Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

NE KIZLAR KK YA GİREMİYORUM.

TAM KK YA GİRDİM YAZI YAZAYIM DİYORUM ÖYLEEEEE DONUP KALIYORakannehir

2haftaya 5 kilo vermezsem benim adimda semo degil kaydirigubbakcemile3

nisan var cunku, ve mukemmel gorunmem lazim :kedi:
inşallah tatlım
geçmiş olsun canımcım

DÜN AKŞAM SAAT 22:00 GİBİ MERSİN DEN ARKADAŞIM GELDİ EŞİYLE BERABER, ANACIM NASIL ÖZLEMİŞİM ARKADAŞIMI ANLATAMAM:1hug:

GECE 04:00 DE YATTIM VE SABAH 06:30 KALKTIM:hulya:

herkese selam..
sabah 2 tane küçük poğça yedim şekersiz çayla.
bu aralar canım hiçbişey istemiyor.öyle özel bişeyler hazırlayamıyorum.önüme ne gelirse yiyorum tabi az olmak kaydıyla.
şimdide oğlumu uyuttum biraz temizlik yapıcam.görüşürüz kızlarr...

DÜN AKŞAM SAAT 22:00 GİBİ MERSİN DEN ARKADAŞIM GELDİ EŞİYLE BERABER, ANACIM NASIL ÖZLEMİŞİM ARKADAŞIMI ANLATAMAM:1hug:

gözün aydın canım.benimde en yakın arkadaşım istanbulda yaşıyor.nadiren görüşebiliyoruz.bizde öyle biraraya gelince konuşacaklarımız bitmiyor. yerimseniben

Slm kizlar, diyetim iyi gidiyor zemuszemus

Nisan bu ayin 13 de o zamana vercem 3-4 kilo

ciddi ciddi kafaya koydum yani kaydirigubbakcemile5

Hava soguk bugun yaa, donuyorum...

Turkiyede havalar nasil

Cuma gunune, benim kadar iddali olanlar varmi?

Varsa idda yapalim kizlar, idda olunca, insan daha cok caba gosteriyor

merabalar herkese..nasılsınız..ben iyiyim..

bikaç gündür bende baya dikkat ediyıorm yememe..sıcak limonlu suyumu içiyorum ip atlıyorum falan ama kiloda bi oynama yok şimdilik..yıllardır genelde bu civarda olduğundan heralde daha inmiyo..ama ben daha inatçıyım..73.5 olayım kırılsın şu zincir artık...

ne yedim içtim yazaym

sabah (önce limonlu sıcak su)
bir kaç çatal b.peynir
bir kaç ç.kaşıgı bal
bir haşlama yumurta
bir fincan şekersz çay

arada bir havuç yedim

saat 13:30 gibi iki kaşık türlü
bir kasede cacık yedim
bir dlm ekmk

17:00 gibi akşamıda yiyim yemek faslı bitsiiiinn bugün
yine türlüden bir kaşık
karalahana çorbası bir kase
bir kaşık pilav ve cacık yemeyi düşünüyorum
çok gibi oldu ama azıcık azıcık yiyorum vala doymadan kalkıyorum sofradan...

neyse kıslar ben şimdilik kaçtımm.tekrar görüşmek üzere..hoşçakalın opuyorumnanaktan

bu arada semocum evet canım buralarda çook soğuk donuyos vallahi delikafadulden
nam ablacım gözün aydın negüzel arkadaşınla hasret gidermişsin..

bernuşcum geçmiş olsun canm inş. kötü bişey çıkmaz tatlım

ay ben çıkayım artık.çok konuştum dimi..hati kalın sağlıcakla

Son düzenleme:
GÜNAYDIIIINNNNopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

GÜNÜN RAPORU;

AKŞAM 1.30 SAAT SPOR

AKŞAM YEMEĞİM,
2 KEPCE ÇORBA
1 KEPCE TAZE FASÜLYE
SALATA

SABAH, YÜRÜYÜŞ YAPAMADIM KIZLAR BAYA YAĞMUR YAĞIYOa.s
EKMEK PEYNİR

ÖĞLENE TON BALIKLI SALATA YAPACAĞIM, MALZEMEMİ GETİRDMcokacimcoookalkisalkisalkis

AKŞAMA ALLAH KERİM BAKALIM NE YİYCES:sm_confused:

NAMCIM GÖZÜN AYDIN CANISI,
BAK SEN BENİ ÇOOOOOK İHMAL ETMEYE BAŞLADIN HABERİN OLSUN:sinifsinif:mafoldumben

SEMOŞUM ANKARADA BAYA SOĞUDU, ASLINDA HAVALAR GAYET GÜZEL GİDİYORDU,
AMA BİRDEN BASTIRDI SOĞUKLAR:sm_confused: EEEE NORMAL MEVSİMİDİR ŞİMDİ,
ALLAH FAKİR FUKARANIN YARDIMCISI OLSUB:Saruboceq:

selam canlarım
özledim sizi valla şöyle bi öpem siziŞenizŞeniz(öpüşmeyin diyorlar ama sanaldan da bişey olmaz yok valla öpcem)ŞenizŞeniz

bernuşcum canım bırakma kendini canım inşallah düzelir herşey hayatında:Saruboceq:Şeniz

nam ablacım gözün aydın ne şanslısın benim arkadaşlarım çok uzaklarda mafoldumbenhele bir tanesi var orta okulu ve liseyi beraber okuduk onu en son 2002 de fatsaya gittiğimde görmüştüm.mafoldumben

buralar fena soğuk yağmur donuyoruz. kombi yanıyor ama banamısın demiyor valla.
dün benim canavarı doktora götürdük yine.geçen ayın 22 sinden beri evde okula göndermedik ama evdede hasta oldu.diğer ilaçları içemediği için şimdi öksürüyor broşlar dolmuş dedi doktor.
yine evde ne zaman iyileşecek belli değil. dün gece uyuyamadı kuzum öksürmekten.öksürdükçe kustu.mafoldumbenmafoldumben
bende de kırgınlık var.halsizim midem bulanıyor gözümü açamıyorum.mafoldumben
ne pis bir salgındır ya valla napcaz şu aşı işini düşünüp duruyoruz. kimse güvenmiyor. kime sorsak içinde ne var neler çıkar uzun vadede belli değil diyor aşı yaptırmayacaklarmış.aşı yapılıncada 10 gün geçmeden koruyuculuk kazanmıyormuş bünye. o zaman zarfında yinede domuz gribi olunabilirmiş.

arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz domuz gribi aşısını yaptıracakmısınız?

neyse yine dert yandım size napim yalnızlık kimsesizlik zor sizde olmasanızmafoldumbenmafoldumben

Evet kalimera cim ya, gercektende, ALLAh fakir fukaranin yardimcisi olsun.

Allah kimseyi acta acikta birakmasin :Saruboceq:

GEL ANACIM GEL ALLASEN BENDE SENİ ÖPCEM VALLA

EVET KIZLAR ARKADAŞIMLA SOHBET HOŞ OLUYOR TABİKİ
BİZİM KONUŞMALARIMIZA ALIŞ OLMADIĞI İÇİN EŞİ ÖYLEEE:1shok: BAKIYOR YÜZÜMÜZEakannehir

DÜN ONLAR İLE BERABER TÜP BEBEK İÇİN GİTTİK:Saruboceq:

GÖZÜN AYDIN CANIMCIM..
İNŞALLAH ALLAH ONLARADA VE İSTEYEN HERKESE ÇOCUK NASİP EDER..:Saruboceq:

HADİ BAKALIM KİM TUTAR SENİ...:lepi:
GÖRCEZ BAKALIM...

SAĞOL CANIM BENİM...DÜN REGL DAN DOLAYI GİDEMEDİM..HAFTAYA KALDI BAKALIM...a.s.
NASILSIN ABLACIM...VALLA DOĞRUSUN,ÇOK SOĞUK ÇOOOOK...
AKŞAM ÜZERİ KIZIMI KARŞILIYIM DEDİM DE AZ KALSIN UÇARAK OKULA GÖTÜRECEKTİ BENİ...mafoldumben

HOŞDELDİN...İYİSİNDİR İNŞALLAH CANIM..opuyorumnanaktan

SAĞOL BALIM..İNŞALLAH DİYEBİLİYORUM SADECE...ALLAH BÜYÜKTÜR..:Saruboceq:

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN GÜZELİM...TAHLİLLERİNİ YAPTIR BENCE...ŞU İLLET HASTALIĞA DİKKAT...ALLAH ŞİFA VERSİN..a.s.

herkese merhabalar..nasılsınız kızlar..ben iyiyim..Allah'a şükür buara iyi dikkat ediyorum yememe içmeme aman nazar değmesin...hep böyle devam edebilsem keşke ya bozmadan..
sabah:önce limonlu sıcak su
aynı kahvaltım

öğle:bayaa bi dışarda gezdimm
evde bir simit
bir kase cacık yedim

dahada bişey yemedim..bir elma yedim sadece..
şimdilik ben kaçtım hanımlar.görüşürüz..hoşçakalın opuyorumnanaktan

Slm cabik cim, aman ALLAH bozmasin, bende ayni durumdayim senin gibi, cumartesi gunun den beri dikkat ediyorum kaydirigubbakcemile5

kızlar süpersinizya.bende bi süredir fazla kaçırıyorum :kedi: biri beni durdursun.sanırım 92den 75e düşünce bu durum oldu.eskiden hiç bi istediğimi giyemiyodum tabi şimdi biraz bişeye benzeyince saldım kendimi.bide herkes çok güzel oldun ye bişey olmaz filan diyince diyet hakgetire.. mafoldumben
benim bi silkelenmem lazım.yarın sabah ılık limonlu su içip güne başlıyım.
yarın görüşmek üzre..

GÜNAYDIIIIN ŞEKERLERopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUNkaydirigubbakcemile5

GÜNÜN RAPORU; AKŞAM SPORUMU YAPAMADIM ÇÜNKÜ EVE ÇOK GEÇ GİTTİM,
ŞİRKETLE İLGİLİ İŞLERİM VARDIa.s SAAT 8 DE EVE GİDEBİLDİM O YÜZDENa.s

AKŞAM YEMEİM,
1 DOMATES
7-8 ZEYTİN
ÇOK AZ PEYNİR
4 TANE PARMAK SOSİS
2 DİLİM EKMEK

SABAH, 45 DAİKA YÜRÜYÜŞ
ŞİMDİDE EKMEK ARASI MAYDONOZ DERE OTUMU YİYORUMcokacimcoook
ÜSTÜNEDE BOLCANA LİMON ÖÖÖFF SÜPER BİŞEY BUUcokacimcoook

ÖĞLEN GENE MALZEMEMİ GETİRDİM TON BALIKLI SALATA YİYCEMcokacimcoook

AKŞAMA EVDE KÖFTE YAPCEM KISLARcokacimcoook

ÖPÜLDÜNÜZ KOCAMAN KOCAMANopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan....

ELMA SİRKESİ İLE ZAYIFLAM

zayıflamak için: alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Bir bardak suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1-2 tatlı kaşığı bal katarak, günde 3 kez, mümkünse yemeklerden önce (fazla kilo problemi için de etkili olan elma sirkesi bu amaçla kullanılacaksa mutlaka yemeklerden önce alınmalıdır) kullanılır

Sabahları aç karnına içtiğiniz bir bardak elma sirkesi-bal kokteylinin içindeki müthiş zenginliği öğrenmiş bulunuyorsunuz artık. Bu zenginliğin sağlığımıza yaptığı katkılara da şöyle kısaca bir göz atmamız herhalde yararlı olacaktır.

- Öncelikle bedenimiz güçlenir ve bedensel uğraşlara ve strese karşı koyabilecek dayanıklılığı kazanır. Sirkenin içerdigi yüksek orandaki potasyum sayesinde, kalp kasları dahil olmak üzere tüm kas yapısı da güçlenecektir. Kramplara karşı, kokteylinizi maden suyu ile hazırlayabilir
ve her öğünde 1 bardak içebilirsiniz.

- Sık sık grip, soğuk algınlığı veya üst solunum yolları iltihabına yakalanan kişiler, bağışıklık sistemleri sirke-bal kokteyli sayesinde güçleneceği için, bu tür sıkıntılardan büyük çapta kurtulmuş
olacaklardır. Ama bu tedaviyi asağıdaki plana göre uygulamakla kalıcı sonuçlara ulaşabilmek mümkün olacaktır.

- Soğuk algınlığı ve grip zamanlarından önce, 4 haftalık bir sirke-bal kokteyli kürüne baslayın ve günde 3 bardak için.

- Sirke-bal kokteyli nezleye karşı da bedeni güçlendirecektir. Nezleye karşı ayrıca, 1 ölçü elma sirkesi 2 ölçü suya karıştırılır, kaynama derecesine kadar ısıtılır ve inhalasyon tedavisi uygulanır.

- Boğaz ağrısı ve ses kısıklığında, 1 ölçü elma sirkesi ile 3 ölçü ılık su karıştırılır ve saat başı derin gargaralar yapıldıktan sonra tükürülür. Bu gargaraların adaçayı ile dönüşümlü yapılması etkiyi daha da arttıracaktır.

- Öksürüğe karşı, 4 yemek kaşığı dolusu akışkan balla 3 tatlı kaşığı elma sirkesini iyice karıştırın. Öksürük gıcıgına karşı yarım tatlı kaşığı alın ve yavaş yavaş yutun. Ayrıca, bolca kekik çayını balla tatlandırın ve yudumlayarak için.

- Yüksek kolesterole karşı, günde pek çok kere elma sirkesi-bal kokteyli içilir. Salatalarda öncelikle elma sirkesi kullanılır.

- Gaz şişkinliğine karşı, her öğünden yarım saat önce 1 bardak elma sirkesi-bal kokteyli içerek, sağlıklı bir bağırsak florasinin temelini atın. Bu kokteyle rezene veya frenk kimyonu çayı da
ekleyebilirsiniz.

- Kabızlığa karşı, günde pek çok kere, 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ekleyerek için.

- Ergenlik sivilcelerine karşı, her yemekten yarım saat

önce, içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi eklenmiş 1 bardak su için. Yüzünüze buğu banyoları uygulayın: 1 litre kaynar derecede sıcak suya 4 yemek kaşığı elma sirkesi ve 2 yemek kaşığı dolusu mayıs papatyası ekleyin, 1-2 kere
karıştırın ve başınızı büyük bir havluyla örterek 5-10 dakika gözlerinizi yumarak bekleyin. Yüzünüzü suya çok yaklaştırmayın!

İyileştirici özellikleri

* Besinlerin verimli kullanımını, metabolizmanın sağlıklı işleyişini, vücudun asit alkali dengesini korumasını sağlar. Örneğin kalsiyumun daha verimli kullanımını sağlayıp, bir yandan kemiklerin yeniden gerekli kalsiyumu almasını desteklerken, bir yandan da eklemlerdeki kalsiyum birikimini kırar.

Uzun süreli kullanımı eklem ve kemiklerdeki sertlik ve sıkıntılara son verir.

* Sodyumun etkisini yansızlaştırarak yüksek tansiyondan korur.

* Kolesterolü düşürür. İçerdiği doğal asitler ve enzimler kanın daha sağlıklı ve ince akmasını sağlar.

* Başta damarlar, karaciğer, böbrekler olmak üzere vücudu detoksifiye eder, yağlı-mukus kalıntıları parçalar.

* İçerdiği yoğun potasyum sayesinde hücre büyümesini destekler.

* Soğuk algınlıklarında, boğaz enfeksiyonlarında, bronşitte içilebilir ya da buhusu yapılır.

* İdrar yolları enfeksiyonlarında, sindirim bozukluklarında, kramplarda, yaban arısı sokmasında, saçta kepekte, uyku bozukluklarında, kulak çınlamasında da kullanılır

NOT:AVON SAYAFASINDAN ALINTIDIR

...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…