bir veriyor. O dengeyi sen kuracaksın.
Proteinide abartmamak lazım. Ama için ferah olsun her gün bir yumurta yiyebilirsin.

Dunku menum sabah ac karnina 3 gunkurusu 1 tarli kasigi corek otu yogurt kuru
Kahvalti ( arkadasima davetliydim)
Sekrtsiz caylarrr 2 dilim tavada yapilmis borek biraz peynir.4 zeytin 1 haslanmis yumurta 3-4 catal patates kizartm 2 catal recel
Ogle 2 cevi 10 findik
İKindi 1 peynirli skma
1 besi biyerde
2 tarcinli yesilcay
1 form cay
Aksam 1 kase tarcinli yogurt col kucuk dilim kek
2.5 lt su azcik spor

Gecmisi okuodum.. Yeailcay yaptim kendime sabaha kadar oturdum ve psikologa gitmeye karar verdim canim.. Ya ben 200gr fazla ciktim e yapmadimki kacamak falan niye boyle oldu yine ya..

canım yaa gece yazdığın mesajı gördüm. seni hiç tanımıyorum fakat çok üzüldüm..ama inan evlilklerin oturması 5 ila 10 yılı buluyor. Bunu hem kendimde hemde yakınımdaki arkadaşlarımda gördüm. psikoloğa gitmek güzel bir fikir. önce kendin gidersin belki eşinde sana katılır. evlilik kolay bir şey değil ama devam ettirmek önemli. Boşanmak inan en kolayı.

Canım ben diyet yaparken yenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü direkt diyeti baltalıyor. Diyetisyenim kaçamak yapmamalısınız diyor. Çünkü diyet sürecinde olan biri ile diyette olmayan biri o çikolayı yediğinde etkisi farklı oluyormuş. Biz tatlı yağlı yiyecekleri vücuttan kıstığımız için otomatik yağ olarak depolanıyormuş. Ama diyette olmayan biri onu yakabiliyor. Bu nedenle koruma döneminde dengeli bir şekilde o yiyecekleri hayatımıza sokmamız daha doğru. Böylece diyetide sekteye uğratmayız.

Canım çalışmaya başlamak sana eminim iyi gelecek ve hem ortam değişikliği bir çok şeye çare oluyor. Hem çalıştığın için kendine daha çok güven duyabilirsin. (maddi olarak)
Ortam değişimi iyi gelecektir. İnş hayırlısıysa işin olur kuzum

Canım sanırım sen diyetisyene gide gele, gide gele baya tecrübeli olmuşsun bu konuda, maşallah bir diyetisyen gibi bilgin var :)

Caglacım belkide calışman senin için cok iyi olacak canım

:9 sevilay bi alemsin arkadasım

Canım menün olmamış eminim sende farkındasındır.
Börekler kekler reçeller kızartmalar. Bence cezalı olmalısın. Kendine ekstra bir spor programı uygula

Bu duruna pek bi sevindim peynir ve yumurtayi cok seviyorum abartmafan tabi

tabiii kii inan hepimizin evinde sıkıntılar var güllük gülistanlık değil heryer. sadece alışıyor ve olması gerektiği şekilde devam ediyor insan. benim 5 evli kız arkadaşım var onlarla bir grubumuz var orda bugün hepimizde kocaları uçurmdan atıp dönerlerse bizimdir gibi geyik çevirdik durduk. akşama eve gidip sevcez onları :))

Canım sanırım sen diyetisyene gide gele, gide gele baya tecrübeli olmuşsun bu konuda, maşallah bir diyetisyen gibi bilgin var :)

Biliyorsun dukanı okuduğumda söyledikleri çok ama çok mantıklı geldi. Genel bir görüş kazandım. sonra herşeyden yemem lazım diyet serüvenim uzun olacak dediğim için diyetisyene başladım. Diyetisyenimde sağolsun bana menü verirken neden verdiğini açıklıyor. Eğer vücut su tuttuysa bir süre sebze ağırlıklı proteinsiz beslenmemi sağlıyor. Yağ yakımı tokluk için protein ağırlıklı ama herşeyden yediriyor(dukandan farklı olarak).
Menülerimde en sevdiğim şey aç kalmamak. Meyve ile tatlı krizlerini aşmak. Yani diyet mantığında değilim artık.
Çünkü olay düzenli sağlıklı beslenme ile alakalı. Yaptığım yorumlarda hep menülerimden yola çıkarak yapıyorum.

Kızlar ben çıkıyorum
kar nedeniyle mesaim 1 saat sonra bitiyor.
Yarın ve cuma çalışmadığımdan aranızda olamayacağım. (kilo bildirimimi cuma sabah erkenden yapacağım merak etmeyin) Öpüyorum sizi.

Haklisin canimda benim gibide yeminler etmemek gerek yoksa sonra zayif düşüyorsun bide burdaki ceza olayi super tabi ceza ile takviye ederim diye yesem nolur diye düşünülmemeli

Morelim çok bozuk kıZlar yha
Koşu bandı için okadar heveslendim ama malesef alamıyoruz
Kvdemler köye ew yaptırıyolar heray ona para verilcek miş
Bide kv tv yoktu eşim aldı onlar ona heray 100 tl veriyoruz
Borcumuz bitsin ondan sonra ewe zaten 700 lıra oduyoz
Napıcam bn bu spor işini yha
Dısarısı soguk
Lesliden artık cook sıkıldım gerçekten
Koşu bandım olsaydı grçekten cok ama cok rahat olurdu hem pkom için iyi gelicekti
Doktorum önermişti herşey üstüste geliyo bıgun yahu allahım
Eşimede bişi demedim ama yani sinirlendim
Napsın oda yapcak bişi yok
Kızımın parasından alım diyom
Ama vicdanım rahat etmez
Walla bugun kızıma ayırdıgım paradan 200 tl aldım zaten 100 lırası seruma igneye gitti
Özele götürdüm mecbur sigorta cok doluydu müsahadesi cocuk dahada cok hasta olur diye korktum açıkcası
Yani kızlar kosu bandı sewdası yattı ;((((((((((((

işte aynı benim hikaye :) çocuk eksiği var sadece . onuda kilo verirsem inşallah (rabbimde izin verirse) tamamlarız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…