Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

:72:CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 340. ETAP SONUC LİSTELERİ:72:
13 ARALIK /20 ARALIK

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................3. TAKIM :65: :nazar::66:

İKİNCİ .................14. TAKIM :nazar::32:

ÜÇÜNCÜ .................13. TAKIM :nazar::32:

BİREYSEL DERECELER:nazar:

BİRİNCİ
13. takımdan.............gubsej.................2,03%:nazar::65::71:

İKİNCİ
9. takımdan.............aysesu......................1,97%:nazar::71:

ÜÇÜNCÜ
3. takımdan.............sulofe .....................1,95% :nazar::71:

Eki Görüntüle 903486 Eki Görüntüle 903487 Eki Görüntüle 903488

Tebrik ediyorum...harikasinizzz:16:

Sulecigim süpersinEki Görüntüle 903489

oleeyy kıslar superıızz benım bı katkım olmasada bu hafta:) tebrıklerrr:52::52::52::52::52:

bu arada 1lt suyumu bıtırmıs bulunmaktayım an ıtıbarıtyle kızar:))) sureklı lavoboya gıdıyorum ama:)

Kizlar gunaydin ve iyi geceler

Dun geceden beri surunuyorum esimin atesi duamedi serumlar buzlar yeni geldik eve iyilesip iyilesip hasta oluyoruz saka gibi kizlar menuleri yazamadim ama bi aksilik yok suanda bunu bilin hadi bize iyi geceler

Günaydinnn

mervecigim cok gecmisolsun canim..simdi nasilsin:71:

Kizlar herkes mesajalrini saysin lütfen..
bu hafat misafirim gelecek ,k.validede kalirsa gelebilirim ama bende kalirsa gelemeyebilirim..haberiniz olsun,topigi bos birakmayalim:54:

sabah
2 dl ekmek,peynir,1 yumurta beyazi,salata
öglen
1 mandalina,2 kurabiye(arabadaydik,bir akrabamnizin 10 yasindaki kizi ameliyat olmus,onu ziyarete gidiyorduk,yolda onu yiyebildim)

Aksam
2 kasik piprinc,3 kasik türlü,yesil salata,yarim kase yogurt..misafirlikte ne varsa kendime göre ayarlamaya calistim
su
hesaplamadim ama fazla yoktur
spor yok:50:

öpüyorum hepinizi:54:

Kizlar gunaydin ve iyi geceler

Dun geceden beri surunuyorum esimin atesi duamedi serumlar buzlar yeni geldik eve iyilesip iyilesip hasta oluyoruz saka gibi kizlar menuleri yazamadim ama bi aksilik yok suanda bunu bilin hadi bize iyi geceler

gecmıs olsun cnm

Ginaydinlar dunisafirim vardi girrmedim biginde gec kalkrim yeni kahvaltimi yapiyorum

merhaba kizlar,birazdan alisverise gidcem..cikmadan bakayim dedim..
Lütfen herkes okusun..
Nora arkadasimizin gecen aylarda günlük 5 mesaj sayisini doldurmadigindan 1 sari karti vardi..
Kurallar geregi 1 sari kart daha alirsa diskalifiye ediliyor..
Bu hafta maalesef 35 mesaj yazamadigi icin 2.sari karti oldu ve takimdan cikarilmasi gerek..

Ben arkadasimizdan savunma istiyorum,amacimiz zayiflamak ve bu konuda ona 1 sans daha verilebilir..

Noracigim savunmasini yazsin,buna göre takim üyeleri savunmayi kabul edip etmediklerini bildirsinler..savunmayi kabul edenlerin cogunlukta olmasi halinde noraya 1 sans daha verilsin..yani 1 dahaki kural ihlaline kadar diskalifiye edilmesin...

Noracigim musait bir zamanda bu haftaki durumundan bahsedersen ,arkadaslarda ona göre oy kullanirlar...
kocaman öpüyorum canim:54:

ben mesajlarimi aksam sayicam,musait olanlar saysin lütfen:51:

merhaba kizlar,birazdan alisverise gidcem..cikmadan bakayim dedim..
Lütfen herkes okusun..
Nora arkadasimizin gecen aylarda günlük 5 mesaj sayisini doldurmadigindan 1 sari karti vardi..
Kurallar geregi 1 sari kart daha alirsa diskalifiye ediliyor..
Bu hafta maalesef 35 mesaj yazamadigi icin 2.sari karti oldu ve takimdan cikarilmasi gerek..

Ben arkadasimizdan savunma istiyorum,amacimiz zayiflamak ve bu konuda ona 1 sans daha verilebilir..

Noracigim savunmasini yazsin,buna göre takim üyeleri savunmayi kabul edip etmediklerini bildirsinler..savunmayi kabul edenlerin cogunlukta olmasi halinde noraya 1 sans daha verilsin..yani 1 dahaki kural ihlaline kadar diskalifiye edilmesin...

Noracigim musait bir zamanda bu haftaki durumundan bahsedersen ,arkadaslarda ona göre oy kullanirlar...
kocaman öpüyorum canim:54:

ben mesajlarimi aksam sayicam,musait olanlar saysin lütfen:51:

Kaptancım ilgine alakana tşk ederim şimdi yazıyorum savunmamı.

Öncelikle 2 sarı kartın açıklamasını da yapayım ki 2-sarı kart aldığım için takımda çok fazla online olmadığım düşünülmesin lütfen :50:

İlk sarı kart için kaptancıma da açıklama yapmıştım takıma yeni gelmiştim ve daha önce başka takımda yarışırken böyle bir kural olmadığından biraz rahat davranmıştım sanırım. O rahatlıktan dolayı ilk kartımı almıştım ne yazıkki.

