- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
afiyet olsun cnm
kızlar işe gelir gelmez bilgisayar ekranıma kk açtım ama okumaya yetişemedim. çok yoğun başladık bugün işe
baktım vakit ilerliyor ve ben hala dün yediklerimi yazamadım bari yazayım sonra tekrar okumaya devam edeyim dedim.
sabah ılık su
1 ince dilim kek
yarımyağlı süt
öğle (işyerinde çıkan yemeği yiyorumo yüzden ne varsa daha az alıp öğün geçiriyorum, yağa dikkat etmek şartıyla)
4-5 kaşık kadar kuru fasulye
3 kaşıkpilav
1/2 çorba
ara
2 ince dilim ekmek arası az peynir
ara
3 kaşık yoğurtlu yarma
akşam
fırında mücver (yumurta un ve yağı kişi sayısına göre ayarlanmış şekilde pişti)
turşu
yoğurt
ayy ne güzelolur.. bayıldımbu fikre. çocukları kocayı yatırıp artık bilgisayar başımı olur telefon elemi sabaha kadar haa..tamamben varım (inşallah) Bu arada ismim şule
Canımcım ilk başta gözün kesmiyor ama dışarı çıkınca ısınıyorsun :) benim de bu akşam iğneli lazer randevum var sürekli erteliyorum ama sonuçta bu kış 1 gün değilki :) dedim en iyisi bir aönce gideyim zaten bi 5 dk'dan sonra alışıyor vücudun soğuğa :)
Kaptancım 4-üye mierigim ile ayyıldız değil mi yeni katılanlar, nerden sonrasını kaçırdım acaba :26:
Bende biraz calisayim
Gitmedende yediklerimi yazayim nasil gidiyor sizce
Acilis (07:00)
1/2 lt ilik su
1 kupa nescafe sutle(sut)
Kahvalti (09:03)
2 dilim cavdar ekmegine (tahil)
3 ince dilim salam(protein)
2 adet ucgen peynir ( sut ve yag)
Sekersiz cay
Bitki cayi
Ogle (12:00)
5 yk susuz kuru fasulye bol acili(tahil-bakliyat)
1 buyuk kepce ezogelin corba(tahil)
Arada meyve yiyecegim ve aksamada yine sebze tuketmeliyim gun icinde tahil ve bakliyat agirlikli olmus sizce nasil :26:
Bende biraz calisayim
Gitmedende yediklerimi yazayim nasil gidiyor sizce
Acilis (07:00)
1/2 lt ilik su
1 kupa nescafe sutle(sut)
Kahvalti (09:03)
2 dilim cavdar ekmegine (tahil)
3 ince dilim salam(protein)
2 adet ucgen peynir ( sut ve yag)
Sekersiz cay
Bitki cayi
Ogle (12:00)
5 yk susuz kuru fasulye bol acili(tahil-bakliyat)
1 buyuk kepce ezogelin corba(tahil)
Arada meyve yiyecegim ve aksamada yine sebze tuketmeliyim gun icinde tahil ve bakliyat agirlikli olmus sizce nasil :26:
Ben daha bi hirs yaptim iyi mi :)
demek bugün 111213 akşama eşime söyleyimde nikah tazeleyelim.hazır akşam eve imam gelecekkaynım imamda benim bu arada imam kaynımın eşi sınıf arkadasım 17 yıllık arkadasım eşimle benim nikahımızda şahittiler aşık oldular
gamzecim sen değilmiydin çikolatayla kahve seven.çikolatayla kahve içen kızlar romantik çilveli olurmuş
mervee cok gecmiş olsun canım cocuklar hemen kapıyor.
ben genelde menülere yorum yapamıyorum,tecrübe biriktiriyorum
ama şunu farkettim kendimden biz istiyoruzki her istediğimizden az yiyelim zayıflayalım ama diyete başlamadan evvel yediklerimiz fazla ki kilo aldık şimdi azaltırsak ancak koruruz,kilo vermek için daha fazlası lazım.koruma evresinde o az çikolatalar makarnalar pilavlar
ben genelde menülere yorum yapamıyorum,tecrübe biriktiriyorum
ama şunu farkettim kendimden biz istiyoruzki her istediğimizden az yiyelim zayıflayalım ama diyete başlamadan evvel yediklerimiz fazla ki kilo aldık şimdi azaltırsak ancak koruruz,kilo vermek için daha fazlası lazım.koruma evresinde o az çikolatalar makarnalar pilavlar
İzne cıkarım mervecim..
nebileyim eda ya iyice afalladım 2 hafta toparlanaım.. hiçbişe olmamış gibi daawranıo eşim ya..
Evet kizlar haklisiniz yasak oldugunu benden onceki menude fark ettim ama çoktan gobise indirmistim
Gecen sene diyetisyenim hafta bir uc dlm izin vermisti de ondan yanildim.
Peki yumurta haftada kac kez tuketilmeli mumkunse ikiden fazla degil di benim bildigim.
Sevilaycim cok sagol canim benim
Çooook haklısın koruma dönemi zaten kilosu fazla olan kişiler için uzun bir dönem. Bu nedenle o yemediğimiz az yiyeceğimiz pilavlar çikolatalarla kilo almadan yaşamayı öğrendiğimiz an sağlıklı ve dengeli beslenmeyi öğrendiğimiz an olacak. Yani koruma dönemi olacak. Aslında koruma dönemi daha zor. Çünkü çikolatayı yemeye başlayıp bırakabilmek önemli olacak. Bir kare bir kare daha yememeyi başardığımız gün hayat daha güzel olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?