Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tüm zorlukları birlikte aşmışsınz ne güzel tatlım hazirana kadar rahat rahat olursun kıyafetini birlikte seçeriz ne güzel olur:13:

Yarın diyetisyen randevusu alıcam :) yaa işyerindeki menüye göre bir liste yada öğle yemeğinden çıkıcam artık ama olmuyor farkındayım

doğru bir karar canım inş sende yasemin ve eda gibi kaçamaksız uygularsın listeni ve güzel sonuçlar alırsın

irade testinden 100 verdimmm :13: haydi bakalım bu hafta gitsin kilocuklar

Arkadaşlar kendinize çok iyi bakın. hafta sonu kaçamaksız olsun. haftaya 1 . olmalıyız.
Sizi seviyorum. Pozitif olun. Cısslara eliniz gidince eda feci çemkirir bana diyin yemeyin.
Öpüyorum. iyi tatiller.

Sende kendine çok iyi bak bitanemmm inşşşş haftaya 1. olururz Aminnnnnn bizde seni çok seviyoruz

iyi tatiller

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 341. ETAP SONUC LİSTELERİ
20 ARALIK /27 ARALIK

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................9. TAKIM

İKİNCİ .................3. TAKIM

ÜÇÜNCÜ .................4. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
9. takımdan.............aysesu.................3,71%

İKİNCİ
14. takımdan.............umutincisi......................3,33%

ÜÇÜNCÜ
3. takımdan.............NoRaaa .....................3,05%

Tebrikler hepimizeee

Noracımmmm harikasın tatlımmm aynen devammmm

Son düzenleme:
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
2 yumurtalı çılbır
1 çay bar ceviz
1 fincan biberiye
2 kayısı

ÖĞLE :
1 kase ketentohumlu yoğurt

AKŞAM:
1 porsiyon keşkek
1 bardak ayran
salata

SPOR
75 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
1 fincan tarçın
takviye olarak omega 3

İyigeceler kizlar misafirlerim vardi kaynimgiller onlari ugurladim dereceye girdikmi hemen gecmise bakiyorum

şuleninde net sorunu var edacım paylaşmak istermisin tatlım?

geldim geldimmm bir şey mi yapmam gerekiyor geriye dönüp bakamadım sayfa açarken çok bekliyor ekran...

tatlımmm listemizi önce kardeş takımımız 8. takımda paylaşacaksın sonrada

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html

buraya takım listemizi ekleyeceksin bu kadar bitanem

Hay Allah yaaa paylaşım yapacaktım ne güzel daha sonraki zamanlarda seve seve yaparım tabii ki

Haklısın aslında çorba içip evden yoğurt yada salata götürerek tamamlayabilirim öğünü

İi geceler kızlar
Kendimi toplıcam zaman alsada toplıcam ama zaman alıcak galiba
Eşimin baskısı ailemin baskısı yok cok kilo verdin birden kilo verdin bilmem az yedin bilmem şöyle bilmem böyle acayip baskı altındayım tahmin edersiniz ki
Hele eşim bi abartıyo ki yok cok az yiyodu yok şöyleydi yok böyleydi allahım dedim sonunda offf sus allah askına yha bilip bilmeden konusuyosun ewe gelirken yine tartıştık
İştahım olmasada yemesem aman sen rejim yap rejim yap bi kaç günsınra hastaneyi bıylarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…