GÜNAYDIN KIZLARRRR (BENİM İÇİN ÖĞLEN OLDU AMA NEYSEsositososito)
İYİ HAFTA SONLARI DİLİYORUM.
TÜM HASTALARA ACİL ŞİFA DİLİYORUMa.s.
namcım gunaydın uzun zaman oldu buralara uğramayalı seni görünce merhaba diyim dedim
nasılsln cnm yürüyüşlere devammmı :lepi:
Günaydın 3. Takım bayanları.
Gruplardan birine katılmak için başvurmuştum. Bernuş çağırdı ve artık bende 3. gruptayım sizinle beraber. Çalışıyorum yönetici asistanıyım. Hafta içi sürekli bilgisayar başındayım o yüzden sizi takip etmem kolay olucak. Hafta sonları çok sık giremiyorum elimden geleni yapıcam.
Ben diyete bir buçuk ay önce başlamıştım. Bir diyetisyene giderek. Fakat devamını getiremedim bıraktım. Hem parası fazla geldi hemde yazdıklarına uyamadım sıkıldım. Şu son bir haftadır kendi kendime yapıyorum. Yani düzenli yemek yiyorum. Ondan yemicem bundan yemicem diye kendimi o kadar da kasmıyorum. Abur cuburları en aza indirdim hatta yemiyor gibi bişeyim. Beynime söz geçirebildim bu bir haftada. Canım istemiyor. Sadece akşam 18'den sonra bişey yemiyorum. Çok acıkırsam sadece bir meyve. Bu bir haftada 1 kg 200 verdim bu sayede. Hep böyle devam edicem inşallah. Hepimiz inşallah hemen istediğimiz kiloya geliriz Allahın izniyle zemuszemus
ilk günler akşam yemeklerimi 18:00 gibi yiyordum gece çok acıktğım için saat 20:00 civarına aldım.sonuçta 03:00 gibi uyuduğumu düşünürsek geç değildir herhalde?
sonuçta en masum görünen gece atıştırmaları yüzünden nasıl göründüğüm malum:gitme:
MERHABA CANIMCIM.
YÜRÜŞLERİME DEVAM EDİYORUM, AMA UZUN SÜRE ŞEHİR DIŞINDAYDIM VE ORADAN NETE GİREMEDİĞİM İÇİN YÜRÜYÜŞ TAKIMINA YAZMIYORUM.
SEN NELER YAPTIN :sm_confused:ABLACIM İŞLERİN ÇOK YOĞUNDU O DÖNEMLERDEa.s
ARAMIZA YENİ GELEN ARKADAŞLARA
HOŞ GELDİNİZ DİYOR a.s.
VEEEEE KONUYA GEÇİYORUM
KURALLAR:
HERGÜN YEDİKLERİMİZİ, İÇTİKLERİMİZİ VE YAPTIĞIMIZ EGZERSİZLERİ BU TOPİĞE YAZIYORSUNUZ.a.s.
HER CUMA SABAHI KİLO BİLDİRİMİ YAPIYORUZ, EĞER CUMA KK GİREMİYECEK GİBİYSENİZ PERŞEMBE GÜNÜNDEN KİLO BİLDİRİMİN YAPACAKSINIZ.a.s.
2 GÜNDEN UZUN BİR SÜRE KK YA GİREMİYECEKSENİZ BERNUŞ VEYA NAM DAN İZİN İSTİYORSUNUZa.s.
ŞİMDİLİK KISACA BU KADAR KIZLARyerimseniben
a.s.a.s.a.s.TEKRAR AİLEMİZE HOŞGELDİNİZa.s.a.s.a.s.
CANIM KİLONU VE BOYUNU YAZARSAN KAYITLARIM İÇİNyerimseniben
namcım hoşbulduk tekrar tekrar canım...kurallar anlaşılmıştır.
prlanta_a sende hoşgeldin umarım istediğin kiloya kolayca kavuşursun...
merhabalar kızlar.
memuzin
pirlanta_a hoşgeldiniz 3. takımımıza opuyorumnanaktan
nam abla ben samsundayım sana msjımda yazmıştım..bir süre burdayım..giremeyebilirim bi süre...
ama kilo bildirimlerimi yaparım..sizleri çooookk öpüyorum.hoşçakalın opuyorumnanaktan
MERHABA ARKADAŞLAR...NASILSINIZ..
