Edacim dilerim hayatlarinixida birlestirirsiniz arkadasinla cunku insani oldygu gibi seven varsa yapis askin yakasina birakma. Hakkini yiyemem kocacigimin cok incedir hatta diyete gerek yok desede arada topisim deyince gebertirim seni diyorum oda sen kizinca ben mitlu oluyorum diyor
kızlar doğru mu? internet gidip geliyor :)
***3.TAKIM 341.ETAP***
NoRaaa(68,9/66,8 /2,1 /3,05 %)
sekerkiz67(79,3/ / / %)
sahgull(69,8/ / / %)
bluebootle(57,7/ / / %)
Sweetdimple(79,2/ / / % )
pegasus07(67,5/ / / %)
Valkyrie89 : (84/83 /1 / %1,19 )
mrv5534: (59,2/60.0 /-0.8 /%-1, 35)
kelebekolacam : (84/ / / %)
sevilay8072/ 71, 3/ 0, 7/ %0, 97)
cglaa16 : (68/67.1 /0.9 / %1.32)
erigim63/63.5 /-0. 5 / %-0, 79)
ayulduzz (75,2/ / / %)
sulofe90,4/89.9 /0,5 / %0,55)
3.TAKIM ORTALAMASI : %
soyle bi 66 yi goreydım ıyıdıı
evet tatlım mısafırım vardı o akşam eşlık etmek ıcın yanlarında otururken sadece ondan yedım kımseye caktırmadan dıgerlerıne dokunmadım bıle:)) ılk sınavım gectı dun akşam kabak tatlısı ve kekle 2.sınavımı atlattım arttık hayır dıyorum cok sukur:))
dimi dün diorum eşime bak yine kilo vermeye basladım bişey yemiosunki verirsin tabi dione diim simdi ben buna tutuo bazen böyle odunlukları bazende durup dururken sen güzel kilo verdin yaa falan dio atsan atılmaz satsan satılmaz öylece kabul ettim:))
çok zordur edaa 1.5 ay görüşememek yaa Allah kavustursunnn
İyi geceler kızlar nasılsınız
Geçmişe biraz gözattım
Herkese duaları güsel dilekleri için teşekkür ederim hiçbiriniz eksik olmayın
Bu hafta öldüm öldüm dirildim
Şükür toparlandım
O kadar ilaç vitamin ve serumdan sonra imkansız gibiydi zaten
İlk gıttıgmde kanmde cıkan enfeksıyon ilinci gidişmde gaitamdan da cıktı (afedesiniz)
Yatış yapıldı
Bugun kızımı gördüm en cok onsuzluk bana zor geldi
Neden böle oldu neden oldu tam anlamasamda kötü bi dönm geçirdim ama geçti şükür
Yademincim aramıssın tel eşimdeudi oda duymamıs tahmin ettim neden aradıgını ama döndmedim k. Bakma cok saol sanada
Erigim adet oldun mu bütün hafta aklımdaydın inan ki yha) kızlar yarın öglene kadar giremem belki
Swetcem canm nasulsın ben bildirimi yapayım 60 kılo cıktım neden anlamadım aslında ishalim wardı istifarda cok ettim acaba serum mubole cıkardı hastaneden cıkmadan tartıldım bugun ögle
Sule umutunincisi bizden degil okuyo kg bildirmiyoda sen niye kg bildirmiyon kizz
Duzelttim sulecim
***3.TAKIM 341.ETAP***
NoRaaa(68,9/66,8 /2,1 /3,05 %)
sekerkiz67(79,3/ 79/0.3 / %0, 38)
sahgull(69,8/ / / %)
bluebootle(57,7/ / / %)
Sweetdimple(79,2/ / / % )
pegasus07(67,5/67 / 0, 5/ %0, 74)
Valkyrie89 : (84/83 /1 / %1,19 )
mrv5534: (59,2/60.0 /-0.8 /%-1, 35)
kelebekolacam : (84/ / / %)
sevilay8072/ 71, 3/ 0, 7/ %0, 97)
cglaa16 : (68/67.1 /0.9 / %1.32)
erigim63/63.5 /-0. 5 / %-0, 79)
ayulduzz (75,2/ / / %)
sulofe90,4/89, 9 /0, 5 / %0, 55)
3.TAKIM ORTALAMASI : %
Arasıra fabrika doğruyu buluyor deseneOlsun art niyetli demiyorlar bence. Doğal halleri bu böyle kabul etmek lazım.
Ben erkeklere bazen fazla yüklenildiğini düşünüyorum. (bunu senin için söylemedim yanlış anlama olmasın.)
1,5 ay mecburiyetten onun işi izmitte ben istanbulda normalde her hafta sonu gelir ama benim sınavlar dershane derken olmadı şimdi oda memleketine gidecek napalım kader. Zor olmazsa belki bu kadar anlamlı olmazdı. Ay adam sadece erkek arkadaşım ama ailem gibi hissediyorum. Böyle hissedeceğimi hiç düşünmezdm. Evlenince geçer mi ? :18::18:
Ozaman seni tebrik ediyoruz. Fark etmişsindir sanırım. bir kaç kere hayır diyince artık hayır demek daha kolay oluyor.
Hayır diyebilmek insanı ancak bu kadar mutlu eder. Şahsen evet demekten daha büyük haz veriyor.
Bende sınavlarımı anlatayım.
Annem 2 gün önce yaprak sarması yapmış.
Bizim evdede öyle yemek yanında 3,5 değil direkt ana öğün olarak tüketilir. Her tabakta 15 tane vardır yani.
Anneme dedim bana ayırma yemem. Babam yememiş öyle tabakta duruyor. Şöyle baktım. sonra hayır dedim gitti. Dünde eve gelirken babamı pastaneden çıkarken gördüm. bir sürü kuru pasta almış. Yee ye diyor (ki babam ben kiloluyum diye hakaret eder. Fil gibisin hayvan gibisin 2 . sınıf insansın gibi) adam zayıflıyorum diye inat sanki yee diyor.
Öğle yemeğinde kazandibi vardı yemedim.
Kendimi daha mutlu hissediyorum.
HAYIRRRRRRRRRRKAFAYI YEDİM BEN
Arasıra fabrika doğruyu buluyor deseneOlsun art niyetli demiyorlar bence. Doğal halleri bu böyle kabul etmek lazım.
Ben erkeklere bazen fazla yüklenildiğini düşünüyorum. (bunu senin için söylemedim yanlış anlama olmasın.)
1,5 ay mecburiyetten onun işi izmitte ben istanbulda normalde her hafta sonu gelir ama benim sınavlar dershane derken olmadı şimdi oda memleketine gidecek napalım kader. Zor olmazsa belki bu kadar anlamlı olmazdı. Ay adam sadece erkek arkadaşım ama ailem gibi hissediyorum. Böyle hissedeceğimi hiç düşünmezdm. Evlenince geçer mi ? :18::18:
gecmez dahada artar canım:)) ben okadar kavgalardan sonra ile iyiki evlenmişim diorum rahat deildim ailemle simdi evimde hissediyorumm
evet ınsan gercekten mutlu oluyo bıde sey dusundum dun artanlar vardı esıme verırken bunlardan daha once cok yedım ne oldu hıcbısey yemeyınce pekı sevınıcem napıyorum ozaman kocamaaan bı hayırrr bol hayırlı gunler hepımıze onumuze cıkan sınavlardan:))
Gecmez canim gecmez bazen bogasin gelsede onun sicakligi olmadan uyuyamayacaksin
Az yiyincede aynı çok yiyincede aynı. Marjinal verimliliği aynı hatta azalan verim oluyor çok yediğindeValla delirdim. Bu yazdığım şuan aklıma geldi. Azalan verimler kanunu. "üretim sürecinde kullanılan faktörlerin bazılarının sürekli arttırımıyla saadet olmayacağını zamanla arttırılan o faktörün marjinal faydasının azalacağını ve negatife bile dönebileceğini anlatan kanun."
Bizde enerji üretirken sürekli yediklerimizi arttırarak kilo alıyoruz. Verilimlik böylece negatif oluyor
Sınava baya iyi çalışmışsın demek canım, bilgiler hala aklında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?