Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

GÜNAYDIN KIZLARRRR (BENİM İÇİN ÖĞLEN OLDU AMA NEYSEsositososito)

İYİ HAFTA SONLARI DİLİYORUM.

TÜM HASTALARA ACİL ŞİFA DİLİYORUMa.s.

namcım gunaydın uzun zaman oldu buralara uğramayalı seni görünce merhaba diyim dedim
nasılsln cnm yürüyüşlere devammmı :lepi:

ARAMIZA YENİ GELEN ARKADAŞLARA
HOŞ GELDİNİZ DİYOR a.s.
VEEEEE KONUYA GEÇİYORUM

KURALLAR:
HERGÜN YEDİKLERİMİZİ, İÇTİKLERİMİZİ VE YAPTIĞIMIZ EGZERSİZLERİ BU TOPİĞE YAZIYORSUNUZ.a.s.

HER CUMA SABAHI KİLO BİLDİRİMİ YAPIYORUZ, EĞER CUMA KK GİREMİYECEK GİBİYSENİZ PERŞEMBE GÜNÜNDEN KİLO BİLDİRİMİN YAPACAKSINIZ.a.s.

2 GÜNDEN UZUN BİR SÜRE KK YA GİREMİYECEKSENİZ BERNUŞ VEYA NAM DAN İZİN İSTİYORSUNUZa.s.

ŞİMDİLİK KISACA BU KADAR KIZLARyerimseniben

a.s.a.s.a.s.TEKRAR AİLEMİZE HOŞGELDİNİZa.s.a.s.a.s.

namcım gunaydın uzun zaman oldu buralara uğramayalı seni görünce merhaba diyim dedim
nasılsln cnm yürüyüşlere devammmı :lepi:

MERHABA CANIMCIM.
YÜRÜŞLERİME DEVAM EDİYORUM, AMA UZUN SÜRE ŞEHİR DIŞINDAYDIM VE ORADAN NETE GİREMEDİĞİM İÇİN YÜRÜYÜŞ TAKIMINA YAZMIYORUM.

SEN NELER YAPTIN :sm_confused:ABLACIM İŞLERİN ÇOK YOĞUNDU O DÖNEMLERDEa.s

CANIM KİLONU VE BOYUNU YAZARSAN KAYITLARIM İÇİNyerimseniben

TATLIM TAKIMA GELDİĞİN KİLONU VE TABİKİ BOYUNUDA YAZARSAN KAYITLARIMA GEÇİREYİMa.s.

iş değişikliği yapınca işler yoğunlaştı canım evde de net bağlantısı yoktu giremedim buraları da özlemişim a.s
yürüyüşlerimi malesef yazdan beri düzenlii yapamıyorum :dilcikar:
düzene sokmam lazım gene pamuk ipliğine bağlıyız azcık salmaya gör :roflol:

namcım hoşbulduk tekrar tekrar canım...kurallar anlaşılmıştır.

prlanta_a sende hoşgeldin umarım istediğin kiloya kolayca kavuşursun...

nam kilom 1.60 kilom 77
kızlar uzun uzun birşeyler yazacaktım size ama kızım uyandı kahvaltısını hazırlamam lazım
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın fıstıklar sositososito nasılsınız bakalım.
ben dün regl oldun o yüzden bugün biraz çikolataya dadandım :kedi:
kahvaltıda bile çikolata yedim.sanırım bu akşam ne yediğimi yazamıcam :1ninca:
ya zaten kilo almak ne kadar kolay.Allahım 2 gün normal insanlar gibi doyana kadar yiyim hemen farkediyor.neyse arkadaşlar yinede geç olmadan kalorili şeylere veda edeyim yoksa yarına baskülde hemen farkeder :umursamaz:

merhabalar kızlar.

memuzin
pirlanta_a hoşgeldiniz 3. takımımıza opuyorumnanaktan

nam abla ben samsundayım sana msjımda yazmıştım..bir süre burdayım..giremeyebilirim bi süre...

ama kilo bildirimlerimi yaparım..sizleri çooookk öpüyorum.hoşçakalın opuyorumnanaktan

CANIM KİLONU VE BOYUNU YAZARSAN KAYITLARIM İÇİNyerimseniben

Kuralları okudum anlaşılmıştır :))

Boyum 1.58 Kilom 64

namcım hoşbulduk tekrar tekrar canım...kurallar anlaşılmıştır.

prlanta_a sende hoşgeldin umarım istediğin kiloya kolayca kavuşursun...

