Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Soz haftaya mahcup etmiycem

Bu hafta aksamlarida yuruyucem

vücudunu az yemeye alıştırmalısın. Yeme düzenini değiştirmelisin. Sporu arttırmak seni daha fazla açlığa sürükler.
Diyet yanında abartmadan spor yapmak gerek. 4 km yürüyüş zaten iyi rakam. Vücudunu yıpratmak yerine nefsine müdahale etmelisin.
Lütfen bana kızma. Ben senin iyiliğin için takım arkadaşın olarak seni uyarmakla mükellefim.

yyaaa çok mutsuzum yaa ekranım açık ağ da problem var diyor tamammm yazdıklarınızı görüyorumamamesaj yollamakda çok zorlanıyorum...telefonda takılıp duruyor tam gününü buldu.

Umarım yanlış anlamazsın beni ama biraz kendini sıkmalısın. Bu şekilde kilo almazsın ama veremezsinde

Anlarmiyim yanlis canim yuruyusumu artiricam bu hafta simdidem onumuzdeki haftamin 4 gunu dolu hamurisi hazirlama diyorum ama yemektede sikinti olyor gittigim yerlerde evde yap diyetini diyotlarr offf aksami salata yogurt bol yuruyus

Allah razi olsun canim evet

Allah razi olsun canim evet ogrenmem lazim dogru yemegi iki geri bir ilri gitsemde hedefe ulasacam sizinlerin destegiyle

hastalardan frsat bulamıyrum öğle arasına girdikte rahatladım.ama eve gcemem lazım eşim cumaya gitmiştir kvde tek basına 2 siyle başa çıkamaz.
edacım yazdıgın gözüme ilişti benim baskullede diyetisyen uyusmuyor o hep vardı ama diyetisyende en son gecen cumartesi ki kilomla bu cuma günkü arası tam 1 kilo evdekinde gecen cuma ile bu cuma arası 500 gr.ama olsun diyetisyen tebrik etti beni bariz inceldin dedi.bölgesel zayıflıyormusum.görenlerde öyle söylüyor dün basenden gitmiş yüzün bozulmamıs bu sefer dediler.
evet kilolarımız cok yakın varım canım her hafta varım.bu iş bu sefer mezuniyete gitsin.bi ara bu haftaki listemi yazarım.bu haafta harfiyyen uyacagım niyetim bu.sporuda zorlayacam sınırları bakalım.

yyaaa çok mutsuzum yaa ekranım açık ağ da problem var diyor tamammm yazdıklarınızı görüyorumamamesaj yollamakda çok zorlanıyorum...telefonda takılıp duruyor tam gününü buldu.

olsun tatlım bu küçük problem için mutsuz olmana değmez sıkma canını

Bu hafta aksamlarida yuruyucem

tatlım yürüyüşünü uzun tut çok yüksek tempoyla az zamanda yürümek yerine normal tempoda uzun süre yürüki yağ yakabilesin menülerine de dikkat ettinmi bu iş tamamdır tatlım hepimizin ailesi geleni gideni var bunlar bahae değil diyetteyiz diye asosyal olacak değiliz tatlım sadece cıslara hayır demeyi öğreneceğiz üzme kendini haftaya inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…