Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tatlım supersın ya su 75 dakıka kosu bandında nasıl duruyosun 20 dakıka zor gecıyo benım sırrın varmı

tatlım cok ıyı yaparsın dıyetısyene gıderken ınsan daha da dıkkat edıyor kesınlıkle

Diyetisyene fobim olustu bana ilk gittigimde sen niye geldin ki biraz dikkat etsen olur bolgesel senin genetigini degistiremem demisti sakagibi kadindi yaa tartidaki rakami goruncede imm varmis kilonda sıkı vucudun ben sana lisye veriyim deyip lutfetmisti neyse ki verdigi lisyede ise yaradi aslinda taki ben cozutup listeyi biralana dek . Profosyonel yardım sartsa benim gibi yari yolda birakmayacaksin yoksa yine kendini burda buluyirsun

tatlım muhlama mısır ekmegı halley bend ecez almalısın özellıkle halley ıcın

aynen tatlım onumden neler gelıyo gecıyoda dokunmuyorum hayır dıyorum dıyestısyenım cok tatlı bır bayan benı baya motıve ettı.sozlerı aklıma gelıyo ve durdruyorum kendımı

Teşekkür ederim kaptancım

Özlettin kendini pazartesi bekliyoruz seni

dünki menüm

sabah kalkınca 2 bardak su

kahvaltı
domates salatalık
1 dılım tb ekmek
5 zeytın
1 dılım beyaz peynır
sekersız bır fıncan cay

ara:
2 gun kurusu kayısı
2tam cevız

öğle
ıspanak yemegı 6kasık
1 dılım tb ekmek

ara
1 kucuk mandalına

akşam
ızgara tavuk 3 kofte kadar
1 dılım tb ekemk
1 gun kurusu kayısı

ara
1hurma

2,5lt su

dun akşam bıskuvılere gofretlere hayır dedım gene cok mutluyuuumm

İnanmıyorum bizimde 30 ocak ewlilk yıl dönümüümüz
Bnde bu gidişle 65 olcam galiba )))
İştahım bi açık
Bi açık ki sormayın ne bulursam yedim eski merveye dönüşmü yapıyorum

29,30,31 ocak peşpeşe valla, mervecim hastalıktan cıktın olucak artık okadar bir iki canının istediği bişeyi ye ama sonra toparla kendini canımm
eriğim canım bende çok korkmustum hava soğuk olcak diye ama sanki bahar ayıydı hava bir güzeldiki

teşekkür ederim beğendim menünü ilk hafta verdiğine benziyor ona tam uyamasamda 1 kilo vermiştim bu haftada bu listeyi kendime uyarlıyım

Hayır dediğim zamanlardaki mutluluğu hiçbirşeye4 değişmem tebrikler canım böyle böyle ısrar edildiğinde hayır demeyi öğrenicez

Yemiş olsaydın şimdi moral bozukluğu ile bütün motivasyonun düşecekti.

Ayy ne guzel benim ki bol karli bi gundu :) ve dugun 12 de bittiginde horona doymayan biz 1 saatte disarda horon iynadik ustunede abanta balayina gidince per perisan dondum

Ohh maşallah yeme canim bak ne guzel hayir demissin bense evetle kendime kotuluk ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…