Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menum uc ceviz su
Kahvalti bir dilim yumurtali ekmek uc zeytin peynir bir t.k bal dereotu maydonoz domates
Ara kucuk mandalina yarim portakal
Ogle bir kepce corba,bir porsiuon pirasa,kirmizi lahana
Ara 30gr fistik neskafe
Aksam 4 kasik menemen yogurt
Ara greyfurt
Bitki cayi 3,5lt su markete gittim 20 dak yuriyus

Afiyet olsun canım . Çikolata fondü yapmıştı arkadaşım bitter çikolatayı eritip mevsim meyveleri ile birlikte ikram etti. Çikolata bir mum ısısında erirken ince çatallarda, dilimlenmiş meyveleri çikolataya batırıp yedik :43:

ne guzel anlattın oyle canım cektı:56:

daha önce yazmıştım sizlere. 8. takımda daha önce yarışmış ara vermiştim. takım kaptanımla ve püsküütle konuştum. 3. takımda yarışmak istediğimi sizlere söylemiştim. izin verirseniz yarın haftabaşı diyete ve spora başlayıp 3. takımda yarışmak istiyorum. haber verirseniz sevinirim...:16::16:

İyi akşamlar kızlar gerçi kimse yok ama olsun

Kizlar saliya kadar olmayabilirim,yarin gelecek misafirim..duruma göre gelmezsem haberiniz olsun canlarim...

hastalar iyilessin,sikintisi olanlar feraha kavussun,cocuk isteyenler hamis olsun:17: hepimiz citircik olalim birde..iyi geceler,öptüm hepinizi:16::54::54:

kolay gelsin kaptancımmmm senin misafirin olmak vardı:16::16:

Aminnnnn aminnnn aminnnn :38:

günaayyddııın ıyı pazarlar herkeslereeeee:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

iyi akşamlar şekercimmm:16:
hanımlar bu haftasonu misafirim vardı,
perşembe akşamki yemek neyseki salata ağırlıklıydı, diyetimi neredeyse bozmak zorunda kalmadım diyebilirim. sadece gelen diğer misafir ev yapımı çok güzel bir ekmek getirmişti, yarım dilimden az onu tattım, bir de yemek sonunda kabak tatlısı vardı ondan yedim, ama şekeri vs çok azdı..
aynı gece misafirimiz geldi yatılı. sabaha güzel bi kahvaltı hazırladım,trden gelen yufkayla börek yapmıştım, kendim de en ufağından yedim bi tane, ama onun dışında ekmek yemedim..
ama sonrasında haftasonu olduğu için biraz bozdum diyeti..:14: aslında eskisine göre hiçbişey yemiş sayılmam ama işte bozdum bi şekilde..

az kilo verdiğim için iki ileri bi geri gittiğim için kilo veremeyeceğim psikolojisine girdim çok kötü.. 57.7yi bu 2. veya 3. görüşüm. haftaya yine 58.3 çıkacakmışım gibi geliyor. elimde değil, yani uzun sürede veremeyince böyle oldum. nerede hata yapıyorum bulamıyorum da..

dün eşim de rahatszlandı, tüm gün yattı evde. ben de hem ev işleri hem çocuğun gönlünün eylenmesi işleriyle baya yoruldum, akşam çocuk uyuyunca oturdum biraz,dizi falan seyrettim, 1 gibi çok acıktım, dedimki en iyisi günler de kısayken bi kaç gün niyetleneyim çok borcum var, sahur yaptım, çok az ekmek peynir zeytin vs ile.. bu 2 hafta ardarda niyetlenmeyi düşünüyorum. ama karatayın önerdiği şekilde yapacağım sahuru vs..

eşine çok geçmiş olsun canımmm sabah olduğu için fazla kaçamak sayılmaz blucum akşama kadar yakmışsındır eminim inş bu hafta verirsin cnm menülerine bakıyorum bende bulamıyorumki bi hata şimdiden allah kabul etsin bitanem

kızlar ya hani biribirimiz için dua ediyoruz ya bu benim çok hoşuma gidiyo.Efendimiz en keskin duanın müminlerin birbirini görmeden habersiz edilen dua oldg.söylüyo.hepimiz birbirimizi görmeden dua ediyoruz ya bu harika bişey aklıma bi fikir geldi .birbirimize istediğimiz kiloya hayırlı bi şekilde ulaşmayı da dua edebiliriz şimdiden amiiiiiiiiin

Bu takımdakiii tüm kızkardeşlerimin gönlündeki tüm dileklerini gerçekleştir allahım aminnnnnnnn:16::16::16:

Herkeslere merhaba!!!
Kızlar dün hem yoğun bir gündü hemde bilgisayarımı işte unuttuğum telefonumda şarjı bittiği için hiç aranıza katılamadım arada sırada -telefonumun şarjı bitmeden önce - bir kaç yazıyı görüp beğenebildim sadece.. Aklım burda kaldı ama. Ben şimdi önce dünkü menümü paylaşayım ardından da geçmiş yapayım.
Cuma günü annelerde yemediğim mantıyı yemeyi planladığım için öğünlerini dengelemeye çalıştım . İnşallah başarılı olmuşumdur. Akşamınada bir arkadaşa davetliydik ve orada hiçbirşeyi yemedim neler neler vardı üstelik :(
Sabah 10:00
domates
Salatalık
1/2 pors peynir
1/2 yumurta beyazı
1 dilim ekmek

Tüm gün dışardaydım hem su içmeyi unuttum hemde ara ve öğle yemeği yiyemedim

Akşam 17:00
1 kade çorba
1 porsiyondan biraz az mantı
Salata

Belki yarım muz (daha az olabilir)
Fondü vardı birkaç dilimi bitter çikolata ya batırdım.

Spor gün 3-4 saat kızılaydaki işlerimi halletmek için dolaştım
Su 1,5 lt
Çay

Yanlış birşey var mı kızlar?

suyu az içmen şanssızlık olmuş şulem fondüde olmamış ama haftasonu ödülü diyelim akşam yemeğinden sonra meyve yememeye çalış bitanem

kizlar cok bakamadim gecmise ama msj sayimi yazmistim unuttum sşimdi yuzkusurdu :)

Noraa icin evett diyorum normal de aktif biri ama msj neden az cikmis ki :26:

Merve tekrar gecmis olsun .

Bana gelince hala yatak dosek durumundayim bide hala regl bekliyorum bence gripten oda etkilendi :9:

tekrar geçmiş olsun canımmm inş regl olursun rahatlarsın

Selam hanımlar
Nasılsınız hepinize geçmiş oşsun dilekleriniz için teşekkür ederim
Hasta olan arkadaslarada şifalar diliyorum
Hepinize geçmi olsun inş canlarım
Hastalık ewde geziyo eşim yatak döşek
Kızım yine istifar etti
Eşimin midesi buanıyo karnı agrıyo
Ben desen midem agzımda
Bakalım sonumuz hayrola:/
Kac gündür menümüdw yazamıyorum kaptancım dökülüyoruz :))
Ay gülesim geldi sinirlerim hopladı
Ya şafi şifa ver cümlemize
NORACIGIMA BİR ŞANS VERİLMELİ BENCE

Ailece hastasınız offff çok geçmiş olsun çok zor durumun mervem senin ayakta durman lazım

daha önce yazmıştım sizlere. 8. takımda daha önce yarışmış ara vermiştim. takım kaptanımla ve püsküütle konuştum. 3. takımda yarışmak istediğimi sizlere söylemiştim. izin verirseniz yarın haftabaşı diyete ve spora başlayıp 3. takımda yarışmak istiyorum. haber verirseniz sevinirim...:16::16:

tatlım tekrar hg şu an takımımız full olduğu için kardeş takımımızla yani 8, takımla devam etmen daha uygun olur sanırım istediğin kiloya en kısa sürede ulaşman dileğiyle:16:

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 yumurtalı omlet
1 çay bar ceviz fındık
2 kuru erik
1/2 portakal
1 fincan zencefil çayı

ÖĞLE :
1 kase üzüm çekirdekli keten tohumlu yoğurt

AKŞAM:
1 kase ezogelin çor
3 ad ızgara köfte
1 bardak ayran
salata

SPOR
1,5 saat koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik 1 saat alışveriş:8:

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan zencefil çayı
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3

Günaydın takimimin güzel bayanlari :16:

Gecmis olsun dilekleriniz icin cok sagolun takim bi hastaliktan kurtulamadi blu canim esine gecmis olsun .

Annemin eksili tutmac corbasindam beri yedigimi cikarmadim

Bi kavonoza koydum ise goturuyorum buhunde onu yiyecegim midem duzelene kadar

Ee sizlerden nbr hastalar sifa bulsun en kisa zamanda :16:

MENÜM

KAHVALTI
1 yumurtalı omlet
1 çay bar ceviz fındık
2 kuru erik
1/2 portakal
1 fincan zencefil çayı

ÖĞLE :

AKŞAM:
1 kase ezogelin çor
3 ad ızgara köfte
1 bardak ayran
salata

SPOR

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 fincan siyah çay
1 fincan zencefil çayı
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3

Uu hafta sonu ocin bile super bi menu:nazar:

Afiyet olsun canım . Çikolata fondü yapmıştı arkadaşım bitter çikolatayı eritip mevsim meyveleri ile birlikte ikram etti. Çikolata bir mum ısısında erirken ince çatallarda, dilimlenmiş meyveleri çikolataya batırıp yedik :43:

Suleee:47: ayy bide guzel anlatmis ki

Menum uc ceviz su
Kahvalti bir dilim yumurtali ekmek uc zeytin peynir bir t.k bal dereotu maydonoz domates
Ara kucuk mandalina yarim portakal
Ogle bir kepce corba,bir porsiuon pirasa,kirmizi lahana
Ara 30gr fistik neskafe
Aksam 4 kasik menemen yogurt
Ara greyfurt
Bitki cayi 3,5lt su markete gittim 20 dak yuriyus

Canom ben beğendim menunu fistikta az yenmis kararinda :)

Günaydın kızlar nasılsınız
Biz biraz daha iiyiz eşim aksama dogru toparlandı şükür
Kuzum arada istifar ediyo ama ateş ishal halszlik yok bide bol bol gaz kaçırıyo
Yha kızım nerden üşütüyo olabılır tecrubeli anneler yardım
Help! Help! Help!
Bn toparlandm aksam eşimle tartıştık artık dıyet miyet yok zayıflıcm dıye kndini hasta ettin
Yok gözlerinin altı morardı
Artık yeter dıyorum dıyet yapmıyorum dıkkat edıyorum dıyokı bilinçalltın ole gale gelmişki sunu yersem sukadar kalori alırım dıye hesaplıyormuş:))))dogru ama caktırmadım
Haftasonu ne bul muşsa getırmiş ewe sunu yıcen bunu yıcen kendine bakcan cok kacırdım cok
Bu adam bni öldürecek
Dedim sen karısma tmm
Bn halletcem iyi bakcaz dedi
Bi bu eksikti
Ahh kızlar ahh

Swetem ccnm hoşgeldn nasılsn iimisin
Ailene tekrar geçmiş olsun

Eriğim canm regl oldun mu canm bnm bnde bu hafta olmm lazım bakalım bakalım

Kızlar bu dkhapı bni şişirdi resmn ödem var vucudumda bariz belli
Karnımı hafif şişiriyom taş gibi ve hamile gibi duruyom bu aydan sonra kullnmıcam bakalım inş kullnmadsnda adet olurum
Ayy sizi cok özlemişimmm...

Günaydın kızlar nasılsınız
Biz biraz daha iiyiz eşim aksama dogru toparlandı şükür
Kuzum arada istifar ediyo ama ateş ishal halszlik yok bide bol bol gaz kaçırıyo
Yha kızım nerden üşütüyo olabılır tecrubeli anneler yardım
Help! Help! Help!
Bn toparlandm aksam eşimle tartıştık artık dıyet miyet yok zayıflıcm dıye kndini hasta ettin
Yok gözlerinin altı morardı
Artık yeter dıyorum dıyet yapmıyorum dıkkat edıyorum dıyokı bilinçalltın ole gale gelmişki sunu yersem sukadar kalori alırım dıye hesaplıyormuş:))))dogru ama caktırmadım
Haftasonu ne bul muşsa getırmiş ewe sunu yıcen bunu yıcen kendine bakcan cok kacırdım cok
Bu adam bni öldürecek
Dedim sen karısma tmm
Bn halletcem iyi bakcaz dedi
Bi bu eksikti
Ahh kızlar ahh

Swetem ccnm hoşgeldn nasılsn iimisin
Ailene tekrar geçmiş olsun

Eriğim canm regl oldun mu canm bnm bnde bu hafta olmm lazım bakalım bakalım

Kızlar bu dkhapı bni şişirdi resmn ödem var vucudumda bariz belli
Karnımı hafif şişiriyom taş gibi ve hamile gibi duruyom bu aydan sonra kullnmıcam bakalım inş kullnmadsnda adet olurum
Ayy sizi cok özlemişimmm...

Ayy bu erkekler hep ayni ne gelse basimiza diyetten biliyolar benimkide o yagli bu boyle dersen iste kalirsin ortadadiyor sanki kendi hasta degil di :33:

Yok mervecim nerde ruyalarima girdi ruyamda regl olmusum sabah bi uyandim ped aldim ( 5 gundur regl beklentisine pedle geziyom bos bos) aa gittim yine birşey yok umutlansam mi umutlanmasam mi bilemedim benim ilkide 8 gunde silik cikmisti gec dollenme ondan mi cikmiyor mercimegim yoksa havalardan mi boyle olfum bilemedim bide dunden beri afedersiniz bir gigus agrosi dokunamiyorum yatarken nile aciyo sastim kaldim valls

