Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yasemincim ben zamaninda cok kolay kg verirdim aa kilo neki hopp verilir derdim böyle yaparken metayi bozdum uzun suren kabizlik sorunlari basladi vs.simdi gitsinde yeter ki az azda olsa kabulum haa bu son aldigim kilonun hagtaya kadar hizli gidevegini umuyorum .

Sen emzirebilseydin daha da hizli giderdi o kilolarin ama suan bile cok guzel iki ay degilde uc ayda 54 u gormek istiyorum allah kismet ederse

Hanmlar bna noluyo bir kase zeytin yedim ://///

Hanmlar bna noluyo bir kase zeytin yedim ://///

Bacim kaptana soyleyelim senin izini iptal etsin bende 22 kilo vermistim sonra bi rahavetin sonucu cok kisa zamanda geri aldim ne yazikki sende benim hatami yapiyorsun kusura bakma bacim boyle giderse2 haftada verdigini alicaksin

Emzirirken gunluk 500gr gittigini bilirim ne buyuk nimet emzirme ahh ahh ozaman verdigimi almiyayaydim kizlar kilolari verince grup olarak korumaya gecelim ki verdiklerimizi almiyalim

Halsizim uykusuzum sanki
Sürekli bi uykuszluk hali açım yiyorum yedikçe yiyesim geliyor
Sabh kahvaltı yapmadım ama .....
((
Allhım yha yarabbimmmm yarabbimmm

Emzirirken gunluk 500gr gittigini bilirim ne buyuk nimet emzirme ahh ahh ozaman verdigimi almiyayaydim kizlar kilolari verince grup olarak korumaya gecelim ki verdiklerimizi almiyalim

Cok haklisin ucuncu takimin koruma grubunu kuralim canim.

Son düzenleme:

Cok haklisin canim salmak yok

dün bir doktor tvde izledim çok su içmenin zararlarından bahsetti izlediniz mi? Zayıflama uğruda ha babam de babam su içip böbreklerinizi yormayın benden size dost tavsiyesi

Bugunku menum ac karnina 3 gunkurusu
Kahvlti. Sekrsz cay. 1 dlm cvdr ekmg.1 domats ve salatalk.4 zytn.birz peynir
ARA 1 kuck portkl.1 kupa besibyrde
OGLe 1 tabk salata.1 kase yogrt
İKİndi 2: form cay.2 tarcnli yesilcy

AkSam salata.yogrt.1 porsiyon firnda kabk mucvr.4 tane tavuk naget( naget leri mecburen yedim.esim denemk icin alms sevmedim dok diyince )
19 da 1 kupa besi biyerde

3 lt dn fazla su
25 mekik

Kahvaltimaydonoz,1d.ekmek,lor peynir, aci biber, yumurta bir t.k tahin bir c.k Tereyag,3 zeytin, 3 ceviz
Ara bir avuc kuruyemis
Ogle 1d.e bir tabak corba kirmizi lahana,kizimdan kalan uffacik birdilim borek
Ara yarim kase nesfit uc erik
Aksam lahana yemegi,bulgur pilavi yogurt acibiber

Ara ceviz neskafe
Spor yarim saat yuksek tempo yuruyus
3lt su,
Matecayi,yesilcay
Bal yedim kaseyi yikiyim dedim yazzzik cope gitmesin hakiki bal diye azcik yedim
Bugun pek istahliydim ama saglikli yiyeceklerden sectim kacamak sayilirmi bilmem

Son düzenleme:

İyi menu de nagetler kizarmami

dün bir doktor tvde izledim çok su içmenin zararlarından bahsetti izlediniz mi? Zayıflama uğruda ha babam de babam su içip böbreklerinizi yormayın benden size dost tavsiyesi

Arkadasim dedi bana da ben severek icerim suyu icimden geliyor yani bobreklerdede bi. Sikinti yasamadim bence 4,5 lt icin gecerli olabilir yoksa 2,5,3 lt. Zarar vetecegini dusunmuorum

ben istisnalardanım dilekcim.emzirirken kilo alıyorum.sütüm ne yapsam az oluyor.bayanların 100de 20sinde öyle olurmus.ben 3ündede emzirirken aldım.öyle ne bulursam yememde,yok helvaymıs yok tatlıymıs hani süt olsun diye.sen şanslıymıssın.hani bayanlar zor emzirmeden ayırır ya göğüsleri vs şişer emzirmezlerse ben onu hiç yaşamam.1 gün emzirmesem hemen çekilir sütüm.

sondan 2. olmuşuz.gülmüşler bize.alacakları olsun.gamzecim tebrikler canım 2. olmussun darısı başımıza.ben bile kendime hayret ediyorum.eşim ıslak kek istedi,korkarak yaptım en az 3 dilim yediğim ıslak kekten bi çatal bile almadım.oda okadar güzel olduki.benim yerime çocuklar eşim kv vs 1 tepsi keki yediler ohh bana kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…