- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
zaman çabuk geciyor kızlar sizin kilonuzda olsam varya 2 ayda mezun olurdum.bakın daha dün eda bana diyetisyen diyordu bugün 1 ay oldu veeee ben tam 5600gr eksildim.2 ayda en az 10. 2 ay nedirki.bir kere ağzınızı o cıslara kapatın gönlünüzde kapanacak onlara.
Hanmlar bna noluyo bir kase zeytin yedim ://///
Hanmlar bna noluyo bir kase zeytin yedim ://///
Emzirirken gunluk 500gr gittigini bilirim ne buyuk nimet emzirme ahh ahh ozaman verdigimi almiyayaydim kizlar kilolari verince grup olarak korumaya gecelim ki verdiklerimizi almiyalim
Kizlar aksama misafir var puff malum cisslar var simdi uc bes cubuk kralerle bi mandalina yedim ve eve gidene kadarda suyla sisirecegim karnimi belki iki tane patates koftesi yerim baskada birsey yemiycem. Gelen arkadas isyerimden o dogum izninde ve emzirdigi icinde dunyayi yiyor cokta fenadir hemen fark edecek kg almissin ondan mi yemiyosun diyecek napalim fark ederse etsin artik. Ben kocama diyetteyim diye dedim geriside hih yani[/QUO
Sıkı birhaftaya giriyoruz ona gore
Sıkı birhaftaya giriyoruz ona goreKizlar aksama misafir var puff malum cisslar var simdi uc bes cubuk kralerle bi mandalina yedim ve eve gidene kadarda suyla sisirecegim karnimi belki iki tane patates koftesi yerim baskada birsey yemiycem. Gelen arkadas isyerimden o dogum izninde ve emzirdigi icinde dunyayi yiyor cokta fenadir hemen fark edecek kg almissin ondan mi yemiyosun diyecek napalim fark ederse etsin artik. Ben kocama diyetteyim diye dedim geriside hih yani
Hadi kizlar alin bakim elinize bitki cayinizi veya suyunuzu
Benim su 2,5 oldu bacimm 2 bardakta bitki cayi yaz benden:)
Bugunku menum ac karnina 3 gunkurusu
Kahvlti. Sekrsz cay. 1 dlm cvdr ekmg.1 domats ve salatalk.4 zytn.birz peynir
ARA 1 kuck portkl.1 kupa besibyrde
OGLe 1 tabk salata.1 kase yogrt
İKİndi 2: form cay.2 tarcnli yesilcy
AkSam salata.yogrt.1 porsiyon firnda kabk mucvr.4 tane tavuk naget( naget leri mecburen yedim.esim denemk icin alms sevmedim dok diyince )
19 da 1 kupa besi biyerde
3 lt dn fazla su
25 mekik
dün bir doktor tvde izledim çok su içmenin zararlarından bahsetti izlediniz mi? Zayıflama uğruda ha babam de babam su içip böbreklerinizi yormayın benden size dost tavsiyesi
ben istisnalardanım dilekcim.emzirirken kilo alıyorum.sütüm ne yapsam az oluyor.bayanların 100de 20sinde öyle olurmus.ben 3ündede emzirirken aldım.öyle ne bulursam yememde,yok helvaymıs yok tatlıymıs hani süt olsun diye.sen şanslıymıssın.hani bayanlar zor emzirmeden ayırır ya göğüsleri vs şişer emzirmezlerse ben onu hiç yaşamam.1 gün emzirmesem hemen çekilir sütüm.Emzirirken gunluk 500gr gittigini bilirim ne buyuk nimet emzirme ahh ahh ozaman verdigimi almiyayaydim kizlar kilolari verince grup olarak korumaya gecelim ki verdiklerimizi almiyalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?