Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım benim sevindim iyi olmana, daha iyi ol
dışlanmak ne demek aşkolsun senin yerin hep ayrı
dikkat et canım zar zor vediğin kiloları geri alma en azından erken saatlerde yap kaçamlarını akşam telafi et

İnş sahgulcum almm yha sen basıldın canm bnm
Napıyosun
Bizm takımn masallhı var herkes süper

AÇ KARNINA 3 gunkurusu 1 brd sirkeli ılık su
KAHVALTI 1 haşlanmş ymrt.şekersiz çay.2 dilim çavdar ekmğ.domates salatalık 3 zeytin.2 çay kaşığı pekmez
ARA 1 mini turk kahvesi 1 form çay
ÖĞLE 1kase çorba.1 tabak lahana salatası
İkindi 1 yeşilçy.1 form çy.1 kuru hurma. 1 uzerine tarçın serpilmiş küçük boy portakal
AKŞAM 1 kase çorba. 2.5 ymk kaşğı kısır
20 de cısss yaptım (amman benim rakipler duymasın) şeyyyy çok azcık cips

3 lt su cipss cezmı çektim 50 mekik birazcık da zıplamalı küçük hareketler

Slm canlarr iyi akşamlar hepinize nasılsınız herşey yolundamı kusurabakmayın haftasonu gezmekten burayı ihmal ediyorum tüm hafta evde olunca haftasonları eve girmek zor oluyor bu arada netim sürekli kesiliyor nedense
önce bi slm verim sonra geçmiş yapayım dedim

hafta sonu bu kadarcık cıssa süper cezanıda peşin peşin çekmişsin canımcım

2 hafta iznli olsan bile biz sensiz duramayız ona göre Mervişimmm iyileşene kadar istirahat et tatlım ama aşırı kaçamak yapma ne olur ne mücadelelerle vermeye çalışıyoruz ne demek dışlanmış hissetmek seni seviyoruz bitanemmmm

Kızartma dururken lahana helalll sana dilekcim irade sınavından kocamannnnn bir yıldızlı pekiyi sana yürüyüşte mikemmellll

salep ve patates yemeğini yaptığın sporla hayli hayli yakmışsındır Ayfercim maşallah

o çörek otunu yutana kadar 20 dk geçiyor çiğne çiğne ağzımda büyüyor resmen ama napalım katlanıyoruz

Aferin blue cum :) hayat felsefemiz degisiyor aslinda bak

Bende kalktim anneme kahvaltiya gittim evden cikarken arabanin anahtarlari ben onlara baktim ve dedim ki binmiyecegim sana tavanvayla anneme gittim 30dklik bi mesafede

hareket fırsatını kaçırmaman takdire şayan tatlım

Yarın diyetisyen randevusu alıcam :) yaa işyerindeki menüye göre bir liste yada öğle yemeğinden çıkıcam artık ama olmuyor farkındayım
ne yaptın şulecim?

doğru bir karar canım inş sende yasemin ve eda gibi kaçamaksız uygularsın listeni ve güzel sonuçlar alırsın
ben bu haftaki listeye adepte olamadım.hafta sonu acayip yogun gecti hep öğünleri kaçırdım yoksa kaçamak yapmadım.evde baklavalar eklerlerrrr ama yemezlerrrrr...
bende kızlarımın zarif annesi olacam onlara takılacam.ablanızmı diyecekler

saolasun tatlım.haklısın sen ankaranın neresindesin ben aslen ankaralıyım üniye kadar hayatım orda gecti.

Ben kurallar konusunda çok kati olabiliyorum. Bazende duygusuz. Hoşgörün beni
Benden korkmayın lütfen. Ve büyüklerim beni affedin size abla demiyorsam. Bu size saygı duymadığım anlamına gelmiyor.:)
estf.böyle iyi.herkes aynı olsa garip olurdu.

Gecikmiş bir aferimmmmm bluecum dışarda yemektense evde sağlıklı bir salata en güzeli afiyetolsun bitanemmm
haklısın bu hafta çok gezdim

kuru üzüm evet çok önerilmiyor bitanemmm normalde bende öğle menüsüne ihtiyaç duymuyorum fakat açlık uygusunu hissetmemek adına yoğurt veya tarçınlı elma yiyorum cnm sen erken kahvaltı yapıyorsundur kahvaltıdan 5 saat sonra yiyebilirsin yoğurdunu akşam için leptin salgılama süresi uzar böylece açlık hissettiğin an kuruyemişler en büyük kurtarıcı ve yoğurt tabiki

baklavalar eklerlerrrrrrr ama yemezler süper slogannnn

zaten kilo insanın yaşını büyük gösteriyor canım zayıflayınca ohhhh birlikte ne güzel gezersiniz

menülerini diyetisyenin verdiği için birşey diyemiyorum am aincir yerine kuru erik tercih etsen veya kuru kayısı
suda süper birazcıkta spor şekercim gerisi çorap söküğü gibi gelecek inan bana

pilav nescafe ama sporrrrr

Güle güle giy yeni cicilerini Edacım o mağazalardaki soyunma kabinlerinin dili olsada konuşsaa zayıflamak hakikaten süper bir duyguuuu keyfini çıkar bitanemmmm

Keşkek yemedim hiç ne olduğunuda bilmiyorum. Kötü değildir herhalde :26:
Güzel menü her zamanki gibi. ben çok bu cümleyi çok kuruyorum sanki

keşkek aşurelik bğday ve etin iyice pişerek ezilmesi ile yapılır tatlım içinde başka birşey olmaz üzerine tereyağı ve pulbiber dökülür
karataya uygun tatlım zaten en çok senden tırsıyorummm Edacımm birşey yerken

hafta sonu benim mesai daha yogun.sabah 7de kalktı benim bıcırıklar.misafirimde vardı eliticiğim.bana cok farketmissin dedi saolsun.
banucum onlein sen varsın gördüğü kadarıyla başta sen olmak üzere herkese hayırlı geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…