inşallah tatlım2haftaya 5 kilo vermezsem benim adimda semo degil kaydirigubbakcemile3
nisan var cunku, ve mukemmel gorunmem lazim :kedi:
geçmiş olsun canımcım[ı]merhabalar...nasılsınız...motivasyonumuz bayağı düşük dimi...havalar,hastalıklar,stres derken göçükleri oynuyoruz heralde...neyse umarım silkeleniriz...
Bugün eşim izinli...işleri var...bende dr a gidip bi kontrolden geçicem sanırım....hiç istemiyorum ama...neyse...
Uzun zamandır evden dışarı çıkmıyorum...kısa mesafeler hariç...can istemeyince öyle oluyor işte...
Yediklerime gelince...
Sabah:
1 dilim ekmek,
5 adet acı biber...
3 tane zeytin...
1 kupa karma bitki çayı...
Temizlik...
öğlen:
1 kupa çorba,
akşam:
2 küçük tavuk butcuk,
acı biber...
Yatana kadar 2.5 lt su...
Allah rahatlık versin kızlar...:saruboceq:[/ı]
DÜN AKŞAM SAAT 22:00 GİBİ MERSİN DEN ARKADAŞIM GELDİ EŞİYLE BERABER, ANACIM NASIL ÖZLEMİŞİM ARKADAŞIMI ANLATAMAM:1hug:
GECE 04:00 DE YATTIM VE SABAH 06:30 KALKTIM:hulya:
selam canlarım
özledim sizi valla şöyle bi öpem siziŞenizŞeniz(öpüşmeyin diyorlar ama sanaldan da bişey olmaz yok valla öpcem)ŞenizŞeniz
bernuşcum canım bırakma kendini canım inşallah düzelir herşey hayatında:Saruboceq:Şeniz
nam ablacım gözün aydın ne şanslısın benim arkadaşlarım çok uzaklarda mafoldumbenhele bir tanesi var orta okulu ve liseyi beraber okuduk onu en son 2002 de fatsaya gittiğimde görmüştüm.mafoldumben
buralar fena soğuk yağmur donuyoruz. kombi yanıyor ama banamısın demiyor valla.
dün benim canavarı doktora götürdük yine.geçen ayın 22 sinden beri evde okula göndermedik ama evdede hasta oldu.diğer ilaçları içemediği için şimdi öksürüyor broşlar dolmuş dedi doktor.
yine evde ne zaman iyileşecek belli değil. dün gece uyuyamadı kuzum öksürmekten.öksürdükçe kustu.mafoldumbenmafoldumben
bende de kırgınlık var.halsizim midem bulanıyor gözümü açamıyorum.mafoldumben
ne pis bir salgındır ya valla napcaz şu aşı işini düşünüp duruyoruz. kimse güvenmiyor. kime sorsak içinde ne var neler çıkar uzun vadede belli değil diyor aşı yaptırmayacaklarmış.aşı yapılıncada 10 gün geçmeden koruyuculuk kazanmıyormuş bünye. o zaman zarfında yinede domuz gribi olunabilirmiş.
arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz domuz gribi aşısını yaptıracakmısınız?
neyse yine dert yandım size napim yalnızlık kimsesizlik zor sizde olmasanızmafoldumbenmafoldumben
DÜN AKŞAM SAAT 22:00 GİBİ MERSİN DEN ARKADAŞIM GELDİ EŞİYLE BERABER, ANACIM NASIL ÖZLEMİŞİM ARKADAŞIMI ANLATAMAM:1hug:
GECE 04:00 DE YATTIM VE SABAH 06:30 KALKTIM:hulya:
Slm kizlar, diyetim iyi gidiyor zemuszemus
Nisan bu ayin 13 de o zamana vercem 3-4 kilo
ciddi ciddi kafaya koydum yani kaydirigubbakcemile5
Hava soguk bugun yaa, donuyorum...
Turkiyede havalar nasil
Cuma gunune, benim kadar iddali olanlar varmi?
Varsa idda yapalim kizlar, idda olunca, insan daha cok caba gosteriyor
bu arada semocum evet canım buralarda çook soğuk donuyos vallahi delikafadulden
nam ablacım gözün aydın negüzel arkadaşınla hasret gidermişsin..
bernuşcum geçmiş olsun canm inş. kötü bişey çıkmaz tatlım
ay ben çıkayım artık.çok konuştum dimi..hati kalın sağlıcakla
GÜNAYDIIIINNNNopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
GÜNÜN RAPORU;
AKŞAM 1.30 SAAT SPOR
AKŞAM YEMEĞİM,
2 KEPCE ÇORBA
1 KEPCE TAZE FASÜLYE
SALATA
SABAH, YÜRÜYÜŞ YAPAMADIM KIZLAR BAYA YAĞMUR YAĞIYOa.s
EKMEK PEYNİR
ÖĞLENE TON BALIKLI SALATA YAPACAĞIM, MALZEMEMİ GETİRDMcokacimcoookalkisalkisalkis
AKŞAMA ALLAH KERİM BAKALIM NE YİYCES:sm_confused:
NAMCIM GÖZÜN AYDIN CANISI,
BAK SEN BENİ ÇOOOOOK İHMAL ETMEYE BAŞLADIN HABERİN OLSUN:sinifsinif:mafoldumben
SEMOŞUM ANKARADA BAYA SOĞUDU, ASLINDA HAVALAR GAYET GÜZEL GİDİYORDU,
AMA BİRDEN BASTIRDI SOĞUKLAR:sm_confused: EEEE NORMAL MEVSİMİDİR ŞİMDİ,
ALLAH FAKİR FUKARANIN YARDIMCISI OLSUB:Saruboceq:
selam canlarım
özledim sizi valla şöyle bi öpem siziŞenizŞeniz(öpüşmeyin diyorlar ama sanaldan da bişey olmaz yok valla öpcem)ŞenizŞeniz
bernuşcum canım bırakma kendini canım inşallah düzelir herşey hayatında:Saruboceq:Şeniz
nam ablacım gözün aydın ne şanslısın benim arkadaşlarım çok uzaklarda mafoldumbenhele bir tanesi var orta okulu ve liseyi beraber okuduk onu en son 2002 de fatsaya gittiğimde görmüştüm.mafoldumben
buralar fena soğuk yağmur donuyoruz. kombi yanıyor ama banamısın demiyor valla.
dün benim canavarı doktora götürdük yine.geçen ayın 22 sinden beri evde okula göndermedik ama evdede hasta oldu.diğer ilaçları içemediği için şimdi öksürüyor broşlar dolmuş dedi doktor.
yine evde ne zaman iyileşecek belli değil. dün gece uyuyamadı kuzum öksürmekten.öksürdükçe kustu.mafoldumbenmafoldumben
bende de kırgınlık var.halsizim midem bulanıyor gözümü açamıyorum.mafoldumben
ne pis bir salgındır ya valla napcaz şu aşı işini düşünüp duruyoruz. kimse güvenmiyor. kime sorsak içinde ne var neler çıkar uzun vadede belli değil diyor aşı yaptırmayacaklarmış.aşı yapılıncada 10 gün geçmeden koruyuculuk kazanmıyormuş bünye. o zaman zarfında yinede domuz gribi olunabilirmiş.
arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz domuz gribi aşısını yaptıracakmısınız?
neyse yine dert yandım size napim yalnızlık kimsesizlik zor sizde olmasanızmafoldumbenmafoldumben
herkese merhabalar..nasılsınız kızlar..ben iyiyim..Allah'a şükür buara iyi dikkat ediyorum yememe içmemeaman nazar değmesin...hep böyle devam edebilsem keşke ya bozmadan..
sabah:önce limonlu sıcak su
aynı kahvaltım
öğle:bayaa bi dışarda gezdimm
evde bir simit
bir kase cacık yedim
dahada bişey yemedim..bir elma yedim sadece..
şimdilik ben kaçtım hanımlar.görüşürüz..hoşçakalın opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?