Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

iyi aksamlar kızlaaar

kalktıgımda
yoğurt kürü

sabah
2 dilim kızarmıs ekmek
1tatlı kasıgı ayva receli
peynır
yarım yumurta
sekersız cay

ara
3 kayısı

ara
yogurt kürü

öğlen
tarhana çorbası
1 dilim kekepkli ekmek
salata

ara
yoğurt kürü

aksam
1 dilim ekmek
1 tabak karnıbahar
salata

spor 2mile leslie
su: 2lt

2 kupa yeşilçay
2 kupa biberiye cayı
1 kupa siyah cay

süper bence

ya ben bu bitki çayların karıştırıp içiyorum acaba tek tek içmek daha mı faydalı:44:

iyi aksamlar kızlaaar

kalktıgımda
yoğurt kürü

sabah
2 dilim kızarmıs ekmek
1tatlı kasıgı ayva receli
peynır
yarım yumurta
sekersız cay

ara
3 kayısı

ara
yogurt kürü

öğlen
tarhana çorbası
1 dilim kekepkli ekmek
salata

ara
yoğurt kürü

aksam
1 dilim ekmek
1 tabak karnıbahar
salata

spor 2mile leslie
su: 2lt

2 kupa yeşilçay
2 kupa biberiye cayı
1 kupa siyah cay

Bugun uc kisi recel yemis usudukce tatliya sariyoruz galiba 4 dilim ekmek olmus yine caglacim en iyisi soyle yapalim ekmekleri hep kizart sen hic olmazsa kalori degeri dussun olmazmi ogle aksam kizarmis yersin

Bugun uc kisi recel yemis usudukce tatliya sariyoruz galiba 4 dilim ekmek olmus yine caglacim en iyisi soyle yapalim ekmekleri hep kizart sen hic olmazsa kalori degeri dussun olmazmi ogle aksam kizarmis yersin

evet bende kızartıyorum artık:1::1: ama akşam yememek en güzeli alıştırmamız lazım kendimizi:15:

kızlar günaydınnn..
hemen dünkü menümü yazayım.

Sabah ılık su
1 yumurta ile yağsız omlet
1 dilim kepek ekmek

Öğle
1 kase çorba
haşlanmış tavuk

ara
sandviç zeytinli

ara
1 avuç dut
8-9 adet kadar yerfıstığı

akşam
kabak mücver (önceki günden çokaz vardı)
menemen (yumurtasız)
2 dilim kepek ek
çok açıktım 1/2 muz yedim

Sulecim aksam ogunlerinde ekmegi azaltmaya calis cnm salata veya yogurt aksamlari mutlaka sofrandan eksik olmasin ozellikle yogurt cok tok tutuyor bu arada su bir kez ip cevirip iki kez ziplamak nasil oluyorki cozemedim birde aksam ogununden sonra meyve yememeni oneririm cnm acikirsan bol bol ayran ic tatlim

Bugunku menum klasik karatay kahvaltisi tek yumurtali ogle tarcinli elma aksam 1 kase yogurt corbasi 3 ad kuru patlican dolmasi bulgurlu tabiki coban salata 2 lt su 2 fican yesilcay 1 fincan kahve sabah adacayi 200 ip atlama 40 mekik

Menumu paylasiyim
Sabah 2 gun kurusu,3 ceviz
Kahvalti haslanmis yumurta,1d.b.ekmegi,50 gr lor maydonoz dereoto 3 zeytin 1t.k bal
Ogle bir porsiyon etli nohut yogurt
Ara neskafe,20gr spicel k
Aksam 2 porsiyon ezogelin corba,yarim porsiyon nohut turp aysberk
Ara kivi
Spor,4 km yuruyus yuksek tempo
3lt tarcinli su 2bardak yesilcay,zencefil,biberiye cayi
Maden suyu, cay

Taylan kizarmis ekmegin kalorisinin dusmedigini icindeki su sadece buhar oluyormus yani tazesiyle ayni kaloriymis

Bugunku menum klasik karatay kahvaltisi tek yumurtali ogle tarcinli elma aksam 1 kase yogurt corbasi 3 ad kuru patlican dolmasi bulgurlu tabiki coban salata 2 lt su 2 fican yesilcay 1 fincan kahve sabah adacayi 200 ip atlama 40 mekik
banucum sporuna tailibim:32:

Menumu paylasiyim
Kahvalti haslanmis yumurta,1d.b.ekmegi,50 gr lor maydonoz dereoto 3 zeytin 1t.k bal
Ara kivi
Maden suyu, cay

gayet güzel

aysberk neki:44::44:

Tabikiiii yiyebilirsinnnn canimmm cis yemek serbest 50 mekik 10 sinav karsiligi ozgursun arkadasin kesin dokturmustur tatlim bu cislarin bedelini iki gunde ancak oduyoruz degermi sence bu arada gecmis olsun boyun fitigi cok dikkat istiyor dikkat et kendine cnm

İkiside benim boynumu zorluyor sabah gitmeden yuruyusumu yapsam Allah var bi sebeb ciksada ertelesek istiyorum 3.takima geceli daha bi motive oldum enerjinizden dolayi:)oyuzden bu hafta hic kacamak yapmak istemiyorum

kızlarrr nerdesiniz yahuu ben olmadımmı coşuyosunuz şimdi kimsecikler yok küstüm size:19::19:

Ben varim bacim:) valla mutfak beni bekliyor esim yeni yemek yedi bende amaan biraz daha beklesin dedim ev isiyle cok hasirnesir olsum zaten bugun:)

[video=youtube;RskpASxfxJI]http://www.youtube.com/watch?v=RskpASxfxJI[/video]:24::24:
al cnm,hizmette sinir yok bizim takimda:9:
Saol canmmmmmmmmmmm
:17:

Menun gayet guzel canim insallah aksamda planladigin gibi biter kuzucun iyilesince sporuda goruruz dimi
İnş temmnim bu benımde ;))
Hosbuldum canimcimm toptan yazmaktan vazgectim artik gidiyor cunku bu arada mervise iki dilim borek yeme konusunda onay veriyorum 50 mekikde yaninda bonus olarak tabiii ne dersin cnmcim
Valla karnım tok şimdi
Yarın yersem bi tane yerim 25 mekik çkerim
evettt kızlarr bu haftaki eserlerimm:1::1:

ikili amerikan serviss
Eki Görüntüle 893898

buda tepsim

Eki Görüntüle 893901

Süpersin sahgull
Canm sen ne kursuna gıdıyorsunnn

Menumu paylasiyim
Ara kivi
Maden suyu, cay

Masallahin var dilekcim supersin ozellikle suyuna hsyran kaldim cnm

Back
X