Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canim telden girenlerde görünmüyor herhalde..sayfanin yukarisinda siklar var..her yemegin adi yaziyr..orda begendigin tarifin yanindaki bos yuvarlaga tiklayip onayla diyorsun..ama dedigim gibi cepten oluyormu bilmiyorum:16:

Ohh mis gibi olmus valla mintikamiz..ellerine saglik canim:16:
tebrik ediyorum,harikasin:46:

kolay gelsin:8:

Afiyet olsun canim..musakka az yagliymis okudum:9:

Canim gercektende zor bir liste ama sen iradelisin..eminimki bu haftayida kacamaksiz atlatacaklsin:16::54:

bravooo:46:
ben anca kizlari hazirladim,okula gönderdim,1 bardakta su ictim..sayilirmi:9:

hayranlarimiz cok anacigim:12::12:

misafirperver sekercigim:9:

insallah edacigim...citir olma yolunda emin adimlarla ilerliyorsun..tebrik ediyorum seni:46::16:

:16::54:
Teldende oluyor kaptancim ben hep telden giriyorum yapamadigim bisi yok valla ama android sistem degilde sayfanin altinda web sitesi gorunumunde yaziyor irdan gir mervecim .

Valla oyle neredeyse bizden ince mintikamizi acip cayi demleyecekler :1:

İnanmak çok önemli. Ben 3 ayda 20 kilo vereceğime inandım.Sende inan :34:
Benim diyetisyen dedi ne kadar uzun tutarsan o kadar sıkılırsın pes edersin.
Kaçamak yapma çabucak verirsin dedi.
Yaza kalmadan incecik bir kız olacağım
Şuan kimse 80 küsür olduğuma inanmıyor zaten. :52:

dogrudur tatlım ay ınsallah:52::52: kacamaklara soon tatlım hedefımıze azı gıttı cogu kaldı:)) :37::37::37::52::52::52::52::52:

Günaydinnnn güzelliklerr:16:

yediklerimi yazip kahvalti yapayim..

sabah

2 dl ekmek,yumurta salatasi

ögle

1 dl ekmek,peynir,domates

aksam

hamsi bugulama,salata

su
2 lt

spor
15 dk jullian,100 mekik,10 dk tifanny,lesilie 2 ml

ben kahvaltiya gidiyorum kizlar..öptüm hepinizi:54::54:

afiyet olsun cnm ben bırdaha oy verıcem ozaman benımkıde gozukmuyordu sadece sayfaya yazdım cepten bı gıreyımde ınceleyelım

tatlımcım ımkansız dıye bıseyyok ama degılım adet gunum 20 ocak onunla alaksı yoktur yanı

Allahim yarabbim inşallah onunla alkslidir benim batim gecen sene 24 aralikti ben ayin boyu kis uykusu modundaydim hayirlisi olsun hayirli ve tez vakitte gobisler bebis olsun

Yüz ifadem çok değişti. daha sevimli ve küçük görünüyorum. en büyük tepkiyi facebooka foto koyunca alacağım. Uzun zamandır beni görmeyenler böyle bakacak :53:

Evet insan zayifladikca guzellesiyor :16: foto bizde isteriz bizde kalalim boyle:52:

gunaydın kızlaar kaynatmısınızz yıneee :)
bende sabah sabah 1 saat yuruyusumu yaptım geldim..

Allahim yarabbim inşallah onunla alkslidir benim batim gecen sene 24 aralikti ben ayin boyu kis uykusu modundaydim hayirlisi olsun hayirli ve tez vakitte gobisler bebis olsun
amin amin rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bunları yasamak gercekten cok zor ama rabbımden ngelen herseye razıyız

amin amin rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bunları yasamak gercekten cok zor ama rabbımden ngelen herseye razıyız

Öyle canim isteyen hicbir yuvayi cocuksuz birakmasin saglikli sihatli hayirli evlatlar versin. Benim arkadasim asilama yaptirdi olmadi yedi ay sonra uceze dogal yolla hamile kaldi ucude birergun arayla karninda oldu uc kez kurtaj oldu rabbimin sinaviydi gecen sene nisanda tup bebek yapildi sayili gunu kaldi bebegini kucagina almasina rabbim verecegi zamani biliyor

