Slm citirlaRRR
Bugun fazla kimse ugramami$...
yarin ba$liyorum tekrar saglikli beslenmeye.
Arada kaciriyorum ama, o kadarda olsun kaydirigubbakcemile
Evdeki halley ler bitti opuyorumnanaktan Evde halley olunca yiyorumda, cok sukur bittirdim, cuma ya kadar duzenli yicem cokacimcoook
Hedefim yarim kilo şakkıdı
GÜNAYDINN ARKADAŞLAR...
NASILSINIZ....opuyorumnanaktan
herkese merhabalaaar.kızlar nasılsınız..
bernuşcum canm geçmiş olsun..hem hepimizi alıcak yanına bigün..senin acelen ne kız? önden gidip yer mi kapacan.kızarım bak!!lütfen lütfennnnlmaz: aaaaa biz 3. takım olaraktan 100. yaşımızıda görüp gideriz inşallah dimi :lepi:
aaaa rainbow diye biri vardı dimi bizim takımda kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin canm..
nam ablacım sen nasılsın??
herkesi öpüyorum şimdilik kaçıyorum datluklar..görüşmek üzere hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
selam canlarım
bernuşum geçmiş olsun canım.dur bekle önce sıra benim yok öyle sırayı bozmak(sağlıklı mutlu sevdiklerinle huzurla uzun ömürler yazsın yaradanım sizlere)
canlarım ben uğraşıp duruyom işte. benim canavar hastalandı. domuz giribinden korktuk ateşlendi acile götürdük.test negatif ama doktor böbreklerini, korumak ,için koruyucu tamiflu başladı.hastalanmasın diye.
okula gitmiyor.cumada kötüydü babamızda izin aldı evdeydi.şimdi iyi faranjit dedi ateşin sebebi antibiyotik verdi. ama bizimkine içirmek ölüm.
dün gece iki kere verdik ikisinide kustu. gece gece hem mutfağın hem salonun halısını silmek zorunda kaldımakannehir:bbo:
bugünde vermedim napim versemde kusuyor.mafoldumbenbenim ağrım devam ediyor sağ kalçama doğru yayılıyor. napcam bişey bulamıyorlar.
yuh yani üst kattaki sabahtan beri faliyette yine ne istiyor şu eşyalardanÇok üzgünüm çoookkafam şişti.
neyse bende sıkıntı bitmiyor canlarım.yarabbim sizlere sıkıntı vermesin.
koçişe ağlayan kek yapıyorum bugün doğum günüde çok seviyor yapmamıştım uzun zamandır.:asigim:
sütünü dökeyimde çıkayım dişçiye gideceğim karşı tarafta offf offf
hepinizi çok seviyorum.ŞenizŞeniz
SEMOOOOŞŞŞŞ NOLUYO BAKİİM ÖLE HALLEY MALLEY :mymeka::mymeka:
SANA Bİ HALLEY OLUYOOOOlmaz:kaydirigubbakcemile
NASIL OLALIM TATLIM KIYMATLIM.
BUGÜNLERİMİZE ŞÜKREDİYORUZ RABBİME:Saruboceq:
güzelresim vallahi öyle senin mıncıklaman yetmez bana...
ısırcan onu böööleee sıka sıka..yiycenn bebiş kokulu kokulu :))
Allah bağışlasın canım...kız mı erkek mi söylemiştin heralde ama unuttum ben..bide adı nee??
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?