Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

gunaydın sevgı pıtırcıklarım:)

menum
kalkınca 1 bardak su

5 zeytın
bır dılım beyaz peynır
2 dılım ekmek
sekerszı cay

ara
3kayısı
6tuzsuz badem

öğlen
patlıcan musakka
2 dılım ekmek
yesıl cay

ara
1 elma

akşam
zeytınyaglı pırasa
yogurt
2 dılım ekmek

ara

elma

Guzel menu canim patlican musakka da az yaglidir dimi :34:

Dünkü menüm

4 zeytin
1 haş. yumurta
1,5 dlm kepek ekmek
domates-salatalık
1 dilim light beyaz peynir

ara 1 elma

öğle
salata
yarım kase yoğurt
1 kase mantar çorba
1 dilim ekmek

ara: activia + 8 fındık

akşam
1 kase domates çorba
1 dilim ekmek

ara: 1 elma

su: 3 litre
1 sade soda
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan

Kızlar çok zorlanıyorum. Acıktığımı hissetmiyorum ama başım dehşet ağrıyor aç kalınca. Çünkü tam doymuyorum. :53:

Dünkü menüm

4 zeytin
1 haş. yumurta
1,5 dlm kepek ekmek
domates-salatalık

ara 1 elma

öğle
salata
yarım kase yoğurt
1 kase mantar çorba
1 dilim ekmek

akşam
1 kase domates çorba
1 dilim ekmek

1 sade soda
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan

Kızlar çok zorlanıyorum. Acıktığımı hissetmiyorum ama başım dehşet ağrıyor aç kalınca. Çünkü tam doymuyorum. :53:

Kiyamam ys el insaf diyorum diyetisyenine ama vardir bir bildigi bence metani zorluyo ne kadar daha bu sekilde edacim haftaya pazartesi ye kadar mi ssbir canim. Ben olsam erkenden yatar uyurum aclik gozumu dondurur yoksa :27:

Dünkü menüm

4 zeytin
1 haş. yumurta
1,5 dlm kepek ekmek
domates-salatalık

ara 1 elma

öğle
salata
yarım kase yoğurt
1 kase mantar çorba
1 dilim ekmek

akşam
1 kase domates çorba
1 dilim ekmek

1 sade soda
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan

tatlıım zor bı menu Allah kolaylık versın gercekten bakalım benım bu hafat ne verıcek :18::18:

3mil yuruyusumu yaptım 1 lt suyumuda bıtırme uzereyım:21::21::21:

Dünkü menüm

4 zeytin
1 haş. yumurta
1,5 dlm kepek ekmek
domates-salatalık

ara 1 elma

öğle
salata
yarım kase yoğurt
1 kase mantar çorba
1 dilim ekmek

akşam
1 kase domates çorba
1 dilim ekmek

1 sade soda
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan

ıradene hayranım edacım :nazar::nazar:

Su hic usenmeden bizi ziyaret edenleri alkissliyorum:46:

7 kisi okuyor ucu bizden 4 u takipci :9:

Su hic usenmeden bizi ziyaret edenleri alkissliyorum:46:

7 kisi okuyor ucu bizden 4 u takipci :9:

farkındamısın tatlım son haftalarda bu cok oluyo buyrun gelın yesıl cay ısmarlayalım sızee ama olmuyokı oyle gızlıden gızlıden dımı ama:1::1::1:

Kiyamam ys el insaf diyorum diyetisyenine ama vardir bir bildigi bence metani zorluyo ne kadar daha bu sekilde edacim haftaya pazartesi ye kadar mi ssbir canim. Ben olsam erkenden yatar uyurum aclik gozumu dondurur yoksa :27:

Şuan yağ yakımına yoğunlaştı diye tahmin ediyorum. Çünkü verdiğim kilo dengesizleşti. 2 haftadır çoğunluk sudan gidiyor.
Önceden hep yağdan gitti. Bu hafta yağdan gitmesi için bunu verdi diye düşünüyorum ocak sonuna kadar verdiğim herşey yanıma kar kalıcak. şubat ayında 4*4 lük diyet yapacağım. Zorlamadan yarım saatlik hafif yürüyüşler yapacağım. Diyetisyenime şubatta 7-8 kilo vereceğim zorlayalım dedim. O da tamam zorlarız dedi ki 8 kilo bir ayda verilmesi sağlıklı sayılan en yüksek kilo imiş.
Bu ay sonuna kadar 5 kilo vermeyi başabilirsem 5+8 =13 kilo vermiş olurum 2 ayda. Bu da beni bayağı bir zayıflatmış olacak. Şubat ayında 0 kaçamaklı eda geliyor.. Korkun benden :27:
Yasemin bak çıtayı yükselttim haberin olsun. Seninle yarışmak benim için zevk. :9:

:8: ohh gitsin kilolar supersin canim ben bugun gozumu açamıyorum yaa acayip uykum var kahve iciyim dedim onunda yarisini icebildim su henuz 0, 5 lt benim

elma ye bacım elmada uykuyu acarmıs uzman amcalar oyle dıyoo

Şuan yağ yakımına yoğunlaştı diye tahmin ediyorum. Çünkü verdiğim kilo dengesizleşti. 2 haftadır çoğunluk sudan gidiyor.
Önceden hep yağdan gitti. Bu hafta yağdan gitmesi için bunu verdi diye düşünüyorum ocak sonuna kadar verdiğim herşey yanıma kar kalıcak. şubat ayında 4*4 lük diyet yapacağım. Zorlamadan yarım saatlik hafif yürüyüşler yapacağım. Diyetisyenime şubatta 7-8 kilo vereceğim zorlayalım dedim. O da tamam zorlarız dedi ki 8 kilo bir ayda verilmesi sağlıklı sayılan en yüksek kilo imiş.
Bu ay sonuna kadar 5 kilo vermeyi başabilirsem 5+8 =13 kilo vermiş olurum 2 ayda. Bu da beni bayağı bir zayıflatmış olacak. Şubat ayında 0 kaçamaklı eda geliyor.. Korkun benden :27:
Yasemin bak çıtayı yükselttim haberin olsun. Seninle yarışmak benim için zevk. :9:

yuppy ayn ınsallah ınsallah verelım sun yagcıkları tatlım sen oyle yazınca sankı ben verdım o 8 kıloyu bı anda:))

:8: ohh gitsin kilolar supersin canim ben bugun gozumu açamıyorum yaa acayip uykum var kahve iciyim dedim onunda yarisini icebildim su henuz 0, 5 lt benim

bende de bı mıskınlık var kac gundur cnm aksamları erkenden uykum gelıyo sabahta kalkmak ıstemıyorum:14::14:

dun arkadaslarım ıy zayıflamıssın bu sıra dedı ne zamandır gıyemedım elbısemı gıydım tam uzerıme yapısıyodu sımdı trıl trıl bende bu ayın sonuna 70 ınsem 3 ayda 10 kılo vermıs olacam Allah bereket versın bundan ıyısı samda kayısı

Back
X