Saol sewılaycım geçmişe bakıyodum :))
Biraz daha iyiym
Sadece karın agrılarım oluyo arada o kadar oda normal miş doktrun dediğine göre
Ewdeyim delirmek üzereyim tutamıyorum kendimi cok kacamak yaptım
İzne ayrıldım 2 hafta takımdan uzagım gerçi uzak olmasamda bu aralar pek keyıflı olupta giresim gelmiyo bakalım noolcak
Sen nasılsın nasıl gidiyo cok özledim aslen burayı doya doya sohbet etmeyi bu hafta cok pasıf kaldım yha sanki kendimi dışlanmış gibi hissediyorm))
AÇ KARNINA 3 gunkurusu 1 brd sirkeli ılık su
KAHVALTI 1 haşlanmş ymrt.şekersiz çay.2 dilim çavdar ekmğ.domates salatalık 3 zeytin.2 çay kaşığı pekmez
ARA 1 mini turk kahvesi 1 form çay
ÖĞLE 1kase çorba.1 tabak lahana salatası
İkindi 1 yeşilçy.1 form çy.1 kuru hurma. 1 uzerine tarçın serpilmiş küçük boy portakal
AKŞAM 1 kase çorba. 2.5 ymk kaşğı kısır
20 de cısss yaptım (amman benim rakipler duymasın) şeyyyy çok azcık cips
3 lt su cipss cezmı çektim 50 mekik birazcık da zıplamalı küçük hareketler
Saol sewılaycım geçmişe bakıyodum :))
Biraz daha iyiym
Sadece karın agrılarım oluyo arada o kadar oda normal miş doktrun dediğine göre
Ewdeyim delirmek üzereyim tutamıyorum kendimi cok kacamak yaptım
İzne ayrıldım 2 hafta takımdan uzagım gerçi uzak olmasamda bu aralar pek keyıflı olupta giresim gelmiyo bakalım noolcak
Sen nasılsın nasıl gidiyo cok özledim aslen burayı doya doya sohbet etmeyi bu hafta cok pasıf kaldım yha sanki kendimi dışlanmış gibi hissediyorm))
menum
sahur bır dılım tam bugday ekmegı haslanmıs yumurta 4 zeytın, haslanmıs karnabahar brokolı yesıllık
iftar bir tabak lahana yemeği,karnabahar brokolı haslaması yogurt yesıllık
ara 1avuc kuruyemıs 3 cevız
ara neskafe
2,5 lt su
4 km yuruyus ınsaallah, 2 bardak bıtkı cayı
salep ve patates yemeğini yaptığın sporla hayli hayli yakmışsındır Ayfercim maşallahDun ki menum
Sabah
Ac karina corekotu (siz bunu nasil yiyorsunuz yaa
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
Ara
1 kupa sutlu kahve
Ogle
1 kase yogurt corbasi
3 yk patates yemegi :18:
Ara
10 findik cig
2 kuru kayisi
Aksam
1/2 porsiyon yesilfasulye
1 kase yogurt
Ara
1 fincan salep ( regl oldum ssonunda ya cikolata ya salepti salepi sectim)
1 saat bantta yuruyus (regl agrilarim gidrr dedim ama on gun gec oldugundan galiba surunuyorum
50 mekik (cezammm)
50 twister
20 damble kol calismasi
15 ters mekik
Aferin blue cum :) hayat felsefemiz degisiyor aslinda bak
Bende kalktim anneme kahvaltiya gittim evden cikarken arabanin anahtarlari ben onlara baktim ve dedim ki binmiyecegim sana tavanvayla anneme gittim 30dklik bi mesafede
ne yaptın şulecim?Yarın diyetisyen randevusu alıcam :) yaa işyerindeki menüye göre bir liste yada öğle yemeğinden çıkıcam artık ama olmuyor farkındayım
ben bu haftaki listeye adepte olamadım.hafta sonu acayip yogun gecti hep öğünleri kaçırdım yoksa kaçamak yapmadım.evde baklavalar eklerlerrrr ama yemezlerrrrr...doğru bir karar canım inş sende yasemin ve eda gibi kaçamaksız uygularsın listeni ve güzel sonuçlar alırsın
bende kızlarımın zarif annesi olacam onlara takılacam.ablanızmı diyeceklerÇok haklısın bundan önceki kilo verişinde 85 lerde falandım 72 ye kadar indim çünkü kızımın sınıf arkadaşlarından biri şişko annen geldi dedi ahhh nasıl bozuldum çocuklar çok acımasızlarama ne oldu ben yine kilo aldım ama eskisinden daha çok mutsuzum şimdi iyice depresif olmadan bu kilolar gitmeli :) birde yaşım çok ilerlemeden kızımla aynı kıyafetleri giymek istiyorum hani chima da falan oluyor yaaa anne-kız koleksiyonu bayılıyorum ama o markanın bedenleri çok dar
saolasun tatlım.haklısın sen ankaranın neresindesin ben aslen ankaralıyım üniye kadar hayatım orda gecti.Afiyet şifa olsun o fincandan içeceklerin
Olsun sıkıntı olursa hemen bir arabaya atlar yine 2 dakikada evde olursun .. Benimde işim eve 20 dakika mesafede ama kışın burda yürümek imkansız kesin yüz felci falan olurum Ankara'nın en soğuk yerinde oturuyorum
estf.böyle iyi.herkes aynı olsa garip olurdu.Ben kurallar konusunda çok kati olabiliyorum. Bazende duygusuz. Hoşgörün beni
Benden korkmayın lütfen.Ve büyüklerim beni affedin size abla demiyorsam. Bu size saygı duymadığım anlamına gelmiyor.:)
Kızlar sizinle bugün alışverişte yaşadıklarımı anlatmak istiyorum.
Mağazaya girdim. Kendime yeni bir kot alacağım diye. Gittim iki tane beğendim 42 beden
Birini aldım.
Bari bir hırka alayım giydiğim çok bollaştı diye. Oda 40 beden
Sonra bari bir de boğazlı penye bir şey alayım dedim. sadece xl vardı m ve s vardı. L yoktu bende xl almadığım. KÜÇÜK BEDEN bulamamanın yaşattığı mutluluğu tarif edemem. Büyük diye bir beden almamak daha güzelmiş
bugün öğle arası eşim yine tehlikeli yiyecekler yemeyi teklif etti, ben de tam olabilir diyordum ki- hayır dedim olmaz! yedikten sonra çok pişman olacağım, yani kilo yapması vs değil, çok sakıncalı nasıl yapıldığını bilmediğim şeyleri yemek yanlış geldi..eve gittik salata yaptık kocaman, bir kase de keten tohumlu yoğurt..eskiden salata içimi kazındırırdı ekmek vs istetirdi yanında, şimdi ekmek kadar zevk veriyor yemesi.. sonra öğle aram bitmeden hava da çok güzel olduğu için çıktım yarım saat yürüyüş yapıp işe öyle geldim..tabi siz pazar keyfi sürün biz burda mesai yapalım :)))) bana bi eferin diyeecek kimse yok burda yahuu :)))
ne yaptın şulecim?
ben bu haftaki listeye adepte olamadım.hafta sonu acayip yogun gecti hep öğünleri kaçırdım yoksa kaçamak yapmadım.evde baklavalar eklerlerrrr ama yemezlerrrrr...
bende kızlarımın zarif annesi olacam onlara takılacam.ablanızmı diyecekler
saolasun tatlım.haklısın sen ankaranın neresindesin ben aslen ankaralıyım üniye kadar hayatım orda gecti.
estf.böyle iyi.herkes aynı olsa garip olurdu.
dünki menüm
kalkınca 2 bardak su
kahvaltı
domates salatalık
5 zeytın
1 dılım tb ekmek
buyuk sekersız cay
ara
1 incir
3 fındık
öğle
bolkıymalı bıber dolması bırtane kucuk
yogurt
yeşil çay
ara
1kutu sut
1incir
akşam
pırasa yemegı 6yk
2dılım tb ekmek
cerı domates
ara
7-8 adet fındık
3-4 fıstık
bol cay
su: 3lt
menum sahur bır tabak tavuk corbası yarım tabak kurufasulye
ıftar, bir kepce yogurt corbası , bır tabak kavurmalı pılav , 2 cicek karnabahar salata 2,3 catal kırmızı bıber
ara bır avuc kuruyemıs neskafe
3 lt su ,bitkı cayı 2 bardak 4 km yuruyus yapıcam kızım uyur uyumaz
menumu yazayımm
kalktıgımda maydanoz suyu
sabah
2 dilim ananas
öğle
1 lahmacun
1 buyuk ayran
ara
1 avuc kuru uzum
aksam
light ton balıklı yagsız salata
1 dilim ekmek
ara
greyfurt
spor 1 saat yuruyus
su:2lt
bıberıye cayı
yesılcay
10lu bıtkı cayı lıptonun
Kızlar sizinle bugün alışverişte yaşadıklarımı anlatmak istiyorum.
Mağazaya girdim. Kendime yeni bir kot alacağım diye. Gittim iki tane beğendim 42 beden
Birini aldım.
Bari bir hırka alayım giydiğim çok bollaştı diye. Oda 40 beden
Sonra bari bir de boğazlı penye bir şey alayım dedim. sadece xl vardı m ve s vardı. L yoktu bende xl almadığım. KÜÇÜK BEDEN bulamamanın yaşattığı mutluluğu tarif edemem. Büyük diye bir beden almamak daha güzelmiş
Bugünkü menümüde yazayım
Sabah: kepek ekmekli beyaz peynirli domatesli sandwich
Öğle : 1 pors. köfte büyük ayran
Ara: 1 elma
Ara 1 nescafe
akşam
1 dilim ekmek
tavuk sote
Keşkek yemedim hiç ne olduğunuda bilmiyorum. Kötü değildir herhalde :26:
Güzel menü her zamanki gibi. ben çok bu cümleyi çok kuruyorum sanki
Kocam hasta kızlarateşi var üşüyor Dr a gitmeyede ikna edemiyorum! Bir naz bir naz görmeyin . Basında oturuyorum hiçbir is yaptırmıyor
Heyy cezami aliyim muhlama misir ekmegi ve halley
Ben 50 mekik dedim ama az bile bana sizce kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?