Merviş izinli bitanem kilosu sabit yazılacak o yüzden etkilemiyor
Özürdilemene gerek yoK Mervişimmm sen izinlisin zatennn ama çok geçmiş olsun canımm dikkat et kendine
haklisin canim,bildirimini eklemeliyiz bu hafta..bu haftadan itibaren ayrılmıycakmı izne :44::44:
benım bıldıgım bu hafta bıldırım yapıp izne ayrılcak ama tabiki yanlışta bılıyor olabılırım
***3.TAKIM 342.ETAP***
NoRaaa(66,8/ 65, 6/ 1, 2/ %1, 80)
sekerkiz67(79/79 /0, 0 / %0)kilosu sabit
sahgull(70,2/69,9 / 0,3/ 0,43%)
bluebootle(57,1/ 57,8/-0,7/%-1, 23)
Sweetdimple(78,4/78 / 0, 4/ % 0, 51)
pegasus07(67/69,3 /-2,3 /-3,43 %)
Valkyrie89 : (83/82,2 /0,8 / %0,96 )
mrv5534: (60/ /61 /-1/-1,67%)izinli
kelebekolacam : (83,5/82,5 /1 / %1,2)
sevilay8071,3/ 72/-0, 7/ %-0, 98)
cglaa16 : (67,1/ 67, 4/ -0, 3/ %-0, 45)
erigim63,5/ 65.3/-1, 8/ %-2, 83)
ayulduzz (75,2/ 74, 6/0, 6 / %0, 80)
sulofe89,9/90, 8 /-0.9 / %-1.0)
3.TAKIM ORTALAMASI : %-0, 42
bu haftadan itibaren ayrılmıycakmı izne :44::44:
benım bıldıgım bu hafta bıldırım yapıp izne ayrılcak ama tabiki yanlışta bılıyor olabılırım
haklisin canim,bildirimini eklemeliyiz bu hafta..
hayırlı cumalar kızlar ben kardeş takım kaptanı moni dışarı çıkacağım için siz getirmeden ben listenizi kontrol edeyim dedim.listeniz doğru kızlar.nazarmı değdi size ne bu haliniz
maşallah diyelim diğer haftalarda telafi edersiniz biliyorum
Tesekkürler monicigim..hayırlı cumalar kızlar ben kardeş takım kaptanı moni dışarı çıkacağım için siz getirmeden ben listenizi kontrol edeyim dedim.listeniz doğru kızlar.nazarmı değdi size ne bu haliniz
maşallah diyelim diğer haftalarda telafi edersiniz biliyorum
Canim ellerinize saglik,listeyi hazirlamissiniz..benim cocuklar tepemde,1 yazip bir kaciyorum ancakhmmm özür tatlım ben yanlış biliyormuşum
hmmm aklımda yanlış kalmışş
Görüsürüz tatlimBen çıkıyorum kızlar görüşürüz sonra
Yha allahımyarabbim ne diim bilmiyorum ki
Dün misafirlikteydik gayet iyiydim giç bişi yotu
Bir basım döndü yer ayagımın altından kaydı en son bayramm diye konustugumu biliyorum bayılmışım doktora götürmüşler serum verilmiş iğne yapılmış coktan uyandıgımda tansiyon 8 e 5 miş geldigimde
Doktor geblikten şüphelnmiş tes istemiş negatif tabiki :) allhtan ilaç kullnıyorum yani sewındm hamile olmadıgıma
Pazartesi dahiliyeye gidecegim troid testleri faln yaptır dedi doktor
Bi teşhis koymadı ama peşini bırakma dedi
KansıZlık cıktı bidehayy Allh
Son 2 gundur cok yıprattım kendimi stresliydim ona baglasammı bu durumu bılmıyorum
canım mervede eklenecek daha
hemde ne leke..listeyi paylasirken cok utandim inaninki hem kendimden,hemde ortalamamizdan-%30 mudaha mervişte var anammm, bu lekeyi temizlemek için haftaya 1. olmalıyızzzzzz
gecmisolsun canim..hic özür dileme,bu hafta kilo verenler 1 elin parmagindan azKızlar cok özürdüilerim
Bn dün gece yine hastaneye gittim gece 2 de geldim bugunun cuma oldugunu bile farketmedim
61 kıloyum malesef bn ;((
Nefen böle oldu hmn cok özürdilerimm
