yok be semoşuum ne gezeeerr:sm_confused:SLm kizlaaaarrrrr, nasilsiniz bakalim
Kalimera cim, sen guzel ve duzenli yemek yiyorsun, kilo vermen nasil gidiyor senin?
Bugun guzel ter doktum valla, 370 calori yaktim.
Hadi bakalim, inschallah yediklerime de dikkat ederim bugun opuyorumnanaktan
Herkeze hayirli ve guzel gunler dilerim
evet ekürüm aynen öyle şeker:sm_confused: bu gün benide sinir etti valla:sm_confused:NE HABER KIZLAR
ANKARA DA OKULLAR TATİL OLUNCA OĞLUM EVDE VEEE PC BAŞINDA.
ANLAYACAĞINIZ OĞLUMDAN SIRA GELMİYOR BANA:sm_confused:
KK DA SORUN MU VAR ANLAYAMADIM KIZLAR:uhm:
YAZIYORUM GİTMİYOR, HERHALDE BENİ BEĞENMİYOR KK:çok üzgünüm:
AH SEMOŞUM FAQZLA OLMAZMI HİİÇ:çok üzgünüm: BOYUM KISA ONUN İÇİN BANA GÖRE ÇOK FAZLA:çok üzgünüm:Kalimera cim, o kadar a$iri bir kilon yok bence, fazla canini SIKMA, morelini bozma...
Positif dusun sekerim yerimseniben
BU 3 SEYI KONTROL ALTINDA TUTUN, UZUN YA$AYIN
Kalp icin yararli besinler
Sarimsak, ceviz, badem.
Yuksek tanisiyon icin yararli besinler
Muz, saftali, karpuz, firinlanmis patates (kabuklu)
Kanser riskini 50% azaltan besinler
Aspirin, günes, ispanak, yagsiz süt, brokoli, domates, lahana, bruksel lahanasi,
kahve 2 fincan.
ARADA KAÇAMAKLARDA YAPMASAK İNANKİ BU HAYAT HİÇ ÇEKİLEMEYECEK:lepi:iyi geceler kızlar..
off ya itiraf ediyorum bugün börek yedim mafoldumben
annem elleriyle açmış cokacimcoook dayanamadım.ama uzun süredir yemediğim için o kadar fazla geldiki hamur işi yerimden kıpırdayamadım.şu anda bile çok feciyim.yarın çok az yiyerek dengelicem inşallah.
bu arada sitede sorun var sanırım.yazıyorum göndere tıklıyorum web sayfası hata veriyor.bugünde yazdım ama çıkmamış.neyse inşallah şimdi sorunsuz gelir.
74 ü görememe sorunum var benim ya.ne yaparsam yapayım 75 küsürlerde dolanıyorum.92den inmem hızlı olmuştu ama burda takılıp kaldım.74ü görsem gaza gelicem ama olmuyor.çok taktım sanırım kafama.birde 75 kiloyla hamile kalmıştım.doğum kilolarıma veda etmiş bulunmaktayım 1,5 yılda ama hedefim evlenmeden önceki 60 kilo olmak tabi önce 65.
cumaya az kaldı.umarım tartıda 74.9 u görürüm ona bile razıyım.
TEŞEKKÜRLER EKÜRÜM AMİİİİİİN:SaruboceqKIZLAR NELER YAPTINIZ BUGÜN BAKALIMa.s.
HEPİMİZİN CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLUYORUMturkbayragi
ALLAH TEKRARINA ERDİRİR İNŞALLAH:Saruboceq:
ARAMIZA HOŞ GELDİN CANIMvereliniortakMerhaba arkadaŞlar ben selda kİlolarımdan ŞİkayetÇİyİm bende 1 haftadır dİyet yapıyorum.İnternette devamlı dİyetle alakalı konuları okuyorum.artık canıma yettİ,zayıf olmak ve kaale alınmak İstİyorum artık.kendİmİ ezİk hİssedİyorum kkİlolu olduĞum İÇİn.benİde aranıza alıp motİve edersİnİz sevİnİrİm ....Çok azİmlİyİm Şu gÜnlerde ne olur yardımcı olun bana...hepİnİzİ ÖpÜyorum İyİ akŞamlar....kİlom 81 yaŞım 32 boyum 158.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?