Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar suan birinci görünüyoruz tabi aciklanmayan takimlar varda ilk ucte kesiniz:)

Umutun inciside bize baka baka eridi valla 2, 7 kg vermis

Kizlar suuuuu bakim alan var mi benimki 2.5 lt. Oldu oooo falan demeyin okula bitki caylarimu getirmi unutmusum sadece 2 sallama vardi ben de suya daldim iste

Kizlar suan birinci görünüyoruz tabi aciklanmayan takimlar varda ilk ucte kesiniz:)

Ben 1.olacaktım ama yaaa insanlar her hafta nasıl o kadar kilo veriyor şaşırıyorum gerçekten ben bu hafta 2 kg verdim ama neler yapmadımkı :)) haftaya hayatta veremem bu kadar

Noracim sana anteplilerin masallahini gonderiyoruz. Hadi kizlar eslik edin bana masallah masallah devami bol bol gelir insallah......

Ayyildiz cnm arkadasim ictigin sulari yaptigin km lerce yuruyusu dusununce kilonun sabit kalmasina cok sasirdm acaba regl mi olcn guzel arkadasim

slmmm ben geldimmm

hasta hasta temizlikmi yaptın mervişşş kızcam ama iyice tyoparlan bi tatlım temizlik kaçmıyo ya

senin mazeretin vardı tatlım sarı kart almazsın

çok iyiydi öldüm gülmekten

Kizlar suuuuu bakim alan var mi benimki 2.5 lt. Oldu oooo falan demeyin okula bitki caylarimu getirmi unutmusum sadece 2 sallama vardi ben de suya daldim iste

maşallah ahsenimmmm ben daha 1.5 anca

Ben 1.olacaktım ama yaaa insanlar her hafta nasıl o kadar kilo veriyor şaşırıyorum gerçekten ben bu hafta 2 kg verdim ama neler yapmadımkı :)) haftaya hayatta veremem bu kadar

Olmaz olmaz deme olur olur aşk bu nelere kadir kcaman bir maşallah diyoruzzzz

Helal sana arkadadim en dogrusunu yapmissin

Evet sen izne ayrilcaktin dimi bide temizlik yapmis biz kadinlar olsekte yerimizde duramiyiruz

bende kolay vermedim canım. lahana diyeti yaptım o 2,7 vermemi sagladı. tabi korkum ne kadar kalıcı olacak çünkü 5 gün yaptım ve bugün bıraktım. ayrıca spora gidiyorum ve bol bol yürüyorum :) geçen hafta sadece 500 gr vermiştim. inşallah haftaya daha iyi olur.

kızlar beni çok güldürdünüz yaa

Ahaa yakalandim canim brovo valla ama kalici bir yol seç yanlis anlamada lahana diyetiyle bizim isyerinin erkekleri haftada 6 kg verdi sok olduk sonra malum hopp geri geldi seninkiler gelmez geri inşallah canim . Bu arada asin beni kizlar yakalandim

Evet sen izne ayrilcaktin dimi bide temizlik yapmis biz kadinlar olsekte yerimizde duramiyiruz
Aynn ole canm
Bikac gündür ew havasız bi girdim sanki tozlar agzımdan burnumdan giriyo hmn giriştim kızmn havasız ewe gelmseini istemedim şimdi bebişimleyim ohh mis kızımm

Kızz o nedemek
Konuyu bastan kacırdım anlamadım
Acıklama beklıyorum bnmde gülmm lazım

inşallah kalıcı olur tatlım menüne ve sporuna dikkat edersen vermeye devam edersin eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…