MENÜM

KAHVALTI
1 yumurtalı omlet
1 çay bar ceviz fındık
2 kuru erik
1/2 portakal
1 fincan zencefil çayı

ÖĞLE :

AKŞAM:
1 kase ezogelin çor
3 ad ızgara köfte
1 bardak ayran
salata

SPOR

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 fincan siyah çay
1 fincan zencefil çayı
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3

canım maşallah valla, iradene hayranım hiç kaçamaksız gidiyorsun süpersin.. sporuna da bayıldım ya...keşke ben de yapabilsem, sabahları erken kalkamıyorum ki o zaman yapayım.. akşam erken yatamıyorum çünkü..

kızlar menümü yazayım:

sahur: zeytin, peynir, domates, çeyrek pizza (lavaş üzerine kaşar ve mantar)(biliyorum cıss ama ertesi gün niyetli olacağım için yedim ekmeği çok çok inceydi) ve malesef 3 parça çikolata :14: gelen misafir getirmişti, rafaello, çok severim malesef dayanamadım.. işte haftasonu kaçamaklarım bunlardı..

iftar: 1 hurma,1 porsiyon kıymalı taze fasulye, 1 kase yoğurt, kocaman bir kase salata

sonrasında: 1 şekersiz türk kahvesi

su: iftardan sonra 8 bardak su içtim, hemen hemen 2 lt oluyor. anca bu kadar içebildim.

spor: yok malesef..

hava o kadar soğuk ki dışarda dolaşamıyoruz, bilseydim türkiyeden kabanlarımızı getirirdim, 15 gün için de kaban masrafı yapmam açıkcası.. hırkalarla idare ediyorum.. dışarda yürüyüşe başlarsam belki daha iyi olur.. of kızlar ya sporu bi türlü hayatıma oturtamadım..

bugün sabah canım yumurta istemedi, 1 bardak süt içtim, yanıma 1 elma, 1 avuç badem fındık karışımı ve birazcık kuru üzüm aldım.. üzümleri yiyemedim aşırı şekerli geldi, elmanın da yarısını yiyemedim.. sanki baklava yemiş gibiyim inanın.. eskiden olsa kesinlikle etkilemezdi.. işte karataya bu yüzden dayanıyorum :)))

kızlar menümü yazayım:

sahur: zeytin, peynir, domates, çeyrek pizza (lavaş üzerine kaşar ve mantar)(biliyorum cıss ama ertesi gün niyetli olacağım için yedim ekmeği çok çok inceydi) ve malesef 3 parça çikolata :14: gelen misafir getirmişti, rafaello, çok severim malesef dayanamadım.. işte haftasonu kaçamaklarım bunlardı..

iftar: 1 hurma,1 porsiyon kıymalı taze fasulye, 1 kase yoğurt, kocaman bir kase salata

sonrasında: 1 şekersiz türk kahvesi

su: iftardan sonra 8 bardak su içtim, hemen hemen 2 lt oluyor. anca bu kadar içebildim.

spor: yok malesef..

hava o kadar soğuk ki dışarda dolaşamıyoruz, bilseydim türkiyeden kabanlarımızı getirirdim, 15 gün için de kaban masrafı yapmam açıkcası.. hırkalarla idare ediyorum.. dışarda yürüyüşe başlarsam belki daha iyi olur.. of kızlar ya sporu bi türlü hayatıma oturtamadım..

Allah kabul etsin canim keske sahurda yumurta filan yeseydin inan daha tok tutuyotr ben hic dikkat etmeden ramazanda uc kg verdim iftarda istedigimi yedim sahurda yumurta sut peynit dom sal eksik etmedim haa uc tanede ceviz .

günaydın kızlar.geçmişi okuyamadım.cok yogun ve sıkıcı bir haftasonu geçirdim.umarım sizler güzel geçirmişsinizdir.

Günaydınnn kızlarr :16:

Geçmişi okudumm, sanırım herkes evet oyu kullanış benimm için sanırım takımdayım hala :52: hepinize çok teşekkür ederim, sizleri seviyormmm :16:

Bugün çok mutluyummm içim kıpır kıpırr cumadan beri 1 kg gitmişş :52: bu hafta cumaya kadar 2 kg hedefimm, aşktan olsa gerek:1: çok azimliyim sabah ve akşamki yürüyüşlerimi daha tempolu yapmaya başladım sıfır kaçamaksız ilerliyorum.

Bu arada kaptancım sana yetiştimmm :52:

Gunaydin hanimlar 40 dak yani 4km yuruyusumu yapim bir lt suyumu ictim 1saat utu simdide az kalorili bol enerjili kahvaltimi yapicam

Back
X