BEN DAHA İYİYDİM AMA BUGÜN BİR HAPŞIRIK,BURUN AKINTIASI VARDI Kİ SORMAYIN YANİ...SÜMÜKLÜ SÜMÜKLÜ DOLAŞTIM ORTALIKTA...:sinifsinif:
GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...a.s.İNŞALLAH GEÇİCEK,E GEÇSİN ARTIK YAAAA...ONUN YÜZÜNDEN HİÇ BİRYEREDE GİTMİYORUM VALLA...KİMSEYE BULAŞTIRMIYIM DİYE...benneyaptımki
GRUBUMUZA KATILAN YENİ ARKADAŞLARIMIZA HOŞGELDİNİZ DİYORUM...İNŞALLAH KİLOLARINIZI VERİP DAL KİBİM OLURSUNUZ..opuyorumnanaktan
YARIN KIZIMI SABAHTAN KONTROLE GÖTÜRÜCEM,TABİİ KENDİMİDE...BAKALIM DR NE DİYCEK...KIZIMA İYİ RAPORU VERİR HERALDE...SADECE HAFİF ÖKSÜRÜK VAR...BAKALIM...
TATLI RÜYALAR KIZLAR...opuyorumnanaktan
kızlar haftasonu sapıttım sanki biraz:bbo:.ama tabii eskiye göre açlık sayılacak bi sapıtma.c.tesi mantı yapmıştım yedim tabii birazcokacimcoook.hala azaptayım yarın yeni bir gün yeni bir başlangıç.kaldığım yerden devamkaydirigubbakcemile2
58 kiloyken günlerce aç gezmiştim 55 olayım diye.şimdi geldiğim noktaya bak 77. aman allahım :1shok: :1shok: :1shok:
platese gidecektim o da yalan oldu kızımı kreşten alınca tabii evdeyim mecburen.yarın ilk iş koşu bandımla samimiyet kurmak vereliniortakbuzdolabıyla küsüşmek :mymeka:
memuzin naber canım?
bende bugün biraz sapıttım.hafta sonu tüm çabalarım boşa gidiyor gibi geliyor mafoldumben
GÜNAYDIN ŞEKERLERopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUN BAKİİMa.s
KUSURA BAKMAYIN KIZLAR BEN PERŞEMBE DEN BERİ KK YA GİREMİYORUM,
SİNR ETTİ BENİ NEYSEKİ DÜZELMİŞ ARTIK, CUMA GÜNÜDE ALLAHDAN NAM ARADIDA ONA YAPTIM BİLDİRMİMİ,
EE SİZLER NAPTIN KIZLAR:sm_confused: BEN KİLO VEREMEDİM GEÇEN HAFTA:çok üzgünüm:
AKSİNE BİRDE KENDİMİ ŞİŞ HİSSEDİYORUM:çok üzgünüm: Bİ TUHAFLIK VAR AMA ANLAYAMADIM:çok üzgünüm:
NEYSE GELELİM HAFTALIK RAPORA,
CUMA GÜNÜ AKŞAM 1.30 SAAT SPOR
CUMA AKŞAM YEMEĞİ,
2 KEPCE ÇORBA
2 KEPCE SULU PATATES YEMEĞİ
CUMARTESİ SABAH SAAT 11:30
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
1 DOMATES
ÇOK AZ PEYNİR
2 DİLİM EKMEK
CUMARTESİ AKŞAM, SAAT 18:00
2 KPECE ÇORBA
VE SALATA
PAZAR SABAH, 10:00
5-6 ZEYTİN
ÇOK AZ PEYNİR
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
1 DOMATES
2 DİLİM EKMEK
AKŞAM, 17:00
2 KEPCE SULU KÖFTE
2 YEMEK KAŞIĞI PİLAV
2 YEMEK KAŞIĞI TAVUK SOTE
VE SALATA
BU SABAH, YÜRÜYÜŞ YAPAMADIM
KAHVALTI,
5-6 ZEYTİN ÇOK AZ EKMK
ÖĞLENE ÇORBAM VAR ONU İÇECEĞİM İNŞALLAH
İŞTE ŞİMDİLİK BUKADAR ŞEKERLER, BENİM ELÇİLİĞE YETİŞMEM LAZIM,
ARKADAŞLARA SONRA CEVAP YAZACAIM KOCAMAN KOCAMAN ÖPTÜM HEPİNİZİ,
AY BEN SİZİ BAYA ÖZLEMİŞİM YAAA:asigim::1hug:a.s.:enbuyukkk:
AFıYET BAL ŞEKER OLSUN GÜZELıM,selam kızlar..
doğumgününden geldim vede kocaman bir dilim pasta yedim pişmanım desem yalan olur.uzun zamandır yemiyodum çok iyi geldi.yanaklarıma renk geldi inanın ama yarın tartıda pek fark olmayacak sanırım..
neyse bakıcaz artık..öptüm hepinizi
CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN, BENıM KIZIMDA GEÇEN HAFTA BAYA RAHATSIZDI DR.GıTTıM 2 GÜN RAPOR ALDIM,iyi geceler kızlar
halsizim bugün biraz 03:00 de yattım 07:30 da kalktım.ama ne kalkış.bi enerji anlatamam deli gibi temizik yaptım zorum neyse?arada öğen arkadaşlarım geldi misafir ağırladım.
kızımı(4 yaşında )anaokulundan almaya karar verdim.tabii bu kararı vermem çok zor oldu.ama malum salgın korkutuyo beni.okul öncesi eğitim de önemli biliyorum ama bu riski göze alamayacağım.yarıngidip konuşucaz okulla tam da branş desleri başlamıştı ama neyse...hiç birşey onun sağlından önemli değil.
ilk günler akşam yemeklerimi 18:00 gibi yiyordum gece çok acıktğım için saat 20:00 civarına aldım.sonuçta 03:00 gibi uyuduğumu düşünürsek geç değildir herhalde?
sonuçta en masum görünen gece atıştırmaları yüzünden nasıl göründüğüm malum
SILACIĞIM ÇOK GEÇMıŞOLSUN TATLIM,selam bacular
hastalara geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
nam ablacım aramışsın ,sonra bende seni aradım defalarca ulaşılamıyor diyor.
sanırım gözünüzen kaçtı ama bir önceki mesajımda geri dönmek üzere ayrılmak istediğimi belirttim.çünkü şu aralar bana neler olduğunu ben bile bilmiyorum.doktorum endokrine gitmem gerektiğini söyledi.10 gün oldu regli olamıyorum.şiştikçe şiştim göğüslerim ağrıyor süt geliyor.kafam kadar oldular yaaamafoldumbenyapılan ultrason ve tahliller temiz çıktı. kist yokmuş ama ben ağrı çekiyorum hala.mafoldumbeninanamıyorum hergün biraz daha kilo alıyorum.70 kilo olmuşum.kasıklarımın ağrısından yürüyemiyorumda.bacaklarıma vuruyor ağrı diş ağrır gibi içten içten ağrıyor bacaklarım.deli olucam valla kendimden iğreniyorum artık.mafoldumbenmafoldumbenher yerim den bişey çıkar oldu. halıların yarısını sildim onuda 1 haftada ancak. gerisini yıkamaya yolladım.sağ kolum ağrıyor artık 1 gömlek ütüleyemez hale geldim.sağ omzum kopuyor sanki. galiba ben çürüğe çıktımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbeniyi oldu bana 2 haftada bir bütün evin halılarını 3 er su silersen 50 m2 den 150 m2 yapar.oh oldu bana şimdi 1 gömleği ütüleyemez hale geldim.neyse gidip evi silip süpüreyimde şu sildiklerimi sereyim bari.
nam ablam bernuşum geri dönmek üzere ayrılmak istediğimi onaylıyormusunuz?
SANA AYNEN KATILIYORUM MAYTAPCIĞIMkaydirigubbakcemile5KIZLAR BU GıDıŞE BıR SON VERMEMıZ LAZIM OLMUYOR BÖYLE LÜTFEN HAREKET
BERNUŞCUĞUM ÇOK GEÇMıŞ OLSUN TATLIM,MERHABA ARKADAŞLAR..BUGÜN UĞRAŞTIM AMA SıTEDE SORUN VARDI HERALDE..HıÇ GıREMEDıM...GıRıYSEMDE DONUP KALDI...NEYSE HALLOLMUŞ..ZATEN BAŞIMI KALDIRAMIYODUM..GÖZLERıMıN ÜSTÜ AĞRIYOR...KIZIMLA YATIP DURUYORUZ..DÜZENSıZ BESLENME VE HAREKETSıZLıK BENı VURUCAK BU GıDıŞLE...5 GÜDÜR KIZIMI OKULA GÖNDERMEDıM AMA DERSLERıNı TAKıP ETTı EVDEN..NE YAPIYIM..DıĞER ÇOCUKLARI DA DÜŞÜNMEK LAZIM..ŞÜKÜR DAHA ıYYıZ...SADECE ÖKSÜRÜK VAR...O DA GEÇıCEK ıNŞALLAH..BU ARADA HASTA OLANLARA DA GEÇMıŞ OLSUN DıYORUM..HEPTEN TAKIM AZALDI...EN AZ 6 KıŞı ALMAK LAZIM GRUBA..Bı BAKALIM BAKALIM GRUBA DAHıL OLABıLECEKLERE...ÇAĞIRMAK LAZIM...BELKı HAREKET GELıR...
NEYSE BEN KAÇTIM,BAŞIM TUTUK...HAYIRLI GECELER...
PASTALARI LÖP LÖP GÖTÜRÜRSEK NASIL KıLO VERECEZ GÜZELıM:sm_confused:aa baktım gram veren olmamış.kendim için utandım.yok kızlar haftaya 73 olcak artık ya geldiğimden beri tam dikkat etseydim 5 kilo giderdi benden 1 kilo ancak gitti.kendime kızdım şimdi takıma yeni gelenler olması iyi fikir aslında.benim sayfam 20 mesaja ayarlı 3günde 1 sayfa zor ilerliyor.belki fazla katılımmla bizde canlanırız
öptüm hepinizi
Bi daha aksam cay icmicem, cay icince yaninda abur cubur findik fistik iyi yeniyor
Helede ortam iyi olunca, su gibi tuketiliyor valla.
Bugun kacirdim yine yaa...
lmaz:
Ama olsun, yarin yeni bir gun, yeni bir baslangic
AMıııııııııııııııııNNNNNN:Saruboceq:ALLAHIM, takima sabretme ve zayiflama direnci ver.
AMIN diyelim, hep bir agizdan hihoyyyt
SEMOŞUM BEN ÇALIŞIYORUM O YÜZDEN SABAH 6'DA KALKIYORUM,Uf ya, benim ba$im dertte kizlar ya.
Sabah erken kalkamiyorum, daha dogrusu aksamda erken yatamiyorum.
Gece ku$uyum anlicaniz...
Kalimera ablacim, sen hep erken yaziyorsun hep buraya, banada taktik ver sabah larin sultani
PIRLANTACIĞIM ARAMIZA HOŞ GELDıN CANIMCIM:1hug:Günaydın 3. Takım bayanları.
Gruplardan birine katılmak için başvurmuştum. Bernuş çağırdı ve artık bende 3. gruptayım sizinle beraber. Çalışıyorum yönetici asistanıyım. Hafta içi sürekli bilgisayar başındayım o yüzden sizi takip etmem kolay olucak. Hafta sonları çok sık giremiyorum elimden geleni yapıcam.
Ben diyete bir buçuk ay önce başlamıştım. Bir diyetisyene giderek. Fakat devamını getiremedim bıraktım. Hem parası fazla geldi hemde yazdıklarına uyamadım sıkıldım. Şu son bir haftadır kendi kendime yapıyorum. Yani düzenli yemek yiyorum. Ondan yemicem bundan yemicem diye kendimi o kadar da kasmıyorum. Abur cuburları en aza indirdim hatta yemiyor gibi bişeyim. Beynime söz geçirebildim bu bir haftada. Canım istemiyor. Sadece akşam 18'den sonra bişey yemiyorum. Çok acıkırsam sadece bir meyve. Bu bir haftada 1 kg 200 verdim bu sayede. Hep böyle devam edicem inşallah. Hepimiz inşallah hemen istediğimiz kiloya geliriz Allahın izniyle
CANIM DıKKAT ET KENDıNE,MERHABA ARKADAŞLAR...NASILSINIZ..