Hoşbulduk. Sanırım sende yeni katıldın. Sende hoşgeldin. Hepimiz istediğimiz kiloya düşeriz inşallah.

Hoşbulduk cabik...

MERHABA ARKADAŞLAR...NASILSINIZ..

BEN DAHA İYİYDİM AMA BUGÜN BİR HAPŞIRIK,BURUN AKINTIASI VARDI Kİ SORMAYIN YANİ...SÜMÜKLÜ SÜMÜKLÜ DOLAŞTIM ORTALIKTA...:sinifsinif:

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...a.s.İNŞALLAH GEÇİCEK,E GEÇSİN ARTIK YAAAA...ONUN YÜZÜNDEN HİÇ BİRYEREDE GİTMİYORUM VALLA...KİMSEYE BULAŞTIRMIYIM DİYE...benneyaptımki

GRUBUMUZA KATILAN YENİ ARKADAŞLARIMIZA HOŞGELDİNİZ DİYORUM...İNŞALLAH KİLOLARINIZI VERİP DAL KİBİM OLURSUNUZ..opuyorumnanaktan

YARIN KIZIMI SABAHTAN KONTROLE GÖTÜRÜCEM,TABİİ KENDİMİDE...BAKALIM DR NE DİYCEK...KIZIMA İYİ RAPORU VERİR HERALDE...SADECE HAFİF ÖKSÜRÜK VAR...BAKALIM...

TATLI RÜYALAR KIZLAR...opuyorumnanaktan

selam kızlar benide aranıza alırmısınız bende şuan kilo veriyorum doğum yaptım 9 aylıkbi şekerim var şeker bana kilo yaptı kiloları defetmek istiyorum bunun içinde yardımınıza ihtiyacım var doğumun hemen sonrası 4. takıma üye olmuştum ve tam düzenli diyet yapamadım ve malesef diskalifiye olmuştum bende sütüm azalırdiye diyet uyguluyamadım şimdi diyetimi yapıyorum kilo vermeğe başladım ve o yüzden tekrar aranıza katılmak istiyorum kızlar benide alın

kızlar haftasonu sapıttım sanki biraz:bbo:.ama tabii eskiye göre açlık sayılacak bi sapıtma.c.tesi mantı yapmıştım yedim tabii birazcokacimcoook.hala azaptayım yarın yeni bir gün yeni bir başlangıç.kaldığım yerden devamkaydirigubbakcemile2
58 kiloyken günlerce aç gezmiştim 55 olayım diye.şimdi geldiğim noktaya bak 77. aman allahım :1shok: :1shok: :1shok:
platese gidecektim o da yalan oldu kızımı kreşten alınca tabii evdeyim mecburen.yarın ilk iş koşu bandımla samimiyet kurmak vereliniortakbuzdolabıyla küsüşmek :mymeka:

memuzin naber canım?
bende bugün biraz sapıttım.hafta sonu tüm çabalarım boşa gidiyor gibi geliyor mafoldumben

bugün annem ve ablamla konuştum şunu yaptık bunu yaptık diye beni çağırmayın dedim.dayanamıyorum yiyorum klava:
yarın sabahtan sirkeli ballı suyumu içip eski sistemime dönüyorum.yoksa böyle haftada 200-300 gramla bişey olmayacak. :çok üzgünüm:
nesfitimi aldım.onunla en azından açlık hissedince az kalorili şekilde hallediyorum.bu hafta benim haftam olacak.şu 2 gün yeterince yedim sanırım

GÜNAYDIN ŞEKERLERopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUN BAKİİMa.s