Bu hafta aldığım sarı karta gelince, mesajlarımı saymıyorum ilk sarı karttan sonra zaten hep 35 mesaj sınırını fazlasıyla geçmiştim ofise ilk geldiğimde maillerimle beraber sayfayı açtığımdan gün içerisinde sayfaya yazıp 35 mesaj sınırını haylı haylı geçerim diye düşündüğümden bu hafta da mesajlarımı takıp etmedim maalesef. Bu hafta birçok üye beni aşağıda görmüş olabilir haftanın 5 günü tabii, diğer 2 günü de açıklayacağım. Yıl sonu olması itibariyle işyerinde çok yoğun bir hafta geçirdim sayfaya girince üye girişi yapıyordum ama mesaj yazamadım :50: ayrıca bu hafta 2 gün de ofisin dışarı işlerine koşturdum internet paketim var telden girebilirim ama üye girişi yapamıyorum telden bu nedenle msjda yazamıyorum. Açıkcası mesaj sınırını geçip geçmediğimi de perşembe günü dışarken aklıma geldi, internet cafeden gireyim dedim ama işlerim yolunda gitmeyince başka işler çıktı ogün yine yoğunluğum arttı.

Velhasılı kelam kızlar ben durumumu bu şekilde açıkladım, aslında bu haftakı yoğunluğumu düşünüp izin alsaydım keşke perşembe günü aklıma geldi tabii ama iş işten geçmişti, takdiri sizlere bırakıyorum :5:

Not: Bu da bana ders olsun :(((

Bnm ki 112 tane

Kızlar
Dün hastaneye gittim çok fenaydım serum igne vs yapıldı kan tahlillerimde enfeksiyon cıktı
Kızlar hala kötüyüm ama dün kü kadar degil

Bnm ki 112 tane

Kızlar
Dün hastaneye gittim çok fenaydım serum igne vs yapıldı kan tahlillerimde enfeksiyon cıktı

Canımcım çok geçmiş olsun, tam hastalık ayları, dikkat et kendine durumundan bizi de haberdar et...

Öncelikle 2 sarı kartın açıklamasını da yapayım ki 2-sarı kart aldığım için takımda çok fazla online olmadığım düşünülmesin lütfen :50:

İlk sarı kart için kaptancıma da açıklama yapmıştım takıma yeni gelmiştim ve daha önce başka takımda yarışırken böyle bir kural olmadığından biraz rahat davranmıştım sanırım. O rahatlıktan dolayı ilk kartımı almıştım ne yazıkki.

Bu hafta aldığım sarı karta gelince, mesajlarımı saymıyorum ilk sarı karttan sonra zaten hep 35 mesaj sınırını fazlasıyla geçmiştim ofise ilk geldiğimde maillerimle beraber sayfayı açtığımdan gün içerisinde sayfaya yazıp 35 mesaj sınırını haylı haylı geçerim diye düşündüğümden bu hafta da mesajlarımı takıp etmedim maalesef. Bu hafta birçok üye beni aşağıda görmüş olabilir haftanın 5 günü tabii, diğer 2 günü de açıklayacağım. Yıl sonu olması itibariyle işyerinde çok yoğun bir hafta geçirdim sayfaya girince üye girişi yapıyordum ama mesaj yazamadım :50: ayrıca bu hafta 2 gün de ofisin dışarı işlerine koşturdum internet paketim var telden girebilirim ama üye girişi yapamıyorum telden bu nedenle msjda yazamıyorum. Açıkcası mesaj sınırını geçip geçmediğimi de perşembe günü dışarken aklıma geldi, internet cafeden gireyim dedim ama işlerim yolunda gitmeyince başka işler çıktı ogün yine yoğunluğum arttı.

Velhasılı kelam kızlar ben durumumu bu şekilde açıkladım, aslında bu haftakı yoğunluğumu düşünüp izin alsaydım keşke perşembe günü aklıma geldi tabii ama iş işten geçmişti, takdiri sizlere bırakıyorum :5:

Not: Bu da bana ders olsun :(((
Canim bence 35 mesaj bir üye icin cok degil...

Is yerinde yogunluktan zaman bulamadigindan bence 1 sans daha verilebilir diyorum..
Sonucta keyfi gelmemezlik yapmamissin..
Canim lütfen bundan sonra yogun olacagin zaman bir mesajla belirt..sonra zor durumda kalma:54:
Bnm ki 112 tane

Kızlar
Canim cok gecmisolsun...cok üzüldüm:14:
Kaptancım ilgine alakana tşk ederim şimdi yazıyorum savunmamı.
Rica ederim canim benim:38:
Bende sarikart aldum herhalde kaptan 18di yazmistim dun :(
Caglacigim 2. sari kartta diskalifiye edilirsin,lütfen daha dikkatli ol ve 35 mesaj yazmaya bak:54:

Bende simdi geldim,mc donalds a gittik cocuklarla..orda yemedim,acim o yüzden hemen mutfaga gidip biseyler hazirlamam lazim..
iyi aksamlar hepinize,aksam gelirim..
Banucugum nerde kizlar,haberi olan varmi..pek gecmiste yapamadim,yazdimi birsey:43:

Bugun hasta ziyaretine gittim yeni girdim eve sizler ne yaptiniz bi bakiyim

Back
X