Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bende seni seviyorum cnm:73:

cnm izinden dönmüs gibi hesaplayacagiz..bildirimsiz ayrildigin icin 5 e bölünecek ortalaman...
cnm kilo hesaplamayi anlatayim,sen hesaplar yarin isminin karsisina eklersin..

bu haftaki kilon-335.etaptaki kilon*100:gecen haftaki kilon

yani
örnek
pegasus07:
gecen hafta:69,1
bu hafta 67,9

69,1-67,9=1,2
1,2*100=120
120/69,1=1,736
virgülden sonraki 3.rakam 5 ve üzeriyse bir önceki sayiyi arttiriyoruz
yani sonuc olara
1,74 oluyor:34:

pegasus07(69,1/67,9 /1,2 /1,74 %)

anlamadigin yer varsa sor cnm tekrar anlatirim
:16:
Tmm kaptancim biliyorum sadece izin donusu sayilmam malesef ilk sefer icin size -% getirecek malum gittigim kg degilim :43: ama bu aksami cok hafif gecirerek - mumkun oldugunca kucuk tutmaliyim .

Menücüküm
Sabah
Yogurt kürü ac karna

2 dilim ekmek cavdar
Peynir süzme 2 dilim
Domates bir dilm
Maudanoz ve zeytin

Ögle

Yemekten önce yogurt kürü

Haslanmıs yumurta(sabah yiyemedim ögleye bıraktım
Ispanak yemegi
1/2 dilim ekmk
Aksama
Yar porsiyon ciger sote
Tam porsıyon tarhana corbası yicem
Şimdide kürümü yiyim bakalım

Su: aksama 2.5 olur suan 1.5
Spor: yooook
2 kupa yeşilçay aralarda

;))))))

İyi aksamlar hanimlar bugun gayretlligim tuttu dip kose temizlik yaptim ama en guzel tarafi kosubandinin bulundigu odayi duzenledim onune televozyonu koydum daha zevkli oluyor televizyon izlerken:)

Dinlenirken neskafemi iciuorum gecmis okuyup geliuorum

Menücüküm
Sabah
Yogurt kürü ac karna

2 dilim ekmek cavdar
Peynir süzme 2 dilim
Domates bir dilm
Maudanoz ve zeytin

Ögle

Ispanak yemegi
1/2 dilim ekmk
Aksama
Yar porsiyon ciger sote

2 kupa yeşilçay aralarda

;))))))

Supersin canim :)

İyi aksamlar hanimlar bugun gayretlligim tuttu dip kose temizlik yaptim ama en guzel tarafi kosubandinin bulundigu odayi duzenledim onune televozyonu koydum daha zevkli oluyor televizyon izlerken:)

Ahhhh ahhhh

Kızlar su yogurt kürünün dokunmayacagını bilsem varya 2 kase yerim cok güzel tadı warrr

:17:
Menücüküm
Sabah
Yogurt kürü ac karna

2 dilim ekmek cavdar
Peynir süzme 2 dilim
Domates bir dilm
Maudanoz ve zeytin

Ögle

Ispanak yemegi
1/2 dilim ekmk
Aksama
Yar porsiyon ciger sote

2 kupa yeşilçay aralarda

;))))))

Menun gayet guzel canim insallah aksamda planladigin gibi biter kuzucun iyilesince sporuda goruruz dimi

Kızlar yha yarın bildirmden sonra bi börek yapsam canım cok istiyo gercekten cok masum bi börekk böle tavuklu sebzeli nolurr fırında olacak
Kaptan izin warmı bir dilim lütfenn
Sadece cıss yufka yani hüüüüüüüü;(

Kaptancigim bende cumartesi arkadasima ev gormeye gidicem sabah sporumu yapsam aksam salatayla gecirsem oglen arkdasimin zahmetlerle emek verip hazirladigi cislardan yiyebilirmiyim;)

Ahhhh ahhhh

Kızlar su yogurt kürünün dokunmayacagını bilsem varya 2 kase yerim cok güzel tadı warrr

Bende simdi gidiyorum yemeye canim gerci ben henuz kilo vermedim ama :(( haftaya veririm insallah ya bu hafta tik yok bende:(( birakmama karari aldim buarada ya ben iliskimizi cozemedim ama bugun bana askim seni cok sewiyorum dedi..

Ahhhh ahhhh

:40: aman mervecim digerlerini bilmemde belli miktari gecince tarcinin cok zarari varmis
Dilekcim ohh eline saglik benimde evde tozlaniyor tv karsisindayken kullaniyodum odaya kaldirinca kaldi oyle

Kizlar herkese iyi aksamlar cok opuldunuz aksam kocadan firsat bulursam girerim

şuan kaçamak yapıyorum nescafe klasik içiyorum.benki günde 2 kere yanında türlü çikoyla içerdim 1 hafta olacak içmemişim bir koktuki burnuma.yeşil çaya başladım ya fırsat bulup ne siyah çay nede kahve içemedim.ama kahve benim aşkım.terkedemem kolay kolay.:126:

Doktorum bende cok seviyorum bitun yorgunlugumu aliyor gunde bir fincan ama

Bende simdi gidiyorum yemeye canim gerci ben henuz kilo vermedim ama :(( haftaya veririm insallah ya bu hafta tik yok bende:(( birakmama karari aldim buarada ya ben iliskimizi cozemedim ama bugun bana askim seni cok sewiyorum dedi..

Birakma canim bak biraktim bi ayda 1, 5 kg aldim geri geldim birakirsan sonu bu. Bak ne güzel esin seni memnun etmek istiyo sevgisini dile getitiyor sende aynen goster sevgini kucuk seylere takilmayin bosanmak gibi ciss kelimeleride soyleme :38:

:40: aman mervecim digerlerini bilmemde belli miktari gecince tarcinin cok zarari varmis
Dilekcim ohh eline saglik benimde evde tozlaniyor tv karsisindayken kullaniyodum odaya kaldirinca kaldi oyle

Kizlar herkese iyi aksamlar cok opuldunuz aksam kocadan firsat bulursam girerim

Bacim ya tekra r tv karsisina alacan yahutta muzik dinleyerek yapacam ama en kisa zaman basla canim ya

Bnm kızım uyandı yanına gıttım hmn numara yapıyo gozlerını kapattı sonra eliyle kapatıp ce e yapıyo
Allahım YAWRUMUN YAWRULARIMIZIN YÜZÜ HEP GÜLSÜN

kisaca baktim cnm..
tesekkür ediyorum kizlar iyi dilekleriniz icin..
yeni arkadaslarlada pek kaynasamadik:17:
sevilay ne güzel adin varmis cnm..bende seni sevilay saniyordum..doktorcugumunda dedigi gibi adin bile cilveli:12:
bu arada insallah yarin fazla cikmazsin tartida...
bu haftada ilk 3 te olalim lütfen..gerci bende bu sabah baktim ayniyim ama yarina kadar en az 500 gr gider diye umuyorum:44:
kizimi yanliz gönderdim,5 te gidip alacagim..daha 1.20 dk var,bu arada yemek yapayim dedim ama ne yapayim bilemedim..her aksam yemek derdinden gina geldi artik:4:

benimde basim dönüyor,midem bulaniyor,hamilemiyim neyim:30:
hasta olmam insallah bende,sabaha kadar kizimla kuca kucaga uyuduk,bulasmis olabilir:2:

sekerkizi göremedim,sahgülüde göremedim..benmi göremedim,ugramadilarmi..:40:

Kaptanim hasta olma sen bize lazimsin .canim bu insaalah gireriz ama giremesekte sikma canini haftaya listedeyim ya kesin ilk uce gireriz;)))

ben ciktim kizlar,yemek yapicam daha,kizi getiricem sonra..
görüsürüz aksama tabi aksilik cikmazsa..

bak unutuyordum az kalsin..sahgüllllllllll cnm yarin listeyi hazirlama sirasi senin..bir sorun olursa bende burda olmaya calisirim ve noracigim bu iste ustalasti,onada sorabilirsin..kolay gelsin cnm,ben aksam lsiteyi getiririm:16:

tamam canım yarın liste bendedir sıkışırsam gamzecime danışırım:16::16:

iyi akşamlar kızlarrrrrr

bugun kurstaydım çok yorulmuşum bide geldim yemekle uğraştım ancak oturabildim, birazdan yaptığım cicilerin resimlerini palaşırım bakalım beğencekmisiniz:1::1:

Canm hele dur yeni basladık
Kılo vercen az sabret
Canm ilişkiniz gayet iyi güzelde bole herseyi kafamıza takmayalım uzatmayalım
Biz herseyı ince ayrıntısna kadar süşünüyz ama onlarda yok ole bı kapasıte bu yaradılış yani :)) :1:
Cok ince düşünn her denılenı yapsn erkekten de korkmuyo degılım
Ne derler agaaaaam
Garamanın goyunu sonra cıkar oyunu
Bak gül artık kocacıgın adım atmış
Güsel günler sizin olsun canım
Bidahaki kavgada bosanalım demek yok artık erkekler belli etmez ama cok üzülürler canım
Çok sewındım kız kaldıgınaa :9::9:
Walla kızımda iyi iki göbek atmam lazım

Ohhhhh 60 70 80 90 larda kaldıydı bu sarkı artık :9::9::9:

Güvercin uçuwerdiiiii kanadın acıverdiii
Ben yandım amannn

Fidayda ankaralıı fidaydaa

Pcden giren biri su soledim fidaydayı yüklerse takımca egleniri ;)))))))

Back
X