- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
dünki menüm
sabah kalkınca 2 bardak su
kahvaltı
domates salatalık
1 dılım tb ekmek
5 zeytın
1 dılım beyaz peynır
sekersız bır fıncan cay
ara:
2 gun kurusu kayısı
2tam cevız
öğle
ıspanak yemegı 6kasık
1 dılım tb ekmek
ara
1 kucuk mandalına
akşam
ızgara tavuk 3 kofte kadar
1 dılım tb ekemk
1 gun kurusu kayısı
ara
1hurma
2,5lt su
dun akşam bıskuvılere gofretlere hayır dedım gene cok mutluyuuumm
hafta sonu benim mesai daha yogun.sabah 7de kalktı benim bıcırıklar.misafirimde vardı eliticiğim.bana cok farketmissin dedi saolsun.
banucum onlein sen varsın gördüğü kadarıyla başta sen olmak üzere herkese hayırlı geceler.
cezanı yazptığın için geç kalmışım ceza vermekte
Teşekkür ederim canımcım darısı hepinize inşallahsu gibi aksın kilolarımız bir daha gelmesinler :)
nazarın degdi bana. cumadan beri yemediğim şey kalmadı. bu akşam da yaş pata çekirdek halka tatlı elmalı kurabiye yedim düşün cuma cumartesiyi
tatlım supersın ya su 75 dakıka kosu bandında nasıl duruyosun 20 dakıka zor gecıyo benım sırrın varmı
Hoşgeldin sevgili rakibemmm napttın sennacıcık kaçamak yapabilirim demiştin acıcık tan kastın buysa resmen kalori festivali olmuşş hemen toparlanıyosun yarın tatlım telafi edebilirsin kocaman bir haftamız var daha üzülme sakın:13:
Dunbki menum
Sabah (09:00)
1 kupa nescafe
1 dilim peynir
1.5 dilim ekmek
4 zeytin
Ogle (12:00)
1 kase yogurt corbasi
3 yk patates yemegi
Ara (14:30)
2 kayisi
8 cig findik
Ara (17:00)
1 kucuk elma
Aksam (19:00)
1 kase yogurt corbasi
1 dilim misir ekmegi
2 yk kadar muhlama
Ara (20:00)
1 fincan kahve
1 halley
Cezami aliyim :18:
sorma sevgili rakibim mahvettim tüm çabalarımı. bu hafta ful ceza bana. salata çorba yapacam tüm hafta. zaten pazartesi salı perşembe cuma oruç tutacam. tek dileğim cuma günü günkü kilomda kalabilmek. fazla çıkmayayım da vermemeye razıyım bu hafta
iyi geceler canlarim
Tebrik ediyorum,2.olmusuz..
Noracigim harika vermissin,3.olmussun tebrikler
Mervisim senin konunun cok disinda kaldim ben,hastanedemi yattin..cok gecmisolsun cnm,gecmise bakamadim,tam bilemiyorum
Pazartesiden itibaren sizinim
öptüm hepinizi
AMİİİİİN canım inşallah çok isterim walla
3. Takım desteğiyle kesin olur
Maşallah kesinlikle harikasın
Evet benim aklıma çok yattı bu fikir önümüzdeki hafta çok güzel olacak herşey :)
Teşekkürler ...
Iyi geceler
Moral bozmak yokkk sakınnnbu hafta oruç tutacaksan sahurda mutlaka protein ye bitanem haşlanmış yumurta veya haşlanmış tavuk tok tutsun senii iftarda da unsuz çorbaları tercih et tarhana ev yapımı ise olabilir salata yoğurt ve sebze yemeği ile yine verirsin canımcım oruç olacağın için spor yapabilirmisin bilmiyorumm ama hafif tempolu yürüyüşle halledersin bence :13:
çok sagollll. senin gibi rakibe can kurbannnsorma yaa nasıl canım sıkıldı. yaparım canım ben sporumu. oruçken daha iyi yapıyorum. az yemek yarıyo bana da kıymet bilen yok
Sende sağol bitanemmolmuşla ölmüşe çare varmı yok önümğze bakacağız bitanem zaten bu kilolarııı olan oldu nasılsa boşverrrrr diye diye almadıkmı ama artık napıyoruz hemen toparlanıyoruz kaçamak yaptıysak bir sonraki öğün veya bir sonraki gün telafi edip dengelersek sorun kalmaz tatlımm benden yeşilçay
evet aynen öyle aldık o kiloları ama şimdi öyle yapmamaya çalışıyorum. telafi etmeye çabalıyorum. ama her haftasonu bu oluyo. ne oladuğunu anlamıyorum resmen krize giriyorum haftaiçi sorun yokbi daha bunu yapmayacam
iyi aksamlar kizlar...
Sonunda geldim
Dün misafirimizi ogluna biraktik,bu günde temizlikle ugrastim,simdi gelebildim..
Nasilsiniz görüsmeyeli..kilolar nasil gidiyor bakim..
Benimki iyi gitmiyor,sabah 1 kg fazla ciktim ve bir kac güne regl olcam..Bu smile ler niye olmuyor onuda anlamadim
Cumaya kadar toparlamaya calisacagim,insallah kötü etki etmem takima...
Aylikl listede 4 üyemiz var yine ilk 10da...süperiz süper,hadi bu hafta dahada hirslanalim,daha fazla vermek icin cabalayalim..mesela benim söyle yarisasim var,varmi kendine güvenen,ciksin 1 adim öne
SÖÖÖÖÖÖZZZZZZZ en kocamanındannnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?