- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Msj sayım 25 faln kızlar
Sarı kartım oldu
Kizlar suan birinci görünüyoruz tabi aciklanmayan takimlar varda ilk ucte kesiniz:)
Umutun inciside bize baka baka eridi valla 2, 7 kg vermis
Slm kızlar nasılsnz
Ewimi temizledim bastan ssagı malum bir haftadır kötü
Kızım anneanbesinde
Sultnciftliğine gıtcm şimdi hawalndırcaktım hrryeri kızm üşütt diye anneanesi almıştı
Ohhh cok rahatım hertaraf pırıl pırıl şükür
Noracım tebrik ederim
Çaglacım süper gidiyosun
Kılo veren arkadasları tebrik ederimm
Bn bu hafta almışm
Zaten izne ayrılcaktım önümüzdeki 2 hafta bu arada toparlanma süresi olur bana iyi olur
Kaptancım nasılsın bnim iZnimi baslatırsın canm
Yine girerim gün içinde
HOSCAKALIN ÖPÜYORUM
Kizlar suan birinci görünüyoruz tabi aciklanmayan takimlar varda ilk ucte kesiniz:)
Kizlar suuuuu bakim alan var mi benimki 2.5 lt. Oldu oooo falan demeyin okula bitki caylarimu getirmi unutmusum sadece 2 sallama vardi ben de suya daldim iste
Ben 1.olacaktım ama yaaainsanlar her hafta nasıl o kadar kilo veriyor şaşırıyorum gerçekten ben bu hafta 2 kg verdim ama neler yapmadımkı :)) haftaya hayatta veremem bu kadar
Helal sana arkadadim en dogrusunu yapmissinOzaman seni tebrik ediyoruz. Fark etmişsindir sanırım. bir kaç kere hayır diyince artık hayır demek daha kolay oluyor.
Hayır diyebilmek insanı ancak bu kadar mutlu eder. Şahsen evet demekten daha büyük haz veriyor.
Bende sınavlarımı anlatayım.
Annem 2 gün önce yaprak sarması yapmış.
Bizim evdede öyle yemek yanında 3,5 değil direkt ana öğün olarak tüketilir. Her tabakta 15 tane vardır yani.
Anneme dedim bana ayırma yemem. Babam yememiş öyle tabakta duruyor. Şöyle baktım. sonra hayır dedim gitti. Dünde eve gelirken babamı pastaneden çıkarken gördüm. bir sürü kuru pasta almış. Yee ye diyor (ki babam ben kiloluyum diye hakaret eder. Fil gibisin hayvan gibisin 2 . sınıf insansın gibi) adam zayıflıyorum diye inat sanki yee diyor.
Öğle yemeğinde kazandibi vardı yemedim.
Kendimi daha mutlu hissediyorum.
HAYIRRRRRRRRRRKAFAYI YEDİM BEN
Ben 1.olacaktım ama yaaainsanlar her hafta nasıl o kadar kilo veriyor şaşırıyorum gerçekten ben bu hafta 2 kg verdim ama neler yapmadımkı :)) haftaya hayatta veremem bu kadar
Slm kızlar nasılsnz
Ewimi temizledim bastan ssagı malum bir haftadır kötü
Kızım anneanbesinde
Sultnciftliğine gıtcm şimdi hawalndırcaktım hrryeri kızm üşütt diye anneanesi almıştı
Ohhh cok rahatım hertaraf pırıl pırıl şükür
Noracım tebrik ederim
Çaglacım süper gidiyosun
Kılo veren arkadasları tebrik ederimm
Bn bu hafta almışm
Zaten izne ayrılcaktım önümüzdeki 2 hafta bu arada toparlanma süresi olur bana iyi olur
Kaptancım nasılsın bnim iZnimi baslatırsın canm
Yine girerim gün içinde
HOSCAKALIN ÖPÜYORUM
Kuzum tiyoyu verdim onlar bize baka baka eriyorlar
kızlar beni çok güldürdünüz yaa
birinciliği kaptırdık kızlar
kızlar beni çok güldürdünüz yaa
Aynn ole canmEvet sen izne ayrilcaktin dimibide temizlik yapmis biz kadinlar olsekte yerimizde duramiyiruz
Kızz o nedemekKizlar suan birinci görünüyoruz tabi aciklanmayan takimlar varda ilk ucte kesiniz:)
bende kolay vermedim canım. lahana diyeti yaptım o 2,7 vermemi sagladı. tabi korkum ne kadar kalıcı olacak çünkü 5 gün yaptım ve bugün bıraktım. ayrıca spora gidiyorum ve bol bol yürüyorum :) geçen hafta sadece 500 gr vermiştim. inşallah haftaya daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?