Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ya bir kilo verme meselesinde bile neden ortak bir payda tutturamıyoruz anlayamıyorum gerçekten..
bencede öyle, araamızda kalsın erigim, listeye de dahil olmayıversin nolacak..

Seve seve kaptancim :) ben listeye girmesemde olur ucuncu takimin kaptaninin kalvine girdim akrepten beklemiyirdum reddi sahsen cunku ayni zamanda onceden kardes takimimdi kismet böylesi daha iyi belki deneme surem yok ben fasulyeyim listelerde ama takimda varim hahauy

Herkes bir degil mervecim ben nekadar konusmazsam geri cekilirsem o da okadar cekilir konusmaz kosmaz yani soylemedim tabiki gidecek yerim yok diye ama sallamamaya karar verdim artik takmiorum onemsemiorum konusursa konusurum neyse amacimiz zayiflamak konu disi oldu kusura bakmayin.. Ben bu cuma ayrilicam zaten insallah

kızlar işe gelir gelmez bilgisayar ekranıma kk açtım ama okumaya yetişemedim. çok yoğun başladık bugün işe
baktım vakit ilerliyor ve ben hala dün yediklerimi yazamadım bari yazayım sonra tekrar okumaya devam edeyim dedim.

sabah ılık su
1 ince dilim kek
yarımyağlı süt

öğle (işyerinde çıkan yemeği yiyorumo yüzden ne varsa daha az alıp öğün geçiriyorum, yağa dikkat etmek şartıyla)
4-5 kaşık kadar kuru fasulye
3 kaşıkpilav
1/2 çorba

ara
2 ince dilim ekmek arası az peynir

ara
3 kaşık yoğurtlu yarma

akşam
fırında mücver (yumurta un ve yağı kişi sayısına göre ayarlanmış şekilde pişti)
turşu
yoğurt

Ben bekliyordum

cnm fasuly olurmu,halis muhlis 3.takim üyesisin
kendini üvey evlat gibi görme sakin

Konumuz sadece diyet degil ki cogumuz gruplarda aile oluyoruz biz makinalar degiliz ki sadece kg konusup diyetten bahsedelim herkesin dustugu kendine yetmedigi zamanlar olur herkes bi care arar lutfen boyle dusunme. Rabbim yardimcin olsun bence esinle beraber destek almalisin bu daja yararli olur ve esin kabul etmeae bile sen git birde internette evlilik okulu diye bi yer var aslinda cok basit seykere takilmasak guzel olacak orayi okumani tavsiye ederim

bence kişisel sorunları yasıtmamak lazım bu farklı bi konu sonuçta neyse kaptanım takma sen

evet canım kaptanımın dediği gibi yaparız üzülme biz zaten kendi aramızda da yarışıyoruz sen de ona katılırsın

Kizlsr suuuuuuuuuu hadi bakim dunlu menumu yazamsmistim yazim az. Sonra

suuuu sonrada durmadan çişşşşş oyyyyy

Cok tesekkur ederim desteginiz icin cok sagolun

Benim 1 lt oldu kaldi iki lt

Tamam yasemincim cuma bildirim yapip ayrilirim

Çağlacım daha yeni takıma döndün. Ayrıldığında daha iyi olacağına inanıyorsan sen bilirsin. Bence ayrılma. Motive olmaya çalış. Özel durumundan dolayı sıkıntı yapıyorsun vs bunlar diyeti zora sokar ama takımda yarışmak bence az bile gitse geri almaktan iyidir diye düşünüyorum.
Hafta da yarım kilo vermek ideal sayılıyor bence iyi düşün taşın.
diğer manevi sıkıntıların için psikologa gidebilirsin bence.

Maşallah. Sevgililer günü hediyesi gibi olmuş.
Biskolata erkeklerine bakınca o reklamlar falan benim midemi bulandıyor bende sıkıntı mı var acaba Hepsi pembe dizilerden fırlamış gibiler.

Çok geçmiş olsun mervecim. İnş şuan iyidir.