KUSURA BAKMAYIN KIZLAR BEN PERŞEMBE DEN BERİ KK YA GİREMİYORUM,
SİNR ETTİ BENİ NEYSEKİ DÜZELMİŞ ARTIK, CUMA GÜNÜDE ALLAHDAN NAM ARADIDA ONA YAPTIM BİLDİRMİMİ,
EE SİZLER NAPTIN KIZLAR:sm_confused: BEN KİLO VEREMEDİM GEÇEN HAFTA:çok üzgünüm:
AKSİNE BİRDE KENDİMİ ŞİŞ HİSSEDİYORUM:çok üzgünüm: Bİ TUHAFLIK VAR AMA ANLAYAMADIM:çok üzgünüm:

NEYSE GELELİM HAFTALIK RAPORA,
CUMA GÜNÜ AKŞAM 1.30 SAAT SPOR

CUMA AKŞAM YEMEĞİ,
2 KEPCE ÇORBA
2 KEPCE SULU PATATES YEMEĞİ

CUMARTESİ SABAH SAAT 11:30

1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
1 DOMATES
ÇOK AZ PEYNİR
2 DİLİM EKMEK

CUMARTESİ AKŞAM, SAAT 18:00
2 KPECE ÇORBA
VE SALATA

PAZAR SABAH, 10:00
5-6 ZEYTİN
ÇOK AZ PEYNİR
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
1 DOMATES
2 DİLİM EKMEK

AKŞAM, 17:00

2 KEPCE SULU KÖFTE
2 YEMEK KAŞIĞI PİLAV
2 YEMEK KAŞIĞI TAVUK SOTE
VE SALATA

BU SABAH, YÜRÜYÜŞ YAPAMADIM

KAHVALTI,

5-6 ZEYTİN ÇOK AZ EKMK

ÖĞLENE ÇORBAM VAR ONU İÇECEĞİM İNŞALLAH

İŞTE ŞİMDİLİK BUKADAR ŞEKERLER, BENİM ELÇİLİĞE YETİŞMEM LAZIM,
ARKADAŞLARA SONRA CEVAP YAZACAIM KOCAMAN KOCAMAN ÖPTÜM HEPİNİZİ,
AY BEN SİZİ BAYA ÖZLEMİŞİM YAAA:asigim::1hug:a.s.:enbuyukkk:

Geçmiş olsun kızına ve sana... İnşallah iyi sonuçlar alırsınız...

bende pazar günü sapattım. Sevgilimin gazabına uğradım resmen. Hem göbek iki kat diyo hem yedirmek için elinden geleni yapıyor. Dünki yediklerimden dolayı çok mutsuzum...

memuzin naber canım?
bende bugün biraz sapıttım.hafta sonu tüm çabalarım boşa gidiyor gibi geliyor mafoldumben

Aynen hafta sonları sanki boşa gidiyor çabam. Ya geç kalkıyorum geç yemek yiyorum. Ya bişiler atıştırıyorum. Hafta sonu düzenim bozuluyor. Ama izin vermicem bidaha düzenimin bozulmasına. 50 li kiloları görmek istiyorum...

Günaydın...

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR...NASILSINIZ...

SABAH DR A GİTTİM..İLAÇ FALANDA YAZDIRDIM..ÇOK ŞÜKÜR İYİYİZ..AMA BEN DE BİRAZ DAHA VAR...ÇABUK GEÇSE İLLET AMA NERDE....TEMİZLİK YAPMAYA BAŞLADIM...ŞÖYLE DİP KÖŞE YAPIYIMDA İÇİM RAHATLASIN...YAPIYORUZ AMA YİNEDE İNSANIN İÇİNE SİNMİYOR..NEYSE HEPİMİZDE VARDIR BİR TELAŞE...

