Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tebrik ediyorum seni hayır dediğin için.
Menün güzel öğle menünde çok acımasızmış

Bugunde lahmacun yedim yaa gun wardi pidecide yapmaya karar wermisler 1 lahmacun 1 ayran ictim

Canım 1 lahmacun seni mahvetmez. Ama sürekli kaçamak yapmamalısın.

Sana menüyü yazıyorum
bana da bu menüyü verdi diyetisyenim. istersen yapabilirsin( bu hafta regl oalcağım)

Yaseminnnn menüm bu :)

3 gün (pazar pazartesi salı)

Et ve et ürünleri süt süt ürünleri yasak)

Maydanoz suyu

3 zeytin
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı reçel/ bal
domates salatalık

Ara.. 1 pors. meyve

Öğle:
8 yk sebze yemeği
salata
1 dilim ekmek

ara: 1 pors. meyve

ara: 1 pors meyve

akşam
9 yk makarna(yağsız tuzsuz fakat domatesli biberli falan sos yapabilirsin yada salça da olabilir baharatlı falan)
salata

Ara: 1 pors meyve

4 gün(çarşamba,perşembe,cuma, cumartesi)

Meyve ekmek yasak

Maydanoz suyu

1 haş yumurta
1,5 kk light beyaz peynir
domates salatalık

Ara: 1 bardak light süt

Öğle: 120 gr et / tavuk /balık
salata

Ara: 1 activia

Ara: 1 su bardağı yoğurt

Akşam
120 gr et / tavuk /balık
salata

ara 1 bardak light süt

Kızlar sizinle bugün alışverişte yaşadıklarımı anlatmak istiyorum.

Mağazaya girdim. Kendime yeni bir kot alacağım diye. Gittim iki tane beğendim 42 beden
Birini aldım.
Bari bir hırka alayım giydiğim çok bollaştı diye. Oda 40 beden

Sonra bari bir de boğazlı penye bir şey alayım dedim. sadece xl vardı m ve s vardı. L yoktu bende xl almadığım. KÜÇÜK BEDEN bulamamanın yaşattığı mutluluğu tarif edemem. Büyük diye bir beden almamak daha güzelmiş

Bugünkü menümüde yazayım

Sabah: kepek ekmekli beyaz peynirli domatesli sandwich

Öğle : 1 pors. köfte büyük ayran

Ara: 1 elma

Ara 1 nescafe

akşam
1 dilim ekmek
tavuk sote

Selam kizlar bugun niyetliydim yengemde iftara davet etti ama cok yemedim

Canim benim emeginin karsiligini aliyorsun tebrik edrim az canimiz yanmadi alisverislerde

süpeeeer canım yaa aynı bedenleri giyioruzzz boyun uzun herhalde benden yada cok sıkısın:)) ben kilo veriorum ama daha bedenim deişmedi dogru duzgun ya.. nisanda bende gelicem istanbula inşllah belki alısverişi ordan yaparım herkes istanbuldan yapıo burda orda güzel seyler varmıs kapalılar iiçin:))

noldu dun bana bilmiorum ya

menumu yazayımm

kalktıgımda maydanoz suyu

sabah
2 dilim ananas

öğle
1 lahmacun
1 buyuk ayran

ara
1 avuc kuru uzum

aksam
light ton balıklı yagsız salata
1 dilim ekmek

ara
greyfurt

spor 1 saat yuruyus
su:2lt

bıberıye cayı
yesılcay
10lu bıtkı cayı lıptonun

menum sahur bır tabak tavuk corbası yarım tabak kurufasulye
ıftar, bir kepce yogurt corbası , bır tabak kavurmalı pılav , 2 cicek karnabahar salata 2,3 catal kırmızı bıber
ara bır avuc kuruyemıs neskafe
3 lt su ,bitkı cayı 2 bardak 4 km yuruyus yapıcam kızım uyur uyumaz

canım sporla vucud sıkılasıyor beden kuculuyor bence

lahana kuru ıse yarıyormu bılen uygulayan varmı

yarın kure baslıyorum lahana kurune oructa tutacagım ıcın daha rahat yaparım dıyorum

ya ne gusel dımı bunun bır beden buyugu yokmu dememek ay en yakın zamanda bende oyle olurum ınsallah

dünki menüm

kalkınca 2 bardak su

kahvaltı
domates salatalık
5 zeytın
1 dılım tb ekmek
buyuk sekersız cay

ara
1 incir
3 fındık

öğle
bolkıymalı bıber dolması bırtane kucuk
yogurt

yeşil çay

ara
1kutu sut
1incir

akşam
pırasa yemegı 6yk
2dılım tb ekmek
cerı domates

ara
7-8 adet fındık
3-4 fıstık
bol cay

su: 3lt

fincanın çok güzelmiş canım banada buna benzer bi taım hediye geldi evde onunla içiyorum işyerine de çok beğendiğim bi kupa aldım onunla da işte içiyorum:) bardak kupa sevdası bende çoktur :))

giyersiniz canım inşallah.. az daha sabır..chimanın kalıpları aslında geniş, bahsettiğin journey sanırım, journeyin kalıpları gerçekten dar.. chimada ben doğum sonraısnda M giyebiliyordum, geçen sene diyetten sonra 52ye indiğimde XS pantolon aldım, ah ahh ne güzel zayıflamıştım.. neyse az kaldı 5 kilocuk:)

0,6 gr nihayet blucummmm başladın vermeye tebrikler bitanemmm

sağol canım inşallah bundan sonra durmaz gitmeye devam eder:)
karatay başlıklarına bakıyorum da faydalı oluyor, mesela kuru üzüm yememek gerekiyormuş.. bir de şu 5 saat olayına daha dikkat etmem lazım, ben mesela öğlden sonra 3te yoğurt yiyordum, akşam 6da yemek yiyordum.. leptin engellenmiş oluyor bu şekilde.. bir de aç kalmamak gerekiyormuş, yani açlık hissedince zaten leptin salgılanmıyormuş, biraz kuruyemiş yemek gerekiyormuş vücut korumaya geçmesin diye.. sen de böyle mi yapıyorsun? ben mesela geçen perşembe öğle arasına çıkamadım ve akşam da yemek yoktu uzun süre aç kaldım, şimdi leptin salgılanmamış mı oldu?

bugün öğle arası eşim yine tehlikeli yiyecekler yemeyi teklif etti, ben de tam olabilir diyordum ki- hayır dedim olmaz! yedikten sonra çok pişman olacağım, yani kilo yapması vs değil, çok sakıncalı nasıl yapıldığını bilmediğim şeyleri yemek yanlış geldi..eve gittik salata yaptık kocaman, bir kase de keten tohumlu yoğurt..eskiden salata içimi kazındırırdı ekmek vs istetirdi yanında, şimdi ekmek kadar zevk veriyor yemesi.. sonra öğle aram bitmeden hava da çok güzel olduğu için çıktım yarım saat yürüyüş yapıp işe öyle geldim..tabi siz pazar keyfi sürün biz burda mesai yapalım :)))) bana bi eferin diyeecek kimse yok burda yahuu :)))

Aferin blue cum :) hayat felsefemiz degisiyor aslinda bak

Bende kalktim anneme kahvaltiya gittim evden cikarken arabanin anahtarlari ben onlara baktim ve dedim ki binmiyecegim sana tavanvayla anneme gittim 30dklik bi mesafede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…