Canım bende senin gibiydim ama çabuk kurtuldum bu psikolojiden. Karşımdakini olduğu gibi kabul etmeyi öğrendim. Benim sevgilimde senin o eski sevgiline benziyor. Sevgililer gününü yok sayıyor. Doğum günümü vs hatırlıyor. Ama hediye almıyor. Sen beğen ben alayım diyor öyle odunsu Arada sırada çok güzel süprizler vs yapar ama özel güne bağlamıyor. Sadece sevgililer günü özel güne bakarak adamdan soğuma kuzum Ben davranışlarına bakıyorum. İlerde baba olunca nasıl olur. Ailesine karşı tavrı nasıl vs. Hepsi bir referans aslında. Karakteri çok önemli. Karakteri düzgün insanla tartışırsın konuşursun anlaşırsın aşık olursun vs vs. Önemli olan kapasitesi var mı o potansiyeli görüyor musun ? zaten için ısındı mı aşıkta olursun süprizde yaparsın süprizde yapılan olursun. Çünkü o insan senin hassasiyetinin farkınada varır ona göre davranır. Ay bende böyle biraz mantıksal yaklaşıyorum işte.

Kaptancım evvelinizi bilmiyorum Fakat bizim 3. takıma geçmemiz biraz etken olmuş olabilir diye düşünüyorum. Takım dağılmadan önce kaptanlığa aday olsaydı belki kapanmazdı. Bende dağılsın istemezdim ama böylesi bence daha hayırlı oldu. Dönün çağrısına rağmen kalmış gitmemiş olmamızdan hoşlanmadı bunu da sana bağlamış gibime geliyor. Neyse eskileri deşmeyelim. 3. takım olarak çok güzel bir enerjimiz var. Erigimde liste olmaz ama takım arkadaşımız olur :)

Fasulye falan diye düşünme. cuma sende bildirim yapacaksın

Canım ayrılmadan bir daha düşünsen.Yada izine ayrılsan.

Kek olmamış. sabah kahvaltısını güçlü yapmalısın ki gün içerisinde açlık krizlerine girmeyesin.
En ideal kahvaltı yumurta peynir zeytin domates salatalık hem sağlıklı hem diyete uygun

Keşke fasulyenin porsiyonunu büyük tutup ( 7-8 yk )Öğlen pilav yerine ekmek tüketseydin. Bulgur bile olsa pilav çok yenmemeli bence.
Salata ve yoğurt imkanın varsa bunları öğünlerinden eksik etme. Özellikle yoğurt. Hem protein olduğundan hemde yağ yakar hem tok tutar.

arayıda 2 dilim ekmek peynir yerine meyve 10 tane fındık kuru meyve meyveli yoğurt vs yiyebilirsin. Araların tamamen karbonhidrat ağırlıklı olmuş. Ekmek ve yarma olmaz bence. Hem tok tutmaz hem meyve vs yersen doğal şeker alarak tatlı krizlerini önlemiş olursun.

Sakın kızma bana kendimce gördüğüm yanlışları söylüyorum.

Edacım kızım şimdi iyi mışıl mışıl uyuyo
Canm cok saol
Bu arada bende senin gibi düşündüm oy konusunu okuyunca
Dedigin gibi eskiyi acmaya gerek yok ama biz erigin yanındayız

Caglacımm hepten mi ayrılıyorsun yoksa izinlimisin

Walla ne dicemi bilmiyorum kafam karıstı iyice
Ayrıca stresliyim
Kızımın gaitasında mikrop çıktı
Şimdi dolabı kurcaladım
Acaba bilmeden tarıhı geçmiş bişimi verdim ama yok bn hazır meyveli yogurt bile kendim yapıp veriyorum
Ateş 38 39 dişte cıkartıyo kızım arka azı dişleri doktor bunlar zor cıkar ve ateş yapar huysuz olur dedi
Sıkıntılıyım ve stres yapıyorumm

Bence sanki sabah erken vakitte yenmiş gözleme günün geri kalan saatlerinde yemeyeceğin ekmekle dengelenebilir. Eğer yağı çok değilse hemde. bunun için de mi ceza var o halde benim dün yediğim kek de mi cezaya giriyor

Canm bnm ewet ceza diyette olmması gerekn seyleri yemek cezayı gerektırır
Buda işte 30 mekik
1 saat yürüyüş
Aslında ceza gibi gözüken ama aslında cok iyi olan sporu öneriyoruz canm

ayy ne güzelolur.. bayıldımbu fikre. çocukları kocayı yatırıp artık bilgisayar başımı olur telefon elemi sabaha kadar haa..tamamben varım (inşallah) Bu arada ismim şule

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…