- 6 Mayıs 2013
- 3.825
- 3.130
- 133
hanımlar bu haftasonu misafirim vardı,
perşembe akşamki yemek neyseki salata ağırlıklıydı, diyetimi neredeyse bozmak zorunda kalmadım diyebilirim. sadece gelen diğer misafir ev yapımı çok güzel bir ekmek getirmişti, yarım dilimden az onu tattım, bir de yemek sonunda kabak tatlısı vardı ondan yedim, ama şekeri vs çok azdı..
aynı gece misafirimiz geldi yatılı. sabaha güzel bi kahvaltı hazırladım,trden gelen yufkayla börek yapmıştım, kendim de en ufağından yedim bi tane, ama onun dışında ekmek yemedim..
ama sonrasında haftasonu olduğu için biraz bozdum diyeti..aslında eskisine göre hiçbişey yemiş sayılmam ama işte bozdum bi şekilde..
az kilo verdiğim için iki ileri bi geri gittiğim için kilo veremeyeceğim psikolojisine girdim çok kötü.. 57.7yi bu 2. veya 3. görüşüm. haftaya yine 58.3 çıkacakmışım gibi geliyor. elimde değil, yani uzun sürede veremeyince böyle oldum. nerede hata yapıyorum bulamıyorum da..
dün eşim de rahatszlandı, tüm gün yattı evde. ben de hem ev işleri hem çocuğun gönlünün eylenmesi işleriyle baya yoruldum, akşam çocuk uyuyunca oturdum biraz,dizi falan seyrettim, 1 gibi çok acıktım, dedimki en iyisi günler de kısayken bi kaç gün niyetleneyim çok borcum var, sahur yaptım, çok az ekmek peynir zeytin vs ile.. bu 2 hafta ardarda niyetlenmeyi düşünüyorum. ama karatayın
önerdiği şekilde yapacağım sahuru vs..
allah kolaylık versin arkadaşım.işini rast getirsin