Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla yaziyorum bi kenara grup cok kalabalik![]()
şuan kaçamak yapıyorum nescafe klasik içiyorum.benki günde 2 kere yanında türlü çikoyla içerdim 1 hafta olacak içmemişim bir koktuki burnuma.yeşil çaya başladım ya fırsat bulup ne siyah çay nede kahve içemedim.ama kahve benim aşkım.terkedemem kolay kolay.:126:
Benim hic isim hafizam yok canim ben nickiyle hitap ediorum.. Suudi arabistanda oldugunu bilmiodum mesela diorum nasil umre 3gun suruo dusundum bunu:))
şuan kaçamak yapıyorum nescafe klasik içiyorum.benki günde 2 kere yanında türlü çikoyla içerdim 1 hafta olacak içmemişim bir koktuki burnuma.yeşil çaya başladım ya fırsat bulup ne siyah çay nede kahve içemedim.ama kahve benim aşkım.terkedemem kolay kolay.:126:
Sevilay80: ahsenValkyrie: eda
Kaptan: Helin
diğerlerini ben de bilmiyorum :)
Benim hic isim hafizam yok canim ben nickiyle hitap ediorum.. Suudi arabistanda oldugunu bilmiodum mesela diorum nasil umre 3gun suruo dusundum bunu:))
Doktorcumm nescafe kaçamak mı sayılıyor :) ben de iştah kapatsın diye sütle içiyorumda gün içerisinde.
senden bi hafta önce ablam umredeydi aynı zaman olsa tanıstırırdım sizievet canım perşembe öğleden sonra başlayıp cumartesi bitebiliyor burda olunca :)) hatta uçakla 1 günlük gidenler bile oluyor
senden bi hafta önce ablam umredeydi aynı zaman olsa tanıstırırdım sizionlarda her fırsatta gidiyor cok imreniyorum.
merva mıydı ismi.
geçen abhaya öğretmen atanmış yazısı geldi de aklıma sen geldin:))
hakkaten ya burada olsalardı kesin tanışırdık :)
ayy benim hayalim psikiatrist olmaktı.hayalimi çalanlar utansındoktor bacım madalyonun içi diye bi kitaba başladım gülseren budayıcıoğlunun kitabı.. psikiyatrist.. anılarını anlatmış, okudukça içim bayıldı:))) kardeşime dedim o da okusun :)
amannn hasta yok die suyu yeşil çayı Allah ne verdiyse içtim tam hasta girdi içeri ben fena oldum.2 kardes 2sini muayene ettim ilaç yazdım annesi ha bide şu ilacı die 3 kere recete değiştirtti en son verdim ellerine bide rapor demezmi bayılacam dedim sen eczaneye git ilacını al dönüşte uğra rapor vereyim.zor yetiştim wcyewcde hastların gözü önünde sinir oluyom.