Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hanımlar burda saat 5 e geliyor benim mesai bitti, vee yarın haftasonu :) çok mutlu oluyorum ya:)
türkiyede cuma günleri yaşadığım sevinci yaşıyorum perşembe akşamları:)
öpüyorum sizleri :16: yarın hesap günü :52: verdiğimi hissediyorum hayırlısı ya bi de wcye çıksam süper olacak tartı öncesi :9::9:

canım regl döneminde 2 hafta tartılmayın diyordu taylan kümeli.. hatta lodoslu havalar bile kilonun fazla çıkmasına neden olabilirmiş..düşün yani.. diyetisyenin yağdan sudan kastan gittiğini görüyor zaten, o nedenle endişelenme..

bir de kızlar, bir psikolog tanıdığın tavsiyesi; sabahları ilk kalktığımızda ve akşamları en son yatarken söylediğimiz, düşündüğümüz şeyler bilinçaltımızı etkiliyor.. bunu bir araç olarak kullanıp, 21 gün boyunca sabah ilk kalktığınızda ve akşam yatarken son olarak, " kendimi seviyorum, kendimle barışığım.. kendimi olduğum gibi seviyor ve kabul ediyorum... bedenimi ve ruhumu seviyor, ona özenle bakıyorum, sağlıklı yiyecekler yiyor sağlıklı içecekler içiyorum. sağlıkla kilo veriyorum" diye kendinize telkin verin.. inanın faydasının olduğunu göreceksiniz.. cümleleriniz hep olumlu olacak ama.." yapmıyorum etmiyorum" yok, mesela "zararlı yiyecekler yemiyorum" demeyin.. cümleleri bi kağıda yazın ve yapın.. çok güzel bi şey bu psikoloji zaten yaa:)

o psikolog sanırım Nil Gün değil mi? Çok kitaplarını okudum hatta bir kitabı var kızlar hepinize tavsiye ediyorum "Pazartesi rejime başlıyorum" kitabı okurken zaten kilo veriyorsunuz. İnanılmaz güzel bilgiler var ve 21 gün kuralı diye birşeyden bahsediyor.
"sadece irade kullanarak alışkanlık değiştirme çabaları ancak kısa bir süre işe yarar. Sonra eski alışkanlıklara geri dönülür; çünkü bilinç ile bilinçaltı çatıştığında kazanan daima bilinçaltıdır. Örneğin, siz bilinçli olarak sigarayı bırakmak isteyebilirsiniz ama bilinçaltınızda sigarayla ilgili olumlu bir kayıt olduğu sürece iradenizi kullanarak sigarayı bir süre bıraksanız bile bir müddet sonra yine başlarsınız.
Bilinçli zihin dakikada dokuz düşünceyi bilinçli olarak algılayabilir; ama bilinçaltı bir dakikada yaklaşık iki buçuk milyon bilgi parçacığını işler.
Olumlu ve olumsuz alışkanlıkların, yaşam deneyimlerinin, inançların belleği bilinçaltındadır. Bir alışkanlığı ondan kurtulmaya çalışarak değiştiremezsiniz. Ama yeni bir alışkanlık yaratabilirsiniz. Kötü alışkanlıkları yok etmek, yeni bir şeyi öğrenmekten daha zordur. Yeni bir alışkanlığı yerleştirmek için 21 gün boyunca hiç ara vermeden tekrar gerekir. Çünkü yeni alışkanlığın zihinde ve hücresel bellekte kalıcı olarak yerleşmesi 21 gün sürer. Alışkanlıklar tekrarlana tekrarlana kazanılır. Yeni alışkanlığın da zihinde kalıcı sinir ağı “otoyolu” yaratması 21 gün tekrar edilerek oluşur. Zihniniz ve kaslarınız tekrar edilen bir şeyi otomatiğe bağlar. Dişinizi fırçalamak, yürümek ya da ayakkabınızı bağlamak için düşünmüyorsunuz değil mi?"
gibi gibi.... Okurken keyif aldım aa evet bende bu yüzden yiyorum yada hmm çok doğru dikkat etmeliyim diyerek zevkle okudum. hatta Nil Gün hanımın zaman yönetimi ile ilgili okuduğum 1440 dakika kitabınıda tavsiye ediyorum..:16:

:17::17::17:
ekranım açık kalmış arkadaşımda yediklerimi duyunca sizlerden nasıl korkup yemediğimi biliyor ya hemen seni şikayet edicem diyip klavyeye çöktü walla.. ne yaptımsa ikna edemedim :18:
boşa mı spor yapıyoruz dikkat ediceksin yemeyeceksin diye de azarladı :30:

Valla esaslu hayirli arkadasmis ne guzel yanibsnd. Birinin seni sk sk uyarmasi

ekranım açık kalmış arkadaşımda yediklerimi duyunca sizlerden nasıl korkup yemediğimi biliyor ya hemen seni şikayet edicem diyip klavyeye çöktü walla.. ne yaptımsa ikna edemedim :18:

Merhabalarrrr
güzeller güzeli takimdaslarim:16:
Cok özledim sizinle sohbet etmeyi,misafirler disari cikmisken bir bakayim dedim..selam verip,yemek yapacaktim aslinda,alttaki yazilara gözüm takildi..cevap vede ceza vermeden gitmeyeyim dedim:52:

Canlarim bu sabah tartildim,67 kg geldim tam..yarin sabahtan kahvaltiya esimin yigenine gidcez,aksama kadar gelmeyiz..o yüzden yarin gelemezsem bu kilomu dikkate alin lütfen..listeyi hazirlayacak arkadasima kolayliklar diliyorum..idare ettiginiz icinde hepinize cok tesekkür ediyorum:16::54:
ben Şule hanımın iş arkadaşıyım arkadaşımı size şikayet etmek istiyorum bugün yemek kurallarını ihlal etti öğlen 12 de yemek yediği halde 13:30 da da tekrar yemek yedi ceza verebilirsiniz.
tesekkür ederiz bildirdiginiz icin...:34:
Haksizda sayilmaz sulecigim..canim yarin tarti günü,ben kac gündür neler yaptim neler..1 lokma bile tatli koymadim agzima,yaptigim tek kacamak o lahmacunlardi..onlarida cok aciktigim icin yedim:19:
sen yedigin halde birdaha yemissin,hic olmamis..

cezan:aksam jullian yapiyorsun..1.leveli bitir lütfen,zaten 28 dk sürüyor..vede aksam salatadan ve 1 kase corbadan baska yiyecek yasak,istedigin kadar salata ye,yogurtta ye ama baska bisey yok:34:
Afiyet olsun:27:
kötü biriyim dimiii :14:
istemeden gelişti herşey..
Yok canim niye kötü olasin,sadece yemek yemeyi seviyorsun..hepimiz seviyoruz ama kendimizi tutmayi ögrendik,sende ögrenirsin üzülme:51::9:

Son düzenleme:
2013 de ben

2012 de zayifken bir yil yiyip icim 2013 e 68 le girdim

01.01.2013 de bebisim haberini aldim meger 5 haftadir benimleymis

04.2.2013 de besbisimi kaybettim

1.3.2013 de diyetisyene gittim 68 kg idim

1.6.2013 de 56-57 kg olmustum

1.12.2013de 64kg olmustum

2014

Bu yilda daha hafif beslenip daha cok su icecegim

Aldim verdim ben seni yendim diyemeyecek kilolar

Bir gun cok mu yedim olur ya orda bırakmak yok dengelemeliyim

Hayatti biraz da akisina birakmaliyim kaderimin iplerini eleime alamayacagimi ogrendim

Ee kizlar siz yeni bir yilda neler degistireceksiniz

20014 eksiklerimi tamamlayip fazlaliklarindan kurtuldugun yil olacak benim yilim olacak diyebilirim

