- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Bekledigim kisiden bekledigim cevap geldi..
Üzgünüm erigim..seninle yarismayi cok isteim,elimden gelenide yaptim cnm ama bu gibi drumlarda 1 kaptan bile hayir derse bütün evetler gecersiz sayilir...
sunu söylemeden edemeyecegim cnm..sorun senin takima sahip cikman degil,sorun o kaptanin benle olan meselesi..sakin kendini sorgulama diye söylüyorum
listee olmayacaksin ama istersen burda bizimle yaris,her cuma kilonu bilir..insanda istek oluktan sonra,bizde yaninda oluktan sonra yemisim listeyi demi ama
Üzgünüm erigim..seninle yarismayi cok isteim,elimden gelenide yaptim cnm ama bu gibi drumlarda 1 kaptan bile hayir derse bütün evetler gecersiz sayilir...
sunu söylemeden edemeyecegim cnm..sorun senin takima sahip cikman degil,sorun o kaptanin benle olan meselesi..sakin kendini sorgulama diye söylüyorum
listee olmayacaksin ama istersen burda bizimle yaris,her cuma kilonu bilir..insanda istek oluktan sonra,bizde yaninda oluktan sonra yemisim listeyi demi ama
afiyet olsun cnmben yemeğe çıkıyorum kızlar görüşürüz
Herkes bir degil mervecim ben nekadar konusmazsam geri cekilirsem o da okadar cekilir konusmaz kosmaz yani soylemedim tabiki gidecek yerim yok diye ama sallamamaya karar verdim artik takmiorum onemsemiorum konusursa konusurum neyse amacimiz zayiflamak konu disi oldu kusura bakmayin.. Ben bu cuma ayrilicam zaten insallahCaglacım öncelikle sakin ol canım
Sen dwgilmiydin her ewde olur bunlar diyen
Bitanem kavganda hemn boşanalım dememeliydin
Bu karsı tarafa aciLiğini yansıtır
Birazcık kenara cekıl kac kı kovalasın
Ole tmm bosanalım demwkle olmuyo malesef ona bunu soyle
Ayrıyeten gidecek yerim falan yok demişssin sakın bunları eşinede soleme
Ona muhtac oldugunu düşünüp senin üzüldügünü ymursamaz belki
Saglam dur dik dur canm
Cann sıkkın bi kac gun burnunu sürtde bîdaha seni üzmeye yeltenemesin
Sıkıntı yaptıkca şişiyosun caglacım dıkkat et
Ben bekliyordumSeve seve kaptancim :) ben listeye girmesemde olur ucuncu takimin kaptaninin kalvine girdimakrepten beklemiyirdum reddi sahsen cunku ayni zamanda onceden kardes takimimdi kismet böylesi daha iyi belki deneme surem yok ben fasulyeyim listelerde ama takimda varim hahauy
Herkes bir degil mervecim ben nekadar konusmazsam geri cekilirsem o da okadar cekilir konusmaz kosmaz yani soylemedim tabiki gidecek yerim yok diye ama sallamamaya karar verdim artik takmiorum onemsemiorum konusursa konusurum neyse amacimiz zayiflamak konu disi oldu kusura bakmayin.. Ben bu cuma ayrilicam zaten insallah
Ben bekliyordum
cnm fasuly olurmu,halis muhlis 3.takim üyesisin
kendini üvey evlat gibi görme sakin
Seve seve kaptancim :) ben listeye girmesemde olur ucuncu takimin kaptaninin kalvine girdimakrepten beklemiyirdum reddi sahsen cunku ayni zamanda onceden kardes takimimdi kismet böylesi daha iyi belki deneme surem yok ben fasulyeyim listelerde ama takimda varim hahauy
Kizlsr suuuuuuuuuu hadi bakim dunlu menumu yazamsmistim yazim az. Sonra
bence kişisel sorunları yasıtmamak lazım bu farklı bi konu sonuçta neyse kaptanım takma sen
evet canım kaptanımın dediği gibi yaparız üzülme biz zaten kendi aramızda da yarışıyoruz sen de ona katılırsın
suuuu sonrada durmadan çişşşşş oyyyyy
Tamam yasemincim cuma bildirim yapip ayrilirim
Maşallah. Sevgililer günü hediyesi gibi olmuş.çok romantik kızsın nora ya, eşin çok şanslı olacak, inşallah beklentilerine karşılık verebilecek birini bulursun:)
gerçi biraz da zamanla oturuyor biliyor musun, benim eşim maşallah diyeyim eskisine göre şimdi daha da romantik, daha anlayışlı, baba olmak bile çok değiştiriyor erkekleri..
