Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kizlar ara tatile 1 ay faln. Kaldi. Esimin bi teyzesinden bahstmstim size.asiri dobra bi kadin pek anlasamam ben de kadin benim kilolarima takmis durumda kendi capinda sakalar yapiyo bana.kurbn bayraminda beni 75.5 olarak gormustu suan 71.5 im .tatile de en az 67.5 le girmk istiyoeum sasirsin istoyorum.insallah.hadi aminnn deyin bana

amiiin aminnn canım inşallah :16:

Dünkü menüm

Maydanoz suyu

4 zeytin
1 dlim kepek ekmek
1 haş. yumurta
1dilim light beyaz peynir
domates- salatalık
Greyfurt suyu

Ara: 2 dilim ananas

Öğle:
Patatesli Tavuk kavurma(patateslerini yemedim)
Salata

Ara: 1 dilim ananas

Akşam : 7 yk yağsız taze fasülye
salata

ara: 1 dilim ananas

ara: 1 bardak greyfurt suyu

Su 2 ltre
2 bardak yeşilçay
1bardak ısırgan
yarım saat yürüyüş

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlarr kurstan geldim çok yorgunum daha yemek hazırlıycam
görüşürüz ilerleyen saatlerde

bugünkü menüm

Maydanoz suyu

1dilim ekmek
4 zeytin
greyfurt suyu
domates salatalık
1 haş. yumurta

öğle:
sebzeli köfte( patatesleri yemedim. bir kaç tanecik bezelyeyi yedim. Havuçlarıda yemedim :9:)
Salata
1 dilim ekmek

ara: light sütlü kahve

akşam: yağsız taze fasulye
salata

1 bardak greyfurt suyu

Su 2 ltre (1,5 içtim 0,5 te kursta içececeğim.)
2 bardak yeşilçay
1bardak ısırgan

Son düzenleyen: Moderatör:
bugünkü menüm

Maydanoz suyu

1dilim ekmek
4 zeytin
greyfurt suyu
domates salatalık
1 haş. yumurta

öğle:
sebzeli köfte( patatesleri yemedim. bir kaç tanecik bezelyeyi yedim. Havuçlarıda yemedim :9:)
Salata
1 dilim ekmek

salata

1 bardak greyfurt suyu

2 bardak yeşilçay
1bardak ısırgan

walla edajım senin menülerine diyecek birşeyim yok harikasın :54: senin yarın kadar dikkat edebilsem keşke :17:

2013 te ben
Ocak ayında yoğun mide bulantısı baş ağrı görme bulanıklığı yaşadım. doktor bağırsak tembelliği dedi.
Ocak sonunda trafik kazası - motor çarptı. haftalarca sol bacağımın üzerine basamadım. Daha yeni geçiyor.
şubat 15 te belirtiler arttı.
şubat sonu göz doktoruna gittim. Nörolojiye git dedi.
Martta hastaneye yattım. - beyin anjiosu oldum. kör olabilirsin dediler.
Haziranda başarılı şekilde 3. sınıfı bitirdim.
temmuza kadar hayatımı mahveden ilaçları kullanmak zorunda kaldım.
Temmuz sonu hayatımın dönüş noktası oldu. Kilo :20: Stres :20: dediler.
Ömrümün sonuna kadar zayıf olacağım dedim ve ciddi anlamda diyet serüvenim başladı.
Yuvarlarsak 25 kilo verdim.

2014 'te ne istiyorum?

Herşeyden önce sağlıklı olmak istiyorum.
Zayıflamak güzel kıyafetler giymek istiyorum.
Okulumu bitirip yüksek lisans yapmak istiyorum.
yüksek lisansa başlarsam hayatımın en güzel dönemlerinden birini yaşayacağım hayallerim gerçekleştirmiş olacağım.
bu sene dişimi sıktığım , öğrendiğim, sabrettiğim herşeyin hasatını toplayacağım.