2013 de ben

2012 de zayifken bir yil yiyip icim 2013 e 68 le girdim

01.01.2013 de bebisim haberini aldim meger 5 haftadir benimleymis

04.2.2013 de besbisimi kaybettim

1.3.2013 de diyetisyene gittim 68 kg idim

1.6.2013 de 56-57 kg olmustum

1.12.2013de 64kg olmustum

2014

Bu yilda daha hafif beslenip daha cok su icecegim

Aldim verdim ben seni yendim diyemeyecek kilolar

Bir gun cok mu yedim olur ya orda bırakmak yok dengelemeliyim

Hayatti biraz da akisina birakmaliyim kaderimin iplerini eleime alamayacagimi ogrendim

Ee kizlar siz yeni bir yilda neler degistireceksiniz

20014 eksiklerimi tamamlayip fazlaliklarindan kurtuldugun yil olacak benim yilim olacak diyebilirim

Kizlar ara tatile 1 ay faln. Kaldi. Esimin bi teyzesinden bahstmstim size.asiri dobra bi kadin pek anlasamam ben de kadin benim kilolarima takmis durumda kendi capinda sakalar yApiyo bana.kurbn bayraminda beni 75.5 olarak gormustu suan 71.5 im .tatile de en az 67.5 le girmk istiyoeum sasirsin istoyorum.insallah.hadi aminnn deyin bana

Kizlar ara tatile 1 ay faln. Kaldi. Esimin bi teyzesinden bahstmstim size.asiri dobra bi kadin pek anlasamam ben de kadin benim kilolarima takmis durumda kendi capinda sakalar yApiyo bana.kurbn bayraminda beni 75.5 olarak gormustu suan 71.5 im .tatile de en az 67.5 le girmk istiyoeum sasirsin istoyorum.insallah.hadi aminnn deyin bana
Aminnnn:16:

Ben kactim kizlar
haftasonu görüsürüz:54::16:

Merhabalarrrr
Cok özledim sizinle sohbet etmeyi,misafirler disari cikmisken bir bakayim dedim..selam verip,yemek yapacaktim aslinda,alttaki yazilara gözüm takildi..cevap vede ceza vermeden gitmeyeyim dedim:52:

Canlarim bu sabah tartildim,67 kg geldim tam..yarin sabahtan kahvaltiya esimin yigenine gidcez,aksama kadar gelmeyiz..o yüzden yarin gelemezsem bu kilomu dikkate alin lütfen..listeyi hazirlayacak arkadasima kolayliklar diliyorum..idare ettiginiz icinde hepinize cok tesekkür ediyorum:16::54:

Haksizda sayilmaz sulecigim..canim yarin tarti günü,ben kac gündür neler yaptim neler..1 lokma bile tatli koymadim agzima,yaptigim tek kacamak o lahmacunlardi..onlarida cok aciktigim icin yedim:19:

cezan:aksam jullian yapiyorsun..1.leveli bitir lütfen,zaten 28 dk sürüyor..vede aksam salatadan ve 1 kase corbadan baska yiyecek yasak,istedigin kadar salata ye,yogurtta ye ama baska bisey yok:34:

Yok canim niye kötü olasin,sadece yemek yemeyi seviyorsun..hepimiz seviyoruz ama kendimizi tutmayi ögrendik,sende ögrenirsin üzülme:51::9:

Kaptancımmm koşa koşa geldim ama sana yetişmişimm :52: 67 lerdeyim ben de :)

Aminn canımmm :16: gördüğünde şaşırsın sorarsa da hiçbirşey yapmıyorum dersin öyle kendiliğinden gidiyor kilolar :1:

hanımlar burda saat 5 e geliyor benim mesai bitti, vee yarın haftasonu :) çok mutlu oluyorum ya:)
türkiyede cuma günleri yaşadığım sevinci yaşıyorum perşembe akşamları:)
öpüyorum sizleri :16: yarın hesap günü :52: verdiğimi hissediyorum hayırlısı ya bi de wcye çıksam süper olacak tartı öncesi :9::9:

Senin adına sevindim. Cumayı iple çekiyorum hatta yıl başı tatilini bekliyorum. 01/01/2014 te sabah en erken 10 da kalkmak istiyorum. :21::21:

o psikolog sanırım Nil Gün değil mi? Çok kitaplarını okudum hatta bir kitabı var kızlar hepinize tavsiye ediyorum "Pazartesi rejime başlıyorum" kitabı okurken zaten kilo veriyorsunuz. İnanılmaz güzel bilgiler var ve 21 gün kuralı diye birşeyden bahsediyor.
"sadece irade kullanarak alışkanlık değiştirme çabaları ancak kısa bir süre işe yarar. Sonra eski alışkanlıklara geri dönülür; çünkü bilinç ile bilinçaltı çatıştığında kazanan daima bilinçaltıdır. Örneğin, siz bilinçli olarak sigarayı bırakmak isteyebilirsiniz ama bilinçaltınızda sigarayla ilgili olumlu bir kayıt olduğu sürece iradenizi kullanarak sigarayı bir süre bıraksanız bile bir müddet sonra yine başlarsınız.
Bilinçli zihin dakikada dokuz düşünceyi bilinçli olarak algılayabilir; ama bilinçaltı bir dakikada yaklaşık iki buçuk milyon bilgi parçacığını işler.
Olumlu ve olumsuz alışkanlıkların, yaşam deneyimlerinin, inançların belleği bilinçaltındadır. Bir alışkanlığı ondan kurtulmaya çalışarak değiştiremezsiniz. Ama yeni bir alışkanlık yaratabilirsiniz. Kötü alışkanlıkları yok etmek, yeni bir şeyi öğrenmekten daha zordur. Yeni bir alışkanlığı yerleştirmek için 21 gün boyunca hiç ara vermeden tekrar gerekir. Çünkü yeni alışkanlığın zihinde ve hücresel bellekte kalıcı olarak yerleşmesi 21 gün sürer. Alışkanlıklar tekrarlana tekrarlana kazanılır. Yeni alışkanlığın da zihinde kalıcı sinir ağı “otoyolu” yaratması 21 gün tekrar edilerek oluşur. Zihniniz ve kaslarınız tekrar edilen bir şeyi otomatiğe bağlar. Dişinizi fırçalamak, yürümek ya da ayakkabınızı bağlamak için düşünmüyorsunuz değil mi?"
gibi gibi.... Okurken keyif aldım aa evet bende bu yüzden yiyorum yada hmm çok doğru dikkat etmeliyim diyerek zevkle okudum. hatta Nil Gün hanımın zaman yönetimi ile ilgili okuduğum 1440 dakika kitabınıda tavsiye ediyorum..:16:

Bu yukarıda detaylandırdığın kitabın adı ne? Okumak istiyorum.

evet saolsun çok iyidir :38: inşallah o başucumda sizler bilgisayar başında ben 69 u görücem gibi geliyor :)
Merhabalarrrr

:16::16: ohh bee korktum walla daha büyük ceza bekliyordum demek ki :54:

2013 te ben
Ocak ayında yoğun mide bulantısı baş ağrı görme bulanıklığı yaşadım. doktor bağırsak tembelliği dedi.
Ocak sonunda trafik kazası - motor çarptı. haftalarca sol bacağımın üzerine basamadım. Daha yeni geçiyor.
şubat 15 te belirtiler arttı.
şubat sonu göz doktoruna gittim. Nörolojiye git dedi.
Martta hastaneye yattım. - beyin anjiosu oldum. kör olabilirsin dediler.
Haziranda başarılı şekilde 3. sınıfı bitirdim.
temmuza kadar hayatımı mahveden ilaçları kullanmak zorunda kaldım.
Temmuz sonu hayatımın dönüş noktası oldu. Kilo :20: Stres :20: dediler.
Ömrümün sonuna kadar zayıf olacağım dedim ve ciddi anlamda diyet serüvenim başladı.
Yuvarlarsak 25 kilo verdim.

2014 'te ne istiyorum?

Herşeyden önce sağlıklı olmak istiyorum.
Zayıflamak güzel kıyafetler giymek istiyorum.
Okulumu bitirip yüksek lisans yapmak istiyorum.
yüksek lisansa başlarsam hayatımın en güzel dönemlerinden birini yaşayacağım hayallerim gerçekleştirmiş olacağım.
bu sene dişimi sıktığım , öğrendiğim, sabrettiğim herşeyin hasatını toplayacağım.

İNŞALLAH...

Back
X