Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

SEMOOOOŞŞŞŞ NOLUYO BAKİİM ÖLE HALLEY MALLEY :mymeka::mymeka:

SANA Bİ HALLEY OLUYOOOOlmaz:kaydirigubbakcemile

GÜNAYDINN ARKADAŞLAR...

NASILSINIZ....opuyorumnanaktan​

günaydın herkese..
iyidir canım.sende iyisin inşallah..
hafta sonu kaçırdım biraz herkes gibi sanırım :kedi: ama bugünden itibaren tam gaz devam.
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek
biraz peynir
şekersiz çay

lahana çorbası yapıp içicem 2 gün yine.öğle ve akşam öğünlerinde. kendinize iyi bakın kızlar opuyorumnanaktan

herkese merhabalaaar.kızlar nasılsınız..

bernuşcum canm geçmiş olsun..hem hepimizi alıcak yanına bigün..senin acelen ne kız? önden gidip yer mi kapacan.kızarım bak!!lütfen lütfennnn lmaz: aaaaa biz 3. takım olaraktan 100. yaşımızıda görüp gideriz inşallah dimi :lepi:

aaaa rainbow diye biri vardı dimi bizim takımda kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin canm..

kızlar ben patlayacak gibi oldum.reglimin bütün belirtileri geldi geçti ama ortada bişey yok anlamadım yaw..nooliii baaa da?

kime bi halley oluyoo semo kız bitsinde daha yemim diye hepsini sen mi yiyon kız .. o da iyi :))

nam ablacım sen nasılsın??

güzelresim arkadaşım senin resmin gerçekten çok güzel yaa yirim ben o bebişiii...aha bebiş sevesim geldi bak şimdi noolcek..benm bazen böyle çok bebek sevme krizim tutar.hemen bi bebek bulmalıyım :))

herkesi öpüyorum şimdilik kaçıyorum datluklar..görüşmek üzere hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Son düzenleme:

NASIL OLALIM TATLIM KIYMATLIM.
BUGÜNLERİMİZE ŞÜKREDİYORUZ RABBİME:Saruboceq:

ENDER SARAÇ TV DE BU SABAH SÖYLEDİ TARİFİ.

SADECE 1 GÜN YAPILACAK (KESİNLİKLE 1 GÜN)

BU TARİF BENİM YAPTIĞIM 3 GÜNLÜK TOKSİN ATICI DİYETİN ÇORBASI

SONUCU GERÇEKDEN HARİKA:lepi:

LAHANA ÇORBASI TARİFİ:
1 lahana,
3-4 diş sarımsak,
1 soğan,
maydanoz.
kimyon,
1 Tatlı k. zerdeçal(karaciğerden toksin atar),
1 tatlı kaşığı zencefil(yağ yakıcı özelliği vardır),
2-3 acı sivri biber (metabolizmayı hızlandırır),
1 tatlı kaşığı sıvı yağ.tencerede hepsini pişir blendırdan geçir.

selam canlarım

bernuşum geçmiş olsun canım.dur bekle önce sıra benim yok öyle sırayı bozmak(sağlıklı mutlu sevdiklerinle huzurla uzun ömürler yazsın yaradanım sizlere)

canlarım ben uğraşıp duruyom işte. benim canavar hastalandı. domuz giribinden korktuk ateşlendi acile götürdük.test negatif ama doktor böbreklerini, korumak ,için koruyucu tamiflu başladı.hastalanmasın diye.
okula gitmiyor.cumada kötüydü babamızda izin aldı evdeydi.şimdi iyi faranjit dedi ateşin sebebi antibiyotik verdi. ama bizimkine içirmek ölüm.
dün gece iki kere verdik ikisinide kustu. gece gece hem mutfağın hem salonun halısını silmek zorunda kaldımakannehir:bbo:
bugünde vermedim napim versemde kusuyor.mafoldumbenbenim ağrım devam ediyor sağ kalçama doğru yayılıyor. napcam bişey bulamıyorlar.
yuh yani üst kattaki sabahtan beri faliyette yine ne istiyor şu eşyalardanÇok üzgünüm çoookkafam şişti.
neyse bende sıkıntı bitmiyor canlarım.yarabbim sizlere sıkıntı vermesin.
koçişe ağlayan kek yapıyorum bugün doğum günüde çok seviyor yapmamıştım uzun zamandır.:asigim:
sütünü dökeyimde çıkayım dişçiye gideceğim karşı tarafta offf offf
hepinizi çok seviyorum.ŞenizŞeniz

DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER KIZLAR...SAĞOLUN...ALLAH ALACAĞI GÜNÜ BİLİYORDUR HERALDE...AMA SINAVLARI AZALTIRSA TABİKİ DAHA MEMNUN OLUCAM...ALLAH TAN HAKKIMIZDA NE HAYIRLISI İSE ONU VERSİN DİYEBİLİYORUM SADECE...:Saruboceq:

SILAGÜL GEÇMİŞ OLSUN CANIMCIM YA...VALLA SINAV SINAV ÜSTÜNE SENDE DE...ALLAH ŞİFA VERSİN..ALLAH SABIRLAR VERSİN...:Saruboceq:İNŞALLAH BİRGÜN SENDE RAHATLYCAKSIN...a.s.

DIŞARIYA ÇIKICAM KIZLAR...BİRAZ SOKAK HAVASI ALIYIM DİMİ...
GÖRÜŞMEK ÜZERE...a.s.

