- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Geçmiş olsun çağlacım. Sınavların nasıl geçti ?
Cok saolunn kizlar feciyim benim gecmicek herhalde yorgunlugum bitmio eaim ewde ilgi istio.. Ya uludag unideydi sinavim 2 gun ustuste usutmusuz 6saat bekleyince
Canim saol son konulara ustun loru bakmistim ortalama bisi alirim herhalde
erkeklerin canı cok tatlı.benim tüm dogumlarımda eşim yanımdaydı.ilkinden sonra dediki senin yerinde olsam bir daha dogurmazdım.dedimki biz unutuyoruz dediki ben ölsem unutmam.gecende diyorki sen dogumdan sonra hiç yatmadın ben olsam aylarca yataktan çıkmam.bıraksalar cıkmayacaz ama en son dogumdan sonra eve geldim hemen elime tabagı tutuşturdular oğlun sen olmadan yemiyor.oğlumu yedirdim ilk iş.ayyy zaten bu erkeklerin hastalığı hiç çekilmiyoooo:86:
Gunaydın kızlar ve sonunda grip oldum
Geceden beri burnum ve gözüm akıyot
Hapşırık tıskıruk
Kızlar aksam yemedim donut
Sabah 5 te kaşkıp yaptım fırında yedim walla 3 tene hmde
akşam 2 ve 3 numara ateşlendi.oğlumun ateşi düştü ama kızım bütün gece ateşlendi.2 kere duşa aldırdım 2 kere fitil verdim.asmde yogun hasta bakınca sanırım virusları eve taşıyorum.dikkat ediyorum ama viral enflar cok bulasıcı oluyor.
geçmiş olsun.. darısı başıma diyorum sürünüyorum resmen ama hasta olup atlatmayı başaramadımm bir türlü
geç
bence gayet güzel
Tebrikler canim herseyden sinii yemissin ve karsi koymasini bilmissin. Ayrica sporunda harika
akşam 2 ve 3 numara ateşlendi.oğlumun ateşi düştü ama kızım bütün gece ateşlendi.2 kere duşa aldırdım 2 kere fitil verdim.asmde yogun hasta bakınca sanırım virusları eve taşıyorum.dikkat ediyorum ama viral enflar cok bulasıcı oluyor.
kızlar çok sağolun, ilk anda zor karşı koyuyor insan ama sonrasında mutlu oluyor :) komşumdiyor ki ben de seninle diyat yapıcam çok iradelisin.. dedim kendimi iyi hissetmek için karşı koyuyorum mecburen:)
canım çok geçmiş olsun, çocuklar için daha zor gerçekten.
umca diye bi damla var, hastalıktan önce kullanılıyor hani.. ben oğlana umreden gelince vermiştim 3 gün, kendim de hasta olunca ona bulaşmasın diye.. bağışıklık güçlendiriyor ve bitkisel.. sen öneriyor musun? ben çok memnun kaldım daha önce de kullanıyordum..
Öglen yemegimi yedim kızlar
Midem agrıyo sabah ac karna abartınca.
Ayriyeten cokta bulanıyo bi istifar etsem rahatlıcam
Neyse bugün dip köşe temizlik yaptım daha camasırlarım war asıcam ütülicem
Cok gecmis olsun cnmCok kotuyum kizlaar cok hastaim esimde ve oglumdaa hem onlarla ilgileniorum hem kendimle gelemedim bugun yarin gecmise bakmaya calisicamm
ayferciim hamile olma ihtimalinmi var kaçırmışım.sucuk için sıkma canını insan düştüğü yerden kalkmalı stres yaparsan ödem toplarsıın.stres değil spor yap
blue canım umcayı duydum ama ayrıntılıbilmiyorum ilaç grubuna girmedipinde rutinde kullandıgımız birsey değil.ama ben severim öyle şeyleri.bi araştırayı aklıma gelmişken.
Keske senin gibi iradi olabilsem
Biraz once sirketle sogukta mangal sucuk yaptilar kaynascakmisiz yarim ekmek sucuk verdiler herkese isteyen faslasini aldi
Anlayacaginiz yedim yarim ekmek arasi sucugubosa gitti emeklerim zaten sistim bide bunu yedim aksam yemegi yemiycem ama telafi etmez ki cezami aliyim
canım olmuş artık sıkma canını, ben biyerlerde okumuştum, kaçamak yaptıktan sonraki gün karbonhidrat hiç yemeyin, protein ağırlıklı beslenirseniz telafi etmiş olursunuz diyordu.. sen de yarın yumurta peynir yoğurt meyve sebze şeklinde beslenirsin telafi edersin ekmek vs hiç yeme yarın, bitti gitti:)
inşallah bu ay hamilesindir canım çok heyecanlı
Merhaba kizlar..yattim kalktim,geldim
yasemincigim cok gecmisolsun kuzularina...
merve ve ayfer sizede gecmisolsun kizlar..aman dikkat edin ne olur
merve agzinda mendillemi dolasiyorsuncnm bence yapma,cocuk alissin mikroplara,ona göre bagisiklik kazansin..zaten bulasagaci varsa havadanda bulasir...:26:
sulecigim tebruiik ediyorum cnm pastaya dayanmissin..bravo
birde bir mesajinda bu hafta fazla ciksamda ortalamayi etkilemem demistin,cnm eger kararli olursan bu hafta listeye almayi düsünüyorum seni,o yüzden ortalamayi etkilersin
ayfer yemissin yarim ekmek sucuguay gülmem geldi ne yapayim,insan yemeyeyim dedikce gözünün önüne cislar geliyor...afiyet olsun cnm,artik dönüsü yok...
aksam salata türü yersen telafi edersin,üzülme..bence öglen yedigin icin ceza vermeyeyim,ama sen yok illada ceza dersen 10 dklik bir spor yap kendne göre
sevilay aksam yanliz kalmissin,ben asksam konuyu aciyordum gelemedim..
bu arada kizlar yarisma icin konum acildi,oylama ocak ayinda...
link burda,sahgülcügüm gelmis,yorum yapmis sagolsun..sizide bekliyorum ama sakin caniniz istemesin..ben yaptigim halde yemedim,sizde istemeyin:18:
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...inda-kol-boregi-gul-baklava.html#post33136386
yorumlarinizi merak ediyorum...
evimi toplayayim azcik,uyudugumdan daha kahvalti bile masada duruyor..biri gelse pasakli dicek adima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?