Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merviş izinli bitanem kilosu sabit yazılacak o yüzden etkilemiyor

Özürdilemene gerek yoK Mervişimmm sen izinlisin zatennn ama çok geçmiş olsun canımm dikkat et kendine

bu haftadan itibaren ayrılmıycakmı izne :44::44:
benım bıldıgım bu hafta bıldırım yapıp izne ayrılcak ama tabiki yanlışta bılıyor olabılırım

hayırlı cumalar kızlar ben kardeş takım kaptanı moni dışarı çıkacağım için siz getirmeden ben listenizi kontrol edeyim dedim.listeniz doğru kızlar.nazarmı değdi size ne bu haliniz

maşallah diyelim diğer haftalarda telafi edersiniz biliyorum

Tşkler Monicimmmm sanırım yılbaşının gazabına uğradık haftaya toparlanırız inş bitanemm

Tesekkürler monicigim..

Canim bu hafta cogumuz döküldük malesef..haftaya telafi ederiz dedigin gibi,
hmmm özür tatlım ben yanlış biliyormuşum

hmmm aklımda yanlış kalmışş
Canim ellerinize saglik,listeyi hazirlamissiniz..benim cocuklar tepemde,1 yazip bir kaciyorum ancak
Ben çıkıyorum kızlar görüşürüz sonra
Görüsürüz tatlim

Ahh cok gecmis olsun nedir bu mervecim naxar mi degiyor

Benim tansiyonum hep dusuktur 8-6 7-5 ama vucudum buna alisikmis o yuzden yukselince fenalasiyorum bende

Iyice tenkiklerini yaptir canim ihmal etme

-%30 mu daha mervişte var anammm, bu lekeyi temizlemek için haftaya 1. olmalıyızzzzzz
hemde ne leke..listeyi paylasirken cok utandim inaninki hem kendimden,hemde ortalamamizdan
Kızlar cok özürdüilerim
Bn dün gece yine hastaneye gittim gece 2 de geldim bugunun cuma oldugunu bile farketmedim
61 kıloyum malesef bn ;((
Nefen böle oldu hmn cok özürdilerimm
gecmisolsun canim..hic özür dileme,bu hafta kilo verenler 1 elin parmagindan az
Canim sakin ihmal etme,yaptir tetstlerini,seninde bizimde icimiz rahat etsin
Canim ben merveyi bildirimsiz izne ayrildi sanmisti iyi ki bildirmis zaten batmistik bu hafta
sonradan bildirdi canim

kizlar bu hafta hepimiz battik...

kilo alanlara ceza,her gün günlük spora ek 30 dk spor yapilacak..ek diyorum bakin...

her gün listeleri kontrol edecegim,cezasini yapmayan varsa cumaya kadar listeye almayacagim haberiniz olsun...
kilo verenlerin emeklerini bosa götürmeye hakkimiz yok

kilo veren arkadaslardan cok özür diliyorum kendi adima...hem regl,hem misafir,hem sporsuzluk beni bu hale getirdi canlarim...ne söyleseniz hak ediyorum...
doktorcugumunda dedigi gibi haftaya eski kilomdan 500 gr eksik cikmak icin elimden geleni yapacagim

Ama bugun misafirim var bende sabah kalkip yaparim artik bugunun sporunu olmaz mi kaptancim bu arada gulmeyin de wc gidincede bel çalışıyorum her gidiste 50 tane

ben nolcam cnm benım sabıt dıyetısyenım sporda yok dedı yıne bu hafta

cnm cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne kansızlık bendede var tedavını ol cnm

Bu kadar yuklenme kaptanim kendine nazara geldok biz bu hafta bomba gibi olacaz

Mervem gecmis olsun bacim Rabbim cuma gunun hurmetine şafi isminin hurmetine enn kisa zamanda acil sifa nasip etsinn

Ama bugun misafirim var bende sabah kalkip yaparim artik bugunun sporunu olmaz mi kaptancim bu arada gulmeyin de wc gidincede bel çalışıyorum her gidiste 50 tane
ok canimsin niye gülelim..cok iyi yapiyorsun

Canim sen yapta,ister sabah,ister aksam..yeterki spora baslayalim tekrar...
bu hafta anladimki sporsuz gercekten olmuyormus
ben nolcam cnm benım sabıt dıyetısyenım sporda yok dedı yıne bu hafta
Canim diyetisyen dediyse bana laf düsmez..sen diyetisyenin verdigi komutlara uy
Bu kadar yuklenme kaptanim kendine nazara geldok biz bu hafta bomba gibi olacaz
Dilekcigim kendimi cok kötü hissediyorum..o kadar ugrasip verdigim kilolari 1 haftada hooppp geri aldim...
haftaya toparlanacagim insallah

buda tartimin fotodu,gecen hafta cekememistim zaman yoktu...

ya spora bende cok dikkat edemedim ama regldim yapamıorum ben ozaman agrı yapıo..
ugras cabala cabala ortada hala +
özür dilerim kızlar inanın cabaladım..
sabah beni listeye eklediğiniz için tesekkür ederim ben uyuyakalmısım iyiki su içmeye kalktıgımda yazmısım size kilomu yoksa gec kalcaktım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…