Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugünelrde bizim evdende sütlü nuriyeler fıstıklı baklavalar gelip geçiyor.80nin altına ineyim profiterolumu yiycem ozaman kadar ya sabırrrrr

Kızzz erik biİmkiler o dedıklerını hiç yemezler derler buda nesi bilmiyorum artık yani
Haftasonuna kadar düşünürüm bişiler

bugünelrde bizim evdende sütlü nuriyeler fıstıklı baklavalar gelip geçiyor.80nin altına ineyim profiterolumu yiycem ozaman kadar ya sabırrrrr

ay dayanmak cok zor doktorcugum valla..
hedefin cok gützel bencede,79 da ödül olayini begendim...insallah hemencik görürsün
Kızzz erik biİmkiler o dedıklerını hiç yemezler derler buda nesi bilmiyorum artık yani
cnm sende onlarin yiyecegi seylerden yap ama sen yeme sakin..yiyecegin zaman bizi ve ne zorlukla veridigini hatirla kilolari

Kız kaptan aklıma düşürdün su yarısma işini ama ne yapacagımı bilemedim
Gün için bi tatlı bi tuzlu iktamlar kızlardan akıl alsam olr mu

Kızlar selam

yoğunluktan ara ara bakıyorum ama cevap yazamıyorum ( bugün 2 diyet bisküviyle duruyorum artık bu saatten sonra da birşey yemek istemiyorum spora gidicem zaten. yoğun olmasamda yazdıklarınıza yetişemiyorum valla ne çok sohbet edıyorsunuz

Kız kaptan aklıma düşürdün su yarısma işini ama ne yapacagımı bilemedim
Gün için bi tatlı bi tuzlu iktamlar kızlardan akıl alsam olr mu
Tabi olur cnm,niye olmasin..
her asamayi fotolamalisin yanliz..birde istege görer masa düzenide ekleyebilirsin

simdi senlen kapisacazmi

Sabahtan beri sadece 2 bisküvimi yedin
canina kastinmi var cnm..lütfen aksam yemegini ye,yoksa hastalanirsin

gorumceciklerımı gonderdım bı bakıyım dıyetyandaslarıma dıdım

Kaptan ben seni geçememde ne bilmi degişiklik olur diyorum ama ne yapcama karar veremedim şimdi :))
Ne tarz bişi yapcamada karar veremedim karar beremssem tabiki giremicem ama bilmiyorum ayy heyecan yaptım kızz kaptan

hoşgeldin canım ama öle bisküviyle olmaz ki

Kaptan ben seni geçememde ne bilmi degişiklik olur diyorum ama ne yapcama karar veremedim şimdi :))
Ne tarz bişi yapcamada karar veremedim karar beremssem tabiki giremicem ama bilmiyorum ayy heyecan yaptım kızz kaptan

tatlı donut yappp :125::111:

Ne yapcamı bıldum ama senin ki kadar zor degil zannetmıyorum ki birinci olucam :)) ama heyecanlı oldugundan katılabılırım bakalım
:))) hep yaptıgım kolay iki şey war cok begenirler

Slm güzel takımım sabah beşte hastahaneye gittik ilk sırayı almak için neden annemin nefroloji kontrolü vardı sonuçlar 3 te çıktı turşum çıktı evet geldim attım kendimi buraya sersem gibiyim

akşam 2 dilim ekmek fazla olmamışmı Mervişim:26: spor süper ama maşallah

Kizlar yani ask olsun her gece siz olurdunuz ben olamazdim simdi varim eeeeee ahsen kacar ..

Ben çıkmışım sen gelmişsin ahsencim
Cok kotuyum kizlaar cok hastaim esimde ve oglumdaa hem onlarla ilgileniorum hem kendimle gelemedim bugun yarin gecmise bakmaya calisicamm

Çok geçmiş olsun çağlacımmm ailece hasta olmanız kötü olmuş acil şifalar tatlım

Sormayı hep unutuyorum neden aç karna çörekotu? Merak ettim :26:

