Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

msjımı 35 i gecene dek saydım affedin beni.inanın kafam davul gibi oldu daha eve gidip afacanlarla uğraşacam.

Kizlar ben duraklama donemlerine iki uc gun asiri yiyip tekrar diyete sikica sirilanca daha rahat kilo verildigine inaniyorum sahsen ben bir iki gun cok yiyim dikkat etmeye basliyinca tikir tikir kilo gider bu hafta dikkat edince cumaya cok rshat kilo verirsiniz yerlesmemis kilo bence hemencecik gider

bu arada diyetisyene gittiğimde ayakta uyuyordum soracagım herseyi unuttum.helede 1300 eksik çıkınca sevindirik oldum.bana sabah ayran verdi bende kefir içtim

merve sen drunu bulamamışsın gel bana bak seni nasıl iyi edecem

merve sen drunu bulamamışsın gel bana bak seni nasıl iyi edecem

Aile hekimim sen olsaydon hmn gelirdim
Yasemn strestende olabılır mı canm
Ne bilim dün gündüz bole içime ateş bastı dedım heralde sıcakladım
Aksam hiçbişi yokken bi baş donmesıyle bayıldım
Bn strese baglıyorum son 2 gundur olur olmaz selere cok canımı sıktım ü

kıyamam.mervecim kendine acı ve stresten uzak dur.kullandıgın ilaçta seni hassas hale getirmiş olabilir.hormon ilaçları sinir strese yatkınlık yapabiliyor.gez dolaş fırsatın varsa.keşke benim fırsatım olsa eve hiç girmem.

Bacilar bizim en buyul hatamiz haftasonu cosmalarimiz bu haftasonu burdan kopmalim ve herkes kesinlikle menusune yayinlasin yayinlayamayan pazartesi yayinlasin benceee
Sana hakveriyorum arkadasm benim artisim tatiller yuzunden oldu bi de sizi talip edemedim tabi

Canim beni regl donemimde gectin bi daha zor bacim ben sporcu bir bayanimm:)

Olabilir ben yine de iddaya varim .bende cayci ve sucu bi bayanim bak 2.5 lt suyum bitti 2 brdk ta tarcinli yesil cayimi ictim tenefuslerde ohhhh cocuklara karsi bi relax im ki sorma

Kizlar aksama misafir var puff malum cisslar var simdi uc bes cubuk kralerle bi mandalina yedim ve eve gidene kadarda suyla sisirecegim karnimi belki iki tane patates koftesi yerim baskada birsey yemiycem. Gelen arkadas isyerimden o dogum izninde ve emzirdigi icinde dunyayi yiyor cokta fenadir hemen fark edecek kg almissin ondan mi yemiyosun diyecek napalim fark ederse etsin artik. Ben kocama diyetteyim diye dedim geriside hih yani

Olabilir ben yine de iddaya varim .bende cayci ve sucu bi bayanim bak 2.5 lt suyum bitti 2 brdk ta tarcinli yesil cayimi ictim tenefuslerde ohhhh cocuklara karsi bi relax im ki sorma

Hadi bakalim bu hafta ne diyoruz zahmet olmadan rahmet olmaz herkes spora birki bir ki

Cok haklisin arkadasim ya. Kaybedecek. Vaktim yok yapabiliriz ya

zaman çabuk geciyor kızlar sizin kilonuzda olsam varya 2 ayda mezun olurdum.bakın daha dün eda bana diyetisyen diyordu bugün 1 ay oldu veeee ben tam 5600gr eksildim.2 ayda en az 10. 2 ay nedirki.bir kere ağzınızı o cıslara kapatın gönlünüzde kapanacak onlara.

Tamam cnm sana soz haftaya en az 1 kilo gitms olck ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…