- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
herkes yazmıs bende yazayım 2013 ü
2013 ocak ayında 69.9 kiloydum 1 ay önce dogum yapmıstım ve hızla kilo veriodum
subatta gögsumde apse olustugu için ameliyat oldum ve sütüm azaldı bende kendimi helveya bozaya verdim süt ypsın diye
nisanda 74 kiloydum artık ne yesem safra kesem agrıodu agrılara dayanamadım ameliyat oldum ve 15 günde 76 oldm ve sütüm iyice azaldı oğlum emmeyi reddetti.. bende diyet yapmaya karar verdim ama bitürlü devam edemiyordum bayramdan sonra tam anlamıyla basladım ve sitede dolasırken cuma yarısmasını buldum ve resmen dönüm noktam oldu.. artık 68 kiloyum ve daha veriyorum.
2014 yılının ilk aylarında 60 kilo olmayı istiyorum martta alısveriş yapıcam çünkü insallah gun param gelio ben onu alısverişe harcamak istiorum..
sağlık istiorum.. huzur istiorumm.. tüm takım arkadaslarımın hedefine ulasmasını istiyorummm
iyiki varsınızz
bugune gelirsekk öldüm yine:) sinemaya gitmeyelim oğlumu da alıp yemege gidelim dedik eşimle sonra parklar var diye avm ye gitmeye karar verdik.. edacımm köfteci ramize gittik cok sükür kacamaksız saglıklı tamamladım:)
menum
kalktıgımda maydanoz suyu
sabah
1 dilim ekmek
yumurta peynır
domates
greyfurt suyu deil bayaa portakal gibi yedim ya sıkmak zor geldi
ara
2 dilim ananas
oğle
pırasa
salata
aksam
ızgara tavuk 1 köfte
salata ayran
ara
greyfurt suyu
spor avmde tam 3 saat yurumusuz basamıorumbence sayılmalı
su 2lt
yesil cay
biberiye cayı
erikli tarcınlı bitki cayı
Marta kadar istediğin hedefe ulaşırsın inş Çağlacım yeni cicilerinide alısrsın tüm dileklerinin gerçekleşmesini dilerim bitanem
grayfurtu sıkmayarak bence daha iyi yapmışsın lifleride çok faydalı ayrıca meyveler sıkıldığı zaman şekere dönüşüyor diyor karatay ablamız afiyet olsun tatlım güzel menü
av
m yüryüşü bencede spordan sayılmalı elektrik teçhizatları alttan geçtiği için iki kat daha çok yoruluyor insan