Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Allah gönlüne göre versin canım.

Ahhh kaptan bana bunu yapmıcaktın
Ama o gül baklavası cok gusel duruyo hele o şekli tam nası verdin anlamadım
Kaptan yarısma olunca banada haber ver bnde katılabilrim belki
Yha şimdi o baklava yufkasını actın sonra ortası büktün böle üzerine koydun fıstıgı gerisini anlamadım

Ahh kaptancim neler yaptin sen öyle hadi yaptin niye koydun hadi koydun niye link verdin hadi verdin hani bize gul baklavasi uff regl arefesi yapilir mi bu bize kizlar toplanin helincigimin evine gidiyoruz alinan kalorilerdende o sorumlu
tarcinli süt ic cnm

bittiki kalmadiki,kalanlari k.valideye gönderdimki

buyrun gelin ama kalorili birsey yok evde

bende sporumu yaptım öğlen yemeğimide yedim geldim

artık 69,9 u görmek istiyorummmmmmm

Kızlar haftasonu ablamlar gelicek ne yapsam ki sizce hee

cnm resimlerde var,fistigi koyduktan sonra yufkanin kalan kismini katla,ters cevir,tepsiye diz...

cnm yarisma daha yeni basladi,1.aya kadar katilimda bulunabilirsin..
yanilmiyorsam 6 ocakta oylama

Kizlar telden girdigimden alintilama yapamiyorum ancak evde alintilama bunu bi belirtiyim

Ahh kaptanim goster gul boreklerini sinra bizede tarcinli sut . Kv ye mi goturdun tabi kv kilo alsin sen dal gibi incecik ol bende kalanlari hemen postalarim hemde gelenlere acik acik derim ama size kalori paketledim diye .

Sahgul canim azminin sonucunu alirsin insallah 69.9 dan daha da azlarini gor emi

Yasemincim sagol allah olmayan ve isteyen herkese nasip etsin tez zamanda aminnn

cnm resimlerde var,fistigi koyduktan sonra yufkanin kalan kismini katla,ters cevir,tepsiye diz...

cnm yarisma daha yeni basladi,1.aya kadar katilimda bulunabilirsin..
yanilmiyorsam 6 ocakta oylama

Hmmm kategori ne canm birde nerden konu accam ayy heyecanlandım he şimdi :))))
Kalan tarfı katlıyosun ters cewırıyosun böle kıtır kıtır oluyo mu canm
Ya kızma bnm ki ole kıtır kıyır sewiyo diye

Canm col beceriklisin masallah :)))
tesekkür ederim mervisim..
mervecigim actigim konulara bakarsan,barbie pasta var bir tane...benim prensesler icin yapmistim,onunlada yarismaya katilmistim..2.olmustum
eminim senin prenseste bayilir
valla öyle cnm,evde kalirsa kötü seyler olabilir diye gönderdim

ayın 29nda banada arkadaslarım gelecek.her ay toplanıyoruz.bende masamın fotosunu çekerim artık.29na kadar 2 hafta var 2şerden 4 kilo versem beni tanıyamasalar:86::78:

Hmmm kategori ne canm birde nerden konu accam ayy heyecanlandım he şimdi :))))
Kalan tarfı katlıyosun ters cewırıyosun böle kıtır kıtır oluyo mu canm
Ya kızma bnm ki ole kıtır kıyır sewiyo diye
cnm kategori ile ilgili bütün bilgiler burda...
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...ri-gun-ikramlari-cookplus-sponsorlugunda.html

konuyuda buraya aciyorsun,kazen onayladiktan sonra aciliyor
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/

cnm üstü kitir kitir oluyor,alt kismi daha yumusak oluyor..sen daha kitir istiyorsan 1 yemek kasigi sirke koy hamuruna..
cnm sen gel benim tarif sayfama orda konusalim,kizlarin niyetini iyice bozmayalim

ayın 29nda banada arkadaslarım gelecek.her ay toplanıyoruz.bende masamın fotosunu çekerim artık.29na kadar 2 hafta var 2şerden 4 kilo versem beni tanıyamasalar:86::78:
Insallah verirsin cnm..cek tabi görelim ikramlari..yiyemesekte bakariz

Son düzenleme:
Kızlar haftasonu ablamlar gelicek ne yapsam ki sizce hee

Corba kereviz salatasi firinda brokili ve enginar aa bide bol yogurt yaninada sade maden suyu

Allahim nasil saglikli bir menu verdim ama benim bildigim verme neler neler yapar gece 5 te kalkip fonut yapan merveden yemek menusu kimbilir ne olur

bizde avcumuzu yalayalim bari hic adil degil bu

Erigim sana özel msj attım geldmi kız yoksa baskasına mı gitti Erigim yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…