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR

SABAHcokacimcoook
08:00 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
08:30 2 DİLİM PEYNİR
2 ÇAYKAŞIĞI BAL
4 ZEYTİN
2 DİLİM EKMEK
3 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY

11:00 1 YEŞİL ELMA

ÖĞLENcokacimcoook
13:00 1 KASE TARHANA ÇORBASI
YARIM DİLİM EKMEK

15:00 1 YEŞİL ELMA

17:00 1 KUPA ŞEKERSİZ KAHVE

AKŞAMcokacimcoook
18:50 1 KASE ÇORBA
2 TANE BİBER DOLMASI
VE BOL SALATA

BU SAATE KADAR 2,5 LİTRE SU:içelim:

GEÇMİŞ OLSUN CANIMIN İÇİa.s.

EŞİNİN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN SEN ONA AĞLAYAN:sinifsinif: PASTAYI YAP DA
BİRAZ KİLO ALSIN:jeyyar:

cabik senin yerine mıncıklarım yarın sabah :ecrin_bebek:

hasta olna herkese acil şifalar diliyorum.ayyy şu domuz gribi yüzünden stres olduk yahu.ne olduğuda belli değil zaten.Allah hepimizi korusun :Saruboceq:

bugün öğle:1 tabak makarna yedim.oğlum yiyordu dayanamadım:)))

akşam:makarna yiyince fazla abartmadan kepekli bisküvi ve şekersiz çayla geçiştirdim ama şu anda çok açım.sabah olsada yemek yesem cokacimcoook

herkese iyi uykular...

GÜNAYDIIIIN ŞEKERLERopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

GÜNÜN RAPORU;

AKŞAM 1.30 SAAT SPOR

AKŞAM YEMEĞİ

1 ADET PATLICAN DOLMA
2 KAŞIK MAKARNA
SALATA

SABAH, 45 DADİKA YÜRÜYÜŞ

EKMEK VE BOL MAYDONOZ DERE OTUcokacimcoook

ÖLEN 2 ADET KABAK DOLMASI VE YOĞURT
TABİKİDE YANINDA MAYDONOZ DERE OTUcokacimcoook

AKŞAMA NE YİYCEM BİLMİYORUM:sm_confused::uhm: BAKCES ARTIKIN:sm_confused::1hug:a.s.

EKÜRÜM BU GÜN TÜKANI SEN AÇMIŞSIN ELLERİNE SAĞLIK:1hug:kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

GEL ÇAY İÇELİM BARABAR KIS kaydirigubbakcemile5

SEMOOOOŞŞŞŞ NOLUYO BAKİİM ÖLE HALLEY MALLEY :mymeka::mymeka:

SANA Bİ HALLEY OLUYOOOOlmaz:kaydirigubbakcemile

Affet bi daha olmaz kalimeram, eve ben almiyorum ya :gitme:
E$im aliyor, ben sadece yiyorum masum masum cokacimcoook

MERHABALAR...

DÜN DEN BUGÜN SABAHA KADAR TELEFONUM VE ADSL KOPUKTU...NE HALT EDİYORLARSA ANLAMADIM GİTTİ...EŞİM ARAMIŞ ARIZAYIDA HALLETTİLER ŞÜKÜR...BUGÜN SABAH TEMİZLİK YAPTIM,ÖĞLENDEN SONRADA ELEKTRİKLER GİTTİ...GICIKLIK YAPACAKLAR YA....KIZIMDA ANNEANNESİNDE OLUNCA CANIM SIKINTIDAN PATLADI...BİRAZ DIŞARIDA YÜRÜDÜM...AMA BELİM ÇOK AĞRIYO...YA BEN ÇÜRÜDÜM HERALDE...YAKINDA KOKU GELİRSE O TARAFLARA DOĞRU ANLAYINKİ BENDEN GELİYO...:gitme:

NEYSE DÜN YEDİKLERİM....
SABAH:
1 DİLİM EKMEK,
3 ZEYTİN,
YUMURTA...

ÖĞLLEN:AZ BİŞEY KIZMLA KAÇAMAK ÇİKOLATA YEDİM...BAYAĞI OLMUŞTU YEMEDİĞİM...

AKŞAM:
1 KASE ÇORBA,
2 KAŞIK BEZELYE YEMEĞİ,
ACI BİBER...
1 DİLİM EKMEK...

YATANA KADAR 3 LT SU...

BUGÜN SABAH:
1 DİLİM EKMEK,
5 ZEYTİN.
1 KUPA NESCAFE ŞEKERSİZ...

ÖĞLEN :
1 KUPA TARHANA ÇORBASI...

ŞİDİYE KADAR 2 LT SU...

GÖRÜŞMEK ÜZERE....a.s.

merhabalar kızlar nasılız bakiyiiiim..

sılagülcüm bernuşcum Allah yardımcınız olsun..bunlar bir sınav evet.zaten kimseyede taşıyabileceğinden fazlası yüklenmezmiş..Allahın sevdiği kullarsınız ki lütufta bulunup sizi sınıyor...herşet gönlünüzce olsun datluklar..

bugün bizde bi misafir yoğunluğu var sormayın..birazdan yine gelecekler..hastası canı sıkılanı aşereni bize koşuyor kaydirigubbakcemile3

haa tebi annem bu misafir yogunluğunda döktürdü yine pastalar börekler..of bu hiç iyi olmadı işte :umursamaz:

şimdik kaçıyom ben.görüşmek üzereee hoşçakalın..

güzelresim vallahi öyle senin mıncıklaman yetmez bana...
ısırcan onu böööleee sıka sıka..yiycenn bebiş kokulu kokulu :))
Allah bağışlasın canım ...kız mı erkek mi söylemiştin heralde ama unuttum ben..bide adı nee??
a.s.

erkek canım.adı polat efe. bi ara foto atarım.şimdi uyandı.yemek yediricem ona. görüşürüzz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…