Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hayır diyebilmek ne kadar güzel değilmi yıldızlı pekiyi şekercimm düşünüyorumda eskiden zavallı midem ne versem itiraz etmiyodu ne işkence etmişim zavallıya

hayırlı geceler bitanemmm uyu dinlenn ne güzel zayıfladığının farkedilmesi süper bir duyguuu çıtır olana kadar devammm tatlımm

nazarın degdi bana. cumadan beri yemediğim şey kalmadı. bu akşam da yaş pata çekirdek halka tatlı elmalı kurabiye yedim düşün cuma cumartesiyi

Hoşgeldin sevgili rakibemmm napttın senn acıcık kaçamak yapabilirim demiştin acıcık tan kastın buysa resmen kalori festivali olmuşş hemen toparlanıyosun yarın tatlım telafi edebilirsin kocaman bir haftamız var daha üzülme sakın:13:

tatlım supersın ya su 75 dakıka kosu bandında nasıl duruyosun 20 dakıka zor gecıyo benım sırrın varmı

tatlım ben koşu bandına 4,5 hız ile başlıyorum 10 dk da bir artırıyorum 5-5,5-6-6,5 sonra geriye tekrar aynı işlemi yapıyorum en az 80 dk yapıyor tabii bazen hızlanırılmış tura geçiyorum işim varsa ayrıca dizi veya film izlediğim için sıkılmıyorum

sorma sevgili rakibim mahvettim tüm çabalarımı. bu hafta ful ceza bana. salata çorba yapacam tüm hafta. zaten pazartesi salı perşembe cuma oruç tutacam. tek dileğim cuma günü günkü kilomda kalabilmek. fazla çıkmayayım da vermemeye razıyım bu hafta

kıyamam sana bir daha böyle kaçamaklar yapma bitanem üstelik akşam öğününde

Moral bozmak yokkk sakınnn bu hafta oruç tutacaksan sahurda mutlaka protein ye bitanem haşlanmış yumurta veya haşlanmış tavuk tok tutsun senii iftarda da unsuz çorbaları tercih et tarhana ev yapımı ise olabilir salata yoğurt ve sebze yemeği ile yine verirsin canımcım oruç olacağın için spor yapabilirmisin bilmiyorumm ama hafif tempolu yürüyüşle halledersin bence:13:

Hoşgeldin sevgili kaptancımm inan özledikkk misafirlerin gitsin artık biz hasret kalıyoruz

tşkler bitanem elbette olacak olmama şansı yok oldurana kadar burdayız

çok sagollll. senin gibi rakibe can kurbannn sorma yaa nasıl canım sıkıldı. yaparım canım ben sporumu. oruçken daha iyi yapıyorum. az yemek yarıyo bana da kıymet bilen yok

MENÜM dünkü

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 lop yumurta
1 çay bar ceviz
1 dilim peynr
8 zeytin
1 fincan tarçın çayı
2 kayısı

ÖĞLE :
1 kase ketentohumlu yoğurt

AKŞAM:
1 por layla çorbası
1 por kıymalı karnıbahar
salata

SPOR
80 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan tarçın
takviye olarak omega 3

MENÜM Bugünkü
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
peynirli yeşillikli omlet
1 çay bar ceviz
1 fincan biberiye
1 domates
2 kayısı

ÖĞLE :
kaşarlı köfte
3 yem kaş bulgur pilavı
1 bar ayran

AKŞAM:
1 por layla çorbası
salata

SPOR
bugün spor yok malesef 3 saatlik alışveriş ve gezme var sayılırsa

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 bardak ayran
1 fincan biberiye
takviye olarak omega 3

çok sagollll. senin gibi rakibe can kurbannn sorma yaa nasıl canım sıkıldı. yaparım canım ben sporumu. oruçken daha iyi yapıyorum. az yemek yarıyo bana da kıymet bilen yok

Sende sağol bitanemm olmuşla ölmüşe çare varmı yok önümğze bakacağız bitanem zaten bu kilolarııı olan oldu nasılsa boşverrrrr diye diye almadıkmı ama artık napıyoruz hemen toparlanıyoruz kaçamak yaptıysak bir sonraki öğün veya bir sonraki gün telafi edip dengelersek sorun kalmaz tatlımm benden yeşilçay

evet aynen öyle aldık o kiloları ama şimdi öyle yapmamaya çalışıyorum. telafi etmeye çabalıyorum. ama her haftasonu bu oluyo. ne oladuğunu anlamıyorum resmen krize giriyorum haftaiçi sorun yok bi daha bunu yapmayacam

iyi aksamlar kizlar...

Sonunda geldim

Dün misafirimizi ogluna biraktik,bu günde temizlikle ugrastim,simdi gelebildim..

Nasilsiniz görüsmeyeli..kilolar nasil gidiyor bakim..
Benimki iyi gitmiyor,sabah 1 kg fazla ciktim ve bir kac güne regl olcam..Bu smile ler niye olmuyor onuda anlamadim
Cumaya kadar toparlamaya calisacagim,insallah kötü etki etmem takima...

Aylikl listede 4 üyemiz var yine ilk 10da...süperiz süper,hadi bu hafta dahada hirslanalim,daha fazla vermek icin cabalayalim..mesela benim söyle yarisasim var,varmi kendine güvenen,ciksin 1 adim öne

İyi akşamlar kaptancımmmmm hoşgeldinnn sefalarr getirdinnnn seni gördük daha iyi olduk canımcımmm
misafir varken diyet olmuyor tatlım sıkma canını bide regl etkisidir bende oldum bugün bu hafta napıciz bakalım inşşş bu haftada iyi bir sonuç alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…