- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Ayy çok hoş edajım! Şanslısın ki seni dış görünüşün için değilde sen olduğun için seven biriyle birliktesin. Bu ilişkideki en önemli şey bence:)
Benim teşvikimi yazayım bende:
Biz eşimle 6 yıllık bir beraberliğin üzerine artık evlenelim dedik ama doğru düzgün işimiz yoktu. Toplama bir evlilik oldu paramızın yettiği kadarla düğün yapıp eşya aldık (güyaaa ailemize yük olmayalım diye) neyse gelinliğimi bile sırf uygun olsun diye herhangi bir yerde paramın yettiği şekilde diktirdimneyseeee olayın bu kısımları aslında çok uzun benim şimdiki hayalim eğer Haziran'a kadar 69 olursam oğlumu sünnet ettircem ve ona düğün yapıp orda gelin gibi bembeyaz uzun bir elbise giymek istiyorum. Kuğu olmak istiyorum
Yarın diyetisyen randevusu alıcam :) yaa işyerindeki menüye göre bir liste yada öğle yemeğinden çıkıcam artık ama olmuyor farkındayım
kendimi tutamayıp yemeklere saldırcakmısım gibi gelio goremeden:))
kızlar çok şükür reglim bitti ve bu hafta bomba gibi geliyorum geçen haftaki gibi beslenicem hafta sonu ödemimi atıp hedefim en az 1 kilo,
öğlen komşum çaya çağırdı tatlı ve hamur işlerine dokunmadım yarım tabak kısır, bir kaşık patates salatası yedim akşama bişey yemem artık su ve form çayla günü kapatırım
Arkadaşlar kendinize çok iyi bakın. hafta sonu kaçamaksız olsun. haftaya 1 . olmalıyız.
Sizi seviyorum. Pozitif olun. Cısslara eliniz gidince eda feci çemkirir bana diyin yemeyin.
Öpüyorum. iyi tatiller.
hg tatlımmm kıymetini bilmezmiyiz gelir gelmez çıkışları kapadık kaçamasın diyetakımımızdaki herkes bitanedir bizim için
olsun tatlım bu küçük problem için mutsuz olmana değmez sıkma canını
Ama nasıl olmam bir sürü şey kaçırmışım dereceye girdiğimizi bile akşam gördümdalacaktım bilgisayara neredeyse ..
şuleninde net sorunu var edacım paylaşmak istermisin tatlım?
geldim geldimmm bir şey mi yapmam gerekiyor geriye dönüp bakamadım sayfa açarken çok bekliyor ekran...
tatlımmm listemizi önce kardeş takımımız 8. takımda paylaşacaksın sonrada
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html
buraya takım listemizi ekleyeceksin bu kadar bitanem
Seni çok iyi anlıyorum teyzemde kalırken bende cepten giriyordum allahım ne işkenceydii insan sinir oluyor hakikaten
İyigeceler kizlar misafirlerim vardi kaynimgiller onlari ugurladim dereceye girdikmi hemen gecmise bakiyorum
Şulecim net sorunun devam ediyor sanırım ben paylaşıyorum kızlar
Hay Allah yaaa paylaşım yapacaktım ne güzeldaha sonraki zamanlarda seve seve yaparım tabii ki
Tost kaşar ikilisi hem gereksiz hem yanlış. Öğlen yemeklerinde pilav makarna yanlış. evden kepek ekmek getirsen 1 dilim. birde bu küçük 110 grlık yoğurtlar var onlardan her gün bir tane getirsen evden. öğlene kadar bozulmaz açıkta kalırsa. böyle atlatabilirsin. Çorbaysa çorbayı içersin. normal yemekte sadece yemeğini yersin(suyunu yemezsin genelde çok yağlı oluyor)
bu şekilde yapabilirsin. bunu yapmak zor olmaz bence. :44::44:
Ben 1.olacaktım ama yaaainsanlar her hafta nasıl o kadar kilo veriyor şaşırıyorum gerçekten ben bu hafta 2 kg verdim ama neler yapmadımkı :)) haftaya hayatta veremem bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?