Kızlar spor gündemime yeni bişiler katmak istedim bana yol gösterin
Dünkü merdiven olayı gerçek kalıcak
Kızlar diyorum ki ben 13 katlı bir sitede oturuyorum
Esofmanımı giyim strecıde sarım
Cıkıp ineyim 2 defadan baslarım sonra arttırırım ne dersiniz aksam ole koss koss oturacagıma degişik olur
Bnde basende var işe yarar mı bna akıl verin
iyi akşamlar kızlar sohbetten geldım hemen yemegımı yedım gec olmadım sız neler yaptınız bı bakayım
Kaptancim akrep cevabini geri cekmis evet demis napcaz simdi ben sapsilik oldum iyice
arkadaşlar gecmişi okuyamadım işteyim bakamadım o yüzden gecmişe
akşam bakıcam bu arada bugün tartıldım başlangıç kilom 72.6
2 gün önce 73 küsürdüm 1 kilo vermişim yuppiiii:119:
arkadaşlar gecmişi okuyamadım işteyim bakamadım o yüzden gecmişe
akşam bakıcam bu arada bugün tartıldım başlangıç kilom 72.6
2 gün önce 73 küsürdüm 1 kilo vermişim yuppiiii:119:
iyi akşamlar kızlar sohbetten geldım hemen yemegımı yedım gec olmadım sız neler yaptınız bı bakayım
Iyi aksamlar canim ne kadar sanslisiniz benim yemek malesef hep 19:00 a kaliyor kar kis yollar buzlu anca gidiyorum evemumkun oldugunca hagif gecirmeye çalışıyorum
Çok sevindimmm canımm yaa
Canim slim altiyi tavsiye ederim haftada 6 gun bir gun mola
3 seviye her seviye iki hafta ve dehset bir fark popoda basende ben sana fotolari atarim gorursun eve gidince
erıgım bende esımı beklersem 9a 10 kalıyor dedım hem zayıfla hem benımle otur yemek ye yok oyle artık aksamları yanlız yıyeceksın dedım oda agzını acamadı:) calısan bırı olarak tabbı erken yemek zor senın ıcın ama taylan kumelı onemlı olan gunluk kac kalorı aldıgın yedıkten sonra ıkı saat ayaktamısın ozaman sıkıntı yok demıstı erken yıyınce soyle sıkıntı oluyor on gıbı acıkıyorum bıraz zor oluyor gece :)
Canm bnm saıol degişik birsey olsunda hiç farketmez beklıyorum canm
Kımsuma gidipte usb ye attırırım onuda yaparım
Ayulduz canm allah kabul etsin inş
Canım bn 3 aydır leslie yapıyorum ewet cok güsel ama braz sıkıldım acıkcası
Erigim canım bnm akrepp oyunu geri cekmîş senin adına cok sewindim inş listeye alınırsın kaptan bi gelse inş sonuç belli olacakk
Yarın bir aksilik olmazsa spora başlıcam, aslında pazartesi hep başlangiçların günüdür diye pazartesi başlamak istiyordum ama evde boş boşta durmak istemiyorum, yarın resmimi çekicem bakalım nasıl bir fark olacak :)
mesai bitmek üzere ben sayfanın sonunu görebildim çok şükür. evdeki koşuşturma başladıktan sonra açıp okumak daha zor olur benim için o yüzden işteyken okuyup bitirmek en güzeli :)
evveeet bence güzel bir gün oldu. bol su içtim 2 fincan yeşil çay ve 2 fincan ıhlamur içtim. öğlen az sabah da güzel bir kahvaltı inşallah evde de hafif bir akşam yemeği ile günü kapatırsam süper olcak :)
Ayulduz ve erigim kızlar isminiz ne
Bi sakıncası yoksada ismle hitap etsem sizde zor oluyo yazmak kısaltmada yapamıyorum)))))
Çaglacım 2 hafta i dinlen bakalım
Eşinide kafaya takma canım
Napıcaksın bütün erkeklerin içinde bi odunluk war
Kimse yok demesin walla
:))))))))
Bazılar ı gizliyo ara ara cıkartıyo bazılarıda hiç gizlemiyo hep odun gep odunn
mervecim ben u yogurtlu karısımdan yiorum koydum hepsinden bi kase yogurdamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?