HEPİMİZE KOLAY GELSİN..GRŞ..:teytey:turkbayragi

EVEEEET ıŞLERıMı HALLETTıM GELDıM KISLARkaydirigubbakcemile5
NERDE KALMIŞTIK :uhm: HAAA SıZLERı CEVAPLAYACAKTIM DEMııkaydirigubbakcemile3 YAŞLILIK ıŞTE UNUTUYORUM:=)

AFıYET BAL ŞEKER OLSUN GÜZELıM,
OKADAR EZıYET ÇEK ONDAN SONRADA Bı DıLıM PASTAYA TESLıM OL DEMıılmaz:
AMA ARADA MALESEF KAÇAMAKLAR OLUYOR, BıZDE CUMARTESı AKŞAM DıLEK52 ABLALARDAYDIK MECBUREN YEDıM, HEMDE NELER YEDıM,
AMAN ALLAHIM MAYTAP BENı KESECEK, DOĞRAYACAK:kedi:
NELER YEDıM BAK: KESTANE, CEVıZ,KABAK TATLISI, ÜSTÜNEDE BABA BıR DıLıM PASTA:kedi: AMA BAK KEKDE VARDI ONU YıMEDıM
ŞıMDı NE DEDıĞıNıZ DUYARGıBıYıM '' YUH YANı ABLA, ÜSTÜNE BıDE BENı YESEYDıN'' DıYOSUN DEMııı:mymeka: OLDU BıEKERE NAPALIM

CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN, BENıM KIZIMDA GEÇEN HAFTA BAYA RAHATSIZDI DR.GıTTıM 2 GÜN RAPOR ALDIM,
HAFTA SONUDA GıRıNCE ARAYA BAYA ıYı ŞıMDı, ŞıMDı ÇOK DıKKATLı OLMAMIZ LAZIM,
SALIK ÖNEMLı ÇÜNKÜ, SEN TEDBıRıNı ALMIŞSIN, TABıKıDE HıÇ BıRŞEY ÇOCUKLARMIZIN SALIĞINDAN ÖNEMLı OLMAZ,
GEÇMıŞOLSUN CANIM:1hug:

SILACIĞIM ÇOK GEÇMıŞOLSUN TATLIM,
KENDıNE DıKKAT ET CANIM, REGL OLAMIYORSAN ŞıŞMEN ÇOK NORMAL, BENDE
32 YAŞIMDAN BERı DÜZENSıZLıK VAR,
TROıDLERıMDE SORUN VARMIŞ, AMELıYAT OLDUM AMA GENDE DÜZELMEDı,
HER SENE KıLO ÜSTÜNE KıLO ALDIM, VEREMıYORUMDA, BıRDE NORMAL ADET ZAMANIN GELıPDE ADET OLAMAYINCA HEPTEN ŞıŞıYORSUN,
SÜREKLı KENDıMı KONTROL ALTINDA TUTMAKTAN BIKTIM ıNANKı, BAZEN KAFAM BOZULUYO, SALIVERıYORUM ANINDA 3-5 KıLO FARKEDıYO,
SENıN AĞRILARINDA ADET OLAMADIĞINDAN SANIRIM, AYRICA VÜCUT SU TOPLUYOR, ADET OLABıLSEN BAYA RAHATLARSIN,
SÖKTÜRÜCÜ FALAN VERMEDıMı DR. Bı SORSAYDIN KEŞKE, KENDıNE DıKKAT ET CANIM:1hug:

KIZLAR BU GıDıŞE BıR SON VERMEMıZ LAZIM OLMUYOR BÖYLE LÜTFEN HAREKET
SANA AYNEN KATILIYORUM MAYTAPCIĞIMkaydirigubbakcemile5

BERNUŞCUĞUM ÇOK GEÇMıŞ OLSUN TATLIM,
ORTALIK MıKROP KAYNIYOR VALLA ÇOK DıKKATLı OLMAK LAZIM,
KUZUCUĞU ÖP BENıM ıÇıN opuyorumnanaktan

PASTALARI LÖP LÖP GÖTÜRÜRSEK NASIL KıLO VERECEZ GÜZELıM:sm_confused:

Bi daha aksam cay icmicem, cay icince yaninda abur cubur findik fistik iyi yeniyor
Helede ortam iyi olunca, su gibi tuketiliyor valla.

