Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canm bnm kız sabaha kader ateşliydi 39 39.5 sabah 6 da kalktı sirkeli suyu doldurdum küvetinin içine sabah ole soktum içine suyu cok sever oynadı ıılk suydu biraz acıldı cocugum
Ateşten kalktıgında gözlerinin etrafı kıpkırmızıydı
Bi huysuzlugu yok şimdi
İçerde oyun oynuyor ama ates var 38 gibi düşüyo yawas tawas
İşin kötüsü bndede bi bas agrısı var ki sorma sabaha kadar uyuyamadım sabahta 1 saat uyumusum kalktım sankı basımın üzerinden kamyon gecmiş
Neyse bn ole bole katlanırım cocuguma bişi olmasın
Sabim soleyemıyoda derdini gece uykusunda sayıklıyo ateşten nenni nenni diye anne diyemiyoda nenni diyo bana
Sabah kadar agladım gizli gizli
Anne olmak nasıl bişi yarabbim ;(

Cok gecmis olsun arkasaim uzuldum yavrucaga

Tuhh niye öyle oldu ki ama enerjini duaurmemen kendine cozum aramanda cok guzel

Sagol cnm enerjimi yenilgiyi kabullenemem istemiyorum bu kiloyu cunku ve evet ben buyumdersem biliyorum daha da alirimkilo.onceden nasilverdiysem yie yapabilirim yapmak istiyorum

slm kizlar...
nasilsiniz.gelemedim bu gün,büyügümü okula götürüp geliyorum..birazdan gecmise bakarim..

bayada kaynatmissiniz,nasil cikacaksam gecmisten bilemedim:37:

dün yediklerim

sabah
2 dl tam bugdaya peynirli,domates ve tursulku tost
ögle
1 kase ezogelin,1 dl ekmek
aksam
1 tabak haslama,salata

su
2 den azcik cok
spor
30 dk tempolu yürüyüs

görüsürüz birazdan:54:

kaptancım havadan sudan kaynattık sayılır yorma kendini enerjini ve vaktini bence hasta kuzucuga sakla

:17
slm kizlar...
nasilsiniz.gelemedim bu gün,büyügümü okula götürüp geliyorum..birazdan gecmise bakarim..

bayada kaynatmissiniz,nasil cikacaksam gecmisten bilemedim:37:

dün yediklerim

sabah
2 dl tam bugdaya peynirli,domates ve tursulku tost
ögle
1 kase ezogelin,1 dl ekmek
aksam
1 tabak haslama,salata

su
2 den azcik cok
spor
30 dk tempolu yürüyüs

görüsürüz birazdan:54:

Kaptancim sen ara yapmiyormusun ? Ben arasiz duramam acikirim ; (

kaptancım havadan sudan kaynattık sayılır yorma kendini enerjini ve vaktini bence hasta kuzucuga sakla
kisaca baktim cnm..
tesekkür ediyorum kizlar iyi dilekleriniz icin..
yeni arkadaslarlada pek kaynasamadik:17:
sevilay ne güzel adin varmis cnm..bende seni sevilay saniyordum..doktorcugumunda dedigi gibi adin bile cilveli:12:
bu arada insallah yarin fazla cikmazsin tartida...
bu haftada ilk 3 te olalim lütfen..gerci bende bu sabah baktim ayniyim ama yarina kadar en az 500 gr gider diye umuyorum:44:
kizimi yanliz gönderdim,5 te gidip alacagim..daha 1.20 dk var,bu arada yemek yapayim dedim ama ne yapayim bilemedim..her aksam yemek derdinden gina geldi artik:4:

benimde basim dönüyor,midem bulaniyor,hamilemiyim neyim:30:
hasta olmam insallah bende,sabaha kadar kizimla kuca kucaga uyuduk,bulasmis olabilir:2:

sekerkizi göremedim,sahgülüde göremedim..benmi göremedim,ugramadilarmi..:40:

:17

Kaptancim sen ara yapmiyormusun ? Ben arasiz duramam acikirim ; (
cnm cok acikirsam yapiyorum ama acikmadanda yemek mantikli gelmiyor bana..
dayanamiyorsan yap tabiki aralari,ben dayaniyorum..hatta sabahlari o kadar tok uyaniyorum ki öglene kadar hic bisey yemesem yemem:31:
birde yilbasinda 65 ti hedefim,onu tutturmak icin cabaliyorum..:6:

cnm cok acikirsam yapiyorum ama acikmadanda yemek mantikli gelmiyor bana..
dayanamiyorsan yap tabiki aralari,ben dayaniyorum..hatta sabahlari o kadar tok uyaniyorum ki öglene kadar hic bisey yemesem yemem:31:
birde yilbasinda 65 ti hedefim,onu tutturmak icin cabaliyorum..:6:

Garip evdede ben acikmiyorum galiba calisirken gune erken basladigim icin :24: bugun cok aciktim ama tuttum kendimi kaldi geriye aksam onuda atlattik mi allah kerim

Kızlar yha yarın bildirmden sonra bi börek yapsam canım cok istiyo gercekten cok masum bi börekk böle tavuklu sebzeli nolurr fırında olacak
Kaptan izin warmı bir dilim lütfenn
Sadece cıss yufka yani hüüüüüüüü;(

Kizlar 1.5 lt suyum bitti
afiyet olsun sevilaycigim:29:
Garip evdede ben acikmiyorum galiba calisirken gune erken basladigim icin :24: bugun cok aciktim ama tuttum kendimi kaldi geriye aksam onuda atlattik mi allah kerim
bravo cnm,kendini tutabilmek önemli gercektende..insallah yarin tartida sana gülümser:38:

ayfercigim sen kilonu hesaplamayi biliyormuydun..yarin listeye alinirsan kilonu kendin hesaplayip listeye eklemelisin:34:
Kızlar yha yarın bildirmden sonra bi börek yapsam canım cok istiyo gercekten cok masum bi börekk böle tavuklu sebzeli nolurr fırında olacak
Kaptan izin warmı bir dilim lütfenn
Sadece cıss yufka yani hüüüüüüüü;(
yap cnm,tarti sonrasi sorun olmaz..abartmadan afiyetle yiyebilirsin:16:

bravo cnm,kendini tutabilmek önemli gercektende..insallah yarin tartida sana gülümser:38:

ayfercigim sen kilonu hesaplamayi biliyormuydun..yarin listeye alinirsan kilonu kendin hesaplayip listeye eklemelisin:34:

Kaptan
Seni sewıyorummm mm

Evet kaptancim ben liste yapmayida kg hesaplamayida biliyorum ama şimdi ben 335 de ayrilmidtim ya yeni mi sayilacagim yoksa izin donusumu yani 339da dinmussem ve 335 de bildirimsiz ayrildim kg kaca biluncek

ben ciktim kizlar,yemek yapicam daha,kizi getiricem sonra..
görüsürüz aksama tabi aksilik cikmazsa..

bak unutuyordum az kalsin..sahgüllllllllll cnm yarin listeyi hazirlama sirasi senin..bir sorun olursa bende burda olmaya calisirim ve noracigim bu iste ustalasti,onada sorabilirsin..kolay gelsin cnm,ben aksam lsiteyi getiririm:16:

Kaptan
Seni sewıyorummm mm
bende seni seviyorum cnm:73:
Evet kaptancim ben liste yapmayida kg hesaplamayida biliyorum ama şimdi ben 335 de ayrilmidtim ya yeni mi sayilacagim yoksa izin donusumu yani 339da dinmussem ve 335 de bildirimsiz ayrildim kg kaca biluncek
cnm izinden dönmüs gibi hesaplayacagiz..bildirimsiz ayrildigin icin 5 e bölünecek ortalaman...
cnm kilo hesaplamayi anlatayim,sen hesaplar yarin isminin karsisina eklersin..

bu haftaki kilon-335.etaptaki kilon*100:gecen haftaki kilon

yani
örnek
pegasus07:
gecen hafta:69,1
bu hafta 67,9

69,1-67,9=1,2
1,2*100=120
120/69,1=1,736
virgülden sonraki 3.rakam 5 ve üzeriyse bir önceki sayiyi arttiriyoruz
yani sonuc olara
1,74 oluyor:34: