dünki menüm
sabah kalkınca 2 bardak su
kahvaltı
domates salatalık
1 dılım tb ekmek
5 zeytın
1 dılım beyaz peynır
sekersız bır fıncan cay
ara:
2 gun kurusu kayısı
2tam cevız
öğle
ıspanak yemegı 6kasık
1 dılım tb ekmek
ara
1 kucuk mandalına
akşam
ızgara tavuk 3 kofte kadar
1 dılım tb ekemk
1 gun kurusu kayısı
ara
1hurma
2,5lt su
dun akşam bıskuvılere gofretlere hayır dedım gene cok mutluyuuumm
Bugunde lahmacun yedim yaa gun wardi pidecide yapmaya karar wermisler 1 lahmacun 1 ayran ictim
Canim benim emeginin karsiligini aliyorsun tebrik edrim az canimiz yanmadi alisverislerdeKızlar sizinle bugün alışverişte yaşadıklarımı anlatmak istiyorum.
Mağazaya girdim. Kendime yeni bir kot alacağım diye. Gittim iki tane beğendim 42 beden
Birini aldım.
Bari bir hırka alayım giydiğim çok bollaştı diye. Oda 40 beden
Sonra bari bir de boğazlı penye bir şey alayım dedim. sadece xl vardı m ve s vardı. L yoktu bende xl almadığım. KÜÇÜK BEDEN bulamamanın yaşattığı mutluluğu tarif edemem. Büyük diye bir beden almamak daha güzelmiş
Bugünkü menümüde yazayım
Sabah: kepek ekmekli beyaz peynirli domatesli sandwich
Öğle : 1 pors. köfte büyük ayran
Ara: 1 elma
Ara 1 nescafe
akşam
1 dilim ekmek
tavuk sote
süpeeeerKızlar sizinle bugün alışverişte yaşadıklarımı anlatmak istiyorum.
Mağazaya girdim. Kendime yeni bir kot alacağım diye. Gittim iki tane beğendim 42 beden
Birini aldım.
Sonra bari bir de boğazlı penye bir şey alayım dedim. sadece xl vardı m ve s vardı. L yoktu bende xl almadığım. KÜÇÜK BEDEN bulamamanın yaşattığı mutluluğu tarif edemem. Büyük diye bir beden almamak daha güzelmiş
Bugünkü menümüde yazayım
Ara 1 nescafe
akşam
1 dilim ekmek
tavuk sote
menumu yazayımm
kalktıgımda maydanoz suyu
sabah
2 dilim ananas
öğle
1 lahmacun
1 buyuk ayran
ara
1 avuc kuru uzum
aksam
light ton balıklı yagsız salata
1 dilim ekmek
ara
greyfurt
spor 1 saat yuruyus
su:2lt
bıberıye cayı
yesılcay
10lu bıtkı cayı lıptonun
süpeeeercanım yaa aynı bedenleri giyioruzzz boyun uzun herhalde benden yada cok sıkısın:)) ben kilo veriorum ama daha bedenim deişmedi dogru duzgun ya.. nisanda bende gelicem istanbula inşllah belki alısverişi ordan yaparım herkes istanbuldan yapıo burda orda güzel seyler varmıs kapalılar iiçin:))
noldu dun bana bilmiorum ya
yarın kure baslıyorum lahana kurune oructa tutacagım ıcın daha rahat yaparım dıyorum
Tebrik ediyorum seni hayır dediğin için.
Menün güzel öğle menünde çok acımasızmış
Kızlar sizinle bugün alışverişte yaşadıklarımı anlatmak istiyorum.
Birini aldım.
Bugünkü menümüde yazayım
Ara 1 nescafe
akşam
1 dilim ekmek
tavuk sote
asm yıkılıyor ve biz taşınıyoruz.15 güne kadar zaman verdi il sağlık.yeni asm evime yürüme mesafesi 15-20dk.bugün yürüdüm ordan.bi bakayım dedim nasıl bir yer.şuanki evimle 2 sokak gidip geliyordum.benim için tek güzel yanı yürüyüş olacak ama kuzularıma 2 adım mesafesinde olamayacagım.
yolda gelirken hep istediğim bir şeyi buldum şimdi yeşil çay içmek daha zevkli bnim için.bu fincanın benzerini aldım.Eki Görüntüle 911306
Çok haklısın bundan önceki kilo verişinde 85 lerde falandım 72 ye kadar indim çünkü kızımın sınıf arkadaşlarından biri şişko annen geldi dedi ahhh nasıl bozuldum çocuklar çok acımasızlarama ne oldu ben yine kilo aldım ama eskisinden daha çok mutsuzum şimdi iyice depresif olmadan bu kilolar gitmeli :) birde yaşım çok ilerlemeden kızımla aynı kıyafetleri giymek istiyorum hani chima da falan oluyor yaaa anne-kız koleksiyonu bayılıyorum ama o markanın bedenleri çok dar
0,6 gr nihayet blucummmm başladın vermeye tebrikler bitanemmm
bugün öğle arası eşim yine tehlikeli yiyecekler yemeyi teklif etti, ben de tam olabilir diyordum ki- hayır dedim olmaz! yedikten sonra çok pişman olacağım, yani kilo yapması vs değil, çok sakıncalı nasıl yapıldığını bilmediğim şeyleri yemek yanlış geldi..eve gittik salata yaptık kocaman, bir kase de keten tohumlu yoğurt..eskiden salata içimi kazındırırdı ekmek vs istetirdi yanında, şimdi ekmek kadar zevk veriyor yemesi.. sonra öğle aram bitmeden hava da çok güzel olduğu için çıktım yarım saat yürüyüş yapıp işe öyle geldim..tabi siz pazar keyfi sürün biz burda mesai yapalım :)))) bana bi eferin diyeecek kimse yok burda yahuu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?