hayat toz pembe değil malesef biskolata erkekleri ile dolu değil hayatdizilerdeki gibi tipler de beklememek gerek :) asgari müştereklerde buluşmak ve karşındakini olduğu gibi kabul etmek baya bi işi çözüyor..
biz eşimle 15 şubatta tanışmıştık, sevgililer gününden bir gün sonra:))
Slm kızlar sabah cok enerjık kalkmıstım ama uyumaya gitcektım guya
Biricik kızım yine hasta oldu
Sabah sütünü içireyimde dedim uyursa uyısun
Sütü içti yarısını kustu
Ateşi cıkmış allah bilir bn ne zaman farkettim ;(((
Peşinden bi aglama bide ishal
Neyse eşimi geri cagırdım hastaneye götürdük
Doktor bulasmıştır dedi birden oldu dedigim içinde
Yha
Dün arkadasa gittik onun 4 yasında kı kızı hastaydı cokoynadılar ne kadar mesafe kurmak istesemde olmuyo cocuk
Birazdan hastaneden cıkcaz serum werdiler yawruma uyuyo şimdi doktoru bakcaz son kez sükür ateşi düştü
Yüregim agzımda anne olmanın en zor yanı ewladının acı cektıgını görmk inanınki uykusuzluk muş falanmış filanmıs
Sabaha kadar uyumayımda cocugum saglıklı olaun
Canımcımm gerçekten çok romantiğimdir, önemli günleri kesinlikle unutmam, sürpriz yapmaya bayılırım sürekli kafamda ilişkinin heyecanı bitmesin diye planlar, sürprizler yaparımama bir türlü karşıma bana da bunları yapacak biri çıkmadı, çok şey mi istiyorum acaba :)
Ama dediğin gibi hayat dizilerdeki gibi değil, artık kriterlerimi çok yüksek tutmuyorummyok şunun şusu var, bunun şu huyu kötü diye diye evde kalıcam sonunda
Aklıma birşey geldi geçmişten 2.dk anlatayım bi erkek arkadaşım vardı daha ilişkimiz 2-3 aylık birbirimizi tanıyoruz ama sevgiliyiz neyse sevgililer günü geldi ben tabii kaç gün öncesinden düşünüyorum farklı birşeyler olsun diye :) sanki ben erkek o bayan :)
neyse ben sürprizimi yaptım hediyemi verdim adam ne dese beğenirsiniz :) ben sevgililer gününü saçma buluyorum sevgilin varsa hergün sevgililer günüymüş tamam pazarlama amaçlı uydurulmuş bir gün bile olsa sonuçta herkes kutluyor insan özeniyor hadi tamam sevgililer gününü de geçtim sana sürprüz yapmışım bir karşılık verir insan :) ondan sonra ben soğudum adamdan yok yani elimde değil o an bitirmedim ama sonrasında da yapamadım :) adamın bana karşı olan duygularından emindim ama pintilik yaptığını düşünüp sonra bitirdim ahh ahh eskiler geldi aklıma
Kaptancım evvelinizi bilmiyorum Fakat bizim 3. takıma geçmemiz biraz etken olmuş olabilir diye düşünüyorum. Takım dağılmadan önce kaptanlığa aday olsaydı belki kapanmazdı. Bende dağılsın istemezdim ama böylesi bence daha hayırlı oldu. Dönün çağrısına rağmen kalmış gitmemiş olmamızdan hoşlanmadı bunu da sana bağlamış gibime geliyor. Neyse eskileri deşmeyelim. 3. takım olarak çok güzel bir enerjimiz var. Erigimde liste olmaz ama takım arkadaşımız olur :)Bekledigim kisiden bekledigim cevap geldi..
