Şu an çok güldüm ya Çinlinin teki bana GAZME diyor biri GAMEZEbir öğretemedim şunlara ismimi GAZME ne yaa
***3.TAKIM 341.ETAP***
NoRaaa(68,9/66,8 /2,1 /3,05 %)
sekerkiz67(79,3/ 79/0.3 / %0, 38)
sahgull(69,8/70,2 /-0,4 / -0,57%)
bluebootle(57,7/ / / %)
Sweetdimple(79,2/78,4 /0,8 /1,01 % )
pegasus07(67,5/67 / 0, 5/ %0, 74)
Valkyrie89 : (84/83 /1 / %1,19 )
mrv5534: (59,2/60.0 /-0.8 /%-1, 35)
kelebekolacam : (84/ / / %)
sevilay8072/ 71, 3/ 0, 7/ %0, 97)
cglaa16 : (68/67.1 /0.9 / %1.32)
erigim63/63.5 /-0. 5 / %-0, 79)
ayulduzz (75,2/ / / %)
sulofe90,4/89, 9 /0, 5 / %0, 55)
3.TAKIM ORTALAMASI : %
Az yiyincede aynı çok yiyincede aynı. Marjinal verimliliği aynı hatta azalan verim oluyor çok yediğindeValla delirdim. Bu yazdığım şuan aklıma geldi. Azalan verimler kanunu. "üretim sürecinde kullanılan faktörlerin bazılarının sürekli arttırımıyla saadet olmayacağını zamanla arttırılan o faktörün marjinal faydasının azalacağını ve negatife bile dönebileceğini anlatan kanun."
Bizde enerji üretirken sürekli yediklerimizi arttırarak kilo alıyoruz. Verilimlik böylece negatif oluyor
Gazme çok iyiymiş
Bol su ve Yürüyüş benceeeeeeeeeeeeee
kızlar diyetisyene gidip geldim hasta yıgılmıs yazamıyorum.500gr eksik çıktım kendi baskulumde diyetisyende 1 kilo vermiş göründüm.siz 500 gr olarak eklermisiniz karısmasın.gec olmasın.
Çok geçmiş olsun bitanemmm bizler iyiyiz şükür sende sağlığına kavşursan süper olacağız bir an önce iyileş tatlımİyi geceler kızlar nasılsınız
Geçmişe biraz gözattım
Herkese duaları güsel dilekleri için teşekkür ederim hiçbiriniz eksik olmayın
Bu hafta öldüm öldüm dirildim
Şükür toparlandım
O kadar ilaç vitamin ve serumdan sonra imkansız gibiydi zaten
İlk gıttıgmde kanmde cıkan enfeksıyon ilinci gidişmde gaitamdan da cıktı (afedesiniz)
Yatış yapıldı
Bugun kızımı gördüm en cok onsuzluk bana zor geldi
Neden böle oldu neden oldu tam anlamasamda kötü bi dönm geçirdim ama geçti şükür
Yademincim aramıssın tel eşimdeudi oda duymamıs tahmin ettim neden aradıgını ama döndmedim k. Bakma cok saol sanada
Erigim adet oldun mu bütün hafta aklımdaydın inan ki yha) kızlar yarın öglene kadar giremem belki
Swetcem canm nasulsın ben bildirimi yapayım 60 kılo cıktım neden anlamadım aslında ishalim wardı istifarda cok ettim acaba serum mubole cıkardı hastaneden cıkmadan tartıldım bugun ögle
Günaydın kızlar nasılsınız
Ohhh şükür evimdeyim bn ewimde ne kadar raht mutluymuşum
Bugun kü -800 gr dolayı tüm arkadaslardan özürdilerim;;(
Kesin sarıkartta alırım bakalım neolcak
Kizzlar ne ceza verirseniz kabul regl olamadigim icin galiba fazla çıkıyorum
Herkese gunaydinnnnn
kızlar benden en fazla bu kadar kilo çıkar 1 haftadabu hafta en güzel haftamı yaşadım diyet açısından 2,10 verdim artık yavaş yavaşta versem olur çünkü hedefime çok yaklaştımm
Menüler süper. Tebrikler
Menucu basi bursayken menumude yaziyim
Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
Ara
Bogurtlen cayi
Ogle
1 kepce tarhana corbasi
1 orta boy biber dolmasi
1 kase yogurt
Ara
1 elma
Aksam
1/4 kase mercimek corbasi (kocam icti gerisini)
2 yk nohut
2 yk menemen
Ara
1 kupa karisik meyve cayi
Su: 3 lt
Kaptancımmm sevgili takım arkadaşlarım
Pazartesi ve salı günü iş yerinde başka departmanda çalışacağımdan giremeyeceğim.
Çarşamba tatil olduğundan giremeceğim.
Beni merak etmeyin..
