- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Kizlar varmisinz haftaya yine 1.ve ilk 3de bizden olsun ayyy nazara gelmeyelim sakin
ay hadı ınsallah cnm ben bu hafta veremedım ama haftaya hayırlısı adetım bıtmıs olucak ınsallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar varmisinz haftaya yine 1.ve ilk 3de bizden olsun ayyy nazara gelmeyelim sakin
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 340. ETAP SONUC LİSTELERİ
![]()
13 ARALIK /20 ARALIK
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................3. TAKIM![]()
İKİNCİ .................14. TAKIM
ÜÇÜNCÜ .................13. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
13. takımdan.............gubsej.................2,03%
İKİNCİ
9. takımdan.............aysesu......................1,97%
ÜÇÜNCÜ
3. takımdan.............sulofe .....................1,95%
Eki Görüntüle 903486 Eki Görüntüle 903487 Eki Görüntüle 903488
Tebrik ediyorum...harikasinizzz
Sulecigim süpersinEki Görüntüle 903489
Ben dedim 1. Biziz diyeee:))))
Kızlar günaydınnn
1.olmuşuzz, çok sevindimmmnice 1.'likleree
![]()
Kizlar gunaydin ve iyi geceler
Dun geceden beri surunuyorum esimin atesi duamedi serumlar buzlar yeni geldik eve iyilesip iyilesip hasta oluyoruz saka gibi kizlar menuleri yazamadim ama bi aksilik yok suanda bunu bilin hadi bize iyi geceler
merhaba kizlar,birazdan alisverise gidcem..cikmadan bakayim dedim..
Lütfen herkes okusun..
Nora arkadasimizin gecen aylarda günlük 5 mesaj sayisini doldurmadigindan 1 sari karti vardi..
Kurallar geregi 1 sari kart daha alirsa diskalifiye ediliyor..
Bu hafta maalesef 35 mesaj yazamadigi icin 2.sari karti oldu ve takimdan cikarilmasi gerek..
Ben arkadasimizdan savunma istiyorum,amacimiz zayiflamak ve bu konuda ona 1 sans daha verilebilir..
Noracigim savunmasini yazsin,buna göre takim üyeleri savunmayi kabul edip etmediklerini bildirsinler..savunmayi kabul edenlerin cogunlukta olmasi halinde noraya 1 sans daha verilsin..yani 1 dahaki kural ihlaline kadar diskalifiye edilmesin...
Noracigim musait bir zamanda bu haftaki durumundan bahsedersen ,arkadaslarda ona göre oy kullanirlar...
kocaman öpüyorum canim
ben mesajlarimi aksam sayicam,musait olanlar saysin lütfen![]()
Bnm ki 112 tane
Kızlar
Dün hastaneye gittim çok fenaydım serum igne vs yapıldı kan tahlillerimde enfeksiyon cıktı
Kızlar hala kötüyüm ama dün kü kadar degil
Canim bence 35 mesaj bir üye icin cok degil...Öncelikle 2 sarı kartın açıklamasını da yapayım ki 2-sarı kart aldığım için takımda çok fazla online olmadığım düşünülmesin lütfen
İlk sarı kart için kaptancıma da açıklama yapmıştım takıma yeni gelmiştim ve daha önce başka takımda yarışırken böyle bir kural olmadığından biraz rahat davranmıştım sanırım. O rahatlıktan dolayı ilk kartımı almıştım ne yazıkki.
Bu hafta aldığım sarı karta gelince, mesajlarımı saymıyorum ilk sarı karttan sonra zaten hep 35 mesaj sınırını fazlasıyla geçmiştim ofise ilk geldiğimde maillerimle beraber sayfayı açtığımdan gün içerisinde sayfaya yazıp 35 mesaj sınırını haylı haylı geçerim diye düşündüğümden bu hafta da mesajlarımı takıp etmedim maalesef. Bu hafta birçok üye beni aşağıda görmüş olabilir haftanın 5 günü tabii, diğer 2 günü de açıklayacağım. Yıl sonu olması itibariyle işyerinde çok yoğun bir hafta geçirdim sayfaya girince üye girişi yapıyordum ama mesaj yazamadımayrıca bu hafta 2 gün de ofisin dışarı işlerine koşturdum internet paketim var telden girebilirim ama üye girişi yapamıyorum telden bu nedenle msjda yazamıyorum. Açıkcası mesaj sınırını geçip geçmediğimi de perşembe günü dışarken aklıma geldi, internet cafeden gireyim dedim ama işlerim yolunda gitmeyince başka işler çıktı ogün yine yoğunluğum arttı.
Velhasılı kelam kızlar ben durumumu bu şekilde açıkladım, aslında bu haftakı yoğunluğumu düşünüp izin alsaydım keşke perşembe günü aklıma geldi tabii ama iş işten geçmişti, takdiri sizlere bırakıyorum![]()
Not: Bu da bana ders olsun((
Canim cok gecmisolsun...cok üzüldümBnm ki 112 tane
Kızlar
Dün hastaneye gittim çok fenaydım serum igne vs yapıldı kan tahlillerimde enfeksiyon cıktı
Kızlar hala kötüyüm ama dün kü kadar degil
Rica ederim canim benimKaptancım ilgine alakana tşk ederim şimdi yazıyorum savunmamı.
Caglacigim 2. sari kartta diskalifiye edilirsin,lütfen daha dikkatli ol ve 35 mesaj yazmaya bakBende sarikart aldum herhalde kaptan 18di yazmistim dun![]()