Çörek otu aç karnına çiğnenince zayıflatıyor şulecim ayrıca bağırskaları kayganlaştırarak kabızlık olayını önlüyor binlerce faydası var ben her gün aç karnına 1 tatlı kaşığı çiğniyorum tatlım

işte bu kadar bravooo tatlımm

gece takımda nöbet tutmuşsun canımcım kıyamam sana tatlım havuç pişince direk şekere dönüşüyor çiğ olarak tüketmeni tavsiye ederim bitanem

form diyet vs ürünlerin hepsine karşıyım canımcım öğle menün süper

Gunaydın kızlar ve sonunda grip oldum
Geceden beri burnum ve gözüm akıyot
Hapşırık tıskıruk

Kızlar aksam yemedim donut
Sabah 5 te kaşkıp yaptım fırında yedim walla 3 tene hmde

Geçmiş olsun Mervişim ıhlamur nane kaynat bol karabiber ekle sıcak sıcak iç hepiniz yapın kızlar gribe deva

3 donutmıııı

20 squat ceza tatlımmmmm oda hastasın diye :2: yok yok kıyamadaım erteleyelim başka zaman veririrz

Her zamanki gibi süper menü. o göçmen sos ne olaki ? :26::26:

közlenmiş patlıcan közlenmiş kırmızı biber domates ve sirkeden oluşan bir kahvaltılık sos Edacım yazın yapmıştım konserve çok lezzettli ve cıs içermiyor
Bugun gorumcemler gelecek yemek yapacam hamurisini hayatimdan cikariuorum yavas yavas

Süper bir karar

sağol tatlım şükür ki hiç sindirim sorunum yok sanırım çörekotunun etkisi bitanem sende dene istersen

Tünaydın kaptancımm iradenin önünde eğiliyorum o kadar çok güzell mamalar yapmışsınki spor yerine geçmiştir canımcım

Dün yarisma icin yaptim hamur isi ama yemedim..afferimmi bana

geçmişi bitirim atıcam kendimi oraya

irade süper cnm tbrklerrr sporr desen fevkaldenin fevkinde

geçmiş olsun miniklerine yasemincim senin işin daha zor tatlım çok dikkatli olman gerekir ama nereye kadar:26:

öğle yediğin için akşam telafi edebilirsin canımcım cezaya gerek yok

Rabbim hayırlısıyla bir evlat nasip eder inş tatlım sen dikkat et yinede kesin emin olana kadar

Ahh kaptancim neler yaptin sen öyle hadi yaptin niye koydun hadi koydun niye link verdin hadi verdin hani bize gul baklavasi uff regl arefesi yapilir mi bu bize kizlar toplanin helincigimin evine gidiyoruz alinan kalorilerdende o sorumlu

Katılıyorummmmm haydi gidiyoruzzzz

bişey kalmadıysa bile güler yüzü yeter helinciğimin

tarcinli süt ic cnm

bittiki kalmadiki,kalanlari k.valideye gönderdimki

buyrun gelin ama kalorili birsey yok evde

Güleryüzün yeterkiiiiiii

bende sporumu yaptım öğlen yemeğimide yedim geldim

artık 69,9 u görmek istiyorummmmmmm

çabalarının karşılığını mutlaka alacaksın şahgülümmm hiç üzülme zıplamaya devam

slm tatlımmm aynen geçmişte kayboldum maşallah kızlara gamzem hata yapıyorsun bence metabolizmanı yavaşlatma canım
hiç olmazsa bi elma yeseydin

Ne yapcamı bıldum ama senin ki kadar zor degil zannetmıyorum ki birinci olucam :)) ama heyecanlı oldugundan katılabılırım bakalım
:))) hep yaptıgım kolay iki şey war cok begenirler

ipucu yokmu

sen yapacaklarını söyle neyle katılacağını biz seçelim

Mervecim bizinkilerde yemez babaciga illa etli bi yemek olcak kocacigima kara lahana sarmasi olmali ahh ahh onlar yesin biz bakalim

Bende dün öyle dedim ben ne pastalar yedimmm oohoooo :)

kesinlikle bilmemek iyi bir şey. Bizim pişi hamurumuz varya (Mayalı hamur kızartması) onu; biraz daha şeker ilavesi ile yoğruluyor. Daire şeklinde kesilip kızgın yağda kızartılıp, üzerine çikolata sosu ve şekerlemeler ile (dilersen) süslenmiş hali.

ah ahhhhh şulemmmm hep değişik olsun diye yaptığımzı pastalar börekler çörekler değiilmi bizi bu hale getiren unutun hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…