Canim sakin ihmal etme,yaptir tetstlerini,seninde bizimde icimiz rahat etsinYha allahımyarabbim ne diim bilmiyorum ki
Bir basım döndü yer ayagımın altından kaydı en son bayramm diye konustugumu biliyorum bayılmışım doktora götürmüşler serum verilmiş iğne yapılmış coktan uyandıgımda tansiyon 8 e 5 miş geldigimde
Doktor geblikten şüphelnmiş tes istemiş negatif tabiki :) allhtan ilaç kullnıyorum yani sewındm hamile olmadıgıma
Son 2 gundur cok yıprattım kendimi stresliydim ona baglasammı bu durumu bılmıyorum
sonradan bildirdi canimCanim ben merveyi bildirimsiz izne ayrildi sanmisti iyi ki bildirmis zaten batmistik bu hafta
hemde ne leke..listeyi paylasirken cok utandim inaninki hem kendimden,hemde ortalamamizdan
gecmisolsun canim..hic özür dileme,bu hafta kilo verenler 1 elin parmagindan az
Canim sakin ihmal etme,yaptir tetstlerini,seninde bizimde icimiz rahat etsin
sonradan bildirdi canim
kizlar bu hafta hepimiz battik...
kilo alanlara ceza,her gün günlük spora ek 30 dk spor yapilacak..ek diyorum bakin...
her gün listeleri kontrol edecegim,cezasini yapmayan varsa cumaya kadar listeye almayacagim haberiniz olsun...
kilo verenlerin emeklerini bosa götürmeye hakkimiz yok
kilo veren arkadaslardan cok özür diliyorum kendi adima...hem regl,hem misafir,hem sporsuzluk beni bu hale getirdi canlarim...ne söyleseniz hak ediyorum...
doktorcugumunda dedigi gibi haftaya eski kilomdan 500 gr eksik cikmak icin elimden geleni yapacagim
ınsallah sekercım ınsallahmenülerin çok güzel şekercim haftaya inş güzel bir sonuç alırsın bitanemmm
ben nolcam cnm benım sabıthemde ne leke..listeyi paylasirken cok utandim inaninki hem kendimden,hemde ortalamamizdan
sonradan bildirdi canim
kilo alanlara ceza,her gün günlük spora ek 30 dk spor yapilacak..ek diyorum bakin...
her gün listeleri kontrol edecegim,cezasini yapmayan varsa cumaya kadar listeye almayacagim haberiniz olsun...
kilo veren arkadaslardan cok özür diliyorum kendi adima...hem regl,hem misafir,hem sporsuzluk beni bu hale getirdi canlarim...ne söyleseniz hak ediyorum...
doktorcugumunda dedigi gibi haftaya eski kilomdan 500 gr eksik cikmak icin elimden geleni yapacagim
Yha allahımyarabbim ne diim bilmiyorum ki
hemde ne leke..listeyi paylasirken cok utandim inaninki hem kendimden,hemde ortalamamizdan
sonradan bildirdi canim
ok canimsin niye gülelim..cok iyi yapiyorsunAma bugun misafirim var bende sabah kalkip yaparim artik bugunun sporunu olmaz mi kaptancim bu arada gulmeyin de wc gidincede bel çalışıyorum her gidiste 50 tane
Canim diyetisyen dediyse bana laf düsmez..sen diyetisyenin verdigi komutlara uyben nolcam cnm benım sabıtdıyetısyenım sporda yok dedı yıne bu hafta
Dilekcigim kendimi cok kötü hissediyorum..o kadar ugrasip verdigim kilolari 1 haftada hooppp geri aldim...Bu kadar yuklenme kaptanim kendine nazara geldok biz bu hafta bomba gibi olacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?