Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Haklısın aslında çorba içip evden yoğurt yada salata götürerek tamamlayabilirim öğünü

İşte bu kadar öğle öğünündeki problem çözülür böylece inan abim bile evden götürüyor yemeğini artık 110 kiloya çıkınca aklı başına geldi sürekli dışardan yiyince şişti çıktı abim bile götürebiliyorken sen rahat rahat götürürsün bitanem

Hg Mervişim kilo verdikten sonra hastalanınca direk sebebini diyete bağladı eşin anlaşılan onun yanında diyetten bahsetme bir süre cnm sinirin bozulmaz

kendimi tutamayıp yemeklere saldırcakmısım gibi gelio goremeden:))

Arkadaşlar kendinize çok iyi bakın. hafta sonu kaçamaksız olsun. haftaya 1 . olmalıyız.
Sizi seviyorum. Pozitif olun. Cısslara eliniz gidince eda feci çemkirir bana diyin yemeyin.
Öpüyorum. iyi tatiller.

Sık sık paylaşım yap zaten eda yorum yaptıkça korkar belki bana çemkirmesin diye dikkat edersin

Güzeller hepinize hayırlı geceler güzel bir haftasonu diliyorum herkese cıslara hayır demeyi unutmuyoruz

Hg Mervişim kilo verdikten sonra hastalanınca direk sebebini diyete bağladı eşin anlaşılan onun yanında diyetten bahsetme bir süre cnm sinirin bozulmaz

Ahh bebegim bahsetmiyorum o bidefa takmış kafaya :/
Sabah kahvaltı yaptırdı zorla yedigimi görmeden gitmedi
Neyse inş geçiistirim onu

Çok haklısın bundan önceki kilo verişinde 85 lerde falandım 72 ye kadar indim çünkü kızımın sınıf arkadaşlarından biri şişko annen geldi dedi ahhh nasıl bozuldum çocuklar çok acımasızlar ama ne oldu ben yine kilo aldım ama eskisinden daha çok mutsuzum şimdi iyice depresif olmadan bu kilolar gitmeli :) birde yaşım çok ilerlemeden kızımla aynı kıyafetleri giymek istiyorum hani chima da falan oluyor yaaa anne-kız koleksiyonu bayılıyorum ama o markanın bedenleri çok dar

Afiyet şifa olsun o fincandan içeceklerin
Olsun sıkıntı olursa hemen bir arabaya atlar yine 2 dakikada evde olursun .. Benimde işim eve 20 dakika mesafede ama kışın burda yürümek imkansız kesin yüz felci falan olurum Ankara'nın en soğuk yerinde oturuyorum

Tüm zorlukları birlikte aşmışsınz ne güzel tatlım hazirana kadar rahat rahat olursun kıyafetini birlikte seçeriz ne güzel olur:13:
AMİİİİİN canım inşallah çok isterim walla
doğru bir karar canım inş sende yasemin ve eda gibi kaçamaksız uygularsın listeni ve güzel sonuçlar alırsın
3. Takım desteğiyle kesin olur

Maşallah kesinlikle harikasın

Evet benim aklıma çok yattı bu fikir önümüzdeki hafta çok güzel olacak herşey :)
Güzeller hepinize hayırlı geceler güzel bir haftasonu diliyorum herkese cıslara hayır demeyi unutmuyoruz

Teşekkürler ...
Iyi geceler

hayırlı geceler kızlaar menumu yazıorum

kalktıgımda
maydanoz suyu

sabah
1 dilim ekmek
yumurta
domates
greyurt

ara
2dilim ananas

oğle
mercimek corbası
salata

ara
2 dilim ananas

aksam
balık bugulama
salata
2 dilim ekmek (!)

su:2.5 lt
spor yarım saat dag yuruyusu

yesilçaay
biberiye
kusburnu

doymadım resmen yaa salatayı ben bıtırdım halbukıı

iyi geceler canlarim

Tebrik ediyorum,2.olmusuz..
Noracigim harika vermissin,3.olmussun tebrikler

Mervisim senin konunun cok disinda kaldim ben,hastanedemi yattin..cok gecmisolsun cnm,gecmise bakamadim,tam bilemiyorum

Pazartesiden itibaren sizinim
öptüm hepinizi

Kizlar 2. Olmusuz tebrik ediuorum benim katkim olmadi cok ozur dilerim ama soz bu hafta vericem noracigim seni ozellikle ve butun kilo veren arkadaslaimi tebrik ediyorum

31 ocak bizim evlilik yıldönümümüz hedefim 65 o yüzden artık hiç tavizsiz her hafta en az 1 kilo vermem lazım:26:

Ayy karda kista evldenen tek catlak ben degilmisim 29 ocak evlilik yildonumum 30 ocakta dogum gunum aynen taviz yok valla 6 kg gidecek . Bu arada 2012 de evlendim ankara yillar sonra ilk defa oyle kar gordu kimse gelmiycrk diye kocamin basinjn etini yedim yollar kapaliydi ama sevenimiz cokmus karadeniz dugunu olunca tiklim tiklimdi cekim yapan cocuk bile ben bu kadar yilda boyle dugun gormedim demisti ahh ne gunlerdi zaman cok hixli

Dunbki menum

Sabah (09:00)
1 kupa nescafe
1 dilim peynir
1.5 dilim ekmek
4 zeytin

Ogle (12:00)
1 kase yogurt corbasi
3 yk patates yemegi

Ara (14:30)
2 kayisi
8 cig findik

Ara (17:00)
1 kucuk elma

Aksam (19:00)
1 kase yogurt corbasi
1 dilim misir ekmegi
2 yk kadar muhlama

Ara (20:00)
1 fincan kahve
1 halley

Cezami aliyim :18:

tebrıkler cnm

süpersın tatlım ama araları atlama cnmcım

Yarın diyetisyen randevusu alıcam :) yaa işyerindeki menüye göre bir liste yada öğle yemeğinden çıkıcam artık ama olmuyor farkındayım

tatlım cok ıyı yaparsın dıyetısyene gıderken ınsan daha da dıkkat edıyor kesınlıkle

teprık edıyorum hepımızııı noracım ozellıkle senı tatlım aşk işte aşk:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…