3.TAKIM **127. ETAP **
sılagul ( 60.0/60.0 /0.0 /0.00% )
cabik ( 75.0/74.8/0.2/0.27% )
ademel ( 75.6/75.6/0.0/0.00% )
rainbow87 (108.0/108.0/0.0/0.00% )
gülbeyza ( 81.5)(GERİ DÖNMEK ÜZRE AYRILDI)
gzdegzde ( 65.0)(MEZUN OLMAK İSTİYOR)
kalimera (82.0/82.0/0.0 /0.00%)
Harikaaa (KENDİ İSTEĞİLE AYRILDI)
semo (64.5/ / /%)
güzelresim (75.8 /75.0 /0.8/1.06 %) (YENİ ÜYE)
3.TAKIM TOPLAM KİLO (540.9///%)
DIŞARIDA İŞİM ÇOKTU ANCAK EVE GELEBİLDİM.
NEYSE BUGÜN HESAPLAMA İŞİ BİZİM TAKIMIN, BUNA RAĞMEN SEMO BU SAAT OLMUŞ ORTALIKTA YOK:uhm:
merhaba dostlar! kızdınız bana degıl mı? okul,tez, tekrar yerleşme vs derken kendımı şaşırdım bır de bılgısayar bozuk olunca hıc gıremedım, butun 1 ay boyunca da dıyete ara verdım ozgurce yedım dıyetısyenım bunu oınerdı kıloum sabıutlenıp sabıtlenmedıgını gormek ıcın. her ıstedıgımı yedım, hamburgerler vs, hem de her gun8 gr aldım ama 1 ay ıcın cok ıyı bence yıne de. yakında aranıza donuyorum sızlerı cok ozledım opuyorum
merhaba dostlar! kızdınız bana degıl mı? okul,tez, tekrar yerleşme vs derken kendımı şaşırdım bır de bılgısayar bozuk olunca hıc gıremedım, butun 1 ay boyunca da dıyete ara verdım ozgurce yedım dıyetısyenım bunu oınerdı kıloum sabıutlenıp sabıtlenmedıgını gormek ıcın. her ıstedıgımı yedım, hamburgerler vs, hem de her gun8 gr aldım ama 1 ay ıcın cok ıyı bence yıne de. yakında aranıza donuyorum sızlerı cok ozledım opuyorum
MERHABALAR ARKADAŞLAR...NASILSINIZ...BEN İDARE EDERİM..BUGÜN SABAH ANTİBİYOTİĞİM BİTTİ AMA MALESEF YİNE SANCIM VAR...SUYUDA İÇMESEM NE OLUCAK BİLMİYORUM CİDDEN....AMA YA BEN ONU KESİCEM YADA O BENİ...ÇILDIRMAK ÜZEREYİM...BİRDE ŞİMDİ YİNE GÖZÜMÜN ALTINDA ŞİŞLİK OLUŞTU....NE OLUYO ANLAMIYORUM VALLA...AMAN NE OLURSA OLSUN...ALSIN BENİ YANINA ARTIK BENCE...:Saruboceq:
BUGÜN YEDİKLERİM...
SABAH KIZIMLA TAVADA YUMURTA YEDİM...
1 DİLİM EKMEK,
ÖĞLEN:
2 DİLİMCİK EV MISIR EKMEĞİ YEDİM...CANIM ÇOK İSTEMİŞTİ...
AKŞAM:
1 KUPA TARHANA ÇORBASI,
2 KAŞIK GÜVEÇ TE SEBZE....
2 ADET HURMA MEYVE...
BU SAATE KADAR 3.5 LT SU...
ARTIK SUDAN BİLE MİDEM BULANICAK YANİ....
NEYSEM HAYIRLI PAZARLAR....SAATLER 1 SAAT GERİ ALINIYOR GECE 4 TE KIZLAR...HABERİNİZ OLSUN...ALLAH RAHATLIK VERSİN...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?