Bugun kacirdim yine yaa...

lmaz:

Ama olsun, yarin yeni bir gun, yeni bir baslangic

ALLAHIM, takima sabretme ve zayiflama direnci ver.

AMIN diyelim, hep bir agizdan
hihoyyyt
AMıııııııııııııııııNNNNNN:Saruboceq:

Uf ya, benim ba$im dertte kizlar ya.

Sabah erken kalkamiyorum, daha dogrusu aksamda erken yatamiyorum.

Gece ku$uyum anlicaniz...

Kalimera ablacim, sen hep erken yaziyorsun hep buraya, banada taktik ver sabah larin sultani
SEMOŞUM BEN ÇALIŞIYORUM O YÜZDEN SABAH 6'DA KALKIYORUM,
SAAT 8'DE ıŞTE OLUYORUM, BENDE SENCıLEYıN EVDE OLSAM HERHALDE BENDE ERKEN KALKAMAZDIM DEMııa.s
AMA BU SABAHLARIN SULTANINI TUTUTUM KIS :roflol: ÖPTÜM SENı KOCAMANNNNopuyorumnanaktan:1hug:

PIRLANTACIĞIM ARAMIZA HOŞ GELDıN CANIMCIM:1hug:

ıNŞALLAH HEPıMıZ BU PıS YAĞLARDAN KURTULACAĞIM, DURMAYACAĞIZ, YILMAYACAĞIZ,
SONUNA KADAR DEVAM ARKADAŞIM kaydirigubbakcemile5

CANIM DıKKAT ET KENDıNE,
DR GıTMıŞKEN KENDıNıDE BıR GÖSTERSEYDıN BARıı, BELKı ıLAÇ FALAN VERıRDı,

GERÇı GRıP ÇıN SADECE AFERıN VE AĞIZ GARGARASI VERDı BENıM KIZA DR,
ANTıBıYOTıK FALAN VERMEDı, HAFıF GEÇıRıYORMUŞ, ŞıMDı DAHA ıYı ŞÜKÜR,
BU GÜN OKULA BAŞLADI, SENDE DıKKAT ET AMAN, ÖPTÜM CANIM,

ÇOK GEÇMıŞOLSUN :1hug:a.s.

NıLOŞ CANIM ARAMIZA HOŞ GELDıN vereliniortak:1hug:
BOYUNU VE KıLONU YAZ BURAYA, BıR HAFTA DENEME SÜREN VAR a.s
HER GÜN YEDıKLERıNı,ıÇTıKLERNı AYRICA YAPTIĞIN SPOR VARSA ONU YAZ,
HER CUMA ÖĞLENE KADAR KıLONU BıLDıRMEN GEREKıYOR,

BERNUŞ ARKADAŞIMIZ SANA YARDIMCI OLCAK a.s:1hug:

MEMUZıNCııM VERECEĞıZ BU PıS KıLOLARI ıNŞALLAH YILMAK YOK :1hug:
BıZ KıLOLARDAN DEĞıL KıLOLAR BıZDEN KORKSUN DEĞıLMı AMAAAkaydirigubbakcemile5:lepi:
AMA BU BUZDOLABIYLA KÜSÜŞME OLAYINI TUTTUM ŞEKER kaydirigubbakcemile5:roflol::roflol:

GÜZELıM BENCE SEN BıR SÜRE ANNENLE VE ABLANLA GÖRÜŞME,
KÜS ONLRARA :roflol: SENı TAHRıK ETMELERıNE ıZıN VERMEkaydirigubbakcemile5
PROTESTO ET SEN ONLARI kaydirigubbakcemile5:lepi:

PIRLANTACIĞIM DIŞ GÜÇLERıN TAHRıKLERıNE KAPILMAYALAIM ŞEKERkaydirigubbakcemile5

BıZı HıÇ KıMSE YILDIRAMAZ DEĞıLMı AYNEN DEVAM kaydirigubbakcemile5:lepi:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…