Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

benım evde dubleks bende bı ara 10 merdıven ınıp cıktım ama bence evde yapılan en guzel egzersız LESLIEEE

iyi akşamlar kızlar sohbetten geldım hemen yemegımı yedım gec olmadım sız neler yaptınız bı bakayım

Iyi aksamlar canim ne kadar sanslisiniz benim yemek malesef hep 19:00 a kaliyor kar kis yollar buzlu anca gidiyorum eve mumkun oldugunca hagif gecirmeye çalışıyorum

arkadaşlar gecmişi okuyamadım işteyim bakamadım o yüzden gecmişe
akşam bakıcam bu arada bugün tartıldım başlangıç kilom 72.6
2 gün önce 73 küsürdüm 1 kilo vermişim yuppiiii :119:

supersın bacım bende bugun dıkkat edıp yarın tartılacam yenımı basladın dıyete

Iyi aksamlar canim ne kadar sanslisiniz benim yemek malesef hep 19:00 a kaliyor kar kis yollar buzlu anca gidiyorum eve mumkun oldugunca hagif gecirmeye çalışıyorum

erıgım bende esımı beklersem 9a 10 kalıyor dedım hem zayıfla hem benımle otur yemek ye yok oyle artık aksamları yanlız yıyeceksın dedım oda agzını acamadı:) calısan bırı olarak tabbı erken yemek zor senın ıcın ama taylan kumelı onemlı olan gunluk kac kalorı aldıgın yedıkten sonra ıkı saat ayaktamısın ozaman sıkıntı yok demıstı erken yıyınce soyle sıkıntı oluyor on gıbı acıkıyorum bıraz zor oluyor gece :)

Canim slim altiyi tavsiye ederim haftada 6 gun bir gun mola
3 seviye her seviye iki hafta ve dehset bir fark popoda basende ben sana fotolari atarim gorursun eve gidince

Canm bnm saıol degişik birsey olsunda hiç farketmez beklıyorum canm
Kımsuma gidipte usb ye attırırım onuda yaparım
Ayulduz canm allah kabul etsin inş
Canım bn 3 aydır leslie yapıyorum ewet cok güsel ama braz sıkıldım acıkcası

Erigim canım bnm akrepp oyunu geri cekmîş senin adına cok sewindim inş listeye alınırsın kaptan bi gelse inş sonuç belli olacakk

Gunluk cal genelde 1200 1300 arasi ama malesef oturarak calisiyorum masa basi mumkun mertebe cayimi filan kendim alio sikildikca ust kata keyfi inip cikiyorum havalsr guzelken ogle aradi yürüyüş yapardik is arkadaslariyla 40 dk oda bitti artik evde artiracagim sporu

Ayulduz ve erigim kızlar isminiz ne
Bi sakıncası yoksada ismle hitap etsem sizde zor oluyo yazmak kısaltmada yapamıyorum)))))

Çaglacım 2 hafta i dinlen bakalım
Eşinide kafaya takma canım
Napıcaksın bütün erkeklerin içinde bi odunluk war
Kimse yok demesin walla
:))))))))
Bazılar ı gizliyo ara ara cıkartıyo bazılarıda hiç gizlemiyo hep odun gep odunn

mesai bitmek üzere ben sayfanın sonunu görebildim çok şükür. evdeki koşuşturma başladıktan sonra açıp okumak daha zor olur benim için o yüzden işteyken okuyup bitirmek en güzeli :)
evveeet bence güzel bir gün oldu. bol su içtim 2 fincan yeşil çay ve 2 fincan ıhlamur içtim. öğlen az sabah da güzel bir kahvaltı inşallah evde de hafif bir akşam yemeği ile günü kapatırsam süper olcak :)

Tesekkurler canim sizin tepkinizinde buyuk etkiso oldu . Evet soz kaptanimda benim icin fark etmez ben burda olmaktan mutluyum liste onemli degil ama simdi listelere gitersem iki kati sorumluluk sizi mahcup edemem .

canım resım cektırmek buyuk motıve 80 baslarken en dar tısortumu ve esortmanımı gıydım cektırdım sımdı 77 im 75 tekrar resım cekıcem sımdı bıle esormanın bacak kısmında boluk olusmaya basladı

mervecim ben u yogurtlu karısımdan yiorum koydum hepsinden bi kase yogurdamı

Ayfer canim erikte kocacim ferigim dedigi icin
Odunlari yontup sekil vermek bize dusuyor

mervecim ben u yogurtlu karısımdan yiorum koydum hepsinden bi kase yogurdamı

Bende cok yapmak istedim o kuru ama iste firsat bulamadim en azindan aksam yemeginde ve sabah yemeginde yapsam iyi olacak sanirim . Ben bi kase yigurda diye biliyorum caglacim . Bu arada biz esimle tartisiriz ben seni seviyorum derim giciklik ya sonra ogrendim ki esim cok kırılır mis belki esinde dediklerin icin sana kirgin o yuzden icine atip olmamis gibi davraniyor

ben kendımı tanıtıyım ozaman adım dılek 29 yasındayım 9 yasında bır oglum 4 yasına yaklasmıs bır kızım var ev emekçısıyım:)dıyet maceralarıma gelecek olursam bekar ıken 60 62 li kılolardaydım hatta evlenırken 59 olmustum ıstahlıydım ama calıstıgım ve hareketlı oldugum ıcın herhalde kılo almıyorum evlenmemle 3 ay için 70 li rakamlara cıkmama bır ol dıyet bılıncımde yoktu bı zaman sonra 73 hamıle kaldım 98 dogurdum boyum 1,70 olmasına ragmen top gıbı bıseydım:)sonra 80 lere dustum oğlum 3 yasında ıken dıyetısyene gıttım 10 kılo verdım ama sagolsun benım dıyetsıyen elıme kagıda tutusturur gonderenlerdendı kılo veremedıgım hafta napalım 1dılım ekmek keselım dıyetınden bence bazı dıyetısyenlere ınsan nasıl motıve edılır dersı vermelerı lazım 70 lerde gıttım geldım sonra kızama hamıle kaldım aynı surec kızım bır yasındayken busefer 79 la dıyete basladım arkadasların gazıyla ıdda ıle 68 lere kadar dustum cevrenın aman ne cok zayıfladın hastamısın yuzun cokmus laflarıyla rehavete coktum 2 sene içnde verdıgımı aldım .dıyete baslama kararımda subat 20 30 yasıma gırecem ve ben bu yaslarımın en guzel yaslarım olacagını hıssedıyorum cocuklar buyudu esıme kendıme daha cok zaman ayırabılıcem sohbetlere keyıf aldıgım seylere daha cok vakıt ayıracam ve bu kılo problemımın 20 li yasşlarla beraber arkada bırakmak ıstıyorum30 yaslar ıcın sloganımda YENI BIR BEN YENI BIR BEDEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…