- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Allah gönlüne göre versin canım.Insallah canim valla stres yapmiyorum sagolsun kocam hayatim stres yapma bu ay ilmaz obur ay olur oda olmadi 29 degilde 35 te baba olurum desede bebek kiyafetlerine olup bittigini gordugumde kotu oluyorum elimde olmadan bakalim reglime son iki yada uc gun kismet belki ucuncu takim ugurlu gelir :)
O zaman ben yarin protein aksamda sadece salata tuketirsem bugunu telafilerim
tarcinli süt ic cnmAhh kaptancim neler yaptin sen öyle hadi yaptin niye koydun hadi koydun niye link verdin hadi verdin hani bize gul baklavasi uff regl arefesi yapilir mi bu bizekizlar toplanin helincigimin evine gidiyoruz alinan kalorilerdende o sorumlu
cnm resimlerde var,fistigi koyduktan sonra yufkanin kalan kismini katla,ters cevir,tepsiye diz...Ahhh kaptan bana bunu yapmıcaktın
Ama o gül baklavası cok gusel duruyo hele o şekli tam nası verdin anlamadım
Kaptan yarısma olunca banada haber ver bnde katılabilrim belki
Yha şimdi o baklava yufkasını actın sonra ortası büktün böle üzerine koydun fıstıgı gerisini anlamadım
Tesekkürler doktorcugumbak sen bizim kaptana maşallah...
cnm resimlerde var,fistigi koyduktan sonra yufkanin kalan kismini katla,ters cevir,tepsiye diz...
cnm yarisma daha yeni basladi,1.aya kadar katilimda bulunabilirsin..
yanilmiyorsam 6 ocakta oylama
tesekkür ederim mervisim..Canm col beceriklisin masallah :)))
valla öyle cnm,evde kalirsa kötü seyler olabilir diye gönderdimKizlar telden girdigimden alintilama yapamiyorum ancak evde alintilama bunu bi belirtiyim
Ahh kaptanim goster gul boreklerini sinra bizede tarcinli sut . Kv ye mi goturdun tabi kv kilo alsin sen dal gibi incecik olbende kalanlari hemen postalarim hemde gelenlere acik acik derim ama size kalori paketledim diye .
Sahgul canim azminin sonucunu alirsin insallah 69.9 dan daha da azlarini gor emi
Yasemincim sagol allah olmayan ve isteyen herkese nasip etsin tez zamanda aminnn
cnm kategori ile ilgili bütün bilgiler burda...Hmmm kategori ne canm birde nerden konu accam ayy heyecanlandım he şimdi :))))
Kalan tarfı katlıyosun ters cewırıyosun böle kıtır kıtır oluyo mu canm
Ya kızma bnm ki ole kıtır kıyır sewiyo diye
Insallah verirsin cnm..ayın 29nda banada arkadaslarım gelecek.her ay toplanıyoruz.bende masamın fotosunu çekerim artık.29na kadar 2 hafta var 2şerden 4 kilo versem beni tanıyamasalar:86::78:
Kızlar haftasonu ablamlar gelicek ne yapsam ki sizce hee
cnm kategori ile ilgili bütün bilgiler burda...
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...ri-gun-ikramlari-cookplus-sponsorlugunda.html
konuyuda buraya aciyorsun,kazen onayladiktan sonra aciliyor
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/
cnm üstü kitir kitir oluyor,alt kismi daha yumusak oluyor..sen daha kitir istiyorsan 1 yemek kasigi sirke koy hamuruna..
cnm sen gel benim tarif sayfama orda konusalim,kizlarin niyetini iyice bozmayalim
Erigim sana özel msj attım geldmi kız yoksa baskasına mı gitti Erigim yaptım
Canin inan 5 yaprak sarma ve 2 köfte harici bende yemedim..hicte pisman degilim,cuma günü tartida ödülünü alacagim insallahbizde avcumuzu yalayalim bari hic adil degil bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?