Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar..
doğumgününden geldim vede kocaman bir dilim pasta yedim :kedi: pişmanım desem yalan olur.uzun zamandır yemiyodum çok iyi geldi.yanaklarıma renk geldi inanın kaydirigubbakcemile3 ama yarın tartıda pek fark olmayacak sanırım..neyse bakıcaz artık..öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar;opuyorumnanaktan
halsizim bugün biraz 03:00 de yattım 07:30 da kalktım.ama ne kalkış.bi enerji anlatamam deli gibi temizik yaptım zorum neyse?arada öğen arkadaşlarım geldi misafir ağırladım.
kızımı(4 yaşında )anaokulundan almaya karar verdim.tabii bu kararı vermem çok zor oldu.ama malum salgın:1ninca: korkutuyo beni.okul öncesi eğitim de önemli biliyorum ama bu riski göze alamayacağım.yarıngidip konuşucaz okulla tam da branş desleri başlamıştı ama neyse...hiç birşey onun sağlından önemli değil.

sabah,corn fleks-süt

öğlen patates salatası mandalina

akşam salata,nohut yemeği
1 mandalina 1 nar

porsiyonların hepsi yarımdı

ilk günler akşam yemeklerimi 18:00 gibi yiyordum gece çok acıktğım için saat 20:00 civarına aldım.sonuçta 03:00 gibi uyuduğumu düşünürsek geç değildir herhalde?

sonuçta en masum görünen gece atıştırmaları yüzünden nasıl göründüğüm malum:gitme:

Slm kizlar

Benim kilom hala 64.5

Ben kactim, annem oglen yemegine gelcek.

Hazirlik yapicam.

Herkeze hayirli gunler, kendinize iyi bakin

3.TAKIM **131. ETAP ** ETAP

sılagul ( 62.0) GERı DÖNMEK ÜZERE AYRILDI
cabik ( 73.1/73.1 /0.0 /0.00% )
rainbow87 (108.0/108.0/0.0/0.00% )
kalimera (81.0/81.0 /0.0 /0.00%)
semo (64.5/ 64.5/0.0 /0.00%)
güzelresim (74.5/74.5 /0.00 /%)

3.TAKIM TOPLAM KıLO (401.1/401.1 /0.0 /0.00%)
SON DURUM BUDUR KIZLAR

Son düzenleme:
selam bacular
hastalara geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
nam ablacım aramışsın ,sonra bende seni aradım defalarca ulaşılamıyor diyor.

sanırım gözünüzen kaçtı ama bir önceki mesajımda geri dönmek üzere ayrılmak istediğimi belirttim.çünkü şu aralar bana neler olduğunu ben bile bilmiyorum.doktorum endokrine gitmem gerektiğini söyledi.10 gün oldu regli olamıyorum.şiştikçe şiştim göğüslerim ağrıyor süt geliyor.kafam kadar oldular yaaamafoldumbenyapılan ultrason ve tahliller temiz çıktı. kist yokmuş ama ben ağrı çekiyorum hala.mafoldumbeninanamıyorum hergün biraz daha kilo alıyorum.70 kilo olmuşum.kasıklarımın ağrısından yürüyemiyorumda.bacaklarıma vuruyor ağrı diş ağrır gibi içten içten ağrıyor bacaklarım.deli olucam valla kendimden iğreniyorum artık.mafoldumbenmafoldumbenher yerim den bişey çıkar oldu. halıların yarısını sildim onuda 1 haftada ancak. gerisini yıkamaya yolladım.sağ kolum ağrıyor artık 1 gömlek ütüleyemez hale geldim.sağ omzum kopuyor sanki. galiba ben çürüğe çıktımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbeniyi oldu bana 2 haftada bir bütün evin halılarını 3 er su silersen 50 m2 den 150 m2 yapar.oh oldu bana şimdi 1 gömleği ütüleyemez hale geldim.neyse gidip evi silip süpüreyimde şu sildiklerimi sereyim bari.

nam ablam bernuşum geri dönmek üzere ayrılmak istediğimi onaylıyormusunuz?

MERHABA ARKADAŞLAR..BUGÜN UĞRAŞTIM AMA SİTEDE SORUN VARDI HERALDE..HİÇ GİREMEDİM...GİRİYSEMDE DONUP KALDI...NEYSE HALLOLMUŞ..ZATEN BAŞIMI KALDIRAMIYODUM..GÖZLERİMİN ÜSTÜ AĞRIYOR...KIZIMLA YATIP DURUYORUZ..DÜZENSİZ BESLENME VE HAREKETSİZLİK BENİ VURUCAK BU GİDİŞLE...5 GÜDÜR KIZIMI OKULA GÖNDERMEDİM AMA DERSLERİNİ TAKİP ETTİ EVDEN..NE YAPIYIM..DİĞER ÇOCUKLARI DA DÜŞÜNMEK LAZIM..ŞÜKÜR DAHA İYYİZ...SADECE ÖKSÜRÜK VAR...O DA GEÇİCEK İNŞALLAH..BU ARADA HASTA OLANLARA DA GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM..HEPTEN TAKIM AZALDI...EN AZ 6 KİŞİ ALMAK LAZIM GRUBA..Bİ BAKALIM BAKALIM GRUBA DAHİL OLABİLECEKLERE...ÇAĞIRMAK LAZIM...BELKİ HAREKET GELİR...

NEYSE BEN KAÇTIM,BAŞIM TUTUK...HAYIRLI GECELER...:Saruboceq:

kızlar selam.bu sabah bildirim yapamadım özürlerimi iletiyorum.ama tartılmaya bile fırsatım olmadı.oğlum da grip belirtileri başladı.öksürük ve hapşırıyor.sabahta elektrikler kesikti.sonrada anneme gittim zaten.ama diyete devam ediyorum.burdayım yani kaydirigubbakcemile5

aa baktım gram veren olmamış.kendim için utandım.yok kızlar haftaya 73 olcak artık ya geldiğimden beri tam dikkat etseydim 5 kilo giderdi benden 1 kilo ancak gitti.kendime kızdım şimdi klava: takıma yeni gelenler olması iyi fikir aslında.benim sayfam 20 mesaja ayarlı 3günde 1 sayfa zor ilerliyor.belki fazla katılımmla bizde canlanırız :dance:

öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

Bi daha aksam cay icmicem, cay icince yaninda abur cubur findik fistik iyi yeniyor
Helede ortam iyi olunca, su gibi tuketiliyor valla.

Bugun kacirdim yine yaa...

Ama olsun, yarin yeni bir gun, yeni bir baslangic

Herkez uyumu$

Herkeze hayirli ruyalar, ruyaniz hayrola kaydirigubbakcemile3

ALLAHIM, takima sabretme ve zayiflama direnci ver.

AMIN diyelim, hep bir agizdan
hihoyyyt

Uf ya, benim ba$im dertte kizlar ya.

Sabah erken kalkamiyorum, daha dogrusu aksamda erken yatamiyorum.

Gece ku$uyum anlicaniz...

Kalimera ablacim, sen hep erken yaziyorsun hep buraya, banada taktik ver sabah larin sultani

Günaydın 3. Takım bayanları.

Gruplardan birine katılmak için başvurmuştum. Bernuş çağırdı ve artık bende 3. gruptayım sizinle beraber. Çalışıyorum yönetici asistanıyım. Hafta içi sürekli bilgisayar başındayım o yüzden sizi takip etmem kolay olucak. Hafta sonları çok sık giremiyorum elimden geleni yapıcam.

Ben diyete bir buçuk ay önce başlamıştım. Bir diyetisyene giderek. Fakat devamını getiremedim bıraktım. Hem parası fazla geldi hemde yazdıklarına uyamadım sıkıldım. Şu son bir haftadır kendi kendime yapıyorum. Yani düzenli yemek yiyorum. Ondan yemicem bundan yemicem diye kendimi o kadar da kasmıyorum. Abur cuburları en aza indirdim hatta yemiyor gibi bişeyim. Beynime söz geçirebildim bu bir haftada. Canım istemiyor. Sadece akşam 18'den sonra bişey yemiyorum. Çok acıkırsam sadece bir meyve. Bu bir haftada 1 kg 200 verdim bu sayede. Hep böyle devam edicem inşallah. Hepimiz inşallah hemen istediğimiz kiloya geliriz Allahın izniyle zemuszemus

HO$GELDIN aramiza canim...

Hafta sonu oldugu icin fazla ugrayan olmami$, Acili$i ben yapim kaydirigubbakcemile3

Diyetinde sana ba$arilar dilerim pirlanta cim...

Bol bol kilo vermeler
opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım.umarım en kısa zamanda istediğin kiloya inersin.

bugün neler yedim
sabaheynirli tost
şekersiz çay

öğle:2 tane biber dolması
yoğurt

akşam için brokoli yapıyorum kendime.

sadece brokoliyle günü bitiririm.bugün kendime söz verdim.kaçamaksız 1 hafta geçiricem.yürüyüşte yapıcam pazartesiden itibaren.
he bide tabi yatmadan meyve suyumu içerim kaydirigubbakcemile2

öptüm hepinizi şekerler opuyorumnanaktan

hoşbulduk güzelresim

İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya temelli ineriz...:lepi:

GÜNAYDIN KIZLARRRR (BENİM İÇİN ÖĞLEN OLDU AMA NEYSEsositososito)

İYİ HAFTA SONLARI DİLİYORUM.

TÜM HASTALARA ACİL ŞİFA DİLİYORUMa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…