Öyle canim isteyen hicbir yuvayi cocuksuz birakmasin saglikli sihatli hayirli evlatlar versin. Benim arkadasim asilama yaptirdi olmadi yedi ay sonra uceze dogal yolla hamile kaldi ucude birergun arayla karninda oldu uc kez kurtaj oldu rabbimin sinaviydi gecen sene nisanda tup bebek yapildi sayili gunu kaldi bebegini kucagina almasina rabbim verecegi zamani biliyor

rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın cnm hayırlısıyla

herkese selam.maşallah ne çok kelam etmiişsiniz.sabah bir kan tahlili trafigi yaşadım gözünü açan kan sayımına gelmiş.kv ve kp de geldi.bende vereyimde tam olsun dedim.sonra koşa koşa nufus memurluğuna gittim eşimin ikametini aldırmamız lazım oy kullansın artık ben en son ne zaman oy kullandım hatırlmaıyorum hep yurtdısındaydık.
kahvaltımı koşarak yaptım.1 kepekli grisini 1 elma 1 bardakta ayran vardı ama onu içemedim.

hosgeldın tatlm:16::16:

hosbulduk canımm

internette okudum spor için en ideal zaman sabah kahvaltıdan önceymiş kilo yakılmasına faydalıymıs ama ogleden hemen once ve sonrada metabolızmanın hızlandıgı zamanlar oldugu ıcın ozamanlarda faydalıymıs. stres atak için yapılcaksa spor aksamustu uygunmus..

gülsemmi ağlasammı bilemedim kızlar az evvel bir hastam gelmiş 1.5 ay önce en son geliş tarihi aaaa dr hanım ne kadar zayıflamışşsınız dedi cok sevindim sonra demezmi ne kadar cok kiloluydunuz iyi zayıflamıssınız.:53:ay demek okadar göze çarpıyordum.dedim ya 4000 kişinin aile hekimi olmak cok zor insanlar acayip patavatsız oluyor.gecende biri diyorki yine hamilemisiniz yuh artıkkk.her yıl bi tane doguracak neyim yahu ben.

Son düzenleme:
gülsemmi ağlasammı bilemedim kızlar az evvel bir hastam gelmiş 1.5 ay önce en son geliş tarihi aaaa dr hanım ne kadar zayıflamışşsınız dedi cok sevindim sonra demezmi ne kadar cok kiloluydunuz iyi zayıflamıssınız.:53:ay demek okadar göze çarpıyordum.dedim ya 4000 kişinin aile hekimi olmak cok zor insanlar acayip patavatsız oluyor.gecende biri diyorki yine hamilemisiniz yuh artıkkk.her yıl bi tane doguracak neyim yahu ben.

Gul canim gul bak ne güzel yagdsn veriyorsun demek ki fark edildi .

Gul canim gul bak ne güzel yagdsn veriyorsun demek ki fark edildi .
evet ayfercim.ben bile farkediyorum özellikle duşta.eskiden diyet demek halsizlik yüzümün gözümün çökmesi demekti.bu sefer öyle olmadı.te kötü tarafı üst bedenimde küçülüyor hep alttan gitse ya.ay ne cokşey istiyorum değilmi.

herkese selam.maşallah ne çok kelam etmiişsiniz.sabah bir kan tahlili trafigi yaşadım gözünü açan kan sayımına gelmiş.kv ve kp de geldi.bende vereyimde tam olsun dedim.sonra koşa koşa nufus memurluğuna gittim eşimin ikametini aldırmamız lazım oy kullansın artık ben en son ne zaman oy kullandım hatırlmaıyorum hep yurtdısındaydık.
kahvaltımı koşarak yaptım.1 kepekli grisini 1 elma 1 bardakta ayran vardı ama onu içemedim.

Oo cok yogun geçmişte bu kahvalti olmamis canim ara yapta iglen cok kacirma genelde sabah az yeyince oglen gozu donuyo insanin diyecektim ki oglen olmuş ki zaten :44:

Back
X