- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Haklısın aslında çorba içip evden yoğurt yada salata götürerek tamamlayabilirim öğünü
İi geceler kızlar
Kendimi toplıcam zaman alsada toplıcam ama zaman alıcak galiba
Eşimin baskısı ailemin baskısı yok cok kilo verdin birden kilo verdin bilmem az yedin bilmem şöyle bilmem böyle acayip baskı altındayım tahmin edersiniz ki
Hele eşim bi abartıyo ki yok cok az yiyodu yok şöyleydi yok böyleydi allahım dedim sonunda offf sus allah askına yha bilip bilmeden konusuyosun ewe gelirken yine tartıştık
İştahım olmasada yemesem aman sen rejim yap rejim yap bi kaç günsınra hastaneyi bıylarsın
kendimi tutamayıp yemeklere saldırcakmısım gibi gelio goremeden:))
Arkadaşlar kendinize çok iyi bakın. hafta sonu kaçamaksız olsun. haftaya 1 . olmalıyız.
Sizi seviyorum. Pozitif olun. Cısslara eliniz gidince eda feci çemkirir bana diyin yemeyin.
Öpüyorum. iyi tatiller.
Hg Mervişim kilo verdikten sonra hastalanınca direk sebebini diyete bağladı eşin anlaşılan onun yanında diyetten bahsetme bir süre cnm sinirin bozulmaz
ilahi eda.ama itiraf ediyorum senden tırstım zamanında yahu kim der sen benden 10 yaş küçüksün.
çağla inşallah saldrımadın yemeklere bülöf yaptın değil mi.
bende acıkcası cocuklarım cok etkili.kızlarımın zarif anneleri olmak istiyorum.birde bilmiyorum nefsanimi düşünüyorum hayatımı eşime ve cocuklarımı adadım çevremde hazımsızlar cok ve bende bulabildikleri ilk şey kilo.bu konuda artık rahatsız olmak istemiyorum.
asm yıkılıyor ve biz taşınıyoruz.15 güne kadar zaman verdi il sağlık.yeni asm evime yürüme mesafesi 15-20dk.bugün yürüdüm ordan.bi bakayım dedim nasıl bir yer.şuanki evimle 2 sokak gidip geliyordum.benim için tek güzel yanı yürüyüş olacak ama kuzularıma 2 adım mesafesinde olamayacagım.
yolda gelirken hep istediğim bir şeyi buldum şimdi yeşil çay içmek daha zevkli bnim için.bu fincanın benzerini aldım.Eki Görüntüle 911306
AMİİİİİN canım inşallah çok isterim wallaTüm zorlukları birlikte aşmışsınz ne güzel tatlım hazirana kadar rahat rahat olursun kıyafetini birlikte seçeriz ne güzel olur:13:
3. Takım desteğiyle kesin olurdoğru bir karar canım inş sende yasemin ve eda gibi kaçamaksız uygularsın listeni ve güzel sonuçlar alırsın
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
2 yumurtalı çılbır
1 çay bar ceviz
1 fincan biberiye
2 kayısı
ÖĞLE :
1 kase ketentohumlu yoğurt
AKŞAM:
1 porsiyon keşkek
1 bardak ayran
salata
SPOR
75 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
1 fincan tarçın
takviye olarak omega 3
Evet benim aklıma çok yattı bu fikir önümüzdeki hafta çok güzel olacak herşey :)İşte bu kadar öğle öğünündeki problem çözülür böylece inan abim bile evden götürüyor yemeğini artık 110 kiloya çıkınca aklı başına geldi sürekli dışardan yiyince şişti çıktı abim bile götürebiliyorken sen rahat rahat götürürsün bitanem
Güzeller hepinize hayırlı geceler güzel bir haftasonu diliyorum herkese cıslara hayır demeyi unutmuyoruz
341.etap * 3. Takim mesaj sayilari
NoRaaa:
sekerkiz67: 37
sahgull:
bluebootle:
Sweetdimple:41
pegasus07:
Valkyrie89 : + 100
mrv5534:
kelebekolacam :
sevilay80:49
cglaa16 :42
erigim: 85
ayulduzz:91
sulofe: 73
Yanlış liste değildir umarım !!
31 ocak bizim evlilik yıldönümümüz hedefim 65 o yüzden artık hiç tavizsiz her hafta en az 1 kilo vermem lazım:26:
bende kolay vermedim canım. lahana diyeti yaptım o 2,7 vermemi sagladı. tabi korkum ne kadar kalıcı olacak çünkü 5 gün yaptım ve bugün bıraktım. ayrıca spora gidiyorum ve bol bol yürüyorum :) geçen hafta sadece 500 gr vermiştim. inşallah haftaya daha iyi olur.
Bugünkü menüm;
4 zeytin
1 dilim light peynir
1 dilim kepek ekmek
domates salatalık
1 haş. yumurta
1 brdk greyfurt suyu
ara : yok (unuttum:26:)
Öğle:
Mantarlı tavuk
salata
ara: 2 dilim ananas
akşam
taze fasülye
salata
Ara: 2 dilim ananas
Ara 1 brdk greyfurt suyu.
Yeni listemi merakla bekliyorum.
Haftaya bomba gibi başlayacağım. hafta sonu diyeti patlatmak yooooooooooooooooook
su: 2 litre
2 bardk yeşilçay
Yarın diyetisyen randevusu alıcam :) yaa işyerindeki menüye göre bir liste yada öğle yemeğinden çıkıcam artık ama olmuyor farkındayım
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 341. ETAP SONUC LİSTELERİ
20 ARALIK /27 ARALIK
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................9. TAKIM
İKİNCİ .................3. TAKIM
ÜÇÜNCÜ .................4. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
9. takımdan.............aysesu.................3,71%
İKİNCİ
14. takımdan.............umutincisi......................3,33%
ÜÇÜNCÜ
3. takımdan.............NoRaaa .....................3,05%
Tebrikler hepimizeee
Noracımmmm harikasın tatlımmm aynen devammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?