Seve seve kaptancim :) ben listeye girmesemde olur ucuncu takimin kaptaninin kalvine girdimakrepten beklemiyirdum reddi sahsen cunku ayni zamanda onceden kardes takimimdi kismet böylesi daha iyi belki deneme surem yok ben fasulyeyim listelerde ama takimda varim hahauy
Canım ayrılmadan bir daha düşünsen.Yada izine ayrılsan.Herkes bir degil mervecim ben nekadar konusmazsam geri cekilirsem o da okadar cekilir konusmaz kosmaz yani soylemedim tabiki gidecek yerim yok diye ama sallamamaya karar verdim artik takmiorum onemsemiorum konusursa konusurum neyse amacimiz zayiflamak konu disi oldu kusura bakmayin.. Ben bu cuma ayrilicam zaten insallah
kızlar işe gelir gelmez bilgisayar ekranıma kk açtım ama okumaya yetişemedim. çok yoğun başladık bugün işe
baktım vakit ilerliyor ve ben hala dün yediklerimi yazamadım bari yazayım sonra tekrar okumaya devam edeyim dedim.
sabah ılık su
1 ince dilim kek
yarımyağlı süt
öğle (işyerinde çıkan yemeği yiyorumo yüzden ne varsa daha az alıp öğün geçiriyorum, yağa dikkat etmek şartıyla)
4-5 kaşık kadar kuru fasulye
3 kaşıkpilav
1/2 çorba
ara
2 ince dilim ekmek arası az peynir
ara
3 kaşık yoğurtlu yarma
akşam
fırında mücver (yumurta un ve yağı kişi sayısına göre ayarlanmış şekilde pişti)
turşu
yoğurt
Kızlar bu sabah kahvaltıda eşimin azizliğine ugradım
Bnm ki sabah ezanı okunmuş bana canm yha bişi istesem yaparmısın
Sole dedim
Canım gözleme istiyo dedi
Dedim iyi düşün bak karnın ac o canına sor bakim istiyo mu
Walla kac gundur istiyoda sen diyettesin diye solemıyorum canım dedi
Neyse kalktım namaz vaktıne kadar hamur yugurdum
NamaImı kıldım kahvaltıyı hazırladım
Sonra taktım sacı fişe 3 tane lor peynirli maydanozlu gözleme yaptım
Üstünede tereyag sürdüm
Margarın falan yok yani kızlar kızartmadımda tawada
Ama yedim işte bir tane :))))
Walla söylim dedim kacıs yok
Cezama razıyım arkadaslar
Baskada ekmek türü bişi yemedim haberiniz ola
Hafiflesin cezam yanii
Bence sanki sabah erken vakitte yenmiş gözleme günün geri kalan saatlerinde yemeyeceğin ekmekle dengelenebilir. Eğer yağı çok değilse hemde. bunun için de mi ceza var o halde benim dün yediğim kek de mi cezaya giriyor
Evet kızlar bu cuma gecesi pijama partisi düzenleyelim mi yine
Noraa
Cagla
Sekerkızz
Eda
Kaptannnnnnnnnnnnnn
Swetcemmm
Bluemcum
Sewılay
Yasemin
Sahgulum pek gıremedın bu aralar ama şini bitirdıgını duydum kaçış yok
Eriğim
Sulofe ( canm ismn neydi senin)))
Hilalllllllllllll sen yeni ewlisin adam seni bırakırmı bilmm ama ayyulduz sende dawetlisşn kısaca herkes dawetlıde
KIZLAR NE DERSİNİZ BU CUMA GECESİMİ YOKSA DAHA SONRA MI YAPARIZZ????? Cvplarunızı bekklıyorum
hanımlar hoscakalın kacamaksız bol kalorı yaktıgınız bır gun olur ınsaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?