Himm cikolata+ kahveyi ben de cok severim diyetimden dolayi cogu zaman yiyemiyorum ama cilve meselesi dogru arkadaslarim kuran okurken bile cok cilvelu gorundugumu soylerler
spor şart mesela.. ben hatalarımı çok iyi biliyorum mesela..beni aburcuburlar mahvetti.. karatayın en sevdiğim yönü de aburcubur isteğimi ortadan kaldırıyor.. düngece resmen canım istemediği halde bişiler yemek istedim ama baktım canım hiç de istemiyor.. beynimin bi yerlerinde hala o atıştırma isteği var ve aslında istemiyorum aç değilim.. önceden bu aç değilim istemiyorum kısmını göremiyodum artık görüyorum:)
Canım eşinle arandaki tam problem ne bilemiyorum. Zaman zaman herkes sevilmediğini mutlu olmadığını vs düşünebilir. Belki biraz mutsuzsun yada depresyondasın bilemiyorum. Belki de eşin olaylar büyümesin diye birşey olmamış gibi davranıyordur. Ben öyle düşündüm.
Evet kizlar haklisiniz yasak oldugunu benden onceki menude fark ettim ama çoktan gobise indirmistim
Gecen sene diyetisyenim hafta bir uc dlm izin vermisti de ondan yanildim.
Peki yumurta haftada kac kez tuketilmeli mumkunse ikiden fazla degil di benim bildigim.
Sevilaycim cok sagol canim benim
ilahi sevilay ne güldüm kuran nasıl cilveli okunurHimm cikolata+ kahveyi ben de cok severim diyetimden dolayi cogu zaman yiyemiyorum ama cilve meselesi dogru arkadaslarim kuran okurken bile cok cilvelu gorundugumu soylerler
Gecmisi okuodum.. Yeailcay yaptim kendime sabaha kadar oturdum ve psikologa gitmeye karar verdim canim.. Ya ben 200gr fazla ciktim e yapmadimki kacamak falan niye boyle oldu yine ya..
Biri cikolatami dedikizlar azi karar cogu zarar demisler . Gecen yil inat ettim cikolataya el surmeyecegim belki daha hızlı gider kg ler diye yemin verdim 40 gun yemedim kirk gun de bi gr bile verilmez mi metamda dedi ki senmisin inat eden sonucta ogrendim bi iki kare cikolata bitter yedim iki uc gunde yada haftada bir aksam sutle yada kahveyle hem kocacigima eslik ettim hemde nefsimi kotelttim bu sekilde oldugunda diyettede sorun olmaz diye düşünüyorum cunku omur boyu diyet yapiyoruz dikkat etmezsek ziplayi veriyor rakamlar
bilmiyorum edacım ama herkes buaralar sorun yasıomus ya kimle konussam yok mali sorun yok ailevi hep mutsuzlar.. acılmadı randewu sitesi alamadım psikologa ama iş arıyordum bi arkadasım onların oraya lazımmıs ayarlamaya calısıcam dedi birazda olsa keyfim yerine geldi..
Canım ben diyet yaparken yenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü direkt diyeti baltalıyor. Diyetisyenim kaçamak yapmamalısınız diyor. Çünkü diyet sürecinde olan biri ile diyette olmayan biri o çikolayı yediğinde etkisi farklı oluyormuş. Biz tatlı yağlı yiyecekleri vücuttan kıstığımız için otomatik yağ olarak depolanıyormuş. Ama diyette olmayan biri onu yakabiliyor. Bu nedenle koruma döneminde dengeli bir şekilde o yiyecekleri hayatımıza sokmamız daha doğru. Böylece diyetide sekteye uğratmayız.
Dunku menum sabah ac karnina 3 gunkurusu 1 tarli kasigi corek otu yogurt kuru
Kahvalti ( arkadasima davetliydim)
Sekrtsiz caylarrr 2 dilim tavada yapilmis borek biraz peynir.4 zeytin 1 haslanmis yumurta 3-4 catal patates kizartm 2 catal recel
Ogle 2 cevi 10 findik
İKindi 1 peynirli skma
1 besi biyerde
2 tarcinli yesilcay
1 form cay
Aksam 1 kase tarcinli yogurt col kucuk dilim kek
2.5 lt su azcik spor
Benim diyetisyenim bazen haftanın her günü veriyor(1 kibrit kutusu light beyaz peynir ile). Bazen 2 günde bir bir veriyor. Bazen peyniri 2 kibrit kutusu veriyor yumurta vermiyor yada 3 günde bir veriyor. O dengeyi sen kuracaksın.
Proteinide abartmamak lazım. Ama için ferah olsun her gün bir yumurta yiyebilirsin.
bilmiyorum edacım ama herkes buaralar sorun yasıomus ya kimle konussam yok mali sorun yok ailevi hep mutsuzlar.. acılmadı randewu sitesi alamadım psikologa ama iş arıyordum bi arkadasım onların oraya lazımmıs ayarlamaya calısıcam dedi birazda olsa keyfim yerine geldi..
Canım sanırım sen diyetisyene gide gele, gide gele baya tecrübeli olmuşsun bu konuda, maşallah bir diyetisyen gibi bilgin var :)
Canım ben diyet yaparken yenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü direkt diyeti baltalıyor. Diyetisyenim kaçamak yapmamalısınız diyor. Çünkü diyet sürecinde olan biri ile diyette olmayan biri o çikolayı yediğinde etkisi farklı oluyormuş. Biz tatlı yağlı yiyecekleri vücuttan kıstığımız için otomatik yağ olarak depolanıyormuş. Ama diyette olmayan biri onu yakabiliyor. Bu nedenle koruma döneminde dengeli bir şekilde o yiyecekleri hayatımıza sokmamız daha doğru. Böylece diyetide sekteye uğratmayız.
eriğim rabbim gönlüne göre versin.aman dikkat etde benim gibi olma.6 yılda 3 tane dogurdum şimdiböyleyim
bu arada ben yasemin
34 yaşındayım ahh ahh hiçbir takımın büyüklerinden olacagım günlerin gelecegini düşünmemiştim alışkın değilim büyük olmaya gecen eşime diyorum bu sene 10 yıl yaşlandım 18dim 28 oldum
aile hekimiyim
istanbuldayım
5.5 kız 2.5 erkek 11 aylık kız olmak üzere 3 cocuk annesiyim
61 kilodan 92ye fırladım dogumlarla
umarım noktayı koymussuzdur bundan sonra ne 7li ne 8li nede Allah korusun 9lu rakamları görmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?