Caglacim ve edacim 2013 gercekten sizin icin cok zor gecmis 2014 oncelikle bol bol saglik olsun
Gamzecim-mervecim-banucum-sulecim-dilekcim-gizemli blue cum-sahgullcum-sekerkizimiz-yasemincim-ahsencim-edacim-caglacim-biricik kaptanimiz helencimm
2014 hepinize saglik-guzellik-huzur-fitlik-sevgi getirsin
GÜnaydın kıslar
dunden oncekı gunki menüm:misafirim vardı
sabah:
kalkınca 2 bardak su
salatalık domates
1dılım beyaz peynır
5 zeytın
2 dılım tb ekmek
sekerszı buyuk bardak cay
ara
1 kuru incir
6 adet fındık
öğle:
1 tabak taze fasulye
2 dılım tb ekmek
sekersız buyuk bardak cay
ara
2 kucuk mandalına
5 fındık
aksam
6 yk nohut yemegı
2 dılım tb ekmek
ara
patates salatası ( ama patates hıc yok denecek kadar az yesıllıgını bol aldım)
3lt su
dünkü menüm:
sabah kalkınca 2 bardak su
4 zeytın
3 cerı domates
1 dılım beyaz peynır
2dılım tb ekmek
sekersız bolca cay
ara
1 sekersiz neskafe
öğle:
6yk nohut yemegı
2dılım tb ekmek
ara
1 elma
akşam
6 adet ınce bulgurdan yapılmış lahana dolması
bolca sekersız cay
su:2,5lt
spor 3km yuruyus acık havada
evet tatlım mısafırım vardı o akşam eşlık etmek ıcın yanlarında otururken sadece ondan yedım kımseye caktırmadan dıgerlerıne dokunmadım bıle:)) ılk sınavım gectı dun akşam kabak tatlısı ve kekle 2.sınavımı atlattım arttık hayır dıyorum cok sukur:))
Seninde kocan ince adamsa tadından yenmez herhalde
İnşş evleneceğiz.Bizim içinde birazcık daha var. Birkaç sorunum var ve nasıl aşacağımı bilmiyorum açıkcası.:18::18:
2,5 yıl oldu sanırım bir 2,5 yıl daha olacak. Adam benimle tanıştığında ben 30 dan önce evlenmem diyordu şimdi 2,5 çok diyorBulunca cidden bırakmamak lazım. Kısmet. Ben buldum Allah olmayanada hayırlısını versin.
Ozaman seni tebrik ediyoruz. Fark etmişsindir sanırım. bir kaç kere hayır diyince artık hayır demek daha kolay oluyor.
Hayır diyebilmek insanı ancak bu kadar mutlu eder. Şahsen evet demekten daha büyük haz veriyor.
Bende sınavlarımı anlatayım.
Annem 2 gün önce yaprak sarması yapmış.
Bizim evdede öyle yemek yanında 3,5 değil direkt ana öğün olarak tüketilir. Her tabakta 15 tane vardır yani.
Anneme dedim bana ayırma yemem. Babam yememiş öyle tabakta duruyor. Şöyle baktım. sonra hayır dedim gitti. Dünde eve gelirken babamı pastaneden çıkarken gördüm. bir sürü kuru pasta almış. Yee ye diyor (ki babam ben kiloluyum diye hakaret eder. Fil gibisin hayvan gibisin 2 . sınıf insansın gibi) adam zayıflıyorum diye inat sanki yee diyor.
Öğle yemeğinde kazandibi vardı yemedim.
Kendimi daha mutlu hissediyorum.
HAYIRRRRRRRRRRKAFAYI YEDİM BEN
O bizim eski takımın yeni üyesi sürekli geliyor. Merak ediyorum niye geliyor diye.
kıslar 1,5lt su bıttı an ıtıbarıyla bırer bardak su ıcın bakalım
Az yiyincede aynı çok yiyincede aynı. Marjinal verimliliği aynı hatta azalan verim oluyor çok yediğindeValla delirdim. Bu yazdığım şuan aklıma geldi. Azalan verimler kanunu. "üretim sürecinde kullanılan faktörlerin bazılarının sürekli arttırımıyla saadet olmayacağını zamanla arttırılan o faktörün marjinal faydasının azalacağını ve negatife bile dönebileceğini anlatan kanun."
Bizde enerji üretirken sürekli yediklerimizi arttırarak kilo alıyoruz. Verilimlik böylece negatif oluyor
Tebrikkk tebrikkk
Bol su ve Yürüyüş benceeeeeeeeeeeeee
kızlar diyetisyene gidip geldim hasta yıgılmıs yazamıyorum.500gr eksik çıktım kendi baskulumde diyetisyende 1 kilo vermiş göründüm.siz 500 gr olarak eklermisiniz karısmasın.gec olmasın.
)
null
Kizlr kusira bakmayin yerli mali haftasi vardi okuldaydim simdi kahvalto hazirliyacam ben gecen haftaki kg75,2 hesaplayabilirmisin yada ben esimi yolluyunca hesapliyim
yüzdelere bakmaya geliyordur :44:
maşallahın var şeker bu ne hız :13:
Bilimsel açıklama süper olmuşşşş
Tşklerrr canımcımmmmm
tanıyamadım ama kesinlikle haklısınnn
Tebrikler canımmm
0,6 gr nihayet blucummmm başladın vermeye tebrikler bitanemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?