Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlaar cok gecmis olsun yawrulariniza ya onlar hasta oldumu hayat duruo:(

şuan kaçamak yapıyorum nescafe klasik içiyorum.benki günde 2 kere yanında türlü çikoyla içerdim 1 hafta olacak içmemişim bir koktuki burnuma.yeşil çaya başladım ya fırsat bulup ne siyah çay nede kahve içemedim.ama kahve benim aşkım.terkedemem kolay kolay.:126:

Ohh afiyet olsunkahve benim icinde vazgecilmez sutle yapıyorum artik :49: malesef ben yesil cay icemiyorum dr folikasidin tum yararini oldyrdugunu soyledi bir fincandan fazla bitki cayida yasak gunde bir fincan kayisi yada yasemin iciyorum

Benim hic isim hafizam yok canim ben nickiyle hitap ediorum.. Suudi arabistanda oldugunu bilmiodum mesela diorum nasil umre 3gun suruo dusundum bunu:))

Caglacim keske arabistanda olsam ben ankaradayim canim ve suan arabistan sicagini ozledim. Arabistandaki ben degilim tatlim

şuan kaçamak yapıyorum nescafe klasik içiyorum.benki günde 2 kere yanında türlü çikoyla içerdim 1 hafta olacak içmemişim bir koktuki burnuma.yeşil çaya başladım ya fırsat bulup ne siyah çay nede kahve içemedim.ama kahve benim aşkım.terkedemem kolay kolay.:126:

Doktorcumm nescafe kaçamak mı sayılıyor :) ben de iştah kapatsın diye sütle içiyorumda gün içerisinde.

ben hafızam zehir gibiydi.cocuklardan sonra biraz körelsede..idare eder.

aslında kahve bitterle gider ama yokkkk.yemiycem o çikoları.ağzımı bir sürersem direncim kırılır.şuan canım istemiyorum zaten.

kar varya cok hasta gelmedi,bende sürekli yeşil çay içtim sabahtan beri 2 koca kupa ılık su 4 koca kupa yeşil çay kahve ama nedense wc ziyaretim çok olmadı bende şimdi demlediğim yeşil çaya baktm mutfakta kiraz sapı var tarcın var kabuk kattım bakalım yarına kadar ödem atıcı ne bulursam.moral bulmam lazım baskul sonucunda

Benim hic isim hafizam yok canim ben nickiyle hitap ediorum.. Suudi arabistanda oldugunu bilmiodum mesela diorum nasil umre 3gun suruo dusundum bunu:))

:9: evet canım perşembe öğleden sonra başlayıp cumartesi bitebiliyor burda olunca :)) hatta uçakla 1 günlük gidenler bile oluyor

Doktorcumm nescafe kaçamak mı sayılıyor :) ben de iştah kapatsın diye sütle içiyorumda gün içerisinde.

yok gamzecim ben bu hafta ilk defa diyetisyene gittim ya kahve bile olsa liste dısına cıkmak istemiyorum.kahve yıllardırı fazlaca tükettiğim birşey benim barsaklarıma birşey yaptıgını bilmem ama sonucta etkisi var.

:9: evet canım perşembe öğleden sonra başlayıp cumartesi bitebiliyor burda olunca :)) hatta uçakla 1 günlük gidenler bile oluyor
senden bi hafta önce ablam umredeydi aynı zaman olsa tanıstırırdım sizi:52:onlarda her fırsatta gidiyor cok imreniyorum.

Son düzenleme:
kızlar 2. sürahimi yarıladım, bitince 1,5 lt su içmiş olacağım:)
ılık içmenizi tavsiye ederim daha kolay içiliyor.. sıcak suyla karıştırıyorum ben daha güzel oluyor

amannn hasta yok die suyu yeşil çayı Allah ne verdiyse içtim tam hasta girdi içeri ben fena oldum.2 kardes 2sini muayene ettim ilaç yazdım annesi ha bide şu ilacı die 3 kere recete değiştirtti en son verdim ellerine bide rapor demezmi bayılacam dedim sen eczaneye git ilacını al dönüşte uğra rapor vereyim.zor yetiştim wcye:10::52:wcde hastların gözü önünde sinir oluyom.

ahsencim ben seni sevilay sanıyordum.adın cok hosuma gitti.sen değilmiydin cilveli adınada yakısır walla:9:

doktor bacım madalyonun içi diye bi kitaba başladım gülseren budayıcıoğlunun kitabı.. psikiyatrist.. anılarını anlatmış, okudukça içim bayıldı:))) kardeşime dedim o da okusun :)

doktor bacım madalyonun içi diye bi kitaba başladım gülseren budayıcıoğlunun kitabı.. psikiyatrist.. anılarını anlatmış, okudukça içim bayıldı:))) kardeşime dedim o da okusun :)
ayy benim hayalim psikiatrist olmaktı.hayalimi çalanlar utansın:19:

amannn hasta yok die suyu yeşil çayı Allah ne verdiyse içtim tam hasta girdi içeri ben fena oldum.2 kardes 2sini muayene ettim ilaç yazdım annesi ha bide şu ilacı die 3 kere recete değiştirtti en son verdim ellerine bide rapor demezmi bayılacam dedim sen eczaneye git ilacını al dönüşte uğra rapor vereyim.zor yetiştim wcye:10::52:wcde hastların gözü önünde sinir oluyom.

Bunlaribcok tuketmeninde zararları bunlar canim ya :9: bi su bi wc bi cay bi wc

çalıştığım kamu kurumu ankara da neredeyse dağ başı denecek bir yerde büyük bir kampüs . burda spor yapma şansımız hiç yok. yazın çıkıp kampüs içinde dolaşıyoruz ama kışın kapıdan kafamızı bile uzatamıyoruz. Her neyse kilo vermem lazım gazıyla 20-25 kadar kadını toparladım burdaki spor salonumuza da özel bir hoca ayarladık ve haftanın 3 günü için anlaştık. inşallah önümüzdeki hafta itibariyle sporada aktif olarak başlıyorum. ama böyle kalabalık kadın grubuyla üstelik de hepsi birbirinden farklı kadınlarla bir organizasyon yapmak o kadar zor ki inanın kafam şişti her kafadan bir ses herkesin bir sürü fikri var ama toplu düşünmekte zorlanıyorlar. neyse allah utandırmasın bir işe kalktım inşallah alnımın akıyla çıkarım. hem bana hem tüm kadınlara bir faydam olur. Bu sebepten ekranım açık ama ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum kısmetse akşam telefonumun izin verdiği ölçüde tekrar burada olacağım...:5:

Back
X