İNŞALLAH...
inşallah ...bu arada çok geçmiş olsun arka arkaya çok sıkıntılı bir süreç olmuş :5:

Bugün komşulardan biri çağırmıştı Bu kadıncağız diğerlerine nazaran iyi sağolsun,muhabbeti iyi, bizim kurumdan birinin eşi, öğle arası uğrayacaktım ama kara kara nasıl kaçamaksız atlatırım diye düşünürken işler fena yoğunlaştı ve öğle arasına çıkamadım akşama kadar aç kaldım yoğurt da yiyemedim o kötü oldu ama olsun:) akşam eşim dışardan getirdi yemek salata ve çorba da vardı çokşükür kaçamaksız geçti

Misafirlikte olmama ragmrn az hasarla atlatim menumu birazdan yazicagim

Bugün komşulardan biri çağırmıştı Bu kadıncağız diğerlerine nazaran iyi sağolsun,muhabbeti iyi, bizim kurumdan birinin eşi, öğle arası uğrayacaktım ama kara kara nasıl kaçamaksız atlatırım diye düşünürken işler fena yoğunlaştı ve öğle arasına çıkamadım akşama kadar aç kaldım yoğurt da yiyemedim o kötü oldu ama olsun:) akşam eşim dışardan getirdi yemek salata ve çorba da vardı çokşükür kaçamaksız geçti

Bugunki menu yarina yansir canim:)

Merve msj atmis kizlar zehrli ishal olmus hastanede yatiomus yarin cikarim dio cumaya bildirime yetisirim dedi selam soyledii

İyi akşamlar kızlarrr :3::16::16::3::3: sabah kahvaltıya dayımlara gittik bütün aile toplandı o yüzden yine giremedim çok gezenti oldum bu ara çookkkk:4::4:

Merve msj atmis kizlar zehrli ishal olmus hastanede yatiomus yarin cikarim dio cumaya bildirime yetisirim dedi selam soyledii

Çok geçmiş olsun Mervişime acil şifalar versin rabbim bir an önce iyileşir inş

son 3 ayda bukadar misafrim olmadı noluo bizim eve bilmem:D bugunde eltim aradı görümcemle geldiler sonra kv geldi falan yine yemekler curcuna:D

menum

kalktıgımda
maydanoz suyu
sabah
peynır
yumurta
1dılım ekmek
greyfurt suyu

oğlen
tavuk sote
salata

aksam
barbunya
yarım kase yogurt
3 kasık pilav

su:2lt
spor yok
erikli tarcınlı bitki cayı
yeşilcay

arkadas bi yalnız kalamadımkı adam akıllı su diyetıme baslayayım yaaa

Maşllah Çağlacım o kadar misafire rağmen kaçamaksız gidiyorsun tebrikler tatlımm:16: misafir iyidir berekettir allah eksik etmesin
Menum
Sabah ceviz 2tane
Kahvalti 2d.t.b ekmegi,maydonoz,dereotu,3zeytin,haslanmis yumurta,b.peynir,bir t.k bal
Ogle salata,3kasik pilav,tavuk,1d.ekmek
Aksam,salata,yogurt,3 yaprak sarma
Ara,neskafe bir avuc kuruyemis
3km yuruyus,2,5 lt su,bitki cayi
öğlen pilav varken ekmek yemen olmamış dilekcim:19:

Selamlar nasilsiniz bakalim..

ben iki ay önce burdayn hamilelik nedeni ile ayrilmistim.. cok degismis takim ya...

pegasus07, kaptanliga devam ediyormusun? neoldu iki ay da digerlerine hepsi mezun oldumu :10:

Selam canımcım hoşgeldinnnn iyiyiz bitanem kilo verme mücadelesine devam sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor çok sevindim uğramana:16: evet pegasus07 kaptanımız bitanem Mercani mezun oldu sadece:46:

3.takımı 14.takım bastı:9:

Süper oldu süperrrr:9::9::10::13::13:

Iyi geceler kızlar Merve'ye çok üzüldüm çok geçmiş olsun aklım takılmıştı neyi var acaba diye, inşallah bir an önce toparlar.. Zehirli ishal nedir niye olur acaba..
Ben de baktım sabah kalkamıyırum az önce leslie yaptım oğlan uyudu babasıyla, rahat rahat sporumu yaptım oh:)) bundan sonra inşallah daha sık yaparım.. Aslında hiç Halim yoktu uykusuzluk dün Etamin işleme yapacam diyr uykusuz kaldım, akşam 10 gibi kahve içtim o beni canlandırdı.. İçim rahat ediyor spor yapınca.. Menümü de yazayım çıkayım

Sabah: yarım çay bardağı fındık badem, 1 yumurta, domates salatalık, çok az peynir, 4 zeytin

Arada; 1 hurma 1 kase yoğurt

Akşam; mercimek çorbası,mantarlı tavuk sote,salata, yoğurt

Su: 2 lt olmuştur , 2 yeşil çay, 1 Türk kahvesi
Spor: leslie 3 mile :)

wuuuuuuuuuuuuuu spora başlamışsın bitanemmm harika bir haberrr:46::8::8:

selam arkadaşlar nasılsınız
ben çok kötüyüm ya berbat bi hafta geçiriyorum bütün düzenim bozuldu ama haftaya inşallah geçen haftaki gibi olucam :34:
burayada uğrayamıyorum kesin sarı kartta alıcam :18:

Slm şahgülüm iyiyiz bitanem şükür sen nasılsın hayırdır kötü bişey yoktur umarım canım:26:

Evet evet !!! Harika bir iş başardım. Spor hocası ve mekan ayarladım kızlarıda ayarladım salı Çarşamba cuma öğle arasında spor yapıyoruz:46:

Tebrikler şulecimmmm hadi bakalım gitsin kilocuklarr:8::46::54:

Ohhh sefan olsun :) ev temiz olduğunda ben bi rahat oluyorum kii! Pazar gezmeyi de özledim buralar çok soğuk kapı dışarı çıkılmıyor ki

Hemen bakayım ben çok unutuyorum :) teşekkürler canım

Ooo bu daha da harika bir bilgi :24:

Hay Allah yaaa kaçırmışım muhabbeti çocuklar bugün benim işyerime geldiler onların peşine dolaşmakdan hiç takılmadım buralara :26:

rica ederim şulecim her zaman ahsenciğimi bulamıyoruz yanımızda gerçekten çok iyi oldu bu su programı:7:
Menümü yazıp yatayım bende :)
Sabah
Tost (2 dilim tost ekmeği kaşar) :17:

Ara
2 kuru kayısı
5-6 fındık

Öğle
1 por çorba
Sulu köfte

Ara
Halley :17:

Akşam
Salata
Et sote (etten çok sebzelerini yedim)

Ara
4-5 fındık
1 mandalina ( misafirlerim vardı onlara eşlik etttim)

Spor 1 saat aeropilates
Su 2 lt
1 yeşilçay

Kızlar çok üzgünüm ama tatlı birşeylerde yemek istiyordum daha doğrusu tuvalete çıkabilmek için bir tetikleyiciye ihtiyacım vardı çocuklar yerken çok canım çekti önce 1 ısırık aldım ama tatmin olmayıp 1 taneyi yedim... Neyse cezam çekmeye tazyikim karnım rahatladı en azından :5:

haley olmamış bitanem:20::20:
Dun ki menum

Sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta

Ara
1 kucuk armut

Ogle
1 kase mercimek çorbası

Ara
1 elma
1 mandalina

Aksam
1 kase corba
Bol salata valla cok boldu :9:
4 yk etli nohut

Su:2 lt
Bitki: 4 fincan karisik bitki regl oluyum diye ne bulduysam ictim tik yok hala

Spor: yok malesef bugunun yemeklerini yapim derken saat on olmustu :(

2 fincandan fazla bitki çayı dokunmasın ayferim sen soğan kürünü dene tatlım bir soğanı kabuğuyla birlikte 4 e böl 1.5 su bardağı su ekle ve 10 dk kaynat suyunu her sabah iç inan anında söktürüyor

canım karatayda az gidiyor yavaş yavaş gidiyor ama hayat boyu uygulayacağın için geri gelme şansı olmuyor kiloların..
ayrıac sağlık açısından da şeker kolesterol tansiyon hastalarının ilaçlarını bırakmaları benim için çok önemli bi dayanak, çünkü ailemde bu hastalıklar genetik olarak çok yaygın, annem 31 yaşında tansiyon hastası oldu, dayım 30 küsürlerde şeker oldu, dedemi şekerden kaybettik, genler müsait demekki bende de.. sağlığıma dikkat etmem gerek artık 30 u aştım.. ayrıca 2. gebelik vs olursa da aynen bu düzen devam edicem inşallah..

sağol canım hepimiz inşallah :16:

edaya katılıyorum zeytinyağı kilo yapmaz aslında, yanlış biliyoruz. zeytinyağını yanlış kullandığımızda kilo yapar.. halley kalorisinden çok transyağ içerdiği için kilo yapar, katkı maddeleri vs çok kötü, ben artık eve aburcubur hiç almıyorum oğluma da vermiyorum..

dün karatay keki yaptım kızlar, enfes olmuş enfes.. sabah baktım ben tabi tadına kahvaltıda bir dilim yedim.. içinde şeker yok, yağ yok, tüm kekte toplamda yarım bardak un var:) çok güzel.. oğlum da eşim de bayıldılar, ev mis gibi elma tarçın koktu.. içinde fındık badem keten tohumu tarçın süt elma hurma( elmam az oldugu için hurma ile tamamladım ben) ve incir var..

ohhhh afiyetolsun bluecummm bende yapayım diyorum ama bir dilimle kalamam kesin :56: an güzeli yapmamak:34:

bugün böyle bi mutluluk bi heyecan var içimde maşallah diyeyim :52: dün geceki spordan sanırım :9::9: daha etkisi geçmedi :))

maşallah maşallah mutluluğun daim olsun inş:nazar::38: spor gerçekten mutluluk hormonu salgılatıyor galiba:8:

bende cok yogun reglim sanki + cıkacam bu psikolojiyi atamıyorum üstümden dünden beridir abartsızı 10 kişi zayıfladıgımı ifade etti.bu beni cok sevindiriyor umarım devamı gelir nedense bugün büyü bozulacakmıs korkusu sardı töbe töbe...:37:

negatif düşünceleri çıbık uzaklaştır kendindennn pozitfi düşünüyoruz:16:

2013 de ben

2012 de zayifken bir yil yiyip icim 2013 e 68 le girdim

01.01.2013 de bebisim haberini aldim meger 5 haftadir benimleymis

04.2.2013 de besbisimi kaybettim

1.3.2013 de diyetisyene gittim 68 kg idim

1.6.2013 de 56-57 kg olmustum

1.12.2013de 64kg olmustum

2014

Bu yilda daha hafif beslenip daha cok su icecegim

Aldim verdim ben seni yendim diyemeyecek kilolar

Bir gun cok mu yedim olur ya orda bırakmak yok dengelemeliyim

Hayatti biraz da akisina birakmaliyim kaderimin iplerini eleime alamayacagimi ogrendim

Ee kizlar siz yeni bir yilda neler degistireceksiniz

Geçmişteki kötü günleri unutup bu yıl tüm dileklerinin hgerçekleşmesini dilerim bitanem
Ben yeni yıla 65 kg olarak girmek istiyorum :52: 65,9 bile olsa o 65'i görmek istiyorum :) 65,9'a sadece 1.2 kg kaldı :52:
son birkaç gün tatlım hadi sık dişini

ben Şule hanımın iş arkadaşıyım arkadaşımı size şikayet etmek istiyorum bugün yemek kurallarını ihlal etti öğlen 12 de yemek yediği halde 13:30 da da tekrar yemek yedi ceza verebilirsiniz.

İspiyon için tşkler canım:9: şulecimmm 2 öğle yemeği birdenmiii :20::20: hem de tartııya bir gün kala:19:

Böyle bir arkadaşın olduğu için çok şanslısın
:17::17::17:
ekranım açık kalmış arkadaşımda yediklerimi duyunca sizlerden nasıl korkup yemediğimi biliyor ya hemen seni şikayet edicem diyip klavyeye çöktü walla.. ne yaptımsa ikna edemedim :18:
boşa mı spor yapıyoruz dikkat ediceksin yemeyeceksin diye de azarladı :30:

Arkadaşın doğru demişşşş ohh ağzına sağlıkk 30 dk lık bir egzersiz bekliyorum senden:8::8::9::54:

var ya kilo alışın verişin aynı ben :9: 3 ayda 11 kilo vermişsin, 6 ay sonra çoğunu geri almışsın.. bende de aynen böyle oldu..
kratayda böye olmayacak inşallah..
benim 2014 dileklerim;

yılın ilk 3 ayı sonunda buraya atanmış olmak istiyorum (Elimde olan bişey değil ama dilek:) )
yine 3 ay sonunda hedef kiloma ulaşmış 52 kilocuk olmuş olmak istiyorum:)
2014 yılında ankaradan güzel güneşli bir ev için taksite başlayabilmek istiyorum
yıl boyunca karataydan şaşmadan bunu hayat tarzım haline getirmek istiyorum
başlayan bakıcımızın çok iyi biri çıkmasını, oğlumun memnun ve mutlu olmasını istiyorum..
bunlardan en önemlisi, olmazsa hiçbişeyin kıymetinin olmayacağı sağlık sağlık sağlık istiyorum tüm sevdiklerime ve kendime:)

ne çok şey istiyorum yaa:)))

Aminnnnn bluecummmm tüm dileklerin gerçekleşsin inş:29:
Merhabalarrrr
güzeller güzeli takimdaslarim:16:
Cok özledim sizinle sohbet etmeyi,misafirler disari cikmisken bir bakayim dedim..selam verip,yemek yapacaktim aslinda,alttaki yazilara gözüm takildi..cevap vede ceza vermeden gitmeyeyim dedim:52:

Canlarim bu sabah tartildim,67 kg geldim tam..yarin sabahtan kahvaltiya esimin yigenine gidcez,aksama kadar gelmeyiz..o yüzden yarin gelemezsem bu kilomu dikkate alin lütfen..listeyi hazirlayacak arkadasima kolayliklar diliyorum..idare ettiginiz icinde hepinize cok tesekkür ediyorum:16::54:

tesekkür ederiz bildirdiginiz icin...:34:

Haksizda sayilmaz sulecigim..canim yarin tarti günü,ben kac gündür neler yaptim neler..1 lokma bile tatli koymadim agzima,yaptigim tek kacamak o lahmacunlardi..onlarida cok aciktigim icin yedim:19:
sen yedigin halde birdaha yemissin,hic olmamis..

cezan:aksam jullian yapiyorsun..1.leveli bitir lütfen,zaten 28 dk sürüyor..vede aksam salatadan ve 1 kase corbadan baska yiyecek yasak,istedigin kadar salata ye,yogurtta ye ama baska bisey yok:34:
Afiyet olsun:27:

Yok canim niye kötü olasin,sadece yemek yemeyi seviyorsun..hepimiz seviyoruz ama kendimizi tutmayi ögrendik,sende ögrenirsin üzülme:51::9:

Hoşgeldinn kaptancımm 900 gr süper gitmişşş :46::46:
biz de seni çok özledik :38:

20014 eksiklerimi tamamlayip fazlaliklarindan kurtuldugun yil olacak benim yilim olacak diyebilirim

İnşallah bitanem azmettikten sonra neden olmasınki:16:

2014 e girerken rabbimden 6 li rakamlari gormeyi diliyorum.69.9 dahi olsa

Aminnnn bitanemmm inş hadi son bikaç gün artık sıkalım dişimizi:31: teyzede geliyomuş bak son bi gayret şok olsun hanım teyze:9:

Ben maalesef hedefime ulaşamamış bir şekilde gireceğim. Ama olsun bundan sonrasında düzgün gitsem o da kar. En fazla 2 hafta kaybettim

Benim hedefimde 75 ti Edacım bende ulaşamadım napalım sağlık olsun:31::31:

2013 te ben
Ocak ayında yoğun mide bulantısı baş ağrı görme bulanıklığı yaşadım. doktor bağırsak tembelliği dedi.
Ocak sonunda trafik kazası - motor çarptı. haftalarca sol bacağımın üzerine basamadım. Daha yeni geçiyor.
şubat 15 te belirtiler arttı.
şubat sonu göz doktoruna gittim. Nörolojiye git dedi.
Martta hastaneye yattım. - beyin anjiosu oldum. kör olabilirsin dediler.
Haziranda başarılı şekilde 3. sınıfı bitirdim.
temmuza kadar hayatımı mahveden ilaçları kullanmak zorunda kaldım.
Temmuz sonu hayatımın dönüş noktası oldu. Kilo :20: Stres :20: dediler.
Ömrümün sonuna kadar zayıf olacağım dedim ve ciddi anlamda diyet serüvenim başladı.
Yuvarlarsak 25 kilo verdim.

2014 'te ne istiyorum?

Herşeyden önce sağlıklı olmak istiyorum.
Zayıflamak güzel kıyafetler giymek istiyorum.
Okulumu bitirip yüksek lisans yapmak istiyorum.
yüksek lisansa başlarsam hayatımın en güzel dönemlerinden birini yaşayacağım hayallerim gerçekleştirmiş olacağım.
bu sene dişimi sıktığım , öğrendiğim, sabrettiğim herşeyin hasatını toplayacağım.

İNŞALLAH...

Kötü bir yıl geçmişte kalır ve 2014 yyılı dileklerinin gerçekleştiği bir yıl olur inşallah Edacım tüm dileklerin gerçekleşsin inş Aminnnn:16:

Dünkü menüm

Maydanoz suyu

4 zeytin
1 dlim kepek ekmek
1 haş. yumurta
domates- salatalık
Greyfurt suyu

Ara: 2 dilim ananas

Öğle:
Patatesli Tavuk kavurma(patateslerini yemedim)
Salata

Ara: 1 dilim ananas

Akşam : 7 yk yağsız taze fasülye
salata

ara: 1 bardak greyfurt suyu

Su 2 ltre
2 bardak yeşilçay
1bardak ısırgan
yarım saat yürüyüş

:42::45::45::45: ısırganı kendinmi hazırlıyorsun hazır poşetlerdenmi Edacım:26:
bugünkü menüm

Maydanoz suyu

1dilim ekmek
4 zeytin
greyfurt suyu
domates salatalık
1 haş. yumurta

öğle:
Salata
1 dilim ekmek

salata

1 bardak greyfurt suyu

2 bardak yeşilçay
1bardak ısırgan

:46::46::46: patates ve havuçları seçmek biraz garip olsada yapıyoruz mecburen:24::24:

walla edajım senin menülerine diyecek birşeyim yok harikasın :54: senin yarın kadar dikkat edebilsem keşke :17:

Zamanla sen de dikkat edeceksin bitanemmm inan bana umutsuzluğa kapılma sakın vucudundaki değişmeleri gördükçe kaçamaklar sıfıra inecek:16:

MENÜM (dünkü)
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
2 yumurta
1 çay bar ceviz fındık
1 dilim peynir
8 zeytin
1 dilim ananas
1 fincan biberiye

ÖĞLE :
1 kase üzüm çekirdekli keten tohumlu yoğurt

AKŞAM:
1 kase işkembe çorbası
1 kase taze fasulye
salata

SPOR
75 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye çayı
takviye olarak omega 3

MENÜM (bugünkü)

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 yumurta
1 çay bar ceviz
1 dilim peynir
10 zeytin
1 fincan çay
2 kayısı

ÖĞLE :
3 ad içli köfte
1 bardak ayran

AKŞAM:
1 kase tarhana çor.
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3

$1488029_422507794547092_574702897_n.webp

Kendim için ve tüm takım arkadaşlarım için tüm bunların hepsini diliyorum:16::16::16::10::12::12:

Menum
Sabah iki kayisi su
Kahvalti ,bol yesillik,1.d.b ekmegi,50gr ev yapimi sucuk bir yumurtayla,3 zeytin bir tatli kasigi bal 2 ceviz
Ogle yarim porsiyon makarna1patlican dolma 1biber dolma 1catal helva
Aksam, salata,yogurt,bir kase tavuk corbs
Ara neskafe bir avuctan az fistik iki crviz
3lt su 4km yuruyus 2bardak bitki cayi

Menum
Sabah iki kayisi su
Kahvalti ,bol yesillik,1.d.b ekmegi,50gr ev yapimi sucuk bir yumurtayla,3 zeytin bir tatli kasigi bal 2 ceviz
Ogle yarim porsiyon makarna1patlican dolma 1biber dolma 1catal helva
Aksam, salata,yogurt,bir kase tavuk corbs
Ara neskafe bir avuctan az fistik iki crviz
3lt su 4km yuruyus 2bardak bitki cayi

:53::53::53::53: makarna dolma dolma öğlen karbonhidrat bayramı olmuş dilekcimm:20:
akşam denegelmişsin neyseki sporda süper tbrkler:16:

herkes yazmıs bende yazayım 2013 ü:D
2013 ocak ayında 69.9 kiloydum 1 ay önce dogum yapmıstım ve hızla kilo veriodum
subatta gögsumde apse olustugu için ameliyat oldum ve sütüm azaldı bende kendimi helveya bozaya verdim süt ypsın diye
nisanda 74 kiloydum artık ne yesem safra kesem agrıodu agrılara dayanamadım ameliyat oldum ve 15 günde 76 oldm ve sütüm iyice azaldı oğlum emmeyi reddetti.. bende diyet yapmaya karar verdim ama bitürlü devam edemiyordum bayramdan sonra tam anlamıyla basladım ve sitede dolasırken cuma yarısmasını buldum ve resmen dönüm noktam oldu.. artık 68 kiloyum ve daha veriyorum.
2014 yılının ilk aylarında 60 kilo olmayı istiyorum martta alısveriş yapıcam çünkü insallah gun param gelio ben onu alısverişe harcamak istiorum..
sağlık istiorum.. huzur istiorumm.. tüm takım arkadaslarımın hedefine ulasmasını istiyorummm
iyiki varsınızz

bugune gelirsekk öldüm yine:) sinemaya gitmeyelim oğlumu da alıp yemege gidelim dedik eşimle sonra parklar var diye avm ye gitmeye karar verdik.. edacımm köfteci ramize gittik cok sükür kacamaksız saglıklı tamamladım:)

menum

kalktıgımda maydanoz suyu

sabah
1 dilim ekmek
yumurta peynır
domates
greyfurt suyu deil bayaa portakal gibi yedim ya sıkmak zor geldi:D

ara
2 dilim ananas

oğle
pırasa
salata