Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Dun ki menum

Sabah

Ac karina corekotu (siz bunu nasil yiyorsunuz yaa
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta

Ara
1 kupa sutlu kahve

Ogle
1 kase yogurt corbasi
3 yk patates yemegi :18:

Ara
10 findik cig
2 kuru kayisi

Aksam
1/2 porsiyon yesilfasulye
1 kase yogurt

Ara
1 fincan salep ( regl oldum ssonunda ya cikolata ya salepti salepi sectim)

1 saat bantta yuruyus (regl agrilarim gidrr dedim ama on gun gec oldugundan galiba surunuyorum
50 mekik (cezammm)
50 twister
20 damble kol calismasi
15 ters mekik

sporlar mıkemell corekotu yıyenlerı tebrık edıyorum bende yogurla gıdıyor bır sekılde ama cıgne cıgne agızda buyuyor

Aferin blue cum :) hayat felsefemiz degisiyor aslinda bak

Bende kalktim anneme kahvaltiya gittim evden cikarken arabanin anahtarlari ben onlara baktim ve dedim ki binmiyecegim sana tavanvayla anneme gittim 30dklik bi mesafede

bir kocaman aferin de erigime gelsin :)))
bak pazar pazar süperiz:))hanımlar inşallah kaçamak yapmıyordur..haftasonu çok zor oluyor kaçamaksız geçirmek..

canım gözünaydın sonunda reglin başlamış bu haftasonu da belki etkiler kilonu ama öbür hafta baya farkedersin..
sporun da süper olmuş tebrikler.. patitisler olmamış
kahvaltına zeytin eklemelisin, ve bolca yeşillik domates salatalık..

maşallah iftarın üzerine yürüyüş harika gerçktn sıkı rakipsin sporda seni geçemem ama suda ve hareketli yaşmda iddalıyım

oooooooooooooo ayyıldız ve seni sporda geçemicem galiba

ayyyy hemen kalkıyorum hepinize söz ( ayyıldız ve eriğim e inat) en azından mekik çekeyim de geceki menüme yazayım

ayyyy hemen kalkıyorum hepinize söz ( ayyıldız ve eriğim e inat) en azından mekik çekeyim de geceki menüme yazayım

bacım bu hafta seni gecicem bir duduklu lahana yemegı yaptım evdekılere kızartama yaptım onlar kızarma yerken ben lahana yedım dusun artık ırademı

menum
sahur bır dılım tam bugday ekmegı haslanmıs yumurta 4 zeytın, haslanmıs karnabahar brokolı yesıllık
iftar bir tabak lahana yemeği,karnabahar brokolı haslaması yogurt yesıllık
ara 1avuc kuruyemıs 3 cevız
ara neskafe
2,5 lt su
4 km yuruyus ınsaallah, 2 bardak bıtkı cayı

4 KM yürüyüş mü o ne ya

Saol sewılaycım geçmişe bakıyodum :))
Biraz daha iyiym
Sadece karın agrılarım oluyo arada o kadar oda normal miş doktrun dediğine göre
Ewdeyim delirmek üzereyim tutamıyorum kendimi cok kacamak yaptım
İzne ayrıldım 2 hafta takımdan uzagım gerçi uzak olmasamda bu aralar pek keyıflı olupta giresim gelmiyo bakalım noolcak
Sen nasılsın nasıl gidiyo cok özledim aslen burayı doya doya sohbet etmeyi bu hafta cok pasıf kaldım yha sanki kendimi dışlanmış gibi hissediyorm))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…