BEN DAHA ıYıYDıM AMA BUGÜN BıR HAPŞIRIK,BURUN AKINTIASI VARDI Kı SORMAYIN YANı...SÜMÜKLÜ SÜMÜKLÜ DOLAŞTIM ORTALIKTA...
GEÇMıŞ OLSUN DıLEKLERıNıZ ıÇıN TEŞEKKÜRLER..ıNŞALLAH GEÇıCEK,E GEÇSıN ARTIK YAAAA...ONUN YÜZÜNDEN HıÇ BıRYEREDE GıTMıYORUM VALLA...KıMSEYE BULAŞTIRMIYIM DıYE...
GRUBUMUZA KATILAN YENı ARKADAŞLARIMIZA HOŞGELDıNıZ DıYORUM...ıNŞALLAH KıLOLARINIZI VERıP DAL KıBıM OLURSUNUZ..
YARIN KIZIMI SABAHTAN KONTROLE GÖTÜRÜCEM,TABıı KENDıMıDE...BAKALIM DR NE DıYCEK...KIZIMA ıYı RAPORU VERıR HERALDE...SADECE HAFıF ÖKSÜRÜK VAR...BAKALIM...
TATLI RÜYALAR KIZLAR..
NıLOŞ CANIM ARAMIZA HOŞ GELDıN vereliniortak:1hug:selam kızlar benide aranıza alırmısınız bende şuan kilo veriyorum doğum yaptım 9 aylıkbi şekerim var şeker bana kilo yaptı kiloları defetmek istiyorum bunun içinde yardımınıza ihtiyacım var doğumun hemen sonrası 4. takıma üye olmuştum ve tam düzenli diyet yapamadım ve malesef diskalifiye olmuştum bende sütüm azalırdiye diyet uyguluyamadım şimdi diyetimi yapıyorum kilo vermeğe başladım ve o yüzden tekrar aranıza katılmak istiyorum kızlar benide alın
MEMUZıNCııM VERECEĞıZ BU PıS KıLOLARI ıNŞALLAH YILMAK YOK :1hug:kızlar haftasonu sapıttım sanki biraz:bbo:.ama tabii eskiye göre açlık sayılacak bi sapıtma.c.tesi mantı yapmıştım yedim tabii biraz.hala azaptayım yarın yeni bir gün yeni bir başlangıç.kaldığım yerden
58 kiloyken günlerce aç gezmiştim 55 olayım diye.şimdi geldiğim noktaya bak 77. aman allahım
platese gidecektim o da yalan oldu kızımı kreşten alınca tabii evdeyim mecburen.yarın ilk iş koşu bandımla samimiyet kurmak buzdolabıyla küsüşmek
GÜZELıM BENCE SEN BıR SÜRE ANNENLE VE ABLANLA GÖRÜŞME,bugün annem ve ablamla konuştum şunu yaptık bunu yaptık diye beni çağırmayın dedim.dayanamıyorum yiyorum
yarın sabahtan sirkeli ballı suyumu içip eski sistemime dönüyorum.yoksa böyle haftada 200-300 gramla bişey olmayacak.
nesfitimi aldım.onunla en azından açlık hissedince az kalorili şekilde hallediyorum.bu hafta benim haftam olacak.şu 2 gün yeterince yedim sanırım :
PIRLANTACIĞIM DIŞ GÜÇLERıN TAHRıKLERıNE KAPILMAYALAIM ŞEKERkaydirigubbakcemile5Geçmiş olsun kızına ve sana... ınşallah iyi sonuçlar alırsınız...
bende pazar günü sapattım. Sevgilimin gazabına uğradım resmen. Hem göbek iki kat diyo hem yedirmek için elinden geleni yapıyor. Dünki yediklerimden dolayı çok mutsuzum...
Aynen hafta sonları sanki boşa gidiyor çabam. Ya geç kalkıyorum geç yemek yiyorum. Ya bişiler atıştırıyorum. Hafta sonu düzenim bozuluyor. Ama izin vermicem bidaha düzenimin bozulmasına. 50 li kiloları görmek